7 feb: Hemsk söndag, rolig lördag

Brukar väl vara så men nu var det till det yttersta. En lika otrolig hemsk söndag som otroligt rolig lördag.

Lördagen innehöll besök av Håkke, åkandes bandvagn, två olika fester, en väldigt massa öl, massa roligt folk, bastu och bad här hemma i Stråtjära. =)


En bild blev tagen på hela kvällen/natten. Här stannar vi för pinkpaus i skogen.

Söndagen handlade om illamående och kräkningar från kl 1200-2100 =(

Längesedan jag mådde så där dåligt. Dessutom ställde jag till med att Angelica ej kom till vare sig yoga eller klubbmötet.

Vaknade kl 0400 idag för att en liten bebis vägrade somna om och skrek i högan skyn. Jag som ska köra 50 mil idag och försöka vara pigg. Jäkla unge =)
Får väl försöka somna tidigt ikväll istället.

Just nu är kl 0500 och det ska drickas kaffe jävlar anamma och ett stopp på Apoteket under dagen för att inhandla öronproppar... om det nu hjälper mot Silas skrik som verkar gå genom betong och märg.Senaste bilderna på Jon och Silas...

Jon och Silas myser i puffen.
Silas älskar sina majskrokar.Tiden när jag arbetade som coach gav mig mycket och fick även chansen att ge andra mycket. Känns riktigt riktigt skönt att få ett sådant här brev. Kanske man kan ta med det i sin meritförteckning haha. =)

Bästa Kenny! Var länge sedan jag sa det men FAN vad jag är skyldig dig en gentjänst :) Jag är fortfarande så tacksam för MG tiden & att du & Anette fanns där just då & gav mig rätt insikter & verktyg för att börja arbeta som coach. Ni är så delaktiga i allt jag gör & jag hade de bästa mentorerna i er. Lärde mig redan från början att arbeta med hjärtat & pretentionslöst. Det har varit min största styrka i mitt arbete hittills. Massa kramar till dig, du är bäst & sluta aldrig arbeta med människor!?Erika födde en dotter i fredags. Nästan direkt efter att jag skrivit bloggen. Saga ska hon heta. Mycket fint namn.

Grattis till Erika och Daniel!Facebook-etikett #7
Sprid ej negativitet.

Om det är möjligt och mindre viktigt för alla att veta - skriv så lite negativa inlägg som möjligt. Negativitet smittar, medvetet och omedvetet, och det vill man väl ändå inte smitta sina vänner med? Vill man prata av sig om något negativt, skicka mail till någon nära vän så man kan prata av sig.Blockerade på FB just nu: Ytterliggare två st på en vecka. Är nu uppe i 7 st blockerade. VA FAN?Otroligt vacker.

Det finns då tävlingar för allt.

Tappat hoppet på mänskligheten (följetongen utan slut).

WTF?

Alltigast.Om fyra timmar ska jag vara i Gävle först och främst. Va fasen ska jag göra fram tills dess då? Man är ju inte precis pigg att ta tag i något kl fem på morgonen.

Nåväl, ha en trevlig dag allihopa.

Kommentarer
Postat av: Angelica

Det var nog den snabbaste bloggen hittills ;) .. Säger det en gång till, det var inte ett dugg synd om dig igår! Mohahaha!

2011-02-07 @ 05:42:00
URL: http://mjam.blogg.se/
Postat av: Laszlo Gonzales

Dear Mr.Dannberg.The dvd collection "Small Butts Of Steel" is now in stock again.

Thank´s for your orders.

2011-02-07 @ 19:39:03
URL: http://gaymidgetporn.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0