31 maj: Hund-träff i Järbo-skogen

Träffade en del av Balders avkommor idag. Helt underbara allihop!
Balder hade fullt upp med att hålla kolla på alla, visa vem som bestämde och busa en del. Riktigt trevlig dag med fint väder och korvgrillning därtill.

Därefter for jag till min mor och käkade tårta tillsammans med bror och hans familj.

Angelica och Jon har varit på Jondalars konfimration idag.

Jon har blivit sämre i magen och jag får stanna hemma ytterliggare en dag i morgon från jobbet, då Angelica ska göra sin slutstudie klar. Sen kan hon vara hemma med honom, om det behövs.

Hoppas han blir frisk snart, pojken! Tur är att han inte är hängig iaf. Det är magen som krånglar på honom och har gjort så i en vecka nu. Någon dag hade han även feber.

Bilder från dagens möte med massa Bulldogs.De två första bilderna är ej på Balder utan på hans like - Aston. Underbart fin hund, som jag var nära att ta istället för avelspengen. Bild 3 är på fina Alice och på bild 4 fick åtminstone en bild med tre bulldogs samtidigt. Det var stört omöjligt att fota fler än tre stycken samtidigt. =)

En ovanlig illusion.

Men solglasögon får man ha? Fattar inte.

Haha! Stuntkatten!

Arbetsmobilen kommer upphöra sista juni.
REDAN NU KAN NI RADERA MITT ARBETSMOBILNUMMER! 070-5091753.
Kommer från och med nu endast använda mig av min egna mobil som har nummer 070-2052032.

30 maj: Eftermiddags-putsHela eftermiddagen har gått åt att tvätta och putsa ovanstående bil och då blev det endast utsidan! Med vissa saker är man noggrann. Angelica skrattade åt mig att jag kan lägga hur mkt tid på bilarna men inte med att städa inomhus inte =)

Vilken härlig dag! Det kommer bli en fin cruising-dag för dem i Sandviken. Själv blir jag hemma, grilla och dricka öl. Men inte för många bärs då jag ska köra i morrn till Järbo där Balder ska få träffa sina avkommor.

Så det blir ingen rom-grogg idag heller. Tänkte göra i ordning en fin grogg på fredagen med is, lime, sockerlag mm. MEN... då kom migränen runt 17-18 tiden. Kämpade med den till kl 21 då jag äntligen somnade. Hade så jävla ont. Vare sig tabletter, promenad eller dusch hjälpte. GRRR!Lagt till två st bloggar i min spalt här på bloggen.
 Mickes & Håkans blogg.Jocke Jernkrok kommer över framöver och hälsar på.

Han kommer på sin HD, det ska drickas whiskey och spelas GTA.

Låter helt underbart i mina öron.Vilken annorlunda liten mus. Aldrig sett förut.
Det här var riktigt häftigt.
Slö fågel.
Gillar du tennis?Nu ska jag skicka iväg en arbetsansökan. Sista dagen idag.

Hejsan på ett tag.

29 maj: Betsat sönder huvudet

Idag har sonen varit bättre, trots ett enormt vrånghumör.  Vi har då passat på att varit ute och grejjat på gården.  Jag har bland annat betsat vardagsrumsstolarna mörkbruna.

Jäklar va seg i huvudet man känner sig efter att betsat tre stolar. Läste på varningsetiketten och där stod det att man kunde bli trött och yr. Det är ungefär som jag känner mig nu, medans svetten rinner nerför pannan och ryggen i och med solens varma strålar.

Så nu sitter jag och tar mig en paus med en folköl vid min sida. Ikväll ska det bli rom-grogg med lime och grejjs. =)
Det skulle visst även grillas lax... aldrig fel.Igår var brorsan på besök och vi fick i ordning ett personligt brev och CV åt honom. Gick snabbare än vad vi trodde. Resten av tiden gick till fika, YouTube och massa skratt.

Synd att vi bor så långt ifrån varandra, bror och jag.Underbar "reklam".

Haft den här videon med förut i den gamla bloggen.
1 ½ timmes långt program om hur världen skulle te sig, om vi människor försvann i ett trollslag. Enormt intressant.
Låtar som spelas mest just nu:
She´s My Little Baby - Bobby Mack
The King's Horses - Eddie Meduza
Nu Du Kärring - Björn Rosenström
Husvagn - DiscoCrew
Sugar Baby Love - The Boppers

1: Håkke, Sandra och jag i Hillbillys bar på Gefle Cruising.
2: Jon vill ha en kram av pappa.
3: Buicken... väntar på fälgarna. =)
4: Lök & KnyFälgarna har strulat sig lite... men det löste sig.

Fick ett mail idag av min gode fälgleverantör från Stockholm, SEAG.
17" fälgarna skulle dröja ett bra tag innan de nådde Sverige. Så vi kom överens om att ta 18" fälgar istället för samma pris!! Det var riktigt bussigt, men...

Jag har ju redan inhandlat 17" däck! Men det ordnade sig som så att han tar de däcken och jag får 18" däck istället i samma bredd. Omlagt och klart på fälgarna dessutom!

Hade varit mycket enklare att tagit American Racing fälgar. Men det är just det att dessa fälgar finns i lager jämt, överallt, och alla har sådana. Jag vill ju ha dessa som sticker ut lite som ingen annan har... och som dessutom är ca 3000-4000kr billigare.

"Give me a diablo sandwich, a Dr. Pepper, and make it quick, I'm in a god-damn hurry."
Sheriff Buford T. Justice

28 maj: Länk-extravaganza

Eftersom man inte gör så mycket produktivt här hemma med en sjuk son, så surfar man runt lite och finner en och annan intressant länk och tänkte slänga iväg några extra i denna blogg.

Tänk att det kan gå så jäkla snabbt att lämna detta liv. Men denna rallyförare klarade sig med nöd och näppe. Måste ses.

Men va i helvete? Man såg ju på lutningen av trädet att det skulle gå åt fanders. Folk!

HAHAHA! Det här är humor det.

Om jag vore henne, skulle jag inte göra som alla andra - att le vid fotografering.

Om jag vore denne (vet ej könet), skulle jag inte vara med på någon fotografering överhuvudtaget.Idag har det som sagt inte hänt mycket. Inväntar att min bror kommer över, då jag ska hjälpa honom att skriva ett personligt brev.

Största händelsen idag var att rekryteraren ringde igen och gav mig svaret på det personliga testet jag gjorde via internet.

Försökte skriva ner allt rekryteraren sa i telefon, men jag ska få ett riktigt underlag skickad till mig senare.

Sådan här är jag, enligt testet: Prestationsorienterad, målinriktad, egoistisk och kan i vissa fall ej visa hänsyn till andras åsikter, argumenterar för sin sak, söker inflytande, har hårda synpunkter, initiativrik, tacklar konflikter bra, vill ha samvaro, tar gärna nya kontakter, social, sällskaplig, stabil och lugn, visar känslor öppet, arbetar helst med varierande arbetsuppgifter, strukturerad, snabba beslutstaganden som grundas på känslor, är en uppsökande säljare, impulsiv.

Det som jag tycker är roligt i detta är att jag ser mig själv som mer impulsiv än vad jag gjort förr och är något som jag viljat ändra på. Det har gått i rätt riktning =)

Finns ju både gott och ont i och med att vara impulsiv men just nu trivs jag bra med att gå på känsla och handla efter den.Sommarplågan för i år? Obeskrivligt söt tjej är med och sjunger åtminstone =D


26 maj: Sthlm! Here I come again

Anna fick ett samtal från rekryteraren för att få referenser om mig, och Anna måste gjort ett strålande jobb då rekryteraren ringde mig nästan direkt efteråt och bad mig träffa cheferna på AutoExperten i Stockholm den 8 juni.

Tusen tack Anna... och alla andra referenser.Idag har Jon varit sjuk och fått varit hemma med mig. Nu på kvällen var mormor och Anders barnvakt medans jag och Angelica åkte till Jons dagis för att vara med på fixarkvällen. Det innebar att hjälpa till att måla, olja in, plantera mm på gården. Riktigt roligt! Man fick fika och även träffa andra föräldrar.Såg en helt underbar föreläsning av Henrik Schyffert på SVT1 häromdagen. Det var direktsänt från Circus i Sthlm och det är ju lite annorlunda faktiskt.

Han pratade mycket om sitt liv, både skämtsamt och allvarligt. Man fastnade direkt och föreläsningen fick igång många tankar. Bland det bästa jag sett på länge.

Det här är ett kort klipp från föreläsningen som heter The 90s - Ett Försvarstal.

Ett till får ni också... bilder från hans liv som var slutfilmen på föreläsningen.Ja det här har jag också funderat över faktiskt.

Superpraktisk söktjänst som letar upp annonser omkring där du bor.Blir hemma med Jon i morgon också, då Angelica håller på med sina slut-studier inför sommaren. Men det är lugnt... kan behöva hantera känslor och tankar efter att man vet att man ej får fortsätta arbeta efter sista juni.Hittade ett suveränt ordspråk som jag tillägnar alla större företag numera.

"Omorganisation är människans sätt att skapa en illusion av framåtskridande."
Romerskt befäl; 300-talet f.Kr.I morse visste jag inte...

att jag skulle borsta av en lekstuga med en kvast.

25 maj: Sista juni - Sista dagen

Fick reda på idag, det jag befarade, att visstidsanställningen tar slut sista juni.

Man funderar en del på vad som komma ske. Man börjar ju bli van med att byta jobb nu. Undra vad jag ska arbeta med i framtiden?

Kanske är en liten kick ändå att söka jobb och se om man får det eller inte, som jag skrev i en tidigare blogg. Fast helst vill man ha det tryggt då man har familjen att tänka på.

Har semesterersättningen och skattepengarna att luta mig tillbaka på om jag inte får ett jobb snarast. Det känns lite tryggt iaf. A-kassa får jag också förståss, men det brukar ju ta 3 månader innan man får första utbetalningen och det hjälper mig inte då.Det var egentligen det enda jag ville skriva om... men ni som är torsk på mina länkar så kan jag väl bjuda på några sådana förståss:

Mer sådana här byggnader!

Inte undra på att han hade svårt med dejting.

Bizarra subkulturer... underligaste var nog Sukeban.

23 maj: Kings Garden

Fick ett infall och besökte Rowdy CC´s lokal i Kungsgården igår. Mycket trevligt att träffa alla som man ser så sällan. Tog med mig Henrik från Stråtjära och även Balder fick följa med. Han blev mäkta populär. Tror hunn blev sönderklappad.

Idag har man varit lite ute på gården medans Jon och Angelica var till stugan i Axmar. Skulle åkt till Söderhamn på cruising men jag känner att jag inte riktigt orkar, i detta väder dessutom.

Har sovit en stund på dagen. Jag är nog fan som en hund eller katt. Sover gärna när det är dåligt väder ute. =)
Känner mig fortfarande mosig i huvudet men jag tror rom & cola, varvat med en staköl ändrar på det tillståndet, hehe.

Ska snart spela kort med Angelica och ta det lugnt under kvällen med någon öl.Funnit ett suveränt band vid namn Geordie. Brian Johnson´s (sångaren i ACDC) fd:a band.
Finns en del låtar på YouTube. Bästa låtarna är Don't do that och Going to the city.På tal om musik så har jag nu (äntligen) rippat mina Buffalo Bop skivor. Hobo Bop och Monster Bop. Bästa rockabilly-skivorna ever (efter Black Knights förståss).WTF? Haha!

Underbart klipp med en katt och en väska.

Jäklar! Jag skulle ut och meta haj direkt!Polisen: "Fin cykel du har. Fick du den av jultomten igår?"
Lille Per: "Ja"
Polisen: "Nästa år får du säga till jultomten att det ska finnas bakljus på cykeln."
Den nitiske polisen skriver ut en bot på 400 kronor för det saknade bakljuset och överräcker boten till lille Per.
Lille Per tittar förargat på boten och efter ett tag säger han: "Förresten...fin häst du har. Fick du den av jultomten igår?"
Polisen blir road av frågan och svarar: "Ja, det fick jag."
Lille Per: "Nästa år får du säga till jultomten att han sätter kuken undertill på hästen istället för ovanpå!"I fredags åkte Jon och jag ner till Bergviken för att fiska. Självklart for vi iväg på hanses lilla cross och Jon höll i pappas kastspö. Självfallet började det spöregna efter 20 min och det var bara att åka hem. Vi var helt dyngsura när vi kom hem... utan fisk också förståss =/
19 maj: Otillräcklig

Vissa dagar känner jag mig så otillräcklig på jobbet. Man tackar ja till allt för att visa framfötterna men istället för att visa goda resultat på allt man tar åt sig så blir det tvärtom för det är för mycket åtaganden.

Ja... tycker jag iaf. Får se vad chefen säger på utvecklingssamtalet på måndag.

Jag tar hand om återgångar bland annat. En återgång är en person som får återgå till Samhall pga arbetsbrist hos företaget denne blev anställd hos, och just nu går det ju inte så bra för företagare så jag får ta emot en del personer. Dessa återgångar innebär en enorm administration... som jag ej heller kan delegera till andra. Helt sjukt mycket pappersvändande och arbetande i våra datorsystem.

Samtidigt ska jag vara ute hos bland näringslivet och finna kunder. Plus att underhålla den personal man redan har om dagarna. Ja, jag får det inte att gå ihop just nu. Försöker inte arbeta så mkt hemma heller, pga Jon så klart.

Skönt att få klaga ur sig lite... och här kommer lite mer:Blev så förbannad när jag hörde på radion för någon vecka sedan... ja detta kanske inte är något att bli förbannad över i jämförelse med alla grymheter som händer i världen men det är man ju liksom jämt. Detta är väl mer en irriterade sak.

Gävle kommun bad medborgarna att plocka upp skräp i stan, och hade även satt i hop olika barngrupper som skulle hjälpa till med detta (mkt troligtvis uttvingade genom skolan).

Är det så jävla uselt ställt i detta land med en av världens högsta skatter så att vi måste bli stadens renhållare på vår fritid??? Va fan är det frågan om?

VAR TAR VÅRA SKATTEPENGAR VÄGEN!!??Sådär nu har man fått ur sig en massa negativt. Puh! Känns bättre faktiskt. Bra att det finns bloggar =)

Något mer positivt då...

Rekryteraren har börjat ringa runt till mina referenser och fick även en ny idag. En kollega på jobbet som ställer upp och säger några goda ord. Så min gamla kollega Anna (om du läser detta), kan också vara beredd att rekryteraren ringer. Träna på att säga en massa bra ord och gurgla munvattnet för nu jäklar ska du få prata Anna =)

Jon växer och utvecklas så jag blir rädd och varje gång han har varit hos farmor ett tag så är det massa nytt som hänt. Han måste få en annan form av utveckling där på någe vis. Är nog jättebra med olika miljöer för honom.

Jon verkar nu ha en "lillebror" som heter Oskar. Japp... en låtsaskompis =)
Det var farmor som kom på att det var en låtsaskompis. Vi har trott att han pratat om kompisen Oskar på dagis, haha.Sämsta överkammning jag sett (plus näsa).

Världens största (och fan mest slitna) ubåt. Ja... rysk så klart.

Ytterliggare en serie att följa på Discovery =PNågra bilder på sonen får avsluta denna blogg.

Ja just ja... Angelica har lagt upp många bilder från Stockholmsresan på hennes Facebook-sida. Check it out.

17 maj: Södermalm - vilken stadsdel

Jäklar vilken härlig stadsdel Södermalm är. Hela helgen har vi tillbringat just där. Har även hunnit besökt Långholmen och även Gamla Stan där det spelades lite rockabilly på Engeln i lördags kväll.

Blev väldigt förvånad över hur lite klotter det var i Södermalm. Det var väldigt lite skräp på gatorna dessutom. Mycket imponerande. Inte ens en hundlort så långt ögat nådde.

Inte nog med att det var rent och fint så är byggnaderna helt otroliga i denna underbara stadsdel i Sthlm. Bland höghus, kommer det helt plötsligt en liten röd stuga mitt i allt. Till exempel bredvid Clarion Hotel så var det kolonilotter... mitt i stan kan man säga.


Alla dessa specialbutiker är ju ganska roliga. Fann en butik som bara sålde kaffemaskiner och en annan butik sålde svartkrut, haha.

På tal om butiker så besökte vi självklart Sivletto. En helt underbar butik med mycket häftiga kläder och attrialjer. Jag kostade på mig ett nytt hårvax. Burken var ju ball =)Idag söndag tog vi oss till Viking Line terminalen. Klättrade oss upp på Fåfängan och fick en del fina bilder. Bland annat på en kryssningsfartyg från Medelhavet som var på besök i hamnen. Fartyget var så stort så jag fick inte på plats med hela skeppet på en bild.Clarion Hotel, hotellet vi bodde på var helt suveränt. Enormt snyggt och en enormt god frukost som var bland det största jag sett. Frukosten var dessutom välbesökt må jag säga. Flera hundra personer trängdes bland allt det goda. Men vi fick plats båda dagarna och vi käkade någe grönjävligt.

Jäklar va benen värker. Har gått och gått hela helgen över hela Södermalm. Gudskelov tog jag steget att ta tunnelbanan på fredagen (efter anställningsintervjun) och med den kunskapen vågade vi använda oss av detta eminenta transportmedel under hela helgen. Bland annat då vi skulle till Långholmen och hem från Gamla Stan.

Anställningsintervjun gick lysande!! Mycket lättsam och trevlig rekryterare. Jag kom vidare till nästa anställningsintervju tillsammans med två konkurrenter. Får se när det blir.

På Cityterminalen, väntades på bussen, kom Jocke Jernkrok instapplandes! Han hade varit på en casting för ett TV-program på Kanal 5. Mer om det framöver =)Summa summarum har vi haft en mycket trevlig helg. Det vi lagt mest pengar på är mat. Vi har knappt gjort något annat än käkat och druckit gott. Det har hänt så mycket skoj, fastän vi bara var två. Orkar inte skriva allt, men härligt har det varit!

Man har dock saknat Jon, men enligt min mor så har han inte ens frågat efter oss den rackarn. Han har haft så fullt upp hos farmor.Fy fan, jag skrattar så jag pinkar på mig. Älskar dessa knappstyrda telefonbus.

En liten men välhängd man.

Skriv på för NEJ TILL RITUALSLAKT.www.tjuvlyssnat.se

Gymnasium i Norrland
Ett gäng gymnasieelever ~17, pratar om var de ska praoa.
Kille 1 (till kille 2): Jag tänkte praoa i din mamma!
Kille 2: Haha nej, det är nog jag som tänker praoa i din mamma!
Lärare (kyligt): Ni ska praoa två veckor, inte två minuter…Nu är jag supertrött och ska lägga mig i min egna sköna säng. Inte för att hotellets sängar var obekväma. Tvärtom men sin egen säng är ju speciell.

zzZzzZzzZzz...

11 maj: Gävle-cruisingen

Riktigt roligt i helgen förutom att man kom i bråk med en snubbe som inte ville betala in sig och vi fick kasta ut honom.

Men utöver det, var det jätteskoj. Var nere på stan ett tag också och tittade på cruisingkaravanen. Väldigt mycket folk ute... plus poliser och besiktningsmän dessutom.

Men alla verkar ha skött sig, både polis och motorburet folk. Inga större skriverier i tidningarna iaf.

Träffade en jäkla massa folk man kände, vissa som man inte sett på 10 år!

Mådde bra dagen efter också, gudskelov. Men jag drack bara öl och jag hällde inte i mig ölen heller. Man måste ju kunna räkna när man stod i baren och hjälpte till =)Sonen busar och sjunger.

En av de bästa Dolda Kameran-klipp någonsin. Roligt att se hur primitiva vi är.På fredag är jag ledig... då blir det att fara iväg till Stockholmo på en kombinerad affärs- och nöjesresa kan man säga =)

Ska bli väldigt skönt att få komma iväg lite till nya vyer och miljöer. Men det skulle vara roligt att ha en stegräknare. Det kommer bli en jäkla massa gående.

Jon blir hos Farmor & Håkan tills på måndag, så han kommer få fullt upp.Skriver nog mer i veckan.

8 maj: Njuter

Nuså... nuså sitter man och njuter. Det här har man väntat på hela veckan - Fredagsölen och härlig musik.

I morrn blir det nog några öl också fast i residensstaden.Vilken musik spelas då?

Just nu är jag inne på 70-tals dansband igen. Innan detta var det mycket ACDC och Volbeat och liknande musik.

Så här får ni Dansbands-toppen.

5 plats: Baby Dont Go med Polarna & Jörgen Edman
4 plats: Om Du Går Nu med Jigs / delar plats med Snart Är Det Lördag Igen med Torgny Melins (som egentligen inte är 70-tal)
3 plats: Bara En Fråga med Flamingokvintetten
2 plats: Kurragömma med Thorleifs (den här låten kommer alltid ligga på Top 5 någonstans)
1 plats: Eva med Polarna & Jörgen Edman (ja, den låten som är med i filmen Repmånad)Jag ska aldrig spara på att skicka in foton något mer. Har inte skickat in foton på framkallning förrens i januari och jag är nog uppe i ca 400 bilder nu som jag hållt på att överföra till ExtraFilm.

Måste nog ställa ner upplösningen på bilderna också. Varenda bild är gigantisk och tar lång tid att skicka. Tar mkt plats på hårddisken oxå förståss.Hittat en jävla massa roliga länkar... tar med några här. Resten får ni i nästa blogg.

Måste ju vara en av Sveriges bästa reklamfilmer någonsin! (snott från Anna)

Fy fan va underbart att få varit med och spelat in denna film =)

En helt ny bil för 16.000kr. Inte illa.Jon mekar med sin cross.

Blev så full i skratt häromdagen då en viss instans som har en relation med mitt jobb, ville ha en stämpel på ett dokument.

Varje gång någon vill ha en stämpel tänker jag på DDR (gamla Östtyskland). Det hade visst en stor betydelse med stämplar hit och dit på olika dokument. MEN NU?? Vem fan behöver en stämpel NU?

Vilken som helst kan göra/beställa en stämpel. Den stämpel vi har på jobbet är ju typ en sådan som har rak enkel text utan att vara speciell överhuvudtaget. Men det skulle VARA en stämpel oavsett.

Blir så trött. Det är 2009 men det verkar som vissa är kvar i 30-talet?Köpt en ny alkotest - Safeway 2000.
Funkar jättebra och har vunnit alla tester med att visa mest korrekt resultat.

Den kommer användas flitigt i sommar, med början nu i helgen.Vader... ja, inte Darth Vader utan jag menar delen av benet - vaden.

Flickors vader är ju så fina. Angelica har jättefina vader. Man kan bara sitta och titta på dem och följa den fina formen med ögonen.

Kan inte förklara riktigt hur de ska se ut... men fina är de. Någon som kanske kan fylla i de ord jag saknar?Nu ska Angelica och jag se Torsk på Tallinn. Det var ett tag sedan man såg den. En av Sveriges bästa filmer!

7 maj: Passande anställningsintervju

Idag ringde rekryteringsföretaget angående tjänsten som Platschef jag skickade in häromdagen. De ville träffa mig på en anställningsintervju och nämnde åter igen efter en del pratande att jag var mycket intressant och passande för just denna tjänst.

Vilket företag är det som behöver en Platschef då? Det funderade jag också när jag sökte tjänsten eftersom det inte stod något om det, men nu är visst den riktiga platsannonsen ute. Det är en bildelskedja som heter AutoExperten. Den kedjan finns inte i Gävleborg så detta är en nysatsning för AutoExperten i denna region.

Rekryteringsbolaget ville att jag skulle komma till Stockholm på intervju och passande nog (hur stora odds är detta egentligen då man besöker huvudstaden en gång per år) ska ju jag och Angelica till Stockholm på fredag nästa vecka! Ska passa på att ta intervjun då, så slipper man åka fram och tillbaka i onödan.

Undra om jag får en undermedveten kick att söka jobb hela tiden?? 0o
Nää... det beror mest på omständigheterna faktiskt.Låtar som spelas ofta just nu:

Flamingokvintetten - Bara en fråga
Lil' Linn & Lookout Boys - All I see in you
Little Carin & The Pocket Rockets - Hello little boy
Polarna & Jörgen Edman - Hela albumet är suveränt. 70-tals dansband när den är som bäst!
Jakob Hellman - Hon har ett sätt
Steve Harley & Cockney Rebel - Make me smile
Canned Heat - Going up the countryRubbad snubbe.

Oväntade vilda djur!Precis efter att jag skrev förra bloggen kopplades det nya bredbandet in. Jag hann gå ner och ge Angelica 3G-dosan och då hade nya bredbandet kopplats in. =)

Troligtvis har vi det snabbaste bredbandet i Stråtjära iaf. Kan tänka mig att alla uppkopplade bybor har kvar bredbandet från Helsinge IT och det är endast på 7 mbit.Hade en MSN-konversation med Linda som äger Barrsätra Bageri...

Kenny: Vilket är det godaste bakverk ni gör då?
Linda: Hmmm...vette fasen...kladdkaka med cocoskola på kanske.
Kenny: Lät inte dumt det inte.
Lindis says:Nope...sött, fett och gött.
Kenny: Som mig själv då.Nu ska jag bränna en CD med alla goa låtar jag funnit som jag ska ha i Opelen.

5 maj: En jäkel på att söka jobb

Ja... det är jag det.
Men det ska inte bli likadant som förra året, får jag hoppas. Det var lite extremt faktiskt.

Eftersom jag har min tjänst tidsatt (med ev förlängning) tills sista juni pga anställningsstopp, så tyckte jag det var säkrast att vara proaktiv och kolla runt på arbetsmarknaden om det finns andra arbeten som skulle kunna passa mig om det är som så att jag inte skulle få förlängning av någon orsak.

Skickade iväg mitt CV och personliga brev igår kväll angående en ledig tjänst som Platschef som passade mig riktigt bra. Redan idag fick jag svar att jag var mycket intressant för tjänsten och de skulle återkomma så fort som möjligt.

Blev lite extra glad för jag spädde på löneanspråket ordentligt, hehe.
Va fan... det blev ju dyra kromfälgar till Buicken =DPå lördag ska jag hjälpa till på Hillbillys. Så det blir tema - 'Hunk i baren'. Det lär ju dra en jävla massa folk tycker jag. Främst sådant där folk med tuttar ;)Tänkte skriva en massa klag om staten här, men ångrade mig. Det får bli i en blogg som är mer negativ lagd.
Men det handlar bland annat om våra skatter, skolor m.m.Ingen länk i dagens blogg men bjuder på en del gamla bilder istället, om nu denna 3G-uppkoppling orkar med att ladda upp bilder vill säga.
Fan... orkade inte ladda upp fler. Seeeeego-uppkoppling.

Nåväl...
1: Raggarsvin
2: Under en å-rensning här hemma. Mycket jobb och brännvin är ingen bra kombination.
3: Danne klipper en stackares hår med yxa.1 maj: 8 maj

Den 8 maj då så äntligen får vi vårt efterlängtade bredband. Guuuuuu´ va skönt.

Idag fick jag MSN att funka i några timmar (men nu funkar det inte igen). Passade på att ha ett videosamtal med Micke (Angelicas bror) till Jon´s förtjusning. Det var då fascinerande att se Micke och vinka till honom.

Just nu är Jon & Angelica hos Mia & Elis och jag har passat på att byta hjul åt en bekant här på gården. Ska snart åka och hämta sambo & son för att sedan fortsätta ute på gården i denna sköna värme.

Mot kvällen blir det att grilla stor stek med majskolvar och potatis. Ska nog passa på att häva i mig några öl idag då Angelica ska bort i morrn på galej till Trönö och på söndagen ska jag upp tidigt med Jon förståss. Ska till Axmar på söndag också för att lägga i båten i havet.

Så i morrn kväll får jag hoppas att MSN funkar igen så man kan få lite sällskap iaf när Jon sover och sambon är utflugen ur huset.Igår var jag jättetrött så jag gick och la mig på lunchen och somnade i några timmar. Vaknade med migrän förståss och hela kvällen var förstörd. Det höll på i flera timmar, trodde jag skulle bli tokig.

Men med eld kan man besegra eld, så jag försökte sova igen och det lyckades! Migränen försvann. Trots att jag fick migränen av just att jag sov för mycket.Man kan bara hoppas att denna film är en parodi, men jag anar att det inte är det.

Om du vill minska ner på bögeriet ditt.
Jag blev visst Fantomen i ett superhjälte-test.

Fantomen
65%
Kattkvinnan
59%
Wolverine
57%
Stålmannen
55%
Batman
49%
Robin
46%
Hellboy
45%
Hulken
45%
Spindelmannen
33%
Du är en levande legend
som har ditt hem i djungeln.

Klicka för att testa vilken superhjälte du är!


RSS 2.0