10 jan: Flera jobb på gång

Hela 6 st jobb har jag snart på gång att invänta svar från. Känns riktigt bra. Väntar svar från två redan och idag ska jag söka 4 st andra. Salig blandning av olika sorters arbeten må jag säga.

Så nu ska vi se vad som ska hända framöver.



Fått flera tips angående Opelns krångel. Tack så mycket alla. Två oberoende har sagt att det kan vara för kallt för batteriet och det blir felkoder från datorn pga dåligt batteri. Opeln hade faktiskt svårt att starta då det var som kallast sen har jag inte kört så mkt mer sen det blev fel på den.

Sen fick jag tips av en läsare att leta efter katalysatorer på Biltema. Hittade universalmodell för endast 700 kr men jag måste ju in till en verkstad lik förbannat för en felsökning. Kan ju vara något annat fel. Men det var jäkligt billigt mot originaldelar.

En annan vän hade fixat att jag får felsöka och eventuellt reparera Opeln på en verkstad som ska vara billig och man kunde även dela upp kostnaden utan problem.



I fredags blev det öl för att trösta och fira. Trösta mig för allt jävla skit som hänt och fira lite att jag blivit erbjuden jobb (om nu deras anbud går igenom). Fick god middag också. Kyckling... och igår blev det än godare - Nachotallrik. Tack så mycket Angelica =)

I torsdags fixade rörmokaren isproppen. Proppen var 7 meter ner i vattenledningen. Dvs utanför byggnaden underligt nog. I fredags skulle Micke isolera om där rören går in i byggnaden och kommer åt ett rör som är som fnöske och började självklart läcka vatten. Man orkar inte ens bli upprörd numera.

Rörmokaren kom åter igen och fixade det hela ganska snabbt. Rören är så gamla så de går sönder bara man tittar på dem. Ja, allt är så gammalt här på gården. Den dragna elektriciteten, vattenledningarna, det regnar in, det ska målas om m.m. Om man ska rusta upp denna gård med allt på en o samma gång så bör man vara mångmiljonär.



Micke till Jon: - Du behöver inte skrika när du pratar. Du kan prata så här som mig.
Jon (lite försynt): - Okej (tystnad ett tag)... inte.





Stampa med Leroy. "tvätta tvätten" och "hoppa hopprepet" är mina favoriter. (snott från Anna)
Den här slog nog kobjällran från förra bloggen som favoritlänk.

Månadens låt. ACDC - Its a long way to the top.

En användbar maskin.

Ja ja ja ja ja!! Snälla för guds skull.

Rösta på min vän AKP´s bild (nr 3). Otroligt fin.



En jordbruksfastighet brann här i Skog i lördags någon kilometer från oss. Ingen människa eller djur kom till skada gudskelov. Åkte förbi där idag och det vara bara grunden kvar. Stallet hade klarat sig. Det började brinna för att ägaren skulle värma ett fruset rör med en värmepistol. Anar att det började brinna i isoleringen... och då tar det sig snabbt.



Filmtips:
Up in the air
The invention of lying



Snart sommar... =)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0