31 aug: Inte som jag hade tänkt mig

Åkte till Konnys födelsedagsfest i lördags och hade riktigt skoj. Sen kom Danne som skulle till Gävle cruising och jag passade på att följa med för att dela ut de sista flygbladena inför vår spelning... men det blev ett problem.

Jag kom inte tillbaka till Kungsgården som jag hade tänkt mig! Danne träffade Erika och de skulle sova i Gävle. Det tog mig tre timmar att komma hem efter mycket om och men. Letade efter en bil som skulle till Kungsgården, fann en men då var chaffisen borta osv osv. Dåligare och dåligare började man må dessutom efter all tidig ölförtäring. Så kvällen blev inte alls som jag hade tänkt mig. =/

Till sist på natten kom jag tillbaka och det var ingen kvar i festlokalen. Jag la mig i bilen med min medhavda sovsäck och kudde. Var noga med att veva ner fönstret en glipa och låste bilen inifrån. Sov riktigt skönt hela resterande natten och morgonen.

När jag vaknade så ser jag att bakluckan är öppen!! Hoppade upp i baksätet och tittade bakom sätet... puh alla ölen var kvar =)

Men jag hade inte märkt att det varit kallt under natten underligt nog. Jag skrattade åt mig själv halva vägen hem. Var noga med att veva ner lite fönster och låsa bilen och så är bakluckan öppen, hahaha!



Mådde bra hela dagen igår men det berodde på att man slutade dricka väldigt tidigt på lördagskvällen och att man blev dålig tidigt.

Så det var mys med familjen hela dagen. Fick världens kramar av Jon. Innan jag åkte i lördags så smekte han mig på kinden och sa "Snart tillbaka pappa?" med frågande små ögon och nickandes.



Idag blir det att betala räkningar med pengar som inte finns (dvs lånade pengar) eftersom jag inte fått A-kassa ännu.

Efter det ska jag hålla mig utomhus för att göra en ny grind till hästhagen... eller nåt annat... har inte bestämt mig ännu.

Jon ska med ut iaf... han vill bara vara inne nuförtiden av någon anledning. Kan vara trots förståss.



Haha! Fan va elakt.

Dana Dragomir tolkar Eddie Meduza

Inför tillstånd på att äga webkameror... för guds skull!!



Gav Jon en makrillsmörgås i fredags som han protesterade emot...

- De där de där ä kattmat dä.

28 aug: Nytt PB & CV

Börjar med att inleda med en skön låt som ni kan lyssna på medans ni läser.





I går eller förrgår... (tappat bort dagarna) skrev jag ett helt nytt personligt brev och ändrade lite på mitt CV. Samtidigt sparade jag dem som pdf filer (ser mkt bättre ut då).

Under tiden jag gör dessa ändringar som tog halva kvällen så blev det kolsvart! Strömavbrott!
GAAAAAAAH! Hur ofta gör man något riktigt viktigt på datorn? När man väl gör det... så går strömmen??? Lagen om all jävlighet!

Tog mig hela kvällen att göra om allt. Plus att jag, pga trötthet, sparar över det färdiga personliga brevet med mitt CV. Det var bara att göra om personliga brevet IGEN! *grov suck*

Till sist fick jag iväg min ansökan. Nu har jag sökt två riktigt intressanta jobb bara denna vecka.



Satt vid datorn nu i morse och funderade om Jocke skulle ringa. Men jag hade mobilen i arbetsbyxorna. Gick ner och precis när jag stoppade in handen i fickan och fick tag i mobilen ringer... Jocke.

Är det bara tillfälligheter när det händer sådana saker? Tycker sånt här händer ofta.



Jocke Järnkrok 50 år.
Bästa är när han sätter på fläkten på slutet.

Dåligt dryg dålig förlorare.

Har beställt nya vinterkläder.
En sådan här mysig kappa och ett par sköna varma skor.
Blir nog snyggt tillsammans också.



Igår var det dåligt väder. "Sparkade" ut Balder kl 1845. Han vägrar gå ut, endast om det duggregnar lite. Men när det är fint väder, då jäklar anamma är det nödigt värre och bråttom ut.





Den nya grannarna har två hundar. En kastrerad Borde Collie och en tik blandrasvalp. Helt underbara hundar som går jättebra ihop med Balder.

Balder hade dock stora svårigheter att följa med Border Collien när de busade. De båda är varandras motsatser. Border Collien är inte ett dugg dominant (så klart), enormt smart och väldigt snabb. Balder är helt tvärtom... väldigt dominant, enormt osmart och väldigt trög. Haha!



Annonsen i Annonsbladet angående spelningen 5 sep.





I morrn kommer man befinna sig på Rowdy´s i Kungsgården. Konny ska firas med mat, öl och brännboll. Ska bli jäkla skoj!





Nu har Jon fått mat och Jocke är ute i verkstaden och donar med Jon´s cross. Praktiskt att känna knuttar också.
Ska ut och göra honom sällskap nu.



Skriver mer efter helgen.

25 aug: Sonen kan meka han

Igår tänkte jag ta crossen och åka iväg för att fiska tillsammans med Jon. Men den bara blöddra och gick inte framåt.

Luftskruven var borta på förgasaren!

Tidigare på dagen hade Jon "mekat" med crossen och när jag frågade om han skruvat bort en skruv så sa han att han inte hade tagit bort den, den hade ramlat av. Haha! Jäkla unge. =)

Så det var bara att lägga sig på marken och leta men förgäves... den var borta. Då sa Jon att vi kunde köpa en ny cross, haha.

Det blev lite billigare att beställa en ny luftskruv faktiskt, 31kr. Men jag passade på att beställa olja och tändstift också. Det skulle iaf bytas.



Igår var det en sådan dag som allt småkrånglade och gjorde mig irriterad.

Bland annat började datorns fläkt låta underligt. Plus att datorn hade svårt att starta idag. Fick starta om den flera ggr. Plus att Office har slutat fungera så det var bara att ladda hem OpenOffice.

Tur att man köpte backup-disken för jag anar att datorn brakar ihop vilken dag som helst.



Idag ska jag fortsätta ute i snickarboden. Tar aldrig slut på göra. Men det är bra det så man är sysselsatt. När jag väl börjar har jag svårt att gå därifrån. Angelica får tjata in mig när det är mat. =)



Reklamblad angående spelningen 5 sep. Skriv gärna ut och dela ut den eller sätt upp på anslagstavlor.




Johnny:
- I går kväll testade jag en ny grej. Jag fick en avsugning av en tjej och efter tag så avbröt jag och bad henne att att sjunga Old McDonald had a farm. Jag tänkte skicka spela in det och ha som ringsignal.

24 aug: Full aktivitet...

...blir det på eftermiddagen iaf. Har druckit upp min sedvanliga termos med kaffe nu på förmiddagen och nu ska jag snart ut på gården och grejja tillsammans med Jon.

Har även lovat att vi ska ta hans cross och åka och fiska. Det tycker han om. Ska även hinna med miljöstationen (tycker jag är där jämt) och städa ute i snickarboden.

Ska ta några foton på snickarboden när den är färdig. Har byggt om och ordnat till lite där ute. Passat på medans man är arbetslös.

Igår klippte jag gräset. Tog två-tre timmar som vanligt. Man tappar tidsbegreppet när man väl börjar.



Upplopp i Rosengård igen av ungdomar som endast vill vandalisera och bråka. Ja, just ja... de hade ngn ideologi bakom också som måste visas genom våld.

Nu har invandrarna har tröttnat, haha. Här är en klockren kommentar:
– Här ska inte komma några supande överklassungar och föra vår talan mot vår vilja. De har inte här att göra.
- Abu Hadid


Mer om hjälten Abu Hadid.



Igår söndag när jag busade med Jon i sängen så kände jag plötsligt en jättestark parfymdoft. Det jorde lite ont i näsan för det var så starkt. Lukten försvann efter fem sekunder och följdes direkt av en lukt av rosor som var mildare. Efter några sekunder försvann all doft.
Underligt.

Frågade Angelica som också låg i sängen om hon hade haft parfym på sig när hon hade varit på fest på lördagen, men det hade hon inte. Hon kände inte doften alls.



Jag sparar 2.850kr/ år att gå ur kyrkan. Eller 85.500kr tills jag går i pension.

Jag tror dessutom inte ett dugg på kristendomen eller på någon annan gud överhuvudtaget, så varför i hela friden ska jag vara med i kyrkan för?

Gå ur kyrkan här!



Sitter o letar filmer med inbränd text på PirateBay men finner endast skitfilmer eftersom B-filmerna är lätta att få tag på och det finns uppsjö av dem på PirateBay.

Men denna film tog priset. Lite ur handlingen:
En gymnasietjej som heter Dawn lider av ett syndrom som kallas vagina dentata, en mystisk sjukdom som orsakar
en sorts "tänder" i vaginan på kvinnan. Det är något som Dawn vänder till sin fördel när hon stöter på våldsamma män.


Nej, jag laddade inte hem den.



Ett kinky får från Family Guy.

HAHA!! Bästa gruppen på Facebook någonsin!

Jag som gjorde en avbokning hos min optiker idag. Ajajaj.



Nu får det fan va nog! Man har två gräsklippare och båda går sönder inom 4 timmar. Det var bara att ta bilen till Bergby och hämta farsans klippare. Man ska fan bo i en grusgrop.
- Lill-Kenny

22 aug: Hoppas Angelica är nöjd...

... över datorn hon fick igår. Satt hela kvällen och halva natten och donade med den så nu är den anpassad till henne.

Men hon blev inte så nöjd över sitt resultat av tentan idag. Hon tror det är 50% chans att hon klarar den. Får se om några veckor. Annars får hon göra om den i vår igen =/

Idag ska Angelica till Mattias Lund på 30 års fest. Ska hämta henne inatt. Jag och Jon ska käka popcorn och titta på film under kvällen.



YIHAAAAAA! SANDY FORD! KEEP ON COMING!

Någon som har denna låt, så kan ni ropa.



Verkligen på fitthåret.

Men jösses!

Underbart blogginlägg!



Fick två långa filmer av Johnny med obskyrheter och övrigt överraskande scener. Man satt som en fågelholk.

Finns att ladda hem på PirateBay. Retardo 1 & 2. Men det är inget jag rekommenderar precis!

- Visa filmerna för Frk Lök och säg att du vill piffa upp ert samliv. Vips så har du en weekeend på min soffa med mig och Uffe.
- Johnny



På tal om Uffe...



Lite försynt sträcker Uffe fram muggen.



Kom ihåg partajet den 5 sep!



20 aug: Erbjuden jobb...

... i Luleå! Så jag fick tyvärr säga nej tack.

På tal om jobb så var jag till AF igår. Det gick bra... fick en personlig jobbcoach som man ska träffa en gång i veckan. Handläggaren tyckte jag skulle ansöka om att få arbeta som jobbcoach i och med min erfarenhet. Ska kolla upp det.



Skulle ju så stort montera avgassystemet på Buicken häromdagen... men det gick inte! Jag måste ha en original växellådsbalk för att få dit det. Så det är bara och leta för lilla Kny.

En ny generator och batteri är ett måste att inhandla också.



Jon är fortfarande utan napp! Han har frågat två gånger efter nappen men vi har sagt att han är en stor pojke nu och då behöver man inte napp och han har nöjt sig med gosdjur istället. =)

Nu när han är så stor så ska han få en stor säng också när han fyller år. Jag och Angelica ska till IKEA idag och köpa en stor säng åt honom. Tuffa sängkläder ska han också få.



Angelica fick ytterliggare ett utbrott på sin bärbara dator igår då den är extremt seg oavsett vad man än gör med den. Det tar tio minuter att starta upp den... ja, det är sant! Starta Words eller surfa på nätet kan få vilken som helst att bryta ihop.

Fastän jag är duktig på att rensa och göra datorer snabbare så har jag inte lyckats med den. Det beror mestadels på att RAM-minnet är väldigt litet.

Så nu beställde vi en ny dator igår för 4500kr med 3GB RAM-minne. Det tog emot ska ni veta! Men mycket nödvändigt då Angelica ska göra skoluppgifter. Hon har ju bland annat examensarbetet att göra nu i höst så allt måste bara fungera.



Los Raggos hemsida är uppdaterad med massa bilder och information om spelningen 5 sep!

Hela kvällen igår satt jag informerade övriga raggarklubbar om spelningen.
Helskotta va motorklubbar det finns och alla har hemsidor dessutom. Skrev till ca 30 klubbar omkring Dalarna, Gävleborg och några söderöver. Måste ju finnas hundratals klubbar i hela Sverige.

Ge mig er adress så skickar jag er flyers som ni vänligen kan dela ut/sätta upp angående vår rock'n roll spelning den 5 sep. E-post adress går också bra om ni vill skriva ut själva.





Sådana här sms får man inte varje dag...

... jag är glad för att det blev som det blev och jag glömmer aldrig att du fanns till för mig när det var så jobbigt. Tack för att du finns. Du är en härlig människa!

18 aug: Bli fosterförälder

Har funderat på att vara fosterförälder någon gång i mitt liv.

Någon som vet hur man går till väga för att få ett fosterbarn som haft det svårt i sin uppväxt och vad som krävs av oss som föräldrar?



Igår hade Los Raggos möte angående spelningen 5 sep. Vi möttes upp på Klaras i Sandviken. Fick hela restaurangen  för oss själva.

Det var en del nya ansikten som dök upp som ville hjälpa till på spelningen och bli medlemmar. Skoj!

Efter några timmar med snack och god mat så hade vi delat upp allas sysslor och ansvarsområden. Lätt som en plätt.

Gick även igenom lite av kommande spelningar vi ska ha på Nyårsafton och Alla Hjärtans Dag.



Just nu inväntar jag Lill-Kenny. Vi ska montera dit avgassystemet på Buicken och i morgon ska den besiktas.

Har massvis med andra saker jag ska göra i stan i morrn också. Apoteket, fixa ny ventil på svärmors hjul, möte på AF mm. Bäst att passa på att göra allt på samma gång.



Men för i helvete, hahaha!

Vilken av dessa gudar är den som finns på riktigt? Eller finns alla, eller ingen? =)

Lika som bär.

Busvissla!



Jäklar va fester det är på gång nu ett tag framöver.

22 aug: Mattias Lund 30 år
29 aug: Konny Dannberg 40 år
5 sep: Rockn roll i Kungsgården
12 sep: Verner 30 år



Vad hade du i engelska? En flatsmäll?
- Ante


15 aug: Gå på känsla

Jag är en sådan person som går på känsla. Jag handlar efter hur jag mår. Om jag inte gör det, dvs gör något som jag blir tvingad till att göra då blir det inte bra och jag mår inte så bra heller.

Men den sak som var tråkig ena dagen kan jag tycka är rolig att göra nästa dag. Det kan till och med vara att städa eller göra andra i allmänhet tråkiga saker. När jag gör det jag känner för så blir det inte bara bra, det blir superbra och mår därefter.

Alla är ju olika, och Angelica min sambo är helt tvärtom! Hon har en Skalman-klocka som hon går efter. Äta då, sova då, städa då osv. Detta kan ju bli motsättningar oss emellan då hon vill ha hjälp med saker eller att hon tycker att jag ska äta eller sova vissa tider.

Men hon är tokig på min snopp så jag får väl ta att hon är som hon är då =)



Är gravt chockad... men samtidigt glad. Skickade ett mail till FK i förrgår kväll och fick svar redan i går morse!!!
Tackade och berömde dem för den snabba servicen.
Det var ju den instans jag trodde skulle ta längst tid.



Dagcenter-Rave. Gillar han i bakgrunden bäst.

Blås bort svininfluensan med flöjtar. Jävla dårar!

HAHA! Scary grannar asså.

Zombieland



Glömt (läs förträngt) att slänga in några bilder på Buicken när jag körde bort växellådsbalken i Falun nu i somras.



Alldeles före avloppsbrunnen är det en liten svacka i vägen. Den lilla svackan räckte för att bilen skulle bli lite lägre och balken ta tag i locket på avloppsbrunnen som sticker upp ca 1 cm. Int klokt.

Det brun/svarta på asfalten är endast jord (gudskelov). Hade nästan ett grävlingsgryt inkilat mellan balken och växellådan, haha.



En natt nu i veckan "fantomsnusade" jag, haha. Tror jag inte hänt någon gång.

Det var så gött, ska ni veta!

Jag drömde att jag tog en snus och jag verkligen fysiskt kände att snusen låg där den låg så fint under läppen och kände även det lugnande nikotinruset.

Samtidigt mådde jag dåligt för att jag gett efter och tagit en snus som jag aldrig har gjort efter att jag slutade tvärt för många år sedan. Så stolt över mig själv att jag inte haft återfall.

När jag vaknade hade jag känslan kvar under läppen och fick känna med fingrarna om jag verkligen hade en snus där under, haha.

Fantastiskt hur hjärnan kan återskapa sådana fantomkänslor!



Idag blir det att käka gott och dricka några bärs. Inväntar besök från sydligare trakter.
Men innan det ska jag dona lite ute i snickarboden med en folköl i handen.

En riktigt gemytlig dag...

Det tycker Jon också som har varit på riktigt gott humör idag. Han har varit så mysig så. Kan det vara för att han fick massa lördagsgodis måhända?

"Du är go du pappa", sa han idag och bara ville sitta och mysa i knät =)



I går kväll var han utan napp för tredje kvällen i rad!! Han hade dock frågat om nappen, men Angelica sa att jag hade slängt dem för de var trasiga. Då nöjde han sig med Bruno (en brun hund).



Efter alla födelsedagsfester (tre på gång framöver), spelningen den 5 sep i Kungsgården m.m. så ska jag fixa en tema-fest här hemma. Mer om det i oktober när allt har lugnat sig.

Vill bara göra er beredda och nyfikna. Ni kan aldrig aldrig gissa vad jag har i tankarna =)



Oliver? Det är som att suga på en lilltå det.
- Ante

13 aug: A-kassa krångel

No shit? Eller hur?
A-kassan i sig är kanske inte problemet, utan alla regler och byråkrati som de har att rätta sig efter.

1. Först var nyanmälan-blanketten fel ifylld. Jag hade dock inte fyllt i den fel. Det var A-kassans hemsida som strulade så en sida försvann. Skrev en ny och skickade in den tillsammans med arbetsgivarintygen.

2. Fick idag tillbaka båda intygen för att båda arbetsgivarna hade glömt att fylla i olika fält. Fick be arbetsgivarna om nya intyg. Dessa ska vara inskickade snarast 24 aug, annars äre kört.

3. Ett komplement till arbetsgivarintyget ska också skickas in angående sjuklön. Detta ska arbetsgivaren fylla i. Ska också vara inskickad innan 24 aug.

4. Ett intyg från Försäkringskassan angående mina föräldradagar ska skickas in till A-kassan, också innan 24 aug.

Här sitter jag nu och förlitar mig på tre olika instanser som jag inte har någon kontroll över. Mer än det att jag bett om att få dokumenten.

Snart har det gått 2 månader utan pengar från A-kassan och det kommer nog ta 2 månader till innan första utbetalningen kommer.

Kanske är dax att skaffa på sig en liten magkatarr?

Jag måste ha ett jobb nu!!



Den här låten går oavbrutet om dagarna.





Jon gav mig tre överraskningar igår kväll.

Det första var att han sa till när han hade bajsat. Det har han låtit bli med pga trots troligtvis.

Det andra var att han gick in i duschen helt frivilligt. Det har han inte gjort på ca 4 månader också pga trots.

Det tredje var att när jag sa till honom att han var duktig och var en stor pojke då han hade sagt till om blöjbyte, så kunde han lika gärna sluta med nappen också. Det gick han med på, så för första gången någonsin har han lagt sig utan napp och det gjorde han även idag.





Under veckan har jag umgåtts mycket med Jon och varit ute på gården och donat. Håller på att bygga en stadig arbetsbänk nu.

Städat huset och även hunnit varit ut och gått tillsammans med Lill-Kenny. slutade med att jag sträckte vaden ordentligt så jag kunde knappt gå igår. Men idag är det bättre.

På tal om smärta så vaknade man med migrän i morse, så jag fick ställa in promenaden med Lill-Kenny på förmiddagen. Hela dagen har varit förstörd. Har sovit mest och när man trott att migränen försvunnit så kom den åter på eftermiddagen. Men det tog medicinen och lite mer sömn hand om. Promenaden tog jag nu ikväll istället tillsammans med hela familjen.

Inte nog med att jag ska promenera varje dag, ska även tillbringa någon timme på Stråtjäras gym varje vecka. Måste träna mage och rygg. Tror mina ryggmuskler förtvinat av för mycket stillasittande arbeten de senaste åren.

I morgon fredag ska jag fortsätta med min arbetsbänk och umgås med Jon hela dagen då han är hemma från dagis.

Eventuellt ska jag, Danne, Erika, Angelica, Disa och Jon grilla på lördagskvällen. Något mer händer nog inte i helgen. Skönt att det blir lugnt.



Häftiga byggnader. Gillade stenhuset skarpt.

Bästa kommentaren: Jag blev just lite dummare av att lära mig något?? Måste lägga mig ner ett tag... //interista7878

Vilken idiot.

Den här såg skön ut.



Simsalabim! Kukhår försvinn!
- Något jag hörde på min 35 års fest. Vet inte vem som sa det, säkerligen Ante.

10 aug: Man känner att man är gammal

Ryggen har pajjat igen... eller ja, den har varit trasig sedan förra helgen men nu är det värre igen. Kom nog automatiskt när man gick över 35 års strecket. =D

Skulle så stort städa huset idag, men det går verkligen på halvfart. Gudskelov så kom Lill-Kenny och bar upp alla möblerna på logen som vi hade haft på gräsmattan i fredags då jag firade min 35 års dag.

I fredags kom runt 30 personer och festade. Det var riktigt skoj hela kvällen och natten. Hög musik, god mat, inget som gick sönder, inget tjafs, massa alkohol och mycken skratt.

Jag somnade nog ganska tidigt... tror jag? Hade visst somnat med skorna på i sängen bredvid Angelica.

Bilderna säger väl en del...

  

Tack alla som kom och för alla gratulationer via telefon och internet.

Micke var den som kom längst ifrån - ända från Finspång, men det kom även folk från Sundsvall och Falun.



På lördagen var man halvt som halvt människa. Men kom trots allt iväg till Axmarby för att hämta Jon som sovit hos mormor och Anders i stugan. Där bjöds det på pepparlax innan vi for hem.

Väl hemma så förberedde sig Angelica, Micke, Mia, Erika, Danne mfl att fara in till Söderhamns cruising. Var en del bilar som möttes upp hemma hos oss och åkte karavan in till stan.

Jag blev hemma med Jon. Hade inte orkat med en kväll till. Jag var lika slut på söndagen som på lördagen. Tänk att det tar minst två dagar innan jag blir ordentlig efter en fest. Det är nog åldern det också =)



Det blev få bilder denna kväll också... men desto mer tok hörde jag =)

Ja, dessa ungdomar!



Angelica har börjat i skolan igen och denna termin ska bli väldigt jobbig. Själv försöker jag finna ett passande arbete, men inget napp ännu. Om ni vet om något så tipsa gärna... oavsett vad det än är.

Nu ska jag ge er några länkar och sen ska jag fortsätta städa upp här.



Synd att de här badbrallorna inte kom vid sommarens början. Ett klart köp!

Det här kan man kalla biltvätt.

Skulle nog betala en massa för denna intensiva massage faktiskt.

Bland det bästa av Robert Gustafsson.



Jag har så stor kuk så skinnet inte räcker till när jag försöker blunda.
- Ante


6 aug: Svettigt

Idag blir det svettigt. Det ska bäras möbler och klippas gräs hela dagen inför födelsedagen på fredag. Tur att ryggen är lite bättre idag iaf.

Det blir minst 20 gäster men kan bli uppemot 40 gäster. Har inte någon större koll egentligen på hur många som kommer. Det jag vet är att det var många som hade förhinder på fredagen. Skulle säkert blivit runt 60-70 personer annars.

Har ni inget planerat på fredagen så kan ni komma hit och käka kräftor eller grilla kl 16:00 (ta med eget käk). Innan det är det fika som serveras. Kanske kvällen passar än bättre med fylleri och hög musik?



Fick en Jägermeister av Angelica i tidig födelsedagspresent. Den ska inmundigas med Red Bull i morrn! Undra hur länge jag kan hålla mig innan första groggen hälls upp, hehe. Det är så jefwla gött.

Jag lär hålla mig ett tag med alkoholen då jag blir så dålig, och det vill man inte bli kl nio på kvällen precis. Jag ska partaja hela natten har jag bestämt.



En önskan från en läsare:

Jag griper efter halmstrån överallt och nu även här hos dej Kenny. En unik bröllopspresent (gärna handgjord) till en vän runt 4-800 kr. Eftersom jag inte längre skriver blogg själv så skulle jag bli överlycklig om du ville be dina läsare om tips.. Åt mej!
Please!


Skriv en kommentar om ni har tips vetja =)

Hmm... kanske jag kan sälja min träkuk som man svarvade på träslöjden i 8:an för 400kr?



Ja, detta har jag ju vetat hela mitt liv.

Amerikanare är mer open-minded än många andra folkslag.

Myror ska ha fredagsmys.

Parodi på bröllopsvideon jag hade med i en tidigare blogg.

Makalösa robotar!



Skrattade så jag kved igår kväll till filmen Miss March... och ett annat tips är att kolla in alla fem delarna av Blomstertid på YouTube. Fantastiskt bra!



Under veckan har jag åkt cross, badat, fiskat och busat med Jon då han inte varit på dagis. I övrigt har jag oljat in bron, lagat bryggorna vid stranden, städat och donat i snickarboden och städat huset... tänkte jag skriva. Det gjorde Angelica igår utan min hjälp *ooops*. Men jag hade ont i ryggen och fixade musik tills på fredag istället. Så någon nytta gjorde jag iaf.



Ser jag smart ut när jag har glasögon? Nähä, man ser fortfarande ansiktet.
- Ante




VÄLKOMMEN PÅ FREDAG!

2 aug: Juni, juli och nu är det fan augusti.

Hiskeligt snabbt denna sommar har gått. Nu är det bara en månad sommar kvar.

Men vi hann med Furuvik iaf. Igår for vi dit och mötte upp Danne, Erika och Disa. Hela dagen tillbringade vi på Furuvik och det var en riktigt härlig dag.

Köpte ett åkband så jag fick åka karusell med sonen... dock inte oavbrutet. Han orkade till sist inte åka någe karusell fastän pappa tjatade =)

Tänk om man hade 3st ungar?? Jag och Angelica hade fullt upp med att hålla reda på ett barn. Jon är inte så att han springer bort utan han går och dagdrömmer och så går man ifrån honom eller att han går åt ett annat håll. Speciellt när han är trött då går det inte alls att få kontakt med honom... han bara går åt ett håll och drömmer =)

Undra hur många gånger jag ropade Jon igår?





Ett inlägg från Christer "Småstadsliv" Johanssons blogg. =)

22.15 Sätter jag nyckeln i låset i min dörr hemma, jag slår mig ner i soffan och börjar fundera om livet verkligen behöver vara så här konstigt. På morgonen lämnar jag hemmet i skjorta och slips för att nånstans under dagen förvandlas till en kvinna som gnäller på sin man för att han aldrig visar uppskattning för allt jag gör därhemma, för att senare mot kvällen när jag stökat av mig allt smink och kvinnokläder hoppar ner i en hockeyutrustning för att knuffas och brottas om en svart liten puck under några timmar.



Men kvinnor behöver väl inte använda just detta redskap för att träna underarmarna. =P

En underlig människa som har för lite att göra om dagarna... förutom att läsa serier.

Reklambyrån som gjort den här reklamen var nog ordentligt höga.



Får se om jag orkar gå ut och göra något på gården idag. Har förbaskat ont i ryggen. Fick det igår, då man lyfte Jon hela tiden och i och ur karuseller. Ja... man är ju snart 35.



Dvärgporr? Ser väl ut som en massa griskultingar som bankar på varandra.
- Ante

RSS 2.0