28 april: Långt mellan bloggarna

Detta beror på den kassa 3G-uppkoppling som vi just nu har istället för ADSL och det är inte så roligt att surfa runt med mobilstörningar av 3G-modemet i högtalarna. Plus att det går segt och det går inte att använda MSN. Men snart så kommer vi äntligen får ett riktigt bredband igen.

Testat 20-25 olika tips om hur man får igång MSN, utan resultat! Ej heller på Telias support fick jag något napp. De visste om problemet men hade ingen lösning på det. Funkar inte på den bärbara datorn heller.

3G suckz.



Min bror och jag höll på att avlida till ett klipp från Småstadsliv.
Hopper inte rätt du heller.

ASG!



Vet inte allt som hänt sedan senaste bloggen. Den skrev jag i torsdags förra veckan.

I helgen var vi barnfri. Farmor och Håkan ville rå om Jon ett tag. Han blev så aktiverad under helgen med marknader, höns, lekkamrater, kaniner, motorfordon, leksaker mm mm så han till och med bad om att få gå att sova, haha!
Det har nog aldrig hänt tror jag.

Jag och Angelica donade en del på gården och även fixade till altanen så vi inledde lördagskvällen med en liten grillfest. Håkan, Linda, Johannes och även vovven Neo kom på besök. Mia och hennes hund Molly var oxå på besök så det har verkligen varit fullt upp för Balder... ja för oss också. Fick avstyra slagsmål mellan Balder och Neo men oftast gav sig Neo så klart.

En gång hoppade Håkan över altanräcket likt en elitidrottsman, fick tag i Balders nacke med ena armen och tryckte ner Neo med sin andra arm, haha. Vilken syn. Fascinerad av att han kunde brotta ner en arg Amerikansk Bulldog och en lika arg Amstaff/Bullterrier samtidigt! =)



Arbetsdagarna har varit sega. Är lite hängig och förkyld så man har inte varit på topp precis =/

Men nu blir det långhelg så man kanske piggnar på sig.

Under helgen blir jag hemma och Angelica far iväg till Trönö på lördagen för att partaja. Jag ska passa på att fortsätta städa snickarboden och busa med lille Jon.

Tog hem Jon´s lilla cross i veckan. Han blev jätteglad men har inte vågat åkt på den ännu... men det har pappa... många gånger *host*



"Tänk om skiv- och filmbranschen hade lagt all den energi och alla pengar de lagt på att föra krig, till att i stället utveckla nya tjänster?"
Mikael Zackrisson
Veckans Affärer

23 april: Utan internet

Hur fan kan den där knickedicken sitta och skriva blogg nu då, funderar ni så klart?
Jo... jag har en 3G uppkoppling från jobbet som jag lånar här hemma.
Jäkulans va segt det går... men det går iaf.

Det är därför jag inte uppdaterat bloggen på ett tag. Sett att jag fått lite påtryckningar på kommentarerna.

Har en ny internetleverantör på gång och det blir visst ett litet uppehåll innan det nya bolaget har kopplat in sig i teleterminalen, skickat mig ett modem osv.

- - -

Denna vecka har jag röjt undan hur mycket jobb som helst på kontoret. Känns så skönt! Så nästa vecka kan jag tillbringa ute bland kunder istället. =)

Känns ännu bättre att jag haft disciplin att inte arbeta hemma för familjens skull. Det har funkat ändå.

Vi har lagt upp en ny strategi för kundbesöken som vi ska testa fr.o.m. nästa vecka. Tidigare hade man inte någon riktig strategi. Nu känns det mer strukturerat.

- - -

Bjuden på fest på fredag, men får tacka nej. Likaså nästa helg. Då ska Angelica till Trönö på rock. Jag håller mig hemma med Jon.

Blev bjuden av Herr Järnkrok att följa med till en krog i Bollnäs där han hade VIP biljett som två st fick nyttja. Ett Motley Crue coverband spelade. Tack vare VIP biljetten betalade man inget inträde och ölen skulle kosta endast 14kr/st!!

Men som sagt... Angelica hade tjing på den helgen så jag håller mig hemma med en liten öl framför datorn och lyssnar på musik istället.

- - -

Trots att jag egentligen inte hade råd så har jag beställt 4st sådana här fälgar till Buicken:


- - -

Har slagit på stort och öppnat plånboken rejält... innan man ens fått lönen. Har även beställt 2 st gröna Mexico-filtar som jag ska ha i Buicken för att skydda originalklädseln.



- - -

En liten låt om olika personligheter man kan irritera sig på.

Ett alkoholtest som går fel.

- - -

Jon har skjutit gevär för första gången i sitt liv! 2,5 år gammal. Ja, fast pappa fick hjälpa till att hålla upp geväret förståss. Han sköt inte precis med älgstudsaren, utan 22:an som inte har någon rekyl alls.
Han var så stolt så, att han fick och kunde skjuta.

I morgon ska Jon till farmor och Håkan. Han ska vara där tills på måndag kväll då jag hämtar honom efter jobbet. Så det blir full fart hela helgen. De skulle på marknad bland annat. Sen blir det så klart att åka fyrhjuling och traktor och massa annat bus. Han trivs så bra hos farmor och Håkan så det är inte klokt.

- - -

Nu ska jag bada lille mannen i fråga. Sen blir det att bänka sig framför TVn tills man somnar. Bäst att vara utvilad. Kommer hända mycket i morgon. Ska bland annat hem till brorsan och hjälpa honom med datorn och eventuellt få hem Jon´s cross. Angelica ska vara hos Erika medans jag är hos broder.

Skriver nog mer i helgen.

18 april: Festade trots allt

Skrev i gårdagens blogg att jag skulle ta en stilla öl här hemma, men så kom Angelica och jag i luven på varandra av ngn anledning så jag orkade inte stanna kvar hemma. Jag for till min gode vän Johnny och svepte någon bärs där istället.

For hem med morsan & Håkan idag, då de skulle upp hit ändå. De hämtade sin Cheva som de haft i garaget här.

Någon som kom ihåg vad jag skrev i förr förra bloggen?
Jag skulle ju inte festa något mer för jag hade sådan djävulsk baksmälla!!

MEN trots att jag inte kunde stå emot en fest, så tänkte jag mig för hur jag drack (!!). Det ni!

Så när jag vaknade kl 8 i morse var jag inte ett dyft bakis! Fantastiskt. tog en Resorb under kvällen också iof.



Så i ren ilska så planerade Angelica att hon skulle ut ikväll. Hon är ute och åker raggarbil med Mia & Erika i Bollnäs. Det är ju Motorrevy-rock nu ikväll på raggarkåken.

Hoppas hon kommer få det sköj. Det är sällan hon är ute på galej.



På tal om raggarbil, så har jag tagit ut Buicken idag!

Startade direkt! Fastän batterikablarna suttit på hela vintern.

Men det är en del som ska fixas nu under maj. Bromsarna, grenröret, olja och FÄLGAR!! Hur fan ska jag få pengar till dem??



Lovade ju bilder från köket i den nya lokalen vi flyttat till på jobbet:



Helt inglasad. Nya möbler är på gång också.


Detta är fortfarande det roligaste jag sett i mitt liv.

Mycket underlig feministsymbol (!!)

Va i helvete är det med folk???
På något underligt vis måste de fått ett arbete, som kunnat betalat deras resa. För mig är detta totalt obegripligt!! Om dessa kan få jobb - SÅ KAN ALLA FÅ ETT JOBB!



Wipeout, tv-programmet. Fan va jag tycker det är roligt. Skräp-tv utan intelligens säger många... javisst men fortfarande roligt!

Måste alla program vara intellektuella?? Man kan ju behöva lite av varje. Wipeout är ju störtskönt att bara slagga framför.

Mitt intellekt använder jag fullt ut på jobbet. Kan vara skönt att det får en paus ibland också =)



I morrn ska jag vara ute på gården med Jon. Vet inte vad jag ska börja med faktiskt. Får se om man gör något med Buicken.



Några gamla bilder!




1: Angelica i lgh på Trekanten
2: Håkan har aldrig varit så här nära hångel... ever!
3: Ett av de åtskilliga bilderna på mig och Erika. (linzluzerz)



Did you know...

14 procent röker i Sverige.


17 april: Ork

Fleeeeera dagar sedan jag uppdaterade bloggen. Im sorry, men jag har inte haft ork att sätta mig vid datorn. Har varit så enormt mycket på jobbet denna vecka.

Man har kommit hem, busat lite med Jon, ätit mat, duschat, lite TV och sen somnat pladask runt 22 tiden.

Underligt nog är jag piggare idag, fast man haft det hektiskt.

Denna vecka har jag tagit mig tid att göra en jäkla massa administration, haft utbildningar och möten, varit ut på olika bemannade arbetsplatser, fått ihop mitt kontor efter flytten och suttit i telefon i X antal timmar under veckan.

På tal om telefon så tror jag att jag pratat sönder min arbetsmobil. Fick beställa en ny idag. =/

Har fått mer personal nu och det är det som gör att det blir lite extra hektiskt just nu med mycket administration och möten.



Har lovat Angelica att gå ut och gå minst en halvtimme om dagen. Idag gick jag ner på stan... i fin-skorna. Helfwete vilka skavsår jag fick. Så nu sitter jag här och tröstar mig med en bärs.

Ja, det blir ingen fest... utan det är bara en stilla lugn och fin öl.



Förvånande att hon kunde gå överhuvudtaget??

Störtskön uggla.



HAHA! Hittills bästa testresultatet på Facebook. Herrejävlarrrrrrrr!

Lars took the Vilket läkemedel är du? quiz and the result is Microlax - rektallösning
Inträngande och Uppmjukande




Lille Jon har fått underliga utslag på sin lilla kropp. Men det börjar gå över nu. Han har inte mått dåligt heller, så det var väl någon reaktion på något eller en (mild) scharlakansfeber.

Underligt nog inträffade samtidigt samma sorts utslag på Jons tremänning Wilma, fastän de inte träffats på en månad (??).



Jon är inne hos mormor och Anders nu och där har han varit flera kvällar i rad och vill inte gå hem.

Idag har han hjälpt Anders att byta hjul och även fyllt igen hål i vägen =)



Som sagt... det blir lugnt i helgen, trots Motorrevy i grannorten Bollnäs.

Ska vara ute på gården och fixa och sen får vi besök av min mor och Håkan.



Några gamla bilder!



1: Sara i min gamla Ford Explorer på samma dag som jag köpte den. Köpte Forden och for direkt på festival och söp ner den, haha.
2: Svantes nacke på samma festival.
3: Angelicas fot.



Carolina Gynning är så förbaskat snygg!
Tills hon öppnar käften.

13 april: Bakfyllorna blir värre

Jag skulle egentligen vara hemma med Jon i lördags och Angelica skulle fara iväg på fest hos Elis. Men så var svärmor så "snäll" att hon kunde ta hand om Jon och jag kunde också följa med.

Jag skulle stannat hemma...

Inte för att festen inte var rolig, för det var den. Men dagen efter var inte rolig. Tur att denna måndag är en röddag för jag har inte kvicknat till ännu.

Till och med i morse kl 5 fick jag kliva upp då det kändes som huvudet höll på att brista. In i duschen och hällde i mig några tabletter. Gudskelov så försvann huvudvärken ganska snabbt och jag kunde lägga mig igen runt 6. Sov sedan till 1030 och nu sitter jag här med en kopp kaffe och funderar allvarligt på att ge upp det här med att festa. Bakfyllorna blir inte precis bättre med åren.

Kl 8 på söndagsmorgonen efter festen, cyklade jag och Angelica hem och jag sa till henne att jag tyckte det var konstigt att jag inte ens hade det minsta ont i huvudet eller mådde illa. Jag mådde riktigt bra faktiskt.

Väl hemma så gjorde jag taberass i kylskåpet. Käkade spaghetti och köttfärssås, sill, saltgurka, ägg och smörgåsar i massor. En massa påskmust fick jag också i mig.

Allt detta kom ut senare på dagen.

Hela söndagen var förstörd. Jag kunde knappt röra mig för att det kändes som hela kroppen var ett enda stort blåmärke. Det ömmade ända ut i fingrarna. Plus att man spydde som en snöslunga.

Vilken jäkla helg.



Hade så många planer för gården denna helg. Det enda jag kunde göra var att byta hjul på Opelen och städa upp lite. Blir så jäkla matt.

Nästa helg ska det vara full fart igen i och med Motorrevyn i Bollnäs. Har lovat att sällskapa med Jocke Järnkrok men jag får se hur det blir. Svärmor kanske är "snäll" igen att ta hand om sonen.



Jon fick en påskpresent av mormor också. En knallblå trehjuling!





Jon har hjälpt mig på gården i helgen. Bytt hjul och även tvättat av vinterhjulen. Såg lite roligt ut när han höll i högtryckstvätten och backade av trycket, haha. Så pappa fick hjälpa till att hålla i lite.

Tog fram mitt gamla Lego till honom i helgen. Legot är typ 30 år gammalt men lika roligt för det. Han satt i flera timmar och lekte.



Några bilder från festen i helgen:



11 april: Påskäggsjakt

Nu på påskaftonsmorgonen var vi ute på påskäggsjakt.








Som en bonus får ni alla en påskpuss av mig...



GLAD PÅSK!

10 april: Vet du vad, pappa.

Idag vaknade man kl 0700 (!!) *suck*. Latade mig hela förmiddagen. På eftermiddagen åkte jag till miljöstationen med allt som skulle återvinnas som vi sparat på oss under hela vintern! Hela eftermiddagen gick åt. Angelica undrade var jag hade tagit vägen efter alla timmarna som det tog att sortera allt.

Nu sitter jag här och mår bra med en öl och lyssnar på Volbeat.

I morgon är det full fart igen ute på gården. Vet inte vad jag ska börja med. Fixa Angelicas cykel åtminstone och städa ur Opelen. Måhända man orkar städa ur hela snicken och liret.



Jon släpper lös rejält till denna låt!



Satt nyss och kollade på mina YouTube - videoklipp från förra året när vi besökte Sandviken Cruising.

Jösses va jag längtar till sommaren, Buicken och festligheter.



Några gamla bilder från förr kan jag bjuda på... längesedan nu.



1. Danne, Micke & jag. 2. Omtalad frilla anno tidigt 2000-tal. 3. Babben 4. Gaston 5. Kny 6. Lök 7. Hiironen 8. Elaken motor



Jon:
- "Vet du vad pappa", säger han och lägger sin hand på min axel. - "Du är här nu. Inte jobba".

9 april: Like a boss

Så här har min dag som chef varit.


8 april: Laaaagomt poppis

Man är ju lagomt populär asså!
(Snott från Anna N)

Photo Effects. Playbill



Myyycket på jobbet just nu. Orkar knappt titta på datorn när man kommer hem. Men idag har jag faktiskt ork fastän det har varit en tuff dag.

Har haft utbildning och en massa möten denna vecka plus allt med flytten. Inte en enda kund har jag hunnit besökt. =/

I morgon blir det lika mycket ös om inte mer faktiskt.

Sen så blir det långhelg. Jag ska tillbringa hela helgen på gården och fixa till bilen. Så jag har verkligen att göra.

Angelica och eventuellt jag ska på partaj hos Elis på lördagen. Om jag inte kan följa med, blir det lugna puckar framför datorn med en kall öl.



Lyssnar mest på just nu:
Lily Allen - Fuck You
Sator - I Wanna Go Home



När man trodde att man sett allt.



Undra om Monica på VIP avdelningen i tv-serien Stockholm-Arlanda är släkt med Håkan i

tv-serien Färjan?


5 april: Återställd

Tack för allt vakande över mig denna svåra tid och tack för krya på dig kort, chokladaskar till förbannelse och diverse blomkvastar men nu är jag frisk!

Detta är tredje dagen jag inte käkar vitaminer och sådana däringa algtabletter och nu känner jag att jag är mig själv igen. Pigg och glad. Det var några veckor sedan man kände så senast.

Genom uteslutningsmetoden så måste det berott på de där tabletterna. Vitaminer och alger ska ju vara nyttiga???

Men jag har en teori om att min kropp är så perfekt fungerande ändå utan hjälp av vitaminer och dylikt och min kropp sa till mig att... "Pttjjuu! Det där behöver inte jag, sluta upp med det omedelbart". =)

Ja skitsamma, det är över nu med tröttheten och det känns så jäkla bra. Igår passade jag på att vara vaken halva natten bara för att jag kunde.



Info om VPN, dvs en teknik som gör att man blir osynlig på nätet i skydd mot bland annat IPRED.

Kan ana att Shanghai har ett stort besöksantal på sina spermabanker!



Igår var det ett sådant underbart väder så jag fick nypa mig i armen för att kunna tro det var sant. Vi grillade och drack ngn öl här hemma. Fast Angelica mådde dåligt. Hon hade problem med magkatarren, stackarn.

Idag kom morsan och Håkan på besök och Jon fick ett tidigt påskägg och en jättefin jacka. Nästa vecka ska Jon får vara hos dem i ngn dag. Jon älskar att vara där och leka med kaniner och hundar. Att åka fyrhjuling och traktor är inte illa det heller.

Jon är galen i traktorer. På Karlsson i Bollnäs igår så fanns det en stor hylla med leksakstraktorer. Han var helt upprymd och såg inte att folk med kundvagnar ville komma förbi. Jag fick bära undan honom och han märkte inte då heller att folk gick förbi. Han pratade i ett om dessa traktorer.

Igår var han en elak riddare (så sa han iaf) med hjälm och svärd. PANG sa det i Balders huvud då han slog till honom med svärdet. Tur att Balder är så snäll och tålig. Pappa fick ta några smällar från den elaka riddaren han också.

Igår somnade han i min famn (så jäkla mysigt). Han fick vara vaken längre när det var lördag och allt. Idag sov han till 9:30!! Det har nog aldrig hänt faktiskt. Undra hur det blir att lägga honom ikväll?





Avslutar med att meddela att världens godaste godis är... enligt mig iaf...
Anthon Bergs Mandelägg.

4 april: Bättre idag

Kanske man blir bättre bara man talar lite om krämporna. Känner mig lite piggare nu, men samtidigt lite förkyld. Kanske det ligger något virus i den fabulösa kroppen.

Somnade runt 22 tiden igen igår... dödstrött.



Idag lördag ska familjen till Bollnäs för att kolla in den nya affären Karlsson.

Därefter blir det att käka något gott någonstans och fara hem till Skog igen. När jag kommit hem ska jag hämta grannarna som är i Småströmmarna för att pimpla (både fisk och bärs anar jag).

På kvällen blir det lugna puckar med eventuellt någon liten liten öl i handen.

 I morgon kommer min mor och hennes partner Håkan på besök. De ska köra hem deras Cheva som de har i garaget här. Samtidigt måste vi starta upp Buicken och köra ut den *hoppar upp och ner*. Ska bli skönt att höra ljudet från älsklingen.





Det här så läckert så håren reser sig på armarna.

Finns massvis av klipp på YouTube med Yucko the Clown. Här är en av de bästa.

Försöker finna ord till detta men kan bara säga - Va i helvete??



Min närmsta kollega Karin berättade att hon skulle bo i Stockholm på hotell denna helg. Tror ni inte att hon säger Clarion Hotel på Ringvägen. Precis det vi ska bo på i maj.

Hon har bott där flera gånger utav en endaste anledning - Att det hotellet har Stockholms största och bästa hotellfrukostar.

Angelica blev eld och lågor, eftersom det är det bästa hon vet.



Tog ett blodprov igår. Men det var inget konstigt. Så sköterskan trodde det berodde på vårtrötthet. Jag skulle testa att sluta med de där algtabletterna också för det kan vara som så att min kropp inte tål det.

Ja, man får avvakta och se. Det är ju inte så att jag mår dåligt. Jag är bara trött.



Jon är helt galet förtjust i hårdrock! Tror jag nämnt det tidigare. Men han blir helt till sig. Har testat att han får lyssna på allt möjligt. Men just hårdrock är en favorit.

Igår spelade vi några låtar och till synes av hans kroppsspråk så gillade han Iron Maiden och Lok mest.



Nu ska jag göra iordning mig inför "familjeutflykten".

2 april: Fick en gnutta energi

Passar på att skriva en blogg igen idag, trots mitt underliga mående idag. Men jag fick lite god energi av deklarationslappen som hamnade i brevlådan idag. Dessutom räknade jag ut förra årets resor fram och tillbaka till arbetet och det blev en rejäl slant.

Men inte nog med att skattemyndigheten drar av 8000kr på resorna så är det ngt annat de oxå drar av i och med min årslön. Har fått det berättat för mig förut men jag har glömt bort det.

Någon som kan förklara det för mig?



Efter att jag skrev bloggen tidigare idag var jag så trött så jag mådde illa. Jobbade genom det mesta av arbetet och sen föll jag pladask i sängen men vilan varade inte länge då jag skulle hämta Jon på dagis.

Har fått massa tips om kurering och vad det kan bero på. Tack för er omsorg av lilla mig. Johnnys tips var nog bäst - shotsmetoden. =)



Har iaf tagit mig an att lekt med Jon idag trots min trötthet. Han ska inte få lida för att jag känner mig konstig.

Vi har även gått runt och lagat lite saker i huset. Han skruvar och har sig med sådan inlevelse =)



Äntligen har jag hittat en bok om Sveriges skarprättare som jag är så förtjust intresserad av! Skarprättare är alltså en mästerman eller även kallad bödel.

Jag fick boken igår och jag fastnade direkt. Denna bok är delvis skriven av A.G. Dalmans son som berättar om sin fars annorlunda upplevelser som Sveriges för tiden enda skarprättare och även Sveriges sista. Sonen G.A. Dalman var med på en del avrättningar som biträde.

Innan Dalman så fanns det självklart en del skarprättare i Svea Rike och avrättningarna var dessutom många många fler. Men det finns tyvärr inte så mycket nedskrivet innan Dalmans inträde som Sveriges mest udda tjänstemansämbete.

Ska ta med ett stycke från denna bok som heter Föregångare och förrättningar.
Skriven av G.A. Dalman och G.O. Gunne.
Går att inhandla på Dalslands Antikvariat för 150kr.

Biträdet och sonen berättar...

"Jag behövde ej göra mer än vika litet på skjortan och för säkerhetsskull
lade jag snöret över huvudet och pressade det mot stocken. Strax lyfte far bilan,
och med ett kraftigt hugg avskiljdes huvudet.
Det var ej utan att det kändes som bröstet på mig hopsnördes."




Snart känner jag att jag måste lägga mig.

En sak till jag kom på som är underlig är att jag numera aldrig vaknar på nätterna och går på toaletten. Förr vaknade jag minst en gång / natt. Det som är positivt med detta är att jag sover så jäkla skönt men ni ska veta hur jäkla pinknödig jag är när jag vaknar. Kan stå och pinka oavbrutet i 2-3 minuter.

Ja... godnatt på er =)

2 april: Skriva av mig lite

Har precis kommit hem från jobbet. Åkte hem för jag mådde inget vidare, plus att jag har massvis med jobb att göra som jag kan göra hemma i lugn och ro.

Det jag vill skriva av mig om är att jag inte mår så bra. Eller jo, jag mår bra men ändå inte, haha. Jag får försöka bena upp det här.

Jag mår bra för att jag tycker att jag har koll och ordning på mitt liv, plus att familjen mår bra och jag trivs jättebra på jobbet med alla arbetsuppgifter, kollegor och chef.

Men det är något som händer med mig och jag blir irriterad över det.

Idag t.ex. så åkte jag till jobbet i kavaj och arbetsskor fulla med målarfärg!! När jag kom till jobbet såg jag att jag hade tagit fel skor, och jag som skulle träffa kunder idag hade jag tänkt. Men som sagt, så for jag hem istället för jag känner mig så disträ och underlig.

Jag tappar bort viktiga saker och glömmer mycket jag ska göra m.m. Jag tappar bort namn och även nummer på allt möjligt. Till och med namn på vänner jag känt länge. Samtidigt är jag dundertrött. Jag somnar vid kl 21-22 och är trött när jag vaknar och är trött hela dagen och trött när jag kommer hem.

Allt detta började för några veckor sedan då jag underligt nog somnade framför en film. Minns inte när jag gjorde det senast. Sen har det fortsatt med disträ, yrhet och trötthet.

Har börjat rannsakat vad är det för något som jag gör nu som jag inte gjorde förr, för att få klarhet om vad det kan bero på.

Det är tre saker som jag kom fram till.
Nya arbetsuppgifter.
Har börjat äta nyttigt och endast onyttiga saker på lördagarna.
Äter vitaminer och jag har även börjat ätit någon form av algtabletter som Angelica tyckte jag borde äta.

Men jag tycker inte att ngt av ovanstående borde göra så att jag känner så här. Man kan ju ana att det beror på arbetsuppgifterna men jag känner att jag har kontroll och mår bra av att vara på jobbet.

I morgon ska jag höra av mig till Företagshälsovården. De får fan i mig inte sjukskriva mig. Det går bara inte. Men om de kan ta något blodprov och kanske se om det är något ämne jag behöver mer av eller nåt sådant.



Nu kom den där yrheten igen. Känns som ögonen vill åka igen och jag kan somna pladask.

Nä... jag får försöka hålla mig vaken. Har mycket att göra.

Får se när jag orkar skriva igen men det blir väl någon gång i helgen.

Just ja... vi har fortfarande internet kvar av någon anledning. Ska ringa om det idag också så vi får byta leverantör.


Hejsan hej på ett tag.

RSS 2.0