30 dec: Liten summering av året

Året till ända... äntligen kanske man ska säga. Det har varit ett år med mycket motgångar och negativa händelser. Men egentligen har dessa händelser hänt efter att jag blev av med jobbet underligt nog. Så det har egentligen varit ett halvår som kunde varit bättre.

Vad för tråkigheter har hänt då runt om mig under det senaste halvåret? Här får ni några exempel...

*Anders fick skelettcancer plus flera runt omkring oss som råkat ut för sjukdomar och även något dödsfall. *Lånat pengar varje månad för att få det att gå runt. *Körde sönder Buicken. *Opeln brann. *Sjukdomar. *Balder har blivit sämre. *En del Ofrånkomliga inköp av diverse saker som tex en ny bärbar dator åt Angelica, nya däck osv. *Vattenledningen krånglar. *Angelica har mått dåligt över sina studier. *Blev arbetslös. *Har inte börjat komma på anställningsintervjuer förrens nu pga datorfel och mina ansökningar gick ej att öppna under hela hösten. *Släkttjaffs.

Ja, jag kan fortsätta... men det är inget roligt alls att skriva massa tråkigheter.

Trots allt har det hänt väldigt mycket roliga saker emellan dessa tråkigheter gudskelov. Annars hade man nog inte klarat av dagarna.

*Jon och familjen. *Alla härliga fester. *Alla vänner, nya som gamla. *Klubben fick äran att ha Black Knights reunion spelning. *Klubben har växt och blivit någorlunda organiserad. *Veckan med Ante i Falun... oförglömligt. *Alla nya bekantskaper man fått under året. *Trots pengabrist har vi alltid sett till att haft mat på bordet. *Jons otroliga utveckling under året. *Snickarboden blev klar. *Luftfjädringen installerades på Buicken. *Lyckad spelning i september.

Nytt år med nya händelser är annalkande och det ska bli intressant att se vad som kommer att hända.
BLIR BARA MASSA BRA! Det har jag bestämt nu.



Bästa inköp 2009: Spikmatta
Årets godis: Cloettas skumtomtar
Årets bästa musikvideo: I'm a man - Black Strobe
2009 års värsta baksmälla: Efter Anna och Skäggets fest
Årets bästa TV kanal: TV6
Årets chock: När jag körde sönder Buicken. Trodde bilen skulle gå av trots 3-4 km/h fart.
Årets makalösa sms och mms: 99% från Ante.
2009 års bästa band: The Baseballs
Årets största önskan: Att vinna otroligt mycket pengar.
Lugnaste veckan: Vid stugan i Axmar.
Årets film: Småstadsliv 2



Har sparat en tio krona ett tag nu som jag tyckt varit underlig. Kungen såg "ful" ut, kanterna var mycket skarpare, den väger lite mindre och är lite matt i färgen.

I tisdags kom jag på mig själv att jag skulle kolla upp på nätet om tio kronan var falsk... och det var den! På Wikipedia såg man tydligt att den tio kronan jag har är falsk. Tio kronan kallas rysstia och är värd 600kr och uppåt. Hittade även en video om rysstior.



En film man måste se (till och med på bio kanske).

A lot of WTF.

Bara Svara

Elakt bus.

Världens farligaste zoo.



I morrn blir det god mat, fyrverkerier och trevligt sällskap hela kvällen lång =)

- GOTT -
- NYTT -
- ÅR
-


27 dec: Händelserik julhelg

Dan före julafton var det mysig uppesittarkväll med godis och glögg framför TVn... men inte för mig. Jag fick diska och sedan hämta Angelicas bror i Gävle. Tåget var försenat också så jag kom hem väldigt sent. Somnade av i bilen en sväng utanför tågstationen. =/

Julafton var mycket trevligare då vi for ner till min mor för att käka lite julbrunch och dela ut julklappar till brorsbarnen och Jon. Blev fruktansvärt många julklappar förståss. Morsan hade struntat att köpa en ny toalettstol (som verkligen behöver bytas) och köpt julklappar istället, haha.

Därefter for vi hem igen till ytterliggare julfika, utdelning av klappar och julmiddag. Kände mig som en tunna efteråt. Man har inte gjort något annant än ätit den här helgen.

Här blev det en massa julklappar åter igen. Så nu får vi byta ut Jons leksaker i hans rum. Det är mycket som är trasigt också som ska slängas. Bästa reaktionen var när han öppnade ett paket från farfar med ett stooort flygplan...
- "Oj jäklar!"
.

Jag fick en akustisk gitarr av min mor. Blev lite paff men det ska bli kul att få lära sig plinka lite. Angelica kan ju redan spela lite så det passade ju bra.

På julaftonskvällen somnade jag riktigt tidigt och sov oavbrutet i 15 timmar (!!). Jag var helt slut.

Jon har haft det bra och roligt iaf. Det är det som är huvudsaken. Men det var inte så trevligt för oss vuxna på juldagen då det blev släkttjaffs vid middagsbordet hos Angelicas faster på juldagen. Då gick vi hem för jag ville ha en trevlig afton så klart, under julen och allt. Kan ha ett långt utlägg över detta bråk men det har Angelica förklarat bra i sin blogg.

Så jag ringde några vänner och frågade om de hunnit iväg till juldagsrocken i Bollnäs istället, och de hade de inte så de hämtade upp mig och Micke. Vägen dit blev inte så skoj eftersom jag har världens snabbaste förbränning av alkohol och blev bakfull efter ölen och snapsarna från middagen. Det blev bättre efter några timmar och jag försökte mig på att festa lite men det gick inte så bra. Förutom detta så var det riktigt trevligt att få träffa så många vänner och dansa lite.

Ja det var en julhelg med full fart och snart är det nyårsafton men det blir att ta det lugnt som vanligt på nyårsaftona. Vill inte vara dyngrak när man ska vara med familjen precis.



Borde kanske kopplat ur antispinn? Haha!


Förtroendet till Barack Obama har minskat rejält för mig, och detta var droppen. Har människan inte gått på en endaste historialektion??

Man ångrar sig verkligen att man besökt restaurangen på helgerna tidigare.

Dåligt med nyheter ibland.

En mamma föder sin stora familj för endast 4 dollar/vecka med hjälp av kuponger. En av gångerna fick hon ner varor för 267 dollar till 1 penny (!!).



Redan NU måste jag komma på något att sälja i slutet av juli. Då är det O-ringen här i trakterna och det kommer runt 10.000 pers som besökare. Samtidigt är det Grillnatta i Bollnäs. Fan, hjälp mig här. Vad kan man sälja?

Mat funkar ju alltid i någon form... men jag är inte så bra på mat precis. Brännvin och öl dricker väl inte de där sportfanatikerna heller, haha.

Ja va fan ska man hitta på?



Nu snart ska jag ut och busa i snön med son och hund. Jon hade fått innebandyklubbor och mål av farmor som skulle kunna fungera att spela på snön tänkte vi.

Skotta och borsta av bilen all snö vore bra det också. Fan va det snöar hela tiden. Nu får det räcka!

Skriver mer innan nyår. Ska då försöka göra en lista om årets alla händelser.

22 dec: Tre intervjuer i en

Åkte iväg på en jobbintervju idag i Söderhamn som innefattade tre olika lediga tjänster och jag hade sökt dem alla. Det var på ett kundtjänstföretag som heter Teleperformance och hade tre st intressanta tjänster ute samtidigt. Rekryterare, Teamledare och Assistant Contact Center Manager.

Den tjänst som var mest intressant och passande var som teamledare och de skulle höra av sig under julhelgen om jag får jobbet eller inte.

Skönt att det börjar släppa lite nu och man får åka på lite anställningsintervjuer, men kan ju bero på att mitt personliga brev och CV ej gått att öppna heller som jag skrev om i en tidigare blogg.



Passade på att sätta in Jons spargrispengar på hans konto idag på bankens insättningsmaskin. Hela 3430 kr hade han i spargrisarna som var proppfull med kosing.

Må icke tomten besöka den som tillverkat insättningsmaskinen på banken. Självklart blev det strul. Myntinkastet funkade inte, det spottades ut sedlar och helt plötsligt fick man börja om efter en insättning (hände 7 ggr). Det hade gått snabbare att skriva en insättningslapp och lämna in pengarna i kassan... men det får man inte om inte maskinen är ur funktion.

Returburksautomater är också ett jävla gissel. 90% av alla gånger (ja jag lovar) jag ska använda en sådan så blir det fullt med burkar eller flaskor i kartongerna och man får vänta i 10 minuter tills personalen har bytt ut kartongerna. Ja... eller så blir det stopp någonstans.



Angelica läste gårdagens blogg och nu får jag ta tillbaka att jag skrev att jag var en toffelhjälte. Så det är väl bäst att göra det då.

 



Fortsätter hålla mig på 96kg men julhelgen är i antågande.
Så här "smal" är jag nu =)



Var lite snäll och tog bilder med kläderna på.

Tänk vad en magsjuka kan göra. Får göra nya hål i skärpet såg jag också. Fantastiskt.



HP datorer är rasistiska.

Heja Teknikmagasinet! Teknikmagasinet svarar politiskt korrekta Aftonbladet direkt.

Jag skulle vilja lära mig köra MC. Kan polisen hjälpa mig med det? Har ju faktiskt betalat skatt i många år nu och även mina förfäder.

Lite annorlunda. Friends utan tillagt skratt.

... och ta på dig styltorna.



I förrgår var jag jultomte här hemma. Jag klädde ut mig i en gammal päls och tomtemask. Gick från åkern in på gården med Jon nyfiket tittande i fönstret. Vinkade åt honom och lämnade några julklappar i en säck på bron och traskade iväg in i skogen. Jon var eld och lågor. Nu är han lite beredd inför tomten som kommer på julafton =)

Klädde granen häromdagen, käkade godis och drack glögg. Riktigt mysigt. Att klä granen var väldigt roligt tyckte Jon. Jag fick hjälpa honom sätta dit stjärnan på grantoppen.





På julaftons-förmiddagen besöker vi min mor och Håkan där även bror med familj befinner sig. Måhända en tomte dyker upp där också. Därefter blir det julklappsutdelning här hemma i Skog hos svärmor.

På juldagen är det traditionsenlig middag hos Angelicas faster. Någe juldagsrock blir det inte för min del. Ekonomin säger tvärt nej. Men men... inte lipa för det. Blir mkt fester framöver.

På nyår blir det festligheter här hemma med nyårsmiddag och fyrverkerier. Håkan E ska även komma över på lite nyårsfirande.



GOD JUL PÅ ER ALLA LÄSARE!
Återkommer med en blogg i mellandagarna.


20 dec: Vill ha en Citroen

Det låter då väldigt udda att jag vill ha en Citroen. Det är en av de bilmärken som jag verkligen inte tycker om. Men det finns självklart undantag och Citroen har gjort ett endaste undantag och det är Citroen DS från 70-talet. även kallad Paddan. Fulsnygg men långt före sin tid inom teknik och komfort.



Skulle dra blickarna till sig iaf och det skulle vara kul att göra en lätt custom av den, som den sista bilden.



Igår var jag och Jon till Åsas 50 års fest. Angelica var hemma med kraftig magkatarr. Det var en massa folk och även trubadur. Bjöd på god mat och dryck. Jon hade fullt upp med att prata med alla och var mest med Therese så klart. Han gillar henne väldigt mycket.

Jag gick hem tidigt trist nog. Hade huvudvärk och så visste jag inte hur Angelica skulle må idag så jag borde vara pigg för att ta hand om sonen.

Angelica mår bättre idag iaf.



Vattenröret under gräsmattan har gått sönder igen! Nu får vi vänta tills våren innan vi får vatten igen. Då ska hela kulverten grävas upp och byta ut kallvattenröret som verkar vara som fnöske.

Inte så kul alls faktiskt. Hela jäkla vintern utan vatten. Det blir ett jäkla springande till svärmor i ett halvår nu. :(



Våran termometer hade visst visat fel. Svärmors termometer hade visat -25 när det var som kallast. Så det har känts på. Fast när man varit ute ett tag så blir man van. Gick ut med Balder på gården när det var som kallast i endast skjorta och det gick bra. Men det gick sämre för mina glasögon. Bågen sprack! Men det gick att limma ihop den.

Somalierna i Söderhamn är extremt påpylsade. Själv gick jag i hoodtröja med uppkavlade armar så det handlar nog lite om att generna har vänjt kroppen under alla årtusenden om vilket klimat man tål. Jag skulle nog faktiskt avlida i en afrikansk värme.

Jäklar va snö det har kommit. Har varit ute och skottat idag och när an skottat klart skulle man faktiskt kunna skottat igen. Men nu får jag ge mig tills i morgon.



Jaaa. Småstadsliv 3 trailern! (Tack för tipset Kennet)

No happy meal for you.

Ja men äntligen!

Felskickat sms till sin pappa.

Första blåa planeten upptäckt!



SAAB är snart nedlagt. Det sa jag redan när SAAB blev uppköpta av GM. Om GM någon gång går dåligt och måste offra en del i företaget så är det självklart SAAB som åker. Men SAAB hade väl en kris då också när de sålde sig själva till GM. Företaget har nog levt på övertid.

Därför tycker jag det är fel att staten ska in och rädda SAAB. Varför ska alltid kommuner och staten ta över de dåliga företagen för att rädda jobb? Vi biter oss i svansen om staten och kommuner ska äga företag med dåliga vinster.



Skönt att vi handlat julklappar och julmat innan julruschen. Tänk vilket elände att gå på stan nu dessa dagar eller ännu värre - Valbo Köpcentrum.

Mina tankar går till er stackare som måste lida i all trängsel. Speciellt er karlar out there som inte tycker om att shoppa överhuvudtaget.

På tal om karlar och shopping... Nog för att man är en toffelhjälte men en sådan toffelhjälte som de karlar som motvilligt åker till Ullared kommer jag aldrig att bli. Stackare.

18 dec: Ordentlig kyla

Helt plötsligt kom det snö... och inte lite heller. Snökaos ända nere i Skåneland. Sen kom kylan. Vi har bara ca -15 men i grannstaden Bollnäs verkar det vara -25.

Blev desto mer att göra i vår då man inte hann få bort uthuset mm som ligger och skräpar på gården.

Det blev en riktig vinter trots allt. För en vecka sedan trodde man inte det precis. Bra det... inte ofta det har varit snö i december på de senaste åren. Passande kring jul också då det blir lite mer rätt stämning.

Idag blir det att städa huset och laga julmiddag. Vi ska ha ett litet julbord här hemma. Skinkan är griljerad och klar. Julgodis har Angelica och Jon gjort också. Blir att svulla ordentligt ikväll efter denna magsjuka. Har gått ner 4 kg nu så nu har man lite att utnyttja. Nu väger man endast ynka 96kg =)



Johnny vill vara med i en dokussåpa som ska kallas - "Mamma, jag ska gifta mig med en kille som ger farsan en stroke".

Johnny, mannen som orsakat 15 hjärnblödningar, fått svärföräldrar på hospitalet i Säter i 145 månader, 57 nervösa sammanbrott och 154 fall av kronisk alkolism.



Fantastiska Dubai bjuder på en fontänshow. Fan, helt makalöst.

Störd unge i Tillbaka till framtiden 3.

Kvinnor är ostabila varelser.

Yucko the clown (Tack Helena för tipset)

Drömtydning.



Man har börjat komma igång igen efter veckans magsjuka. Men aptiten är inte som den borde vara ännu. Hoppas den kommer åter ikväll.

Har haft ont i hela kroppen hela veckan. Efter att kräkningarna upphört så kändes det som träningsvärk i båda benen och i ryggen. Har knappt kunnat gått. När jag var in till Apoteket igår frågade jag en apotekarie om det var normalt att få träningsvärk i hela kroppen efter en magsjuka och det var det visst.

Har ju inte haft magsjuka sedan jag var liten så jag kommer inte ihåg alla symptom. Träningsvärken berodde på att jag legat still länge (låg i ett dygn i sängen) och sedan började röra på mig och även vid kräkningarna så får massa muskler arbeta som inte brukar användas så mycket.



I morrn lördag blir det att hälsa på Danne & Maria för lite julfika tillsammans med Angelicas släkt.

På kvällen blir det tjo och tjim. Grannen Åsa fyller 50 år och det blir ett rejält party här i Skog!

Ha en härlig helg. Det ska jag försöka ha, även på söndagen =)

15 dec: Vilken jävla vecka

Avslutet av förra veckan var trevligt med Luciarock i Vika. Men så fort nya veckan började på söndagen, närmare bestämt på kvällen så startade visst Hell Week 2009.

Jon har varit magsjuk sedan fredags och har idag börjat kvickna till. Jag fick magsjukan av Jon på söndagskvällen då det kom ur båda ändar. Under hela måndagen och halva denna dag så har jag legat i sängen med en kropp som känts som ett blåmärke och har självklart sprungit på toa då och då plus att man spydde en del.

Har knappt sovit något pga migrän som jag får automatiskt pga vätskebrist och sömnbrist. Pricken på i:et var ju självklart att vi har saknat vatten pga en läcka i ett gammalt rör under gräsmattan. Men det är precis fixat iaf. Hela gräsmattan är uppgrävd *suck*

Inte nog med detta... nejdå. Självklart ska det fortsättas jävlas. Skulle gå och duscha och försöka må lite bättre men hörde att toaletten bara stod och brusade. I rent vansinne så fixade jag den först. Fick hålla på i någon timme med kass mage och diverse utbrott. Vatten över hela golvet, men fick den att funka till sist. Var massa grus i ventilen pga att de grävt upp ledningen.

Nu sitter jag här med en halvkass mage men är rätt pigg. Tror detta elände är på gång att ge med sig.



Har tyckt mest synd om Jon som verkar vara känslig för magsjuka. Han har kräkts hur många gånger som helst och gråtit mycket, stackarn. Men han är mkt piggare idag som sagt.

Vad mer för jävelskap ska hända innan veckan är över?

Just ja... gått ner 3kg på de här tre dagarna. Inte undra på. Det enda jag fått i mig på dessa dagar är några tomater och lite vatten.



En video och en del bilder från helgen kanske kan pigga upp denna blogg?







HAHA! Fy fan vilket öde.

Holy mother of WTF

Extremt snygga bilder.

Fantastiska mobiltelefoner.

Hur ett virus invaderar kroppen.



Obama besökte Norge för att hämta sitt skämmiga fredspris. Detta innebar bland annat (och nej jag hittar inte på nu):

¤ 2000-2500 polisers beskydd.
¤ 4-6st NASAMS II missilsystem som skyddar luftrummet.
¤ X antal prickskyttar.
¤ Skottsäkert glas vid de platser han ska befinna sig.
¤ Ihopsvetsade brunnar.
¤ 72 timmars flygförbud över Oslo.
¤ NATOs radarplan cirkulerar över Oslo.
¤ Buntvis med livvakter.
¤ Alla Norges helikoptrar står till förfogande. Sverige har fått låna ut några polishelikoptrar ytterliggare.
¤ m.m. m.m.

Troligtvis världens dyraste och mest skämmigaste fredpris som delats ut någonsin.



Johnny:
- Rakar av mig skägget, förpackar det väl, bifogar superlim och skickar det till dig och vips så har du en gör-det-själv-tupé.
Johnny:
- Om jag har skägget kvar nästa år så kan du få en riktig rockabilly-tupé.



Avslutar med att ge Angelica en stor stor eloge som orkat sig genom våran magsjukeperiod. Hon har sprungit oavbrutet hit och dit, tvättat och städat oavbrutet. Gudskelov så klarade hon sig från magsjukan annars vette fan hur allt har artat sig.



Höll på att glömma... min favorit Körsbär i likör vann! =)

14 dec: Magsjuka!

Jon har smittat mig med magsjuka. Har legat i sängen över ett dygn. Jag är helt slut. Så jag får skriva en blogg senare i veckan.

11 dec: Man känner lukten...

...av V8or, amerikansk 40 årig bilklädsel, svett, spritångor, pomada och billig parfym.

Snart så kommer vi Vika.


Jag klagar på att jag har mycket att stå i på gården, men Verner har det tusenfalt gånger värre.

Han säger att han bor i  ett moment 22. För att göra sak 1, måste man göra sak 2 och för att göra det måste man göra sak 3 och för att göra sak 3 måste man göra sak 1, hahaha!





Igår var det Luciatåg på dagis. Jon var så söt så... ja det var alla barnen. Jon kan luciasångerna men vägrade självklart att sjunga för det hade han bestämt.



Dessa fester är bestämda och klara framöver:

19 dec: Massor av festligheter den här dagen. Har hittills blivit bjuden på 4 st partaj. Bland annat glöggfest hos Verner & Jessica men vi ska på Åsas 50-års fest som vi tackade ja till först.
25 dec: Juldagsrock i Bollnäs.
23 jan: Johnny har födelsedagsfest med liveband.
30 jan: Fest hos raggarna i Nyköping.
13 feb: Black Knights reunion spelning med King Drapes som förband som vår klubb arrangerar.

Transport till juldagsrocken i Bollnäs är fixad. Blev erbjuden en plats i Lea´s nyinköpta Oldsmobile -57.





Blandade citat:

Helena (för någon dag sedan):
- Hade Bush skickat 30 000 nya soldater till Afghanistan hade hela världens gamar slagits om att få slita honom i stycken. Nu är det Obama, och imorgon får han Nobels fredspris. Jaja.

Underbart citat från filmen Kenny:
- Jag brukar säga till folk att jag arbetar med VVS. Va intressant brukar de säga. Jag svarar att: Nej, det är det inte. Jag arbetar med skithus.

Johnny:
- Jag sa till Uffe för en vecka sedan att om jag dör inom kort så ska han ta reda på alla mina anteckningar. Skriva ut dom och pussla ihop ett manus som får Stieg Larssons böcker att likna reklam för Lidl.



Har ju bytt till Google Chrome som är bra på många sätt men skriva blogg går inte (inte på blogg.se iaf). Blir fel md radavstånden m.m. Synd. Så man får byta till Firefox för att kunna skriva något överhuvudtaget.

Men jag rekommenderar Chrome ändå. En väldigt snabb webläsare och det är tusen ggr mindre krascher.



Så här gör man reklam-burgare.

Hahaha! WTF? Man kan inte sluta titta.

Va fan gör Håkan E på Walmart?

Hur man raggar upp en feminist (ja en kvinnlig sådan... det verkar visst finnas manliga politiker som går ut med att de är feminister också).

Ha koll på postbilen.



Så fort jag får ett arbete så ska jag starta ett företag som jag kan ha på sidan om och som kan växa sakteliga. Men jag funderar på hur det ligger till med om jag skulle bli uppsagd från mitt jobb, får jag då A-kassa fastän jag har ett litet företag på sidan om? Någon som har ett svar på det?



Sitter och funderar nu om att inte släppa loss för mycket i morrn. Det blir lätt så när man sett fram emot något länge och inte festat på ett tag. Synd om halva kvällen skulle bli förstörd.

Nä, man får ha det under kontroll. För skoj ska jag ha!

Någon kamera kan jag inte ta med mig då Angelica och Jon ska ha den i helgen då de ska träffa jultomten. Får tigga foton från sällskapet istället. =)

Skriver mer nästa vecka om helgens bravader. Trevlig helg!



9 dec: Gräva upp gräsmattan igen

Ikväll märkte vi att vi hade dåligt tryck i kranarna. Efter en del felsökande fann Angelica att vattenledningen till en gammal kran som inte använts på 30 år har brustit och det bubblade oavbrutet upp vatten på gräsmattan.

Ringde rörmokaren och fick beskedet om att vi måste gräva upp gräsmattan och plocka bort kranen och plugga röret. Så nu är allt vatten avstängt till båda kåkarna då det inte gick att stoppa vattnet endast till vårt hus.

Rörmokaren kunde inte komma förrens nästa vecka heller.

*suck*



Den vita månaden är snart över. Fan va snabbt tiden går. Tyckte det var i helgen jag var hos Anna och Lars och festade vilt =)

Partaj på lördag. Luciarock i Vika! Chaffis och bil är fixad dessutom. Ska bli jäkla skoj att få träffa massa vänner. De flesta skulle visst dit. Extra skoj blir det att träffa Ante som arrangerar det hela. Var ett tag sedan nu.

Systembolaget skriver om "vit period". Det står bland annat att de första dagarna kan kännas som tuffa. Haha... jag har tyckt det varit skönt jag. Ingen risk att man är alkoholist då iaf. =D




Ikväll fick Angelica klippa lite av Jons hår! Som belöning fick han titta på film på sin PSP som jag tog av honom då han vägrade klippa sig. Nu... X antal månader efteråt har han gett med sig kring att bli klippt.

Jag vann!

Igår kväll hade han visst svårt att somna så han hade plockat upp Lego i sängen för att leka med. Men blev visst paniktrött och somnade på den lilla plats som fanns kvar i sängen =)





Kenny: - Råkar tappa ett flugpapper i Johnnys burriga skägg.
Johnny: - Ger Kenny blanketter om organdonation.

Vi fortsatte snacka om ämnet...
Johnny: - Din lever inbringade bara 50 kr och din lätt beg ringmuskel 1500 kr.
Kenny: - 1500kr inte illa.
Johnny: - Alexander Bard hade betalat mer, sa han.



Veckans chock:
I ett test i ICA Kuriren fick Lidl- och Eldorado julmusten jättehöga betyg medans Apotekarnes och ICAs egna fick bottenbetyg. Lidl och Eldorados julmust kostar nada i jämförelse.

Dock håller jag med om att Apotekarnes smakar blask. Har jag tyckt sedan jag var liten. Men ändå säljer den enormt bra. Många som saknar smaklökar i detta land. Angelica är en av dem. Hon känner ingen skillnad på något. Tuggar bara i sig hon.

Absolut bästa musten jag smakat fick jag i värnplikten. Tjänstgjorde i Sollefteå där de tillverkar Zeunerts drycker. Varje dag året runt fanns det must i tappkran i mässen som smakade något helt underbart. Anar att det var Zeunerts egna. Men jag har inte funnit deras must någonstans häromkring.



Johnny: - Ger Kenny blanketter om organdonation.


Snart lördag!

8 dec: Inte hänt mycket

Har inte hänt så mycket på bloggen på ett tag. Inget speciellt har hänt förutom att vi besökt julmarknaden i Furuvik som var lika fin som förra året. Jon fick massor av upplevelser den dagen plus att vi besökte morsan på kvällen där Jons kusiner även var på besök. Så det var fullt upp för vår son under lördagen.

På väg hem från farmor...
Mamma och pappa sjunger julsånger i framsätet. Från baksätet hörs med den grövsta stämma han kan förmå: Va tysta!
På väg hem från farmor hade visst Jon fått nog av allt julfirande...
Mamma och pappa sjunger julsånger i framsätet. Från baksätet hörs med den grövsta stämma han kan förmå: Va tysta!


I övrigt har som sagt inte mycket hänt.

Bytt ut Firefox till Google Chrome som är mycket snabbare och som inte krånglar så mycket som Explorer och Firefox. Samtidigt fixat ett Gmail konto så jag ser om jag fått någon e-post medans man surfar. All post som går till [email protected] går vidare till Gmail kontot så fortsätt använd den adressen i framtiden.

Har varit trött och seg ett tag. Kommit i fel dygnsrytm. Idag är det riktigt segt. Bara att hoppas att man är lika trött mot kvällen så man somnar i bra tid.

Just ja... har vaccinerat mig mot svininfluensan också. Var lite öm i armen i ngn dag men det har gått över nu. Jon ville följa med mig till Hälsocentralen. Han skulle hålla mig i handen så att jag inte blev rädd. För hans goda medverkan fick han en leksak av sköterskan =)



Har för mig att jag skrev en blogg förra året angående nedskräpningen på Gävles gator. Här fick jag bevis på det. Bland 8 kommuner som undersökningen gällde så hade Gävle näst stökigast gator. Göteborg knep första platsen.

Då får vi ett bevis på att vänster och höger inte betyder så mycket numera. Alla riksdagspartier har ungefär likadana åsikter tycker jag.


Varje dag kommer det underbara kommentarer från sonen men man glömmer bort de flesta tyvärr. Vissa kommentarer hinner man notera. Här är en av dem =)

- Jag vill inte. Då blir jag ondsam.






>>Om kvinnor inte existerade skulle alla pengar i världen inte ha någon som helst betydelse.<<
Aristoteles Onassis

1 dec: Bäste Opel ägare

Så börjar brevet jag fick idag från Opel och fortsätter så här =)

Opels tekniker har konstaterat att den övre oljetryckskontakten kan läcka på ett begränsat antal Opel Astra med Z16XEP motorn.

Enligt våra noteringar är ni ägare till en bil som berörs av detta... osv.


No shit, haha.
Läs tidigare blogg =)



Nu har The Baseballs skiva Strike kommit till Sverige. Frågade Ginza för någon månad sedan om de ville ta hem skivan men då dög det inte.

De är så jävla bra. De gör om nya låtar till rockabilly-tappning och har grymt sköna röster. Sök på YouTube.



Ny Ferrari modell. Snyggast hittills.



Yummie.



Vardag igen. Allt går i sina vanliga spår. I helgen ska vi fira mitt brorsbarn Denniz och samtidigt även morsan som också fyllt år. Därefter far vi iväg till julmarknaden i Furuvik tillsammans med Danne, Erika och Disa.



Olika hundrasers attack-tekniker.
American Bulldog, Schäfer, Malinou och Mastiff medverkar i filmen.
Jag tyckte schäferns attack såg mest effektiv ut. De är riktigt smidiga.

Bonden Roger tar ett skumbad.
Inget jag skulle vilja att de filmade iaf om jag vore honom. =O

En lång video om polisens brutalitet i USA.
Det värsta är när en person frågade vid flera polisstationer om han kunde få ett dokument att skriva ett klagomål på en polis. Han blir utkastad, slagen och även anhållen vid några av tillfällena. Vansinnigt sjukt.

Sjukaste Jack Black har sex med TV-spel =)

Sötaste katten någonsin.

Det värsta är att de själva måste tycka det är snyggt eftersom de poserar så stolt.
Helt obegripligt!



>>Ju mer jag studerar olika religioner, desto mer övertygad blir jag om att människan aldrig dyrkat något annat än sig själv.<<
Sir Richard Francis Bacon

RSS 2.0