26 maj: Sthlm! Here I come again

Anna fick ett samtal från rekryteraren för att få referenser om mig, och Anna måste gjort ett strålande jobb då rekryteraren ringde mig nästan direkt efteråt och bad mig träffa cheferna på AutoExperten i Stockholm den 8 juni.

Tusen tack Anna... och alla andra referenser.Idag har Jon varit sjuk och fått varit hemma med mig. Nu på kvällen var mormor och Anders barnvakt medans jag och Angelica åkte till Jons dagis för att vara med på fixarkvällen. Det innebar att hjälpa till att måla, olja in, plantera mm på gården. Riktigt roligt! Man fick fika och även träffa andra föräldrar.Såg en helt underbar föreläsning av Henrik Schyffert på SVT1 häromdagen. Det var direktsänt från Circus i Sthlm och det är ju lite annorlunda faktiskt.

Han pratade mycket om sitt liv, både skämtsamt och allvarligt. Man fastnade direkt och föreläsningen fick igång många tankar. Bland det bästa jag sett på länge.

Det här är ett kort klipp från föreläsningen som heter The 90s - Ett Försvarstal.

Ett till får ni också... bilder från hans liv som var slutfilmen på föreläsningen.Ja det här har jag också funderat över faktiskt.

Superpraktisk söktjänst som letar upp annonser omkring där du bor.Blir hemma med Jon i morgon också, då Angelica håller på med sina slut-studier inför sommaren. Men det är lugnt... kan behöva hantera känslor och tankar efter att man vet att man ej får fortsätta arbeta efter sista juni.Hittade ett suveränt ordspråk som jag tillägnar alla större företag numera.

"Omorganisation är människans sätt att skapa en illusion av framåtskridande."
Romerskt befäl; 300-talet f.Kr.I morse visste jag inte...

att jag skulle borsta av en lekstuga med en kvast.

Kommentarer
Postat av: Anna

Jag är skitsur för att jag missade början av Schyfferts enmansshow för den var absolut UNDERBAR!Lars satt vid datorn och puttrade men kom till sist springande han också och blev fast ända till slutet :)

2009-05-27 @ 21:19:58
URL: http://vingo.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0