30 juli: En dag i vägen

Denna dag är bara i vägen. Jag önskar det vore fredag idag. Då skulle jag sitta i snickarboden med en bunt folköl och därefter skulle jag transportera mig till Sofie där vi ska ha en mindre kräftskiva.

Så jag funderar på vad man ska orka göra idag... utan folköl o allt? =)

Kanske man ska ta och börja med att fixa balkongen som varit ful i X antal år? Skulle vara suveränt. Har irriterat mig på den länge nu.Funderat på en sak med det här med elbilar. När elbilarna kommer på stort och alla bensin/diesel bilar försvinner... Vilket sagolikt enormt skattebortfall för staten det kommer bli då! Eller hur?

Anar att Regeringen kommer ta in skatten på annat sätt, men hur då och det är ju så mycket pengar?Min födelsedag 7 aug. Välkommen att fika/grilla/äta kräftor och festa.
Kräftskivan/grillningen börjar kl 16. Innan det är det sedvanlig födelsedagsfika.
Se tidigare blogg för mer info.
Även otur är en slags tur.
- Ante

29 juli: Snusk pågår i Sthlm

Folk klagar på en porrklubb som hålls i en herrgård i en liten ort i Sverige. Någon hade mött en tjej i nätdräkt... och det var typ det enda en person hade råkat sett utanför herrgården. Media skriver så fingrarna blöder om hur hemskt det är med en porrklubb mitt i en ort... som egentligen ingen mår dåligt över eftersom det inte syns något.

MEN!!! Den där jävla Pridefestivalen är såååå bra sååå enligt media. De bilder jag sett från detta spektakel är grov jävla porr mitt på gatorna i utstyrslar som jag inte ens trodde fanns! Jag blir äcklad av att bara se några få bilder.

Hur tusan tar Sthlms befolkning det? Är det som så att just Stockholmare kan se folk i nätdräkt eller läderutstyrslar utan att bry sig? Men ingen kan/ska klaga, för då är man homofob.

Det har inget att göra med att de är homosexuella, utan snusket i allmänhet som borde hållas bakom egna stängda dörrar. Det finns även barn, turister och folk som mig på gatorna som inte vill se eländet offentligt.
Men det värsta som äcklar mig - är just medias jävla hyckleri.

På tal om det får ni en "snusk-video".Vad ska man göra idag då? Åka och fiska måhända?
Ska iaf försöka lägga mig tidigt idag och vända tillbaks dygnet. Det är så lugnt och skönt på kvällarna och nätterna. Men det går inte i längden att kliva upp vid 10-11 på förmiddagarna.

Angelica gillar att kliva upp tidigt. Det är så skönt, säger hon. Vart då? Det är ju full fart och liv direkt. Nä... tacka vet jag tysta nätter =)Jäklar va orakad jag är. Så här orakad har jag aldrig varit. Eftersom man är utan arbete så tänkte jag se hur man såg ut om man sparade ut skägg.

Jag ser ut som en zigenare. Bara röda näsduken och ett dragspel som saknas.I brist på kosing blir det ingen festival i Nyköping för min del. Familjen åker till Furuvik istället på lördag. Eventuellt att vi får sällskap med Danne, Erika och Disa.Handlar så sällan kläder, men detta blir nästa köp iaf.

Störtskön Streaplers låt från det härliga 70-talet. Någon som har låten, hör av dig.

Ta me fan bland det bästa "prank" jag sett. HAHA! Underbart!Utan misstag i livet så skulle livet vara som vår hårväxt - glest och tunnt.
- Johnny

28 juli: Boka in 7 aug!

Jag fyller 35 år fredagen den 7 aug. Jag vet inte riktigt just nu hur festen ska se ut men en fest blir det, så boka upp 7 aug och kom hit till Stråtjära och partaja. Ta gärna med kräftor då det samtidigt blir kräftskiva på eftermiddagen. Mer info kommer.

Önskelista:
# Strippa, modell sexig
# Kamagra
# Trisslotter med vinst
# Alkohol i alla former
Vad händer idag då?
Har precis druckit en massa kaffe och kollat nätet. Nu ska jag till återvinningsstationen med HUR mycket skräp som helst. Man har ju inte varit hemma någe under sommaren så allt har hamnat på hög.

Därefter ska sonen hämtas på dagis. Angelica lämnade honom i morse (jag sussade) och det gick jättebra. Han har längtat efter dagis halva sommaren nu.
Kan inte backup-hårddisken komma idag? Börjar bli nervös. Förra gången när backupen pajjade, gick även den andra hårddisken sönder (dagen efter till och med) och allt gick förlorat.

Allt jag har sparat på huvud-disken, dvs foton, videofilmer och all musik lägger jag på en backup-disk för att vara säker.Störtskönt.

1 2 3 4 Rock 'n Roll

Något är rejält fel här.Ante-anekdot:

Ante tröttnade en stund på att meka med Buicken...

- Jag ska fan köpa en gubb-bil, en Toyota. Sen åker jag till Citygross-parkeringen och sitter där och bara gubb-glor.

26 juli: Trotsiga lilla människa

Lille Jonsson är i en trots-grinig-vansinnighetsperiod så det stänker om det.

Vilket humör en sådan liten människa kan ha och bestämda åsikter på det. Men man märker att han bara är "dum-trotsig", för om man lirkar lite (ibland funkar det) så helt plötsligt från att varit helt vansinnig och skrikit - till att skratta och skina upp. "Jag skoja bara", brukar han säga. Men om han fått sin vilja igenom, hade han nog inte sagt det inte, haha.Han har numera fått för sig att inte vilja bada eller duscha. Han blir komplett vansinnig. Man får dra in han i duschen. Men efter en del bråkande och i o ur badet, så ska han bada trots allt... och då är vi redan färdiga *suck*.

Men detta är väl en period man får ta med honom. Men jag tar allt med ro och blir inte irriterad av någon anledning. =)Backup-hårddisken brakade ihop idag (vad är det med hårddiskar egentligen??). Fick köpa en ny på SIBA idag för 866kr. 866kr som jag inte har, kan man säga. FUCK!Igår var jag hemma med Jon medans mamma var på Summer Meet i Bollnäs med polerserna. De hade haft det jäkla trevligt. Tror det finns några bilder på sambons Facebook.

Jag fastnade så klart i gyttjan på åkern där de hade campat, men fick hjälp. Bilen ser ut som en traktor nu dock... och jag som tvättade och vaxade den inte för så länge sedan.Jag bara älskar bilder på övergivna städer/byggnader/järnvägar/försvarsanläggningar mm. Här är en länk till en sida som besökt städer som börjar bli övergivna i Sverige. Bland annat är Söderala, Ljusne och Söderhamn med. Samtidigt blir man lite bekymrad om att småstäderna kommer försvinna en efter en. Blir bara byar och storstäder kvar.

Det här har ni inte sett förut. Röntgenbild på en människa som pratar. Häftigt.

En mycket intressant sida som tar upp saker som man alltid funderat över men glömt bort att finna svaret på.

Det bästa ur Fyra Nyanser Av Brunt.Filmer att se fram emot:
Public Enemies (ska jag se i veckan)
Småstadsliv 3
BröllopsfotografenYtterliggare anekdoter från "Ante-veckan":

Ante´s bil börjar skaka lite under körningen...
- Jag känner skakningen i pungroten.

23 juli: Los Raggos got it's colors

 

Nuså äntligen har Los Raggos fått sina klubbmärken.

Snyggt blev det också. Håkke har stått för designen mestadels.
Tror det blir snyggare på skinnväst med svart bakgrund.

Dödskallen bär en sydstatskeps och bakgrunden är en sheriffstjärna som syftar på Grisplyman.
Sockenindelningen blir ju olika från där man kommer ifrån förståss.

På bilden har jag endast limmat dit märkena men har tagit bort dem igen då de ska flyttas ner en bit så det fyller upp ryggtavlan så mycket som möjligt. Angelica lovade att hjälpa mig med att sy dit dem med symaskinen.

Om spelningen går bra den 5 september så ska vi även beställa tröjor, kepsar och klistermärken.Att klippa vått högt gräs med en uppsamlare på gräsklipparen är inte det roligaste man kan ge sig in i. Det gjorde jag igår och hela eftermiddagen gick åt. Svetten forsade över min eminenta kropp.

Idag åkte jag, Jerry och Werner för att hämta ryggmärkena. Det blev en liten roadtrip på några timmar. Bland annat hamnade vi i en stor tjurhage (??) där tjurarna var mycket intresserade av bilen och vägrade flytta på sig.Håll i er nu...

Världens största och ta me tusan roligaste väckarklockan jag sett.

 Airbag-i-soffan-prank. Checka in slowmotion i slutet, haha!

Varför man inte bor i lägenhet.I en amerikansk undersökning rangordnades den "värsta bakfyllespriten":

9. Ren Etanol
8. Vodka
7. Gin
6. Vitt Vin
5. Whiskey
4. Rom
3. Rött Vin
2. Konjak
1. Bourbon

Jag kan bara instämma.
Bourbon gav mig kaskadspyor och en hel dag var förstörd från morgon till kväll men dock utan huvudvärk.
Konjak har jag aldrig testat att supa på.
Rött Vin drack jag senast i tonåren och fick en grotesk huvudvärk med lite spyor men man frisknade till snabbare än Bourbon-baksmällan.
Vodka och ren sprit i allmänhet brukar jag endast bli lite hängig av.På fredag ska nog Angelica till Summer Meet i Bollnäs och vara kvar tills söndag.
Jag är hemma med Jon-Jons och eventuellt åker över dagen på lördag för att träffa lite folk.

Ska nog bunkra upp med lite folköl och chips här hemma känner jag och glo på lite filmer under helgen."Lycka är... att rycka ur tre-fyra strån ur näsan"
- Ante

20 juli: Åter igen hemkommen

Nu har man varit borta mycket ett tag. Ska försöka vara hemma så mkt som möjligt nu. Dels pga ekonomin. Det tar väl ett tag innan jag får ersättningen från A-kassan förståss.

I nästan en vecka har vi varit i stugan i Axmarby. Lite dåligt väder men vi har kopplat av iaf. Tror Jon tyckte det var lite tråkigt emellanåt. Saknade väl alla leksakerna =)

Vi åkte dit med både Opelen och Buicken. Så in i helvete med grejjer vi hade med oss... inte klokt.

På lördagen for vi till Kungsgården på Rowdy CC´s bilutställning. Träffade massa folk och kikade på bilar. Riktigt sköj.

Just nu sitter jag och mår dåligt... inte bara för ekonomin och att det är dåligt väder. Utan för att magen krånglar. Har någon infektion av något slag då jag fick smaka av febern tidigare idag.

Ont i varenda led dessutom. Har man fått Ockelbosjukan måhända? Det var ju inte lite myggbett man fick i Axmar precis.

Bilder från veckan kommer upp så fort jag orkar lägga in dem i datorn... känner mig lite sliten just nu för att orka hålla på med hundratals bilder.Vuxna vansinniga religiösa människor.

Har läst varenda inlägg. Mycket roande och även ledsamt att det finns så mycket ointelligent folk i Sverige.

Det här är humor det.Nu ska jag lägga mig i soffan en stund och försöka bli trött. Har sovit i några timmar under dagen så man får se hur det blir med det.


Nu äre synd om mig förstår ni.

13 juli: Full fart hela tiden

Ska inte sommaren vara en rekreationsperiod där man ka ta det lugnt och lata sig lite inför hösten och vintern? Har knappt varit hemma och nu ska vi iväg igen. Denna gång till stugan i Axmarby.

Nåväl, det har varit roligt med mekningar, vänner, fester och ståhej så man ska inte klaga. Men det skulle vara skönt att lägga sig i soffan och bara dra sig i några dagar.

Vi åker till stugan i morrn och är där tills helgen eller måndag nästa vecka. Då ska det sovas, fiskas och åka runt i bygden med Buicken.Buicken går så jäkla fint efter vägen. Det tyckte jag den gjorde tidigare också innan luftfjädringen, men nu är det än bättre. Stabil så in i norden.

Så fort jag har tvättat den (får göra det i Axmarby) så ska jag lägga upp en video där jag sänker ner den till max.I helgen hade klubben sin medlemsfest hos Danne i Kungsgården där det blev ett jefvla ös på kvällen/natten. High-Speed-Generation spelade och det kom runt 100 personer sammanlagt. Vi fick en del stödmedlemmar också. Det får man tacka för. Ni som vill bli stödmedlem kan höra av sig till mig. 

Underligt nog fick jag ingen baksmälla efter denna underbara fest. Jag var till sist kvar själv klockan 0500. då satt jag mig i Buicken och tog mig en sista öl innan jag gick o la mig. Ingen huvudvärk, inga kräkningar... bara lite trött. Fantastiskt.En dekal jag fann i Antes garage:
Den är liten, men luktar som en stor.Har hört det ryktas om att en autistisk man hade fångat ett "troll" i Sandviken. Men jag har inte kunnat hittat något i tidningarna om kidnappningen av "trollet". Så endera vill inte stackars "trollet" att det ska komma ut eller så är det bara en påhittad historia. =)

"Trollet" var och handlade i en butik i Sandviken då han plötsligt blev påhoppad av en autistisk man som trodde denna dvärg med långt skägg var ett troll och bar hem denne och låste in dvärgen i badrummet.

Den autistiske mannen ringde till sin pappa och sa upphetsat att han tagit ett troll och låst in honom i badrummet. När hans far kom hem såg han att sonen satt på trappen sönderriven, blodig och med ett blåöga.

Pappan till kidnapparen öppnade det barrikerade badrummet och såg dvärgen med det långa skägget som var extremt förbannad.

Undra vad efterföljderna blev av detta?

Skulle betalt många tusenlappar för att sett detta scenario.Ett spöke på Neverland.

Ett underbart inlägg i Christer Johanssons blogg.. ja, han som är med i Småstadsliv-filmerna. 
By the way... Småstadsliv 3 är under inspelning och därefter blir det Krogliv-filmer.

Vilket frieri!Nackhåren står rakt upp.
Black Strobe - I'm a man


8 juli: Bäring Skog

Nu har jag varit hos Ante i Falun precis en vecka. Tycker det gått fort ändå, fastän vi mekat till 01 till 03 på nätterna. Är fortfarande kvar här i Falun men ska åka hem idag efter att vi luftat bromsarna och köpt en ny luftnippel.

Veckan har kantats av skratt, tokmekning, kroppsskador, tillverkning av delar och bilåkning.

Det började med att när jag kom till Falun på onsdagen så körde jag ironiskt nog sönder Buicken direkt. Jag kom hit för att kunna installera Air Ride så jag kunde höja bilen... och jag körde sönder bilen för den var för låg!

Jag kom körandes i ca 5 km/h och körde över en svacka i vägen som bilen klarade utan att ta i. MEN ovanpå svackan var det ett brunnslock som petade upp 1 cm. Där tog växellådsbalken i och jag trodde bilen skulle gå av när balken slets sönder. Kardan och växellådan hängde ner i marken.

Jag visste inte om jag skulle skratta eller gråta. Det fick bli en bärgare till Antes garage och vi fick ytterliggare några mer saker att fixa.

Hade det inte varit för Antes alla kontakter här i Falun så hade vi inte lyckats med detta projekt. Det tar alltid längre tid än man trott och det är alltid något som ska kompletteras.

Efter mycket modifikationer på Buicken så funkar nu luftfjädringssystemet. Den kan höjas till långt över originalhöjd och den kan sänkas så ramen nästan ligger på marken. Den ser bra rå ut när den är på lägsta höjd och det roliga är att man fortfarande kan köra med den och även svänga. Men det ska då vara jävligt plan väg! =)

Vi har även tillverkat en ny växellådsbalk, gjort nytt bromsrör, bytt grenrörspackningar och gjort övriga små reperationer.

I nästa blogg lägger jag in bilder från garaget och även bilder hur Buicken ser ut numera i superlågt utförande =)På lördag 11/7 har Los Raggos medlemsfest där vi informerar om klubben, tygmärken och kommande spelningar och värvar nya medlemmar. Därefter bjuder vi på livemusik med bandet High Speed Generation. Det enda ni behöver ta med er är något att dricka.

Om ni är intresserade att bli medlem i vår eminenta raggarklubb, kan ni komma till Daniel Sjudin som bor på Slaktarsgården bredvid Bilisten i Kungsgården, kl 20.00. Runt 21.30-22.00 drar bandet igång.

Ta gärna med någon kompis som kan vara intresserad.

Mer info finner ni på evenemang Los Raggos medlemsfest på Facebook och även på Los Raggos hemsida.

Alla ni som är med i andra klubbar kan komma efter kl 21.30 då bandet börjar spela. Innan det har vi information till nya medlemmar. Var vänlig att respektera detta.

Ring eller smsa mig på 0702052032 för mer information.Jösses va jag saknar min familj. Har inte varit ifrån vare sig Jon eller Angelica så här länge någon gång... och detta för en bil, haha. Man är fan inte klok =)

Men Buicken är också en familjemedlem på ett vis som behövde sin omvårdnad för i år. För något mer än avgassystem som ska monteras - får den inte detta år. Har lagt ut enormt med pengar och tid på bilen och nu får det räcka tills nästa år.Tusen tusen och åter tusen tack för allt denna vecka Ante! Det är så mycket så jag kan inte komma på allt som du hjälpt mig med. Men på något vis ska jag försöka ge igen.Viagra light - Den funkar inte men ser bra ut i badbyxor.
// Ante

1 juli: Bäring Falun

Nu snart ska jag in till Arbetsförmedlingen och anmäla mig som arbetssökande. Därefter packa det sista och bära iväg till Ante i Falun.

Ante är en hejjare på att installera luftfjädringssystem och tänkte nyttja hanses expertis, billyft och hem i några dagar. Jag är hemma troligtvis på söndag igen.Känner på mig att detta kommer bli intressanta och roliga dagar =)Några bilder från lördagen när bror hjälpte mig vaxa Buicken.

"Jag är ingen jävla akrobat".
HAHAHA! Jag smäller aaaaaav.

En fantastisk man.
Skådespelare - Kock - Jägare - Författare - Entreprenör1100 svenska kvinnor i en undersökning tycker att följande klädstilar inte är okej.
 
1. Att stoppa ner byxorna i strumporna. Eller att dra ihop byxbenen med snoddar.
2. Hängiga, nerdragna jeans som visar bakdelen. Byxor som är för korta, för långa eller sitter illa i rumpan.
3. För djupt urringad t-shirt som visar bröstet.
4. Fel skor. Joggingskor till vardags, eller klumpiga skor till kostym. Tubsockor i sandaler.
5. Kombinationen kamouflagemönster, tribaltatueringar och tumring.
6. Bratstil med vaxad backslick, skjorta med uppvikt krage och rosa tröja.
7. Mys/träningsbyxor utanför hemmet eller gymmet.
8. Att vara för trendmedveten och se ut som att man inte riktigt trivs i kläderna.
9. Skate- och hiphop-kläder.
10. För mycket av allt: mönster, färger, smycken eller accessoarer.

Källa: Enkätundersökning med drygt 1100 svenska kvinnor, genomförd av magasinet King och glamour.se.
 
Blev glad när man läste ovanstående lista. Det enda som skulle kunna passa in på mig är att jag kan visa bakdelen lite då och då. =)

Svenska tjejer har bra smak.Helena och hennes Amstaff Eira var på besök igår. Det var inte igår precis.
Balder blev helt dominerad av tuffa Eira, haha. Det behöver han =)

Nu ska jag packa en del och fara iväg.
Ses nästa vecka om jag inte våldför mig på Antes dator förståss.

Jag nås på 070-2052032.

RSS 2.0