31 juli: Än mer religion-vansinne i Europa

Nu har extrem-muslimer i London utsett vissa stadsdelar med hårda sharia-lagar på eget bevåg. Man får alltså räkna med att straffas (olagligt förståss) om man strider mot sharialagarna i vissa stadsdelar i London.

Dårarna har satt ut klisterlappar från där gränsen gäller... som ser ut så här:Är det någon mer än jag som känner att religionens dåraktiga överhand på vissa människor börjar spåra ur ordentligt?Hade besök av Håkke både fredag och lördag. På lördagen följde även Johannes och Linda med. Båda gångerna blev att sitta på altanen och snacka en massa och lyssna på musik till sena natten.

På fredagen inmundigades endast öl men på lördagen blev det grillning och efterrätt... ja plus öl. Så man var bra stinn i natt =)

En av världens skönaste billjud kommer från en...*håll i er* Citroen!!

Wikitravel om Sverige (stycket "Respektera" var mycket intressant... och sant.)

Underligt nog ett klipp med Jim Carrey som jag inte sett.

Nya Apornas Planet.Bilder från vardagen...1: Jon med ny frisyr bakandes scones.
2: Resultaten av bakningen.
3: Pojkarna i snickarboden vid sin egna snickarbänk.Hela nästa vecka är fullproppad med jobb. Men jag tror kommande helg är lugn så man får sova ut lite.

Tack för titten. Avslutar med en forskarrapport...

Forskare på universitetet i Michigan har nyligen konstaterat, efter att ha granskat drygt sex miljoner trafikolyckor, att kvinnor är mer benägna att råka ut för en trafikolycka än män.

Inte precis en skräll =)

Kommentarer
Postat av: Ida

Hmmm! Jag har alltid fått höra att killar krockar oftare än tjejer. Speciellt killar i 20 årsåldern, försäkringen är ju t ex mycket dyrare för dem.

Eller ska forskningsrapporten tolkas så att kvinnor "råkar ut" för olyckor medan män "skapar" dem?! Ahhh! Så måste det ju vara!Jag hade inte heller sett JC klippet. Han ser ung ut, kan det vara bland hans första kanske!Ha det!

2011-07-31 @ 21:37:41
Postat av: Erik

Längtar efter Apornas Planet :) det var mina favvo filmer när jag var yngre!!!Och Ida så här är det med kvinnor och män:

Kvinnor har 1000st småkrockar(billiga) "fender benders" och lär sig aldrig utan fortsätter med sina misstag.

Män har EN rejäl krock (dyr)och tar lärdom av den och gör aldrig om det :P

2011-08-01 @ 10:50:55
Postat av: Ida

Erik.. Tja du kanske har rätt. Farsans fru gör sådana saker jämt o ständigt. T ex drar sidofronten i soptunnan (en sån i plåt) när hon backar ut från uppfarten. Eller backar in i en lastkaj på jobbet.

Jag själv har faktiskt aldrig, peppar peppar, varit inblandad i någon incident alls sedan jag tog körkort 2002!

2011-08-08 @ 01:09:16

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0