31 mars: Gnutthufvud

Fullt upp på processledarutbildningen i dagarna två. Utbildningen fortsätter i morrn och nästa vecka. Det mesta vi får lära oss kring ledarskap och coaching kan jag sedan förut innan och utantill men det är iof bra med en repetering.

Det som är intressant är informationen/utbildningen om vårt förtroendeuppdrag som processledare - att hjälpa turistrådet, kommunen och näringen med att öka turismen till Gävle.

Här är lite info om utbildningen.

Otroligt god och stor lunchbuffé har de på Clarion Hotell där vi huserar om dagarna måste jag tillägga.Både Silas och Jon har varit oroliga på nätterna nu på sistone. Speciellt Jon som haft feber och yrat en del. Bland annat om levande blomkrukor =)

Just nu är Jon piggare och är hos mormor och ska nog sova över där tills i morrn.Fy fan va E4an är dryg att köra om dagarna. Ska inte börja gå igång om hur vägjäveln är byggd, det har jag gjort så många gånger tidigare men bilisterna är dryga också.

Hellre att det går för fort än att det ska vara massa sölarslen på vägarna. Det är pga sådana som gör att det just blir många olyckor. Fast... blev omkörd av en bil med stor släpvagn i 150km/h härom veckan. Det var kanske att ta i lite =)Ställ-dig-upp-annars-får-du-en-omgång-varningsskylt.

Sköna vänner.

Favorit i repris. Irish hand dance.Har skaffat mig en online-kalender på dinstartsida.se och den är smockfull till augusti redan. Har skrivit in så gott som allt som händer häromkring på helgerna plus allt kring jobbet och privatlivet i veckorna.

Nu har jag även fixat så Angelica och jag kan använda kalendern tillsammans och hon lägger in det hon vet händer. Mycket bra system då jag vet inte hur många gånger saker och ting krockat. För jag (oftast) har glömt att vi bestämt något annat.

Så Angelica slipper ringa och tjata om något jag mkt troligt kommer glömma. Hon lägger in händelsen i kalendern och jag kollar den flera ggr per dag och därmed kan jag kan planera in alla dagarna bättre... långt i förväg dessutom.Avslutar med en bild som jag inte kommer ihåg togs. Tankarna går ju runt runt... Varför jag har en slibbig knickedick vid min sida och varför har jag trätt en gnutt på mitt hufvud?


27 mars: Fest och firande

I fredags var jag på personalfest i Gävle. Riktigt roligt. Fick även träffa några (för mig) nya medarbetare. På lördagen firade jag SAIK-spelarna på Krysset i Sandviken med vänner.

Var lite bakis på lördagen men det blev bättre med en kebab och ris i magen. Kom hem lagomt till våfflor och grädde. Därefter ost och kex till en riktigt bra film - The Mysteries of Pittsburgh.Just nu är jag hemma själv med Silas pöjk'n. Han tar sin förmiddags-lur och jag passar på att skriva blogg och ta mig en termos kaffe därtill.

Angelica och Jon ville ha en dag för sig själva. Silas tar väldigt mycket uppmärksamhet och en mamma-son-dag sitter inte fel så Jon får känna att han har mamma för sig själv ett tag.

De ska handla en massa, käka lunch och besöka Barnens Hus för att köpa Gormiti-gubbar för veckopengen =)

Några nya bilder på pöjkarna...1: Jon precis i färd med att åka idag med veckopengen i högsta hugg.
2: Silas äter med hela ansiktet.En bunt länkar.


En riktig Rambo.

Häftigt orgelspel.

Snäll arg lapp... eller? =O

Tappat hoppet på mänskligheten... igen.

Johnny med dragspel, väninna... och hår!

Bulldog och unge har svårt att hålla sig vakna.

Folk har humor.

Man kan bara imponeras av japanerna.

Skämtet till människa - Nicky i Big Brother har fått en egen sida med alla citat han vräkt ur sig.Big Brother ja...

De första två veckorna var det lamt... men de senaste veckorna har det släppts loss ordentligt. Man sitter som en fågelholk framför skärmen. Värsta säsongen hittills.

Den ena skandalen, bråken, täck-guppningen, könsorganen, fyllorna efter varandra. Detta plus att det är otroligt underliga människor denna säsong gör att man blir helt häpen vid varje avsnitt.

Men självklart har man favoriter. Någon av dessa tre bör vinna BB: Gurkan, Simon eller Peter.Ny arbetsvecka i morrn. Då ska jag fixa visningsblad för olika produkter som jag ska ta med mig när jag träffar företagare. Ska även se till att fixa sponsring kring olika motorevenemang i länet.Byeeeeeeeeee för denna gång.

21 mars: Härlig helg

Helgens höjdare (utöver konserten)... Anna och Sandra gör Stampa-med-Leroy-moves.

Jag och Anna gjorde många Stampa-Med-Leroy-moves (länk, 4:25 in i klippet) på Tuppens i helgen och inte en endaste person höjde ens på ögonbrynet, hahaha! Sagolikt.

Söndagen tillbringades i Anna's badkar så klart. Dusch-draperiet råkade ramla ner så jag använde det som täcke.

Efter att den värsta baksmällan lagt sig kom Sandra med den största familjepizza jag någonsin sett och jag kommer nog inte se en större heller.


Pizza Magnifico (kunde den hetat)

Några bilder på konserten blev det inte då jag glömde kameran hemma. Men det var fullt ös. Hela Tuppens var så gott som fullsatt och de 10 bandmedlemmarna i Hoffmaestro körde på som fan och fick verkligen med sig publiken.


Jag och Lars, goa och glada förfestandes.

Trodde det skulle vara slagsmål och vansinnigheter i helgen på grund av den enorma fullmånen, men inte ett endaste litet tjafs såg jag ens. Skönt.

Nästa fest blir på fredag... lika bra att fortsätta hålla igång när man väl börjat. =)
Men sen blir det lugnt ända tills sista april... då blir det Arbrå igen!Hahaha! Dåligt pokerface.

Skräckslagen och skrattar samtidigt =)

Customers also bought...

Men hur i hela friden???

Ten o'clock and all's well...Några nya bilder på familjen...

Kom på en sak som jag kommer sakna när vi flyttar. Jag får ingen möjlighet att tvätta bilen (med min nya högtryckstvätt dessutom). Några folköl, musik och tvätta bilen är en av mina sommarnöjen för guds skull.

Undrar om någon läsare i Sandviken kan erbjuda en plats där jag kan få tvätta bilen då och då?Lyssnar mest på nu...

The Storm - Hoffmaestro
Desperado - Hoffmaestro

Så klart... =)
Är helt såld.Skoluniform vara eller icke vara har kommit upp på tapeten igen.

Ja - Enhetligt och man får en känsla att vara tillsammans som ett team och därmed göra bättre i från sig och eventuellt även uppträda bättre.
Mobbning för att inte ha ett speciellt klädesmärke/modé försvinner och därmed försvinner den ekonomiska pressen för föräldrarna att ideligen inhandla nya dyra kläder.

Nej - Individualiteten försvinner i stora drag. Man kan iof använda sin personlighet starkare för uttrycka sig och accessoarer kan även bidra en del.
En frihetskänsla kan försvinna, att man inte är en helt fri människa som får klä sig som man vill.

Så jag vet inte riktigt vad som är bäst egentligen. Brukar vara stark i mina åsikter, men i detta fall sviktar jag åt vardera håll. Men om det skulle bli skoluniform, hoppas jag den är tidsenlig och inte som i t.ex. England.Denna vecka kommer jag lära mig lite kring Kundtjänsten på jobbet. Ska även börja boka in företagsbesök. Men de besöken får bli om två veckor. Ska på processledarutbildningen nästa vecka och även någon dag veckan därpå.Sator
Arena Rex
16 april. Parken Gävle.
Insläpp 20:00.
Förköp Entré Gävle.
Facebook.

För er som jobbar på Sandvik så har personalföreningen ett erbjudande till spelningen.. Biljett för endast 140 kr!Ha det skönt i vårvärmen...

18 mars: Tjänade 6000:- på ett samtal

Ringde till Sandvikenhus och ställde lite frågor om vårt nya boende och nämnde att vi hade uppsägningstid till juni och undrade om kontraktet kunde förskjutas tills dess. Fick till svar att de aldrig gjorde sådana deals, men gjorde ett undantag för mig (???). Tackade oavbrutet tills vi la på... 6000 spänn för fan!

Y E S !

Men flyttar gärna tidigare om någon är intresserad av vår lägenhet förståss. =)Besiktade Opelen idag. Snabbaste besiktning jag varit med om. Under 10 min gick det på, hann inte dricka upp bjudkaffet ens! Väldigt trevlig personal dessutom. Bilprovningen på Näringen i Gävle rekommenderas!Japp... Opelen gick igenom utan problem oxå.

Y E S x2!Spelar mest nu...

One more time - Hammerfall
Vårens ljumma vind - Perssons Pack
Spring för livet - Sara Varga
Tvivel - Lars Winnerbäck & Lisa Ekdahl
My Shoes - Hoffmaestro
Sommar i Sverige - JoyrideJust nu sitter jag och peppar mig inför morgondagen med någon öl!!

Förfest hos Anna i Arbrå... Hoffmaestro i Bollnäs... Efterfest hos Anna i Arbrå.

Y E S x3!Denna arbetsvecka har varit fysisk må jag säga... det jag tänker mest på är byte av veporna på fasaden.1: Denna fick jag hjälp med.
2: Denna fick jag klara av själv.
3: Tog ett tag och jag har fortfarande träningsvärk.
4: De är fan inte små asså... men det gick att fixa själv oxå.Monter...
1: Före...
2: Efter...Har inte hunnit dammsuga nätet riktigt... kommit hem och slängt mig i sängen typ under veckan. Men två st länkar får ni iaf...

Listig gasell

WTF-mat!

Sista länken får mig att tänka på veckans Big Brother tema. Hållt på allvarligt avlida av skratt de senaste dagarna.Ett fritids på Gotland firade kvinnodagen med att bjuda flickorna på semlor medan pojkarna fick knäckebröd.


Ja... det är sant. Vilket jävla samhälle man bor i!

Nåväl... nu ska jag koncentrera mig på lördagens festligheter istället. Inget ska dra ner mitt humör inför morgondagen.

Tjoflöjt friends.

15 mars: Sandviken here we come

Denna dag har tillbringats att titta på tre lägenheter i Sandviken. Vi bestämde oss för en av dem!

Vi bestämde oss för den största av dem på 4½ rum och kök, två våningar, egen tvättstuga med torkskåp, två badrum med toalett, nytapetserat överallt, rätt så nya vitvaror, uteplats med gräsmatta, två förråd och garage.

Mer passande att kalla det radhus än lägenhet faktiskt.

Vi hade hemvägen på oss att bestämma oss för denna eller ingen alls. De andra två lägenheterna var inte intressanta överhuvudtaget. Nästan samma hyra på dem och de var mindre med många skönhetsfel. Dessutom hade vi möjlighet att säga upp vår lägenhet idag.

Så vi for direkt till Faxeholmen i Söderhamn och sa upp denna lägenhet. Vet någon av mina läsare någon som vill flytta till vår lägenhet på Sandvägen i Stråtjära, så kan de få flytta in när som helst. Då slipper vi betala dubbla hyror från maj - juni. De som hyr lägenheten i Sandviken nu vill flytta på en gång men uppsägningstiden sträcker sig till 1 maj och vår uppsägningstid sträcker sig till 15 juni. Vi kan ju flytta när som helst också.

Egentligen tycker jag inte om läget på lägenheten i Sandviken då det är så trångt byggt, men det är hundra ggr bättre än på andra områden i Sandviken. Vi har åtminstone lite skog omkring oss och hela lägenhetsområdet är radhus-byggt som sagt. Bättre så än att bo i en betongklump, tyckte vi.

Det är positivt att det är nära till lekparker, dagis, livsmedelsbutiker och att det bara är någon kilometer till stan. Det som är negativt förutom att det är så trångt mellan husen är att utöver hyra får vi betala elvärme och varmvatten. Den summan kan ju skifta rejält från årstid till årstid förståss. Enligt hyresgästen har de betalat ca 700kr på sommaren men ca 3500kr på vintern per månad.

Vi fick installera luftvärmepump om vi ville. Det kan minska kostnaderna rejält men kostar ju att köpa in. En bra modell kostar mellan 12000-15000kr plus installation. Men man tjänar nog in den på några år.

Fler positiva saker med flytten är ju självklart att det blir närmare till jobbet, Angelica har fler jobb att söka, nära till vänner och släkt. Miljöombyte är ju inte fel det heller. Självklart blir det mkt återbesök i Stråtjära i fortsättningen. Vi har ju vänner och släkt här också plus att händer det någe skoj så återkommer vi till byn.Mona Sahlin ogillade jag skarpt för hennes personlighet och hyckleri. Nya S-ledaren Håkan Juholt gillar jag som person... men ogillar fortfarande deras dåraktiga politik.

Ett extra plus får Juholt av mig för detta, mouhahaha.Skickade iväg ett mail till TV11 idag...

Det absolut bästa i Big Brother hittills är klippet med de 'Fulla kockarna' med Peter, Tobbe och Gurkan som sidekick.

PLEASE! Efter att Big Brother avslutats önskar jag att det blir (minst) en säsong med just dessa tre herrar lagandes mat! =)

Mvh
KennyRiktigt älskar Big Brother. Direktsänt socialt experiment... helt fantastiskt bra. Är väldigt intresserad om hur vi människor fungerar i olika sociala miljöer tillsammans med olika sorters människor. Samtidigt är programmet väldigt underhållande. Men denna säsong slår inte säsongen 2006.Massvis med bilder av tsunamins förstörelse i Japan.

Bilarna flyter som korkar.

Hjärt och lungräddning på en Boxer.

Årets sköning!

Nummer 6 på listan ska jag inhandla till sambon.

Fel snut att jävlas med... jävlarrrrr!

Hade det inte varit för Johnny's korpulens, kunde det varit han faktiskt.Tog kompledigt idag och i morrn är det arbetsdag igen. Längtar till jobbet. Tiden går fort när man har roligt och det märkte jag i måndags. Blev chockad när jag tittade på klockan att den var över 12. Blev lika chockad när jag kollade nästa gång, då hade jag en kvart kvar på arbetsdagen.Kom på mig själv med en tanke häromdagen...

Har man börjat blivit miljöförstörd när man börjar tycka en generator är fin?

Man är störd asså. =DSandviken here we come...

11 mars: Kalvdansvägen

Flytt till Sandviken på gång.

Vi har funnit två lägenheter i Vallhov på Kalvdansvägen. Den ena med 4½ rum med två våningar. Den andra på 4 rum på bottenvåning.

Visning på båda lägenheterna är på tisdag 14 mars. På tisdag kväll bör vi ha bestämt oss för någon av lägenheterna då man kan säga upp vår lägenhet den 15:onde i månaden.

Blir oavsett val en ordentligt höjning i hyra men i gengäld slipper vi höga bränslekostnader varje månad.Idag är jag ledig. Sovit i ca 10 timmar. Var ändock trött när Angelica väckte mig. Idag blir det bara att slappa, busa med ungarna, ta sig någon bärs och lyssna på musik.Nya bilder från veckan...1: Besöker ni Biltema så kommer ni se konstverket i entrén som jag slitit med. Bra svettigt då varmluftsfläktarna gick oavbrutet. Svetten rann nerför ryggen. Men uppskattat tror jag då många stannar till och kollar på produkterna.
2: Entrén andra väggen.
3: Familjen i soffan läsandes bok. Fast Silas ville helst riva sönder boken till Jon's förtret.
4: Silas äter sin första semla.Hoffmaestro - Top 3.

3: Highway Man
2: Young Dad
1: So You Do

Biljetter är nu bokade till spelningen den 19:e i Bollnäs. Yihaaa!Sådana här fullt normala bilder kan ramla in på mobilen då o då...

Freja, katten våran... blir mkt troligt påsatt, blir lite rund om magen och tuttarna växer. Pang tjong försvinner magen och tuttarna.

Anar att hon fick en endaste kattunge och att den dog. Läst att kattens kropp kan bryta ner döda foster. Freja har ju fått p-piller i nästan hela sitt 8 åriga liv så det kan ju ställa till en del.I sommar ska jag representera Biltema på olika motorträffar m.m.. Detta med nytta och nöje. Man arbetar under dagen och på kvällen kan man slappna av med familjen och vännerna. När man har med sig familjen så kommer det bli roligare att arbeta på helger, plus att vi själva har intresset att besöka olika träffar under sommaren.

Biltema har husbilar till förfogande och har under några veckor bokat en av dem som jag och familjen ska fara runt med på lite olika evenemang.Några fler länkar denna gång. =)

Det här är den smartaste.

Johnny råkade släppa en brakare i garaget.

2000-talets hittills 10 sjukaste dödsfall.

Som jag sagt åtskilliga gånger - Religion är helt otroligt vansinnigt. Här några frågor och svar på ett kristet forum. Läs och häpnas.Bara genom att titta 10 minuter på barmen på storbystade kvinnor kan man få en hälsoeffekt som är likvärdig med en 30-minuters aerobics work-out.
Dr Karen Weatherby, åldringsforskare.

Kvinnor hjälp nu män att må sunt och leva längre och använd mycket urringat. Varje gång en man slår ett getöga på bysten din, vet du att du hjälpt karln till ett sundare liv.

8 mars: Hoffmaestro i Bollnäs

Börjar med en skön låt ni kan lyssna på medans ni läser bloggen =D

Jobbar och står i dagarna i ända. På fredag denna vecka blir det 12 dagars nonstop arbete. Men har mina funderingar att ta ut ledighet på fredag för att umgås med Silas. Jon och Angelica ska in till stan med mormor.

Mässan var rolig fastän det kunde bli lugnt vissa tider. På lördagen var det dock riktigt fullt med folk fastän vi konkurrerade med Vasaloppet, massa övrig skidsport på TV och Ockelbo Vintermarknad. Sammanlagt blev det ändock runt 5000 besökare.1: Våran (välbesökta) monter på mässan.
2: Fick två kändisar på besök som också ville vara med i gissningstävlingen.
3: Närproducerad ekologisk mat med ekologisk Cola som man kunde handla på mässan. Otroligt gott.

Hade en gissningstävling i vår monter och en besökare var ett nummer ifrån endast och vann 500kr. Jag ringde upp vinnaren idag och denne blev riktigt glad. Blev ett litet detektivarbete att finna personen då denne skrivit fel telefonnr på listan. Vad är oddsen att vara en av de 400 som var med i tävlingen, vinna med en differans på ett nummer och dessutom skriva fel telefonnr på listan? =)

Jobbar 0700-1600 varje dag numera så jag hinner hem till sönerna innan de lägger sig. Skönt att få välja sina egna arbetstider. Igår fick jag två extra timmar med sönerna då chefen tyckte jag borde åka hem lite tidigare och slappna av med familjen. När jag kom hem satt Silas bara och glodde på mig med ett oavbrutet leende. Hela jag smälte och kände en glädjetår komma. Vi har knappt hunnit träffats sedan jag började nya jobbet.Det har ju varit intensivt nu ett tag. Först med alla nya intryck och rutiner, övertid, kliva upp tidigt, förberedelser med mässan och helgarbetet på det. Man är lite mör =)

Idag har jag börjat med att skylta om entrén. Det handlar inte precis att byta ut några skyltar. Det är buntvis med cyklar som ska placeras om, det ska städas, ut med släpvagnar och annan skrymmande exponering, bygga trägolv och därtill trädgårdsmöblemang. Har hunnit halvvägs idag endast. Det är så mycket annat i vägen också. Därefter ska jag gå loss på glasmontern vid ingången, som inte ser så attraktiv ut precis. Det ska kopplas in ljus och fyllas upp med ögondragande prylz. Kommer en före och efter bild i nästa blogg.

Kan ha en egen blogg om jobbet tror jag, haha. Tycker det är ett sådant fasligt sköj arbete man fått.Fester på gång:

19 mars: Hoffmestro i Bollnäs! Jäklar anamma. Detta ska bli en av årets bästa kväll/natt (har jag bestämt). Sagolikt bra band, förfest, efterfest och övernattning hos Anna N. Längesedan man träffade henne nu... själskamraten.25 mars: Min första firmafest. Vet inte var riktigt men i Gävle anar jag. Ska bli kul att svinga en bägare med sina nya arbetskamrater.

Såg en film häromkvällen som gav mig sparkar, hårda nyp och blåmärken därtill från sambon.

Silent House
En våldsamt obehaglig och banbrytande skräckfilm, filmad i en enda lång tagning - helt utan klipp. Glöm allt vad Blair Witch Project och Paranormal Activity heter - detta är skräck på riktigt, i realtid. Filmen baseras på verkliga händelser.

Så här ska skräckfilmer vara gjorda.Totalt vansinnig cheerleader!! Måste ses!

Tappat hoppet på mänskligheten del (fyll i valfritt högt nummer).

Inte många länkar nuförtiden... har inte riktigt den tiden jag hade förr att leta på de riktigt makalösa länkarna. Det blev åtminstone två denna gång och cheerleadern tog alla rekord, haha. Sett den flera ggr nu.. lika bra varje gång.


Det var så fattigt när man var liten så vaknade
man inte med stånd hade man inget att leka med under dagen.

3 mars: Processledarutbildning

Varierande arbete som sagt...
Idag hann jag knappt in i varuhuset förrens jag fick springa ut och fixa ett avrinningsrör som frusit igen. Fick såga av det först och sedan krossa isen som var kvar i röret. Det forsade ut vatten ett bra tag.

Såga såga såga...

Därefter packa produkter och fara iväg till mässan med dessa. Det blev en del åkande fram och tillbaka. Däremellan har man självklart fått hjälpa kunder i varuhuset.

Alla produkter på plats. Fixa till uppställningen i morrn fredag.


Lekborgen alldeles bredvid vår monter.


Mässkepsen på :)

Kvällen (blev övertid idag också) avslutades med att tvätta firmabilen så den är snygg under mässans dagar.

Tack vare ett helt varuhus med massa biltvätt-tillbehör gick det rätt snabbt ändå.Blev så jävla stolt och glad idag när chefen erbjöd mig en processledarutbildning i slutet av månaden!

Efter utbildningen axlar jag rollen som talesman/representant för hela Hemlingby Köpcentrum i Gävle Kommun's turistråd.

Rollen innebär att jag ska föra företagens talan i köpcentrumet att förbättra turismen till köpcentrumet i Hemlingby. Turistrådet vill ha förslag och önskningar från olika turist-dragande områden i Gävle.

Utdrag av informationen om utbildningen:
Vi vill erbjuda dig möjligheten till egen utveckling samtidigt som er verksamhet och er destination får ännu starkare förutsättningar att utvecklas. Från tidigare uppdrag vet vi att dessa personer utgör en stor resurs för verksamheten i rad sammanhang och för lång tid framåt. Gävle får en resurspool av kompetenta medarbetare som kan användas i många andra utvecklingssammanhang och förändringsprojekt. De utgör en rekryteringsbas för framtida chefer/ledare.

Inte illa alls!

Har även blivit erbjuden att ta över ansvaret för skyltning i entrén och se till att all skyltning i varuhuset är enhetligt. Dessa uppgifter ska jag lägga tid på när jag har mindre att göra ute på fältet.Man har ju suttit i bilen mycket i dagarna två och lyssnat på mycket reklam-radio.

Värsta... dvs sämsta radioreklamen just nu...

3:e plats: Lastbilen.se
2:a plats: Plattmetropolen
1:a plats: Enkla Elbolaget

Kan utveckla ovanstående varför de är värst men jag är för trött för det känner jag :)Lyssnar mest på nu:
(länkarna går till Spotify)

Highway Man - Hoffmaestro
The Devils Own - Five Finger Death Punch (Tack Håkan för tipset)
Little Bitch - The SpecialsVilket liv det blev om julbelysningen jag skrev om i förra bloggen då! Folk kände sig träffade anar jag :)

Plocka bort eländet från era hus för skröeeeeen och skäms på er!Fan... har nog endast träffat Silas en timme sammanlagt när veckan är slut :(

Man hinner se honom i någon minut på morgonen och om man har tur hinner hem innan han ska sussa runt 1830-19 tiden för att gulla med honom i några minuter ytterliggare. Idag har jag träffat honom i fem minuter.

Jon hinner jag träffa lite längre åtminstone.

Nästa blogg kommer under nästa vecka.
Välkommen åter folkz.

2 mars: Fortfarande trött

Undra när tröttheten börjar släppa efter att startat det nya jobbet? När man kommer in i dygnsrytm och arbetsrutiner ordentligt vill säga? Tar säkert någon vecka till.

När jag kommer hem runt 18-tiden så stupar jag i säng tidigt på kvällen.Hinner klappa om ungarna lite, natta dem, käka och sedan bums i säng. =)

Idag har jag hunnit till Biltema i Borlänge för att hälsa på min representant-kollega för Dalarna och hämtat lite varor till Gävle.


Praktiskt att man får in en hel pall i bilen.

Direkt från Gävle for jag sedan till mässan på GTK-hallen för att fotografera montern, mäta lite och prata med arrangörerna.


Enda montern på hela mässan som är (Biltema) blå.

Denna vecka blir tuff för mig. Blir att dricka mycket kaffe. I morrn blir det full fart med att fixa till montern med allsköns bra produkter som passar en bomässa och upp med reklamprylar, affischer m.m.. På fredag öppnar mässan och slutar kl 17 på söndag. Därefter är det nedmontering till sena kvällen. Man kommer vara lite slut på måndag =)

Det här kommer bli så jäkla sköj. Träffa massa folk, bygga monter och snacka roliga produkter!

Ring under helgen om ni vill ha fribiljetter så kommer jag ut med dem.Fann en helt underbar tråd på Flashback's forum om att göra ett skumt CV som ska skickas till olika företag och sedan se responsen. Vad sägs om dessa förslag =)

¤ Kursen Amning och Bröstmjölk på 7.5 poäng.
¤ Meriter: Stark, Bra med barn, Händig med korv
¤ Co-producent hos Gebe film jan 1977 - dec 1978 (anm: filmbolaget som producerade "Fäbojäntan")
¤ Specialist-neurokirurg eller något liknande. Sen hipp som happ typ "Tidningsutdelare för Metro med Odenplan som bas".
¤ Symaskinskörkort och en lucka på 8-10 år.
¤ Referens: Lena Handén.
¤ Jag ser bra ut. Jag förstår allt som ni säger.
¤ Ligger på delad tredjeplats i skytteligan, Norrbacka HIF:s rullstolbasketlag.
¤ Intressen: Bowling, körsång och skapa medaljer av trolldeg.
¤ Meriter: Simborgarmärket och baddaren. Fiskekort. Andrapris i en novelltävling för mitt bidrag "Frans lär sig ett språk".
¤ Avslutar med ett klockrent CV av Lord Necro.Silas har tagit sina första två steg (med stöd). Missade det så klart. Men snart så önskar man väl att han kunde krypa ett tag till, haha.

I söndags for vi till Årsunda sent på kvällen (pga baksmälla x2 här hemma, haha). Bror fyllde 34 bast. Vi brukar köpa lotter till varandra vid bemärkelsedagarna och karln vann 500kr på en av lotterna. Plus att han vann en del på de andra också.

Jon ville inte åka hem så klart. Det var så roligt att busa med kusinerna. Till sist fick vi med honom och vi kom hem sent som attan.Fattigt med länkar denna blogg. Har inte orkat eller haft tid att surfa. Har dock en helt underbar länk jag kan dela med mig av som kanske väger upp avsaknaden av de andra länkarna.

Herrar gör upp med ljussablar på franska landsbygden.Kommer hem med nya grejjer hela tiden! Farligt att jobba på Biltema.

Ny micro inköpt och ett impulsköp på en ordentligt nedsatt blodtrycksmätare för endast 74,90kr. Behövs på ålderns höst kanske =DNär man är ute och åker mycket som mig får man se det ena och det andra. Det jag irriterar mig mest över just nu är julbelysningar !!

Det är MARS månad för guds skull !!

Inte nog med att det vimlar av julbelysningar här och där. De lyser dessutom! =O
Värst var det häromdagen i ett stort hus där det fanns lysande adventsljusstakar i varenda fönster. Makalöst.Ha en skön helg... jag ska slita som attan denna helg och samtidigt ha ordentligt roligt. Nästa helg blir en vilohelg i alla fall.

Besök mig gärna på mässan i Gävle vetja.

RSS 2.0