13 jan: Wernamo

Kom hem inatt prick kl 0300 efter att kört nonstop 60 mil. Var ju iof ett rent nöje faktiskt då jag hade en ny Mercedes som var en dröm att köra. Har alltid sagt att jag ska ha en ny Mercedes och jag ska ge mig fan på att jag ska äga en i mitt liv.Har aldrig gjort så många anställningsintervjuer samtidigt. Var helt slut på kvällen. Nu har jag sammanlagt gjort runt 500 st intervjuer i min karriär.

Bästa arbetsgivaren jag någonsin haft! Gav mig bland annat en ordentlig löneökning som tack för ett bra jobb och bjöd på all mat och dryck. Har ytterliggare uppdrag på gång som jag verkligen ser fram emot.

Värnamo är en lugn stad må jag säga. Det fanns bara ett endaste uteställe! Glest med matställen dessutom, förutom utanför staden där Burger King, MaX och McDonalds ligger alldeles bredvid varandra. Enda stället i Sverige där de ligger så nära varandra hörde jag.

Men vi fann en kina-restaurang iaf och de hade den bästa kina-mat jag någonsin ätit. Då har jag ätit på många kina restauranger över hela Sverige. Stort plus för den otroliga servicen dessutom.Hotellet låg mitt i centrum och vi hade en tävling om att vara först att se någon som var ute och gick. Det tog en bra stund innan vi såg någon. En avlägsen norrlandsstad har mer rörelse och uteställen än Värnamo måste jag säga, inte klokt.Men jag gillade staden för att den är som den är och ett plus för alla små specialbutiker i centrum som man sällan ser nuförtiden. Bäst med hela resan var ändå sällskapet. Hade enormt roligt samtidigt som vi gjorde en otrolig insats.Reklamen för spelningen med Sator har satt igång. Står med i Entré Gävle-tablån i dagstidningarna och nu har även utlottningen av biljetter börjat på bandymatcherna. En större annons är på gång också i tidningarna.Morgondagen fredag består av följande: Klippa mig, handla mat, hämta soffan, lämna tillbaka arbetsdatorn och kanske hinna med att fika med bror med familj.Tummen upp för Spanair. Fler sådana här företag!

En shaman berättar om vad som händer med moder jord 2012.

Dagens WTF?

Åter igen en dum kund =D

ASG!

ASG! #2

Bad Ass Fjäril.Nya bilder på familjen...

Silas har blivit stor pojke nu och fått flyttat in till Jon. Han har bytt vaggan till spjälsängen och mamma har fått lite separationsångest =)

Vansinnigt hur snabbt bebisar växer. Man hinner inte med. Får nog skaffa några till.Blir hemma i lugnets vrå under helgen. Laga någon god mat och ta det piano.

Cya all.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0