29 nov: Födelsedagar

Mor, Angelica och brorsbarnet Denniz fyller denna vecka. Så det blir körigt. Speciellt på lördag.

Angelica fyller 30 i morrn men ska ha sammankomst på lördag. På lördag fyller även Denniz år plus att jag ska på julbord på jobbet mot kvällningen. Så det kommer bli en intressant dag.

Innan dess har Angelica fullt upp med att baka o dona. I morse bakade hon redan kl 6 på morgonen innan hon gick till jobbet, haha.

För min del blir det hårdkörning de dagar som är kvar av veckan. Hundratals utskick ska ut med Biltemas nya verkstadsbroschyr. Men har tur att jag har en bra chef då jag skulle få hjälp med mycket.

Efter jobbet blir det att inhandla presenter och julklappar i Valbo.



Skyltningen i entrén var rolig att göra och den blev bra. Lite varmt första dagen då det var plusgrader ute och minst 30 grader varmt i entrén.





En morgon hoppade jag till när jag fick se 1 miljon tomtar stod i köket. Ändå så är detta bara några få tomtar som Angelica innehar. =O





Nu hade jag tur. Angelica ryckte ur någon sladd till datorn i sitt julstökshysteri och hela datorn fryste sig. Startade precis om och gudskelov hade Blogg.se auto-sparat det jag skrev.

Angelica är inte den enda som bråkat med mig idag... Hennes avkomma Silas har varit helt uppåt väggarna i någon vecka nu.

Man kan då bli tokig på honom! Han är i en period där det ska stökas till och jäklas så mycket som möjligt. River ur allt som kan rivas ur så man plockar oavbrutet efter honom. Dessutom ska det tryckas på alla knappar som finns. Så datorn kan helt plötsligt slås av, då har han varit i farten igen.

Samtidigt som allt detta sker så är han mammig så hälften vore nog. Så fort Angelica visar sig så börjar han tjuta och ska bäras. Påfrestande period han är inne i nu men men... det väger upp hur jäkla go han är när han inte gör dessa hyss =)


Men här är han lugnet själv =)



Fester på gång!

#1. Luciarock i Vika 10 dec. Ska ha tag i en chaffis bara.
#2: Anna N, en själsfrände har fest i januari. Betyder mycket för mig. Ser henne som den syrra jag inte har.
#3. Rammstein-biljetter klara till 17 feb. Vilket hålligång det kommer bli. Ja jäklarrrrrrrrrr!





Den absolut sämsta versionen jag hört av Thunderstruck *letar efter skämskudden*

Kan inget annat än älska Will Ferrell.

Inne i spelet?

Absolut den grymmaste rat-rod jag någonsin sett!!

Hahaha! Facebook-win!

Underbart svar.


Lyssnat mest på nu ett tag:

Pussy - Rammstein
Mein land - Rammstein
I never felt like this - Jack Scott
Sofie - Playtones



La mig kl 2130 på fredag kväll. Vaknade 10:30 på lördagen... endast för att jag var pinknödig. Hade kunnat sovit i någon timme till. Åkte till svärmor i Stråtjära på dagen. Jag somnade av på soffan i en timme ytterliggare.

Makalöst. 14 timmars sömn på ett dygn!! =O

Är inte likt mig. Jag brukar sova 5-6 timmar/natt... men denna höst har varit speciell.





Månadens klipp:

Handlat på Intersport då de hade jubileumsdagar. Är aldrig in där annars, haha.

Tre par märkesskor för endast 1600kr, under halva priset med hjälp av rabattkuponger och nedsatta priser på det. Nu har jag bra skor för vintern, våren och sommaren.



Marie, en vän, har sökt till Big Brother. Tror hon skulle kunna ösa på rätt bra där och göra bra TV iom att hon är rätt frispråkig av sig, haha.





Den 12 dec är det dags för kontraströntgen igen i och med harpesten jag råkade ut för. De sprutar in en vätska i blodet och ser om det fortfarande finns några elaka bakterier i lungorna. Men det tror jag inte att jag har.

Känns underligt när man får vätskan insprutad i blodet. Man känner hur den kalla vätskan pulserar runt i kroppen tillsammans med blodet. Man känner sig lite konstig i huvudet också (mer än vanligt).



Dricka en kopp kaffe och försöka varva ner efter denna dag.

24 nov: Spanska drömmar

Vaknade med ett smile idag torsdag då jag kom ihåg vad jag drömt under natten.

Väckte en spanjor (liknandes Bud Spencer) i en soffa, direkt därefter hängde upp en tavla med spanskt motiv och därefter försökt dansat flamenco med spanjoren klappandes med händerna på riktigt spansk manér.

Makalöst. =O



Fullt upp med julskyltning i varuhuset för min del i någon dag nu. 

Redan slagit in julklappar bland annat =)



Bilder på entrén kommer i nästa blogg.



Tänk att vi inte vänjt oss med Vallhovs vatten ännu. Det går bara inte att dricka. Smakar som man dricker ur en stillastående bäck. Så vi har alltid vatten i en tillbringare i kylen med gurka eller citron i.



Underligt är att jag inte hört någon annan i bekantskapskretsen har klagat.



Britt (svärmor) är på besök i några dagar. Då passades det på att bakas pepparkakor här hemma. Fantastiskt härlig lukt spred sig i lägenheten.



Angelica har även börjat julpyntat lite smått... så det är riktigt gemytligt här hemma nu. Storstädat, pyntat och luktar gott =)



Har börjat titta efter en ny bil. Ombyte förnöjer. Men det beror på om Angelica får fortsatt tjänst så vi har två inkomster. För jag vill inte byta ner mig... man ska byta upp sig =)

Något jag också funderar på att skaffa är en hund igen. Då man så gott som alltid haft hund ända sedan man var barn så känns det tomt på något vis. Det som passar bra för mig att skaffa valp nu är att den kan följa med mig på jobbet. Vara på kontoret mitt när jag är i varuhuset och följa med mig i bilen när jag ska ut på företagsbesök. Så den slipper ju vara ensam överhuvudtaget.

Självklart ska det vara en terrier i passande storlek. Staffordshire Bullterrier närmare bestämt. En liten hund i storlek som är som en stor hund i sitt sätt att vara. Har ju haft en sådan tidigare och är bland de härligaste hundraserna tycker jag och är ju fruktansvärt barnkära (rasen kallas ju nannydog av en orsak). Full med energi och personlighet är inbakad också.





Undra om min hastighetsmätare visar fel eller om folk kör som gamla kärringar varenda en??
Kör i 110 km/h på motorvägen (Riksväg 80) och då kör jag om alla nuförtiden?





Väldigt smart sätt att finna ett jobb och desto högre lön han får - desto högre "hittelön".

Skrattar så jag kiknar. Vilket drömjobb.

Fler sådana här människor på vår jord, tack.

Top Gear bygger ett tåg av bilar. Men orkar ni inte se hela, kolla 7:15. Höll på att bryta ihop av skratt.


Med stor förhoppning att mina barn aldrig kommer få uppleva tandvärk någon gång i sitt liv. Själv hade jag stora problem med tänderna i barndomen och i tonåren tills jag började snusa. Efter det hade jag aldrig problem med karies. Har läst om att snuset eliminerar kariesbakterier och det kan nog stämma.

Humor!




Fortfarande väldigt trött. Somnar väldigt tidigt på kvällen men är trött ändå på morgonen och trött under hela dagen. När jag kommer hem så ramlar jag i sängen direkt för att försöka ta en power nap, men är inte Angelica på mig så är ungarna det förståss.
















Hösttrötthet tror jag det är och jag tror även att det kan vara sviter efter harpesten jag fick i augusti - september.



Månadens citat:

Jag känner en kille i Torsåker som har spritt nya startkablar.
// Håkke

19 nov: Storstädning jävlar anamma

Silas har fått s.k. höstblåsor som kliar, inte fina heller precis. Dessutom fick han feber så Angelica och jag har inte sovit så mycket på några dagar då han sovit väldigt oroligt. På fredag kväll somnade jag tidigt (helt slut efter torsdagsnatten) men då kom Jon och väckte mig efter en timmes sömn och jag hade enormt svårt att somna om.

Så nu idag på lördagsmorgonen vaknade man kl 8 med en dundrande migrän. Duschade, tog medicin och la mig igen på spikmattan. Det fick mig att somna om. Vaknade vid 12 pigg o glad. Började storstäda direkt och då menar jag en riktig jäkla storstädning. A L L T torkades av, möbeltvätt, knäskrubbning av golv o.s.v. . Hann med 1½ rum idag... det tog 5 timmar (!!). Ska fortsätta i morrn. Då är det 3½ rum plus två toaletter och tvättstuga som ska städas. Kommer absolut ta hela dagen. Men så förbaskat skönt att få allt rejält rent.



En rolig grej som Håkke och Silas har gemensamt är att de gillar mat först och främst, haha. Men när de äter något som är riktigt gott så trallar dom medans de äter =)

 

Dock har Håkke bättre bordsskick... lite bättre iaf.

 


 

Har alltid sagt att det finns en själ i en amerikansk bil.
För något år sedan stötte jag på min far & mor's Chevrolet Impala -74 på en gård hos en bekant som säljer bilar. Den bilen älskade jag när jag var liten. Samma lukt och samma inredning var kvar i bilen. Jag kunde knappt lämna den... dock än mindre kunna köpa den då jag inte hade pengar just då.

Hortons Huvudvärk som jag skrev om tidigare i bloggen som jag tror jag har. Känner igen symptomen och troligtvis även ni andra som sett mina anfall. Håller sig för ögat precis som mig, grymtar, flåsar, gråter, vaggar fram och tillbaka, okontrollerbar och vill ligga i fosterställning. Fan... jag tror jag har det där jävla eländet. En jävla tur är att man endast får det några gånger per år. Vissa stackare har ju det med återkommande intervaller.

7 5 0 k m / h !!

Helt normalt??

Veckans låt.

Veckans uppfinning.

Veckans skåning.



Slutar här idag... fruntimmret man dragit på sig tjatar om att hon vill ha sällskap i sitt glassätande framför TV:n. =)



12 nov: Lugn lördag

Har tagit det lugnt både fredag och lördag. Inget partajande denna helg inte.

Har sovit länge idag och därefter småfixat lite här hemma och i snickarboden. Samtidigt jag var i snickarboden såg jag till grillningen... som blir årets sista. Fläskkött med potatisgratäng blev det. Till efterrätt munkar och kaffe.

Fick en tidig fars-dags-present också nu på kvällningen. En prenumeration på en vetenskapstidning. Man tackar man tackar.



Veckan har också varit lugn. Hösten/vintern är min lugna period som marknadsansvarig. Våren/sommaren sliter man så gott som varje dag i veckan.

Men trots att jag kommer jobba väldigt mycket i sommar så har jag klämt in en vecka (i samband med ett jobb förståss) semester med familjen. Måste lägga någon tid på familjen under sommaren trots mycket att stå i.

Planerat med mina kollegor häromdagen och gick igenom 2012 års alla evenemang som vi ska besöka. Då kom bland annat upp Musik & Motor festivalen i Älvdalen upp och det beslutades att jag kommer hjälpa till då. Så vi hyr en stuga och försöker besöka en del parker med mera i Dalarna under den veckan.




Ett av de få saker jag håller med Vänsterpartiet om. Makalöst sjukt system.

Jäklar!

Udda roliga prylar till salu.

Lilla Spindelen.

Halloween-prylarna blir mer och mer otroliga.

Humor

Humor 2

Humor 3



Musik jag lyssnar mest på nu (blandat som vanligt).

:: Veronica Maggio - Satan i Gatan ::
:: Alabama - I'm in a hurry ::
:: Talisman - I'll be waiting ::
:: Streaplers - Kom med sommaren Marie ::
:: Vanity Fare - Hitchin' a ride ::
:: The Pipkins - Gimme dat ding ::
:: Sam & Dave - Hold on, I'm comin' ::
:: Streaplers - Jag kände Maj när hon digga rock'n roll ::



De senaste bilderna från mobilen min.



1 & 2: Stormöte av Biltemas marknadsansvariga i Norberg. Gävle, Borlänge, Örebro, Västerås & Uppsala.
3 & 4: Full fart på Silas som vanligt. Leker med en hink i badet och pappas verktygslåda är riktig rolig att plocka ur.



Skriver mer om någon dag.

Ha det gott.


7 nov: Beröm från högsta ort

Fick ett mycket trevligt samtal nyss från personen som rekryterade mig till Biltema. Han skulle förmedla beröm till mig från Biltemas VD och Biltemas personalchef då de tyckte marknadsansvarige och varuhuset i Gävle i sig fungerade jättebra på alla sätt och vis och visade goda siffror.

Sträckte på mig så jag blev en meter längre. Underbart att höra... från högsta ort dessutom! Det här kan jag leva länge på. Tack för att du ringde Jocke och förmedlade dessa trevliga nyheter.

I morrn ska jag träffa mina kollegor från de närmsta orterna. Vi ska ses i Norberg åter igen för att planera inför 2012.



Nuså börjar det bli ordning här hemma. Skulle fixat en del igår också men mådde dåligt hela dagen. Blev lite för mycket på lördagen ;P  Så nu blir det lugnt ett bra tag med festeriet. Har varit ut på galej många helger nu.

Nytt bord och nya stolar på det nya golvet.



Har funnit några bilder på mig från Halloween-festen...

*slurp*
Jason letar om han gjort några synder.
Blev för jobbigt att läsa, tog en paus med en cigg och en kopp kaffe.
Nä, slut på rasten!



Moderaterna bör göra avbön.
Ska (S) också göra avbön? De har ett gediget material i sin historia att göra avbön för. Men men... inget ord om det inte i medierna.

Homer Simpson kan kommunicera bakvägen *asg*.

Håller med till 100%. Han sätter ord på det man alltid tyckt om religioner.

På tal om religion så kan århundradets dokussåpa bli av framöver. Kan ju inte annat än bli suverän TV, haha! Produktionsbolaget måste gråta av lycka!



Avslutar med några nya bilder på familjen.



1 nov: Roadtrip till Västerås

Jon's uppfattning av att jobba har nog blivit lite snedvridet idag =)

Jag skulle ner till Biltema Västerås idag och då fick Jon följa med i firmabilen. Han tycker det är stort att få följa med pappa till jobbet. Men han har bara njutit idag med glass, godis, kakor, MaX-burgare, film och annat roligt. Så när han ska ut i arbetslivet så hoppas jag inte han tror det blir som idag precis.

På Biltema Gävle blev det kakor, glass och varm choklad. När vi väl kom fram till Västerås så fick Jon välja matställe - det blev MaX med hamburgare, strips och rutschbanor =)

I bilen fick han det långtråkigt trots pysselbok och filmer på PSP:n. Tror han frågade 20 ggr när vi var framme. Både dit och hem.


Jon: - Nu ska jag inte prata mer! *efter att oavbrutet pratat med mig i 20 minuter i bilen*
Jag: - Vaddårå?
Jon: - Tänk om du tittar på mig och det blir pang, tjong, brak, krasch!? *pekandes mot diket*

Tio sekunder
senare pratar han minst lika mycket igen =D

Underbar dag med äldsta sonen! Bara han och jag.



Inte nog med att Jon fick en lång roadtrip idag. Väl hemma till middagen fick han en morotsbit att gnaga på till maten. Plötsligt så sa han att han fick ont i en tand men tog en till tugga och det gjorde ont igen. Då ser jag att han är på väg att tappa en tand!

Jon som är väldigt mesig kring smärta och blod blev väldigt nervös och ledsen när jag sa att han skulle tappa en tand. Både Angelica och jag blev glada och tjoade att Jon börjar bli stor då han samtidigt tror hela världen håller på att gå under, haha! Han måste trott mamma och pappa var ena jäkla sadister!

Efter mycket peptalk så förstod han till sist och blev lugnare. Han trodde alla tänder skulle rasa ut samtidigt och att han skulle dö... eftersom gamla människor tappar tänder och dör till sist. =D

 



Äntligen fått ur alla kläder med mera elände från badkaret som fungerat som förvaringsplats då vi ej kunnat använda garderoben på väldigt länge. Så nu har ungarna haft "premiärdoppet" i badkaret. Fick knappt ur dem därifrån.



Funderar på om jag ska ta och besöka Parkbadet på lördag och ta med mig ungarna.
Hojta till om någon i bekantskapen vill hänga med och plaska.



Funnit en härlig eldstad till rätt pris på Clas Ohlson. När det blir snö så kan man ta och grilla korv ute på gårdsplätten med ungarna. Tror de skulle tycka det var mysigt.

 

 


 


Tröttheten sitter i som jag skrev om i en tidigare blogg. Är så trött om kvällarna så det är int klokt. Rätt trött på morgonen också trots tidiga kvällar i sängs.

Måste vara kombination hösttrötthet och ålder ;P

 


RSS 2.0