28 juni: Ovanlig dag

I går morse for vi iväg till Foppa-tofflornas Mecka - Ockelbo marknaden. Angelica körde Buicken och jag satt bak och njöt.

Det var endast resan dit som var nöjsam. Gassande sol, grinig unge, inga pengar, idiot-mycket folk och en trött Kenny. Ja, det mesta var en ren pina.

Men det värsta kom när vi skulle åka hem. Fy ända in i helvetes jävlar.

Fick ett migränanfall som inte var av denna jord. Jag hade så jävla ont så jag ville dö. Sista biten hem så började jag okontrollerat skaka och jag kunde inte hejda ben och armar att röra sig. Jag var klar i huvudet och anade att nu får jag ett epilepsi-anfall då migrän och epilepsi är besläktat.

Kom ut ur bilen hemma och höll på att svimma av. Benen vek sig och ena armen fortsatte skaka och började domna bort. Samtidigt som en smärta så grönjävlig satt på ena sidan av huvudet och runt ögat. Jag börjar tro att jag har Hortons Huvudvärk, även kallad suicide headache.

In i duschen med kallt vatten och skakningarna gav efter iaf och lite av huvudvärken. Duschade länge och slog mig själv i huvudet för att avleda smärtan. Upp och försöka sova, ner igen och lägga sig i duschen.

Då helt plötsligt började jag spy, spy och åter spy. Därefter började allt avta efter 5 timmars smärta och elände. Sov en liten stund och under tiden hade bror med familj kommit och brorsan hade så gott som vaxat hela bilen själv, som vi skulle hjälpas åt med.

Efter att jag vaknat till liv, så gjorde vi det sista på Buicken och så käkade vi grillat tillsammans. Ja, inte Jon då... för han är numera obstinat och vägrar gör allt man ber honom om.

Resten av kvällen hade jag jätteroligt tillsammans med bror. Massa väninnor till Angelica dök upp och de lånade den nyvaxade Buicken för att åka runt och cruisa på natten, just i denna stund jag skriver denna blogg. Så jag håller mig nykter och är i jour om det skulle hända något med bilen. Käkar chips och dricker läsk istället.

Fick lufta bromsarna innan de åkte och det gick bra till sist, förutom att jag glömde en stor ficklampa som jag hade lagt på ramen. När jag och Maddiz skulle ut och testa om bromsarna funkade så ramlade den ner och den blev överkörd. Bara molekyler kvar, haha. Så det går det när man ska Formel 1-meka.

Jäklar va Jon har hållt igång idag och han var fortfarande pigg kl 12 på natten. Han har busat med Denniz och Cornelia och varit på marknad halva dagen. I fredagskväll fick han åka häst och vagn med Mia. Det har varit en händelsrik helg för vår lilla man. I morrn ska han ner på stranden och bada. Det gjorde vi även i fredags. Så jäkla kallt i vattnet men ändå skönt.

Jonte var hit och hälsade på också. Han har då bra läk-kött den ungen. Syntes knappt på honom att han råkat ut för en hemsk olycka. Ett litet jack i pannan. Men det var skador som inte syntes heller. Själv hade man inte rest på sig förrens vid höst.Bröderna Embretsén kommenterade den länken med killen som fick ett ordentligt utbrott, som jag hade med i förra bloggen.

- Var det inte så där du såg ut Kenny när du inte såg att starkölen nån langa åt dig igentligen var folkisar :D

- Kenny när han upptäcker att Frk Lök sex strejkar. Att hans prenumeration på Vi Tofflar inte är betald. Att han inser att han inte är en raggare utan en EMO. Att hans bästa vänner är påhittade.Vad i hela fridens namn??

Stenad reporter. Soldater bränner droger i bakgrunden.På fredagskvällen tog jag Buicken till Bollnäs. Hämtade upp Jocke Jernkrok, kollade på fotboll, åkte några varv i stan och for sedan till Arbrå för att hälsa på Anna N. En mycket gemytlig kväll. Inte så ofta man träffar dem precis.I morrn ska jag ta lite bilder på den nyvaxade Buicken och skicka till honom jag köpte fälgarna av.

Resten av dagen ska jag försöka hålla mig inne så mycket som möjligt. Denna värme gör mig konstig med migrän och allt därtill. Tror jag fick lite solsting också igår som spädde på det hela.

Kanske man tar och fiskar på kvällen och får lite själaro.TUSEN TACK MIN BROR...
För att du hjälpte mig idag och för att du finns.
Du är så bäst.

23 juni: Avgassystem

Idag fick jag ett samtal om att avgassystemet kommit till Buick'n. Åkte för att hämta det och fick snällt åka därifrån utan avgassystem.

Paketet var nästan lika långt som Opeln, haha.
Får låna en släpvagn i morrn.

Man blir lite blind om hur stor bilrackarn är asså. Men vilket avgassystem... 2,5" dubbla rör. Det var bra maffigt. Kommer att blöddra gött framöver, hehe.

Men jag undrar om man inte måste montera det efter att man höjt bilen. Annars kommer man inte kunna åka en meter =)Den här killen gillar inte sandslott.

Jon får ALDRIG ALDRIG i helvete börja spela World of Warcraft.
Den här killens mamma raderade hans WoW konto.
På lördag ska vi till Ockelbo marknad. Där ska vi träffa bror med familj. Därefter far vi alla hem till oss för att grilla... och vaxa Buicken (?).

Bror har en proffsmaskin som kostar multum som han ville låna ut till sin raggar-bror.

Skulle fan lacka om bilen egentligen, men då måste man vinna groteskt med pengar. Att lacka två skärmar - är samma arbete och lackmängd som till en vanlig bil =)

I folkmun har nu bag-in-box börjat kallats Kicki-Festis.21 juni: Full fart i Vintjärn

Det har varit full fart sedan vi kom till Vintjärn och tills vi åkte hem.

Angelica körde Buicken dit och jag satt bredvid, lyssnade på musik, drack öl och njöt. En historisk händelse faktiskt eftersom Angelica tog körkortet i vintras och detta blev första svängen med Buicken.

Det gick jättebra för henne. Buicken är iof väldigt lätt att köra.

Det gick inte länge förrens tokeriet började på plats i Vintjärn. Lea och Bella (det är en kille) började brottas lite vänskapligt och jag tyckte det gick för hett till så jag sprutade ner dem med min pulversläckare jag hade med mig i bilen. Jäklar vilket moln det blev och det smakade inte så gott heller. Hela bilen blev också pepprad så nu är den mer vit än grön, haha.

Men jag fick igen med både öldusch och pulver =)
Fan hur vi såg ut...

Sen blev det mer superi, dans, skratt och än mer tok under kvällen. Härlig musik, bilar och vänner. Helt suverän midsommardag i dalaskogarna.

Orkar inte skriva allt skoj som hände under kvällen. =)

Roligaste kommentarerna stod Tony för... Mitt i natten, askalas skulle han in i vårt tält.

- Knack, knack. Får man fundera lite?

När han till sist skulle ut ur tältet, så satt han tyst och stilla i tio minuter och försökte få upp blixtlåset i tältet. Jag trodde han hade gått ut redan för länge sedan.

- Ska det vara så svårt att komma ut ur ett tält?

Själv hade man blivit vansinnig efter en minut.

Jag tror jag skrattade i en halvtimme innan jag kunde somna om.Bilder från igår och idag...


20 juni: Mopedolycka [uppdatering]

Jondalar, Angelicas kusin och även granne, råkade ut för en mopedolycka igår kväll.

Vi fick höra att det hänt en olycka i Kallbäck (där vi bor) och det slog mig direkt att det var Jonte eftersom han snurrade runt i byn på moped under kvällen. Jag cyklade dit direkt och det var brandbilar och ambulanser efter vägen.

Jonte låg i ett djupt dike medvetslös. Han blödde rejält från huvudet och hade nackskydd och syrgasmask. Ambulansmännen sa att det skulle ordna sig.

Inatt fick vi reda på att han blivit förflyttad till Uppsalas Akademiska Sjukhus. Så det är nog ganska allvarligt.

Angelica mår inte så bra just nu och vi får se om vi kommer iväg till Vintjärn. Angelica vill ha mer information om Jontes tillstånd innan hon åker iväg.Inte nog med det så blev sonen hundbiten igår, fast inget allvarligt. Cocker Spaniel brukar inte vara så tillförlitliga och den här hunden är nog inte van med barn och markerade åt Jon och han fick ett märke och bula i pannan. Ringde sjukrådgivningen och de sa att ingen stelkrampsspruta behövdes utan bara göra rent med sprit.

Sen följde jag och Angelica Jon hela kvällen och när mopedolyckan inträffade så gav vi upp för kvällen.Avslutar med något roligt iaf...
Tidigare i veckan planerade Promilla (Angelica) för denna helg:

- Jag ska göra som jag gjorde förut för att orka hålla igång. Jag tar varannan folköl mellan starkölen.

Här var det inte tal om varannan vatten inte.[uppdatering]

Fick nyss ett telefonsamtal från Jontes pappa och tillståndet varkar vara stabilt trots allt. Han har en ordentlig spricka i skallbenet och kraftig hjärnskakning. Jonte är fortfarande medvetslös och de har svårt att få kontakt med honom men det är ingen livsfara enligt läkarna!

Blev helt tom i maggropen efter beskedet och fällde någon glädjetår. Man spelar ju alltid upp det värsta i huvudet innan man får vetskap om hur det verkligen är.

Det lutar åt att vi tar oss till Vintjärn med 200 kilos lättnad från axlarna.

18 juni: Drogbud

Min bild har kommit upp på www.tjuvtittat.se.
Massa kommentarer dessutom =)Besiktade Buicken i morse...

4st "tvåor". Läckage i grenröret och läckage i avgassystemet. Fel lyktinställning och de kapade fjädrarna var inte regelrätta precis.

Så det blir illa kvickt, innan ombesiktning, att byta avgassystem och plocka på Air Ride systemet. Hoppas min vän från Falun har tid och ork att hjälpa mig med det.

Var iväg och köpte ett nytt avgassystem idag också då, från Hansen Racing.
2,5", dubbla rör och effekt-dämpare. Gick loss på runt 5000kr med frakt, packningar och upphängningar. De bockar hela systemet så det ska passa perfekt på bilen.

Kommer bli ett sjujäkla skönt ljud. Nu med enkel-original-systemet så hör man knappt mullret. Iof så förstör grenrörsläckaget en del förståss.

Besiktningsmannen var mäkta irriterad på att bilen var så sänkt. Vi fick bända och lyfta och ha oss för att kunna få dit "skakplattan" under bilen.

Fick ingen anmärkning på gummibussningarna. Men de ska bytas ändå.

Nu är den besiktad till 20 juli iaf och första trippen blir till Vintjärn på lördag.Brorsan har fått tillbaka jobbet på Sandvik!! Han blev till och med förman på köpet =)

Själv letar jag jobb oavbrutet... Har en del jag ska söka under nästa vecka. Något ska det väl bli.

Jobbet på AutoExperten fick jag inte. Hade för lite branschvana.Arbetsmobilen kommer upphöra sista juni.
REDAN NU KAN NI RADERA MITT ARBETSMOBILNUMMER! 070-5091753.
Kommer från och med nu endast använda mig av min egna mobil som har nummer 070-2052032.På 1800-talet i Indien användes under golfspelande en Jam-Boy som var indränkt av sylt för att dra till sig alla insekter. Jam-Boy´s användes även i USA till 1920-talet.

Uffe kan vara en Jam-Boy åt Johnny när han spelar golf, tycker jag.
Inte en insekt på 2 km radie.

17 juni: Hur fan hinner man med allt?

Idag har jag jobbat, haft klubbmöte i Kungsgården, tvättat Buicken och fixat till den inför besiktningen imorgon.

Kom in för en liten stund sedan och klockan är halv tolv på kvällen.

Hade en jäkla tur att få en besiktningstid i morgon 0740 i Gävle. Jag vet att jag får tvåor på en del saker. Men skitsamma. Jag får köra lagligt ett tag iaf, så får man fixa tvåorna under tiden.I morrn är det jobb igen hela dagen. Sen ska jag putsa upp Buicken lite inför Vintjärn på lördag.

På midsommarafton ska vi till grannars för att äta och dricka gott. På midsommardagen far vi iväg relativt tidigt till Vintjärn (man får ta det fint med snapsarna) och slänger upp ett stort partytält som ska inredas med stolar, bord, klubbens banderoll, elverk, stereo och lampor =)Vägde mig nyss. Väger prick 100.00 kg i naket tillstånd. Gått ner 4kg i ett nafs. Tror jag vägde mig i helgen.

Men jag har varit extremt duktig... förutom att jag inte äter frukost dock. Men jag äter bara nyttigt och är ute och går 1-2 ggr/dag.

Tänk om man kom ner till 80-85kg. Undra vad som skulle krävas?ÖSA!!

Tänk om videon var lika skön som låten!www.tjuvlyssnat.se
Hemköp Bifrost, Mölndal

En kvinna ~40 och hennes son ~10 står i kön för att betala när kvinnan sätter sig på huk och börjar bläddra i en GT-tidning som står i ett tidningsställ.
Sonen (uppenbart besvärad): Men mamma, vi kan väl köpa tidningen istället?
Mamman viftar avfärdande med handen och fortsätter läsa artikeln.
Sonen (vädjande): Men vi kan köpa GT istället… Det ser så mycket trevligare ut!Nyligen uppsnappade kommentarer:

Kommentar snott från Fridas blogg:
- Här i hälsingland slåss man inte om spriten, här slåss man om groggvirket.

Johnny:
- Lyfter Kenny i kallingarna så högt att han börjar låta som Storpotäten.En riktigt arg lapp!

En av de mest kreativa annonser jag någonsin sett.

Det här evenemanget ska vi besöka i sommar.

Jävlar! Säger jag bara!Många klipp man sett från Saudi Arabien så är det alltid vita bilar man ser. Någon som har en förklaring till detta?


- - -


VI SES I VINTJÄRN!!


15 juni: Nyskodd LeSabre

Bromsarna är bytta, bytt motorolja och de nya hjulen är monterade.

Här får ni en liten bild på den, fastän den inte är tvättad.Notera även Mexico-filten på soffan.

Idag var Angelica ut och provade den. Tror det är första gången hon kör den efter att hon fått körkort.
Hon stortrivdes. =)

Däcken spårade inte som 20":arna och bromsarna tar helt perfekt. Det enda som är negativt är att den är så låg fortfarande. Underredet och avgassystemet tar mycket stryk. Blir andra bullar då Air Ride systemet ska på i höst.

Hållt på hela kvällen, har till och med hunnit bränt en superduper-CD inför sommarens åkande. Har haft en spellista som jag började med förra året, där jag lagt bra låtar som jag sparat till denna sommar (Seriös-Sune).Skickade en bild till tjuvtittat.se ikväll.
Fann en polsk buss på Dragon Gate i Älvkarleby för ett tag sedan.

Idag är min första dag med att byta livsstil. Måste göra något åt min övervikt och hälsa. Så idag har man ätit nyttigt och varit ut och promenerat längre sväng nu på kvällningen med Angelica och Balder.

Någon mer som vill ut och gå om kvällarna här i bygden?Underbar låt som jag fick tips av genom Henrik.

Misslyckad talang i Ryssland.

Duktig med kniv.I lördags var vi på Järnvägsmuseumet. Jon blev skraj för de mörka hallarna med alla dockorna. Men sen var det roligare med modell-järnvägar med mera.

Jag tror jag sa "Fantastiskt", massvis med gånger under besöket. Att utvecklingen kan gå så snabbt och att alla de gamla loken funkade trots det "primitiva" bygget.

Häpnade bland annat av att Försvarsmakten hade ånglok från 20-talet som krigsreserver ända in på slutet av 80-talet!!

Det var mäkta intressant och jag har planer att besöka museumet en gång till.Nu ska jag slänga mig i sängen. Händelserik dag må jag säga.Är det fler som ska till Vintjärn på Midsommardagen?

12 juni: Sneak-peak

Här får ni en sneak-peak på hjulen till Buicken =)


Leverantören av hjulen ville ha bilder på Buicken när de var monterade. Så fort Buicken är polerad och solen skiner så ska det jävlar i mig tas bilder.Fredag...
Det ska svepas några folköl och njutas, trots dåligt väder.
Imorrn blir det Järnvägsmuseumet som jag skrev om i gårdagens blogg.Hennes tid VAR bestämd redan kan man säga. 

Underbar liten kortfilm av Pixar.Trevlig helg kära läsare.

11 juni: Museum-jamboree

Min bror och jag har fått för oss besöka en del museum framöver. Vi har besökt Fängelsemuseumet i Gävle som var extremt intressant.

Ni som inte visste det, kan gå och insupa atmosfären alldeles utanför fängelset, där sista avrättningen i Gävleborg blev förrättad. Platsen är alldeles utanför fängelset innanför murarna på en gräsplätt bredvid en stor björk. När man stod där försökte man förstå hur det såg ut och allas känslor just vid händelsen.

De hade väldigt många bra böcker till salu kring kriminalhistoria och jag räknade ihop att det skulle bli runt 1000kr om jag köpte de böcker jag ville ha som jag inte har i mitt kriminalhistoriska bibliotek =)

Ska även bli stödmedlem, då Fängelsemuseumet är en ideell förening.

Nu har bror och jag även planerat in Dalarnas museum och Falu Koppargruva, som vi iof besökt många ggr när vi var mindre. Både med skolan och föräldrar. Vi växte ju upp i Borlänge som vissa kanske vet.

På lördag ska familjen och eventuellt bror med familj till Järnvägsmuseumet. Jon blev eld och lågor när vi berättade att vi skulle titta på stora ånglok. Vi tänkte grilla på plats och mysa lite tillsammans. Men vi får väl se hur vädret blir. Då blir det picknick inne istället.

Det var strömavbrott ett tag i går kväll så jag och Angelica låg och slöade på sängen och bytte av varandra med att ligga på spikmattan (som jag fan i mig blivit beroende av).  Jag hade en uppslagsbok med mig i sängen och Angelica sa ett sidnummer och så blundade jag och pekade på ett uppslag som jag då läste upp.

Fingret hamnade en gång på Engelsbergs Bruk som ligger utanför Fagersta och jag fick en ingivelse att åka dit. Det var världens bästa bevarade bruksmiljö från 1600-1800 talet. Till och med alla maskiner fungerar fortfarande. Bruket är en av de få platser som är med på UNESCO´s världsarvslista.

Jag visste inte att vi hade en plats som är så närma som är med på världsarvslistan! Man måste ju bara åka dit i sommar.

Pitbulls kan hoppa! Jäklar anamma.

Tycker den här klassiska bilden vid Normandie är fantastisk. Man kan knappt förstå att det bara är 65 år sedan att världens största krig utspelades i Europa.
Undra va de tänkte just då - soldaterna på bilden.

Har suttit och kollat en del på Platsbanken och man reagerar när man ser vissa platsannonser. Det kan stå bland annat... "Vi söker turkisk personal" eller thailändsk eller syriansk, har jag också sett.

Tänk om man som företagare skrev att man vill ha svensk personal??

Har hittat ett fint och billigt hotell i Nyköping då man ska på festival i sommar.

I priset ingår frukost, tillgång till badbassäng, bubbelpool och Sveriges största hotellgym. Det kommer jag inte precis utnyttja när man är på festival, haha.

Det som gjorde att jag valde detta hotell var just deras bilutställning de har i samma lokaler. Massvis med fina bilar som gamla 30-40 talare till nya Ferrari och Rolls Royce bland annat.

Nu har jag inte bokat något ännu. Skickade ett mail och frågade om det sammanlagda priset för hela helgen.

Angelica var på utvecklingssamtal idag med Jon.

"Jon är en glad och trygg kille med stark vilja och kan säga ifrån när det behövs"

*puuuuh* =)

Om du lyssnar när dina vänner viskar, slipper du höra dem skrika.

9 juni: Anställningsintervjun

Igår måndags, for jag till Sthlm för att bli intervjuad för jobbet som platschef på AutoExperten.

Det gick helt okej tyckte jag. De var väldigt noga med sina frågor. Det var VDn och så var det försäljningschefen för Sverige. Så det var inte några chefer på "golvet" som intervjuade mig precis.

De skulle höra av sig i veckan om ett Ja eller Nej.

Det som var till min nackdel är att jag saknar tillräckligt med branschvana då jag arbetat mest med personal.

Nåååväl, vi får se. Mister jag detta, finns det fler att söka och det kommer nya jobb hela tiden.Fan va slut jag varit idag. Tisdagar är jobbiga dagar mentalt pga diverse återkommande uppgifter på jobbet. Sen är jag slut sedan gårdagens intervju och bilkörning. Somnade bums när jag kom hem igår... ja, idag också.Kan du hitta förövaren?

Malax lokal-TV lever än.
Ni som missat detta fenomen... sök fler videon på YouTube.
Nej, det är inte något ploj. Det är på riktigt... med viss inlagt ljud och klippning.

Sådan här är jag enligt Myers-Briggs personlighetstest.
Iof gjorde jag testet för många år sedan, men det är nog mycket som stämmer in ännu.Är du medial? Du får en belöning om du hjälper mig finna en nyckelknippa som jag tappat bort.
VIKTIGT!!Denna vecka blir att jobba på i vanlig ordning. Mot helgen vet jag inte vad som händer. Alla pengar har jag handlat upp redan så det blir inget galej av något slag. Blir nog att vara hemma och fixa till på gården som jag kommit efter med pga "senhöstväder" mitt i sommaren *grrrr*.Skriver mer i veckan. Tack för titt'n.

5 juni. Bered er på en lång blogg

Har ju inte skrivit på några dagar PLUS att man smuttar en del whiskey, då brukar det bli långa bloggz.

Vaaaaar ska jag börja?

Salongsberusningen gör mig ostadig i tanken men när jag väl sätter igång då får ni hålla i er.Jag kommer iaf att avsluta denna blogg med en skottsk rap. Ja, ni läste rätt.

Jag har ju, som ni säkert vet, inte alls mycket övers till rap eller hip-hop (vet inte ens skillnaden på skit'n). Jag är ju en rockn-roll-kille jag. Men denna rap var något extra.

Öpp öpp öpp där! Inte bläddra ner nu. Läs bloggen först! Håll dig till tåls.Var i hela friden har nyckelknippan tagit vägen? Min son har (mkt troligt) sprungit iväg med pappas nyckelknippa och vi har letat ihjäl oss snart.

Om ni har mediala kunskaper... skicka mig ett mail på kennydannberg@hotmail.com eller ring 070-2052032.Spikmatta mina vänner...

Detta populära verktyg mot alla möjliga åkommor... FUNGERAR!

Ja, det anar jag iaf. Angelica fick en spikmatta av Jon på morsans dag och jag har testat den.
Precis när jag la mig på den så kändes det som någon brände mig på ryggen. Ja jag överdriver inte. Men jag gav inte vika, utan la mig ner. Angelica sa att efter 5-10 minuter försvinner smärtan. Det gjorde det inte. Efter 20 minuter fick jag nog. Då hade jag legat med en krampaktig min under hela tiden jag låg på tortyr-redskapet. Under dessa 20 minuter kändes det som jag hade ett kohjärta som dunkade i ryggen. Mycket obehagligt faktiskt.

Nästa kväll tog jag mig mod till att faktiskt lägga mig igen på eländet. Denna gång blev det ingen brännande smärta... underligt tyckte jag. Det var ingen större smärta alls faktiskt, utan det slutade med att efter 10-15 minuter somnade jag!!!Det var riktigt behagligt. Man tror att kroppen ska känna mest, och det gjorde det iof första gången med smärtan, men det kändes efter andra gången och nu igår tredje gången - rent behagligt. Ja så behagligt så jag till och med somnade.

Så nu längtar jag att få lägga mig varje kväll så jag kan få ligga på spikmattan. Man kommer i sängs tidigare iaf. Igår tänkte jag att jag skulle kliva upp o sätta mig vid datorn efter att jag legat på mattan, men icke. Jag blev så behagligt trött så jag somnade direkt istället.Jäderfors i helgen...

Icke!

Pga rent förjäwlig ekonomi och väder så blir vi hemma och käkar tacopaj istället. Denna paj ska inmundigas med öl och sällskap. Lill-Kenny och Rosemari kommer över.

Lill-Kenny och jag ska skruva Buick. Byta bromsar och tänddelar och nästa vecka... då kommer fälgarna!!!

Fy faen, va jag kommer åka runt runt och blända folk med fälgarna. Ska sitta bak med en platta öl och en whiskeyflaska med hög dunkande volym på stereon. Det ni pojkar och flicks.

Fast man kanske skulle skaffa sig en private chauffeur dårå.Wii, släng dig i väggen. Heja Xbox.

Den här snubben kunde lyfta han. Jävlar!

En kommande film man måste se.

Vet inte vilken som är roligast. Den otroligt berusade mannen eller killarna bakom kameran som pratar exakt som Linus på Linjen.Nuså... håll i er.

Om det finns något som kallas världens bästa rap, så är denna rap just detta.RSS 2.0