28 nov: Erbjuden jobb

Blev erbjuden ett jobb igår som det är svårt att säga nej till. Dvs det var Arbetsförmedlingen som frågade om jag var intresserad att jobba som jobbcoach hos dem. Bråttom var det så jag skickade in personligt brev & CV igår kväll.

Har ju jobbat som coach inom karriär förr, både i Samhall i rollen som personalledare och i mg management där jag jobbade som utbildare/coach med långtidsarbetslösa och även med ungdomar. På Fortum fick man använda sina coachkunskaper hela dagarna i sitt ledarskap. AF såg väl mina tidigare arbeten i deras databank och hörde av sig till mig.

Till 85% säkerhet får jag detta jobb anar jag. Mitt sökande efter butikschefsjobb får jag lägga på hyllan nu förstår jag. Eller ja... jag kan ju söka andra jobb ändå.

Ni som läst min blogg länge eller ni som känner mig bra vet att vid min förra arbetslösa period att jag fick springa på anställningsintervjuer i ett, kunde vara flera/vecka. Men denna höst har jag inte fått varit på någon intervju överhuvudtaget och jag har funderat på varför?

Igår fick jag svaret!
Jag anade att det var någe strul på mitt Office tidigare då det blev en del felmeddelande och det går inte att avinstallera det m.m. Så jag tog Angelicas dator och försökte öppna mitt personliga brev & CV på den datorn som jag skickat till mitt hotmail konto... men det gick inte! Det blev felmeddelanden på båda filerna!

Tråkigt att inte arbetsgivarna hört av sig att det inte fungerat att öppna filerna men de får så många ansökningar så de kastar dem som inte går att öppna anar jag. Där fick jag min förklaraing till att ingen hört av sig. För jag har sökt lediga tjänster som jag tyckt verkligen passat mig.

Nu har jag gjort om om mitt personliga brev & CV på Angelicas dator så nu ska det funka igen. Men det känns trist att man kanske gått hemma i onödan. Det var väl meningen det här då?

Det är något speciellt med religiösa människor (ja, jag drar alla över en kam).

Okej för kassa solbrännor men de losers som använder för mycket brunkräm ska ju pryglas.


Fy ända in i helvete!

Eventuellt en bluff kring "koma-mannen".

SVT har gjort ett reportage om Småstadsliv.Dagens göromål är att städa. Mot kvällningen - käka chips framför televisionsapparaten.Chaufför önskas 12 dec.

26 nov: På topp igen

Nu jäklar är jag på topp igen. Hade en liten svacka där i några dagar. Skönt att man kan komma tillbaka. Tänker på dem som har depression... fy fasen asså. Vara nere jämt och inget kan pigga upp.

Är uppåt fastän jag inte sökt de där två jobben jag skrev om i förra bloggen. Jag vill vara på bra humör när jag skriver ansökningarna annars blir det inget bra alls. Så jag ska sätta mig och skriva dem i morrn.

Fick ett tips igår om en verkstad som kommer bli till överlåtelse framöver. Träffade den trevliga innehavaren idag och fick en massa information om företaget. Så man får se hur det blir i framtiden... om det kan vara intressant att ta över.Skulle fara iväg med Balder till veterinären häromdagen... men då blev han självklart bra i ryggen igen. Så jag får vänta tills det blir lika illa igen. För det blir det väl antar jag =/


(Foto av Sara Holmer)


Lurendrejeri. Hur fan ska man få tag i en sådan?

Keanu Reeves åldras inte.

En jättekvinna är modell. Fascinerande.

Rädda min favoritpralin Körsbärslikör i Alladin-asken!

Vilket slit att få på sig brallorna varenda dag.Mångkulturens baksidor.


Moderat riksdagskandidat nobbar jämställdhet och förordar månggifte
Män kan ha fyra fruar och mannen är den starke som bestämmer i familjen. Det anser en moderat riksdagskandidat i Göteborg, skriver GP:s ledare.

Abdirisak Waberi är av Göteborgsmoderaternas toppkandidater till riksdagen nästa år. Samtidigt anser han att om en kvinna är otrogen får hennes man efter att ha talat och slutat haft sex med sin kvinna slå henne.

Åsikterna har Waberi, som även är ordförande i organisationen Sveriges Islamiska skolor och som tidigare suttit i SDN Lärjedalen, tidigare gett uttryck för i en intervju med RFSU. Waberi ska även ha sagt att män kan ha fyra fruar och att mannen är den starke som bestämmer i familjen.Förvånande att en sådan här (fucked-up) människa ens kan få vara medlem i Moderaterna och få diverse uppdrag i svenska samhället.

Tur att man inte träffar sådana här människor *vansinnig blick*

Skön låt och video.

Helgen blir lugn. 1 månad utan festligheter. Känns lite ovant, haha. Men skönt också.

Då blir det desto roligare på Antes arrangemang i Falun 12 dec. Luciarock med Jesse James & His gang och Nina & her Evil Bumblebees.

Denna helg kanske jag får låna traktorn och då vet man vad man har framför sig. I övrigt blir det TV-tittande, god mat och godis som gäller.
23 nov: God energi önskas

Jag lägger in en beställning om god energi, för i morrn ska det sökas två jobb som jag funnit som intressant. Känner verkligen för dessa två jobb. Det ena är som teamledare på en kundservice och det andra som distrikschef. Båda jobben verkar vara roliga på olika vis.

Men just idag har jag ingen god energi alls. Knappt sovit något, ledsen över min bekantas bortgång och att Balder mår sämre för varje dag. Att man har en gård som ser ut som ett skrotupplag gör inte saken bättre. Inte kan man göra mycket åt det heller då man inte äger en fungerande traktor. Ska få låna grannens traktor framöver... då jäklar ska det bli förändringar här hemma på gården.

Bristen på kosing och att man inte har jobb gör inte saken bättre. Ja, plus det eländiga höstvädret som får en lite extra deppig. Så är det inte roligt just nu för en Kny.Ska fortsätta vara negativ en stund till...

Det finns inte många människor jag verkligen känner ett stort förakt till. Men här har vi en av dem och jag kan inte förstå överhuvudtaget att denna människa kan vara partiledare över Sveriges största parti. Det jag än mindre kan förstå är att folk fortsätter rösta på det partiet med en sådan partiledare.

Här har ni en kort presentation av människan i fråga:

Hoppas jag mår bättre i morrn när jag fått iväg mina ansökningar. Skulle vara skönt att ha ett jobb... men allra helst starta något eget som jag pratat om förr. Men det är ju kapital det sitter fast i.

Ja, det här blev ju ingen rolig blogg... men det får komma en sådan då och då också men inte alltför ofta =)Försökt ringt veterinären idag men jag har inte kunnat komma fram. De har väl telefontider antar jag.

Balder kan knappt gå upp eller ner för trappen nu. Detta är fjärde dagen han är sned och dålig i ryggen (som jag tror felet är).

Har slutat med att massera honom för att se om det blir bättre då.Skriver mer under veckan. Då ska det bli en roligare blogg.

21 nov: Ny energi

Sådär... nu orkar man skriva ny blogg. Förra helgen tog hårt på mig och flera har frågat varför jag ens dricker alkohol. Det har man ju funderat på många ggr i och med mina hemska baksmällor.

Det är väl för det sociala. Att umgås, slappna av och ha skoj men det värsta är ju att det går överstyr 90% av gångerna. Dvs man dricker för mkt. Desto mer man dricker - desto mindre omdöme får man och dricker ännu mer. Ond cirkel på någe vis.

Ibland kan jag få en känsla av att det är stopp. Dricker jag en öl eller grogg till så vet jag att det blir för mycket. Senast jag kände så var i Sundsvall på TNE-spelningen. Men det händer typ väldigt sällan, haha.
Veckan har varit väldigt lugn. Sovit mycket och allt har gått i sina vanliga spår. Kanske därför man inte uppdaterat bloggen så vidare bra heller.

Micke (Angelicas bror) har kommit på besök under helgen då han ville fira 25 års dagen hemma med släktingarna.

Jon blev överförtjust då han tycker väldigt mycket om Micke. Så de har hållt ihop nu i dagarna två. Pappa fick lite avlastning med buset, haha.Mycket bra TV under hösten må jag säga. Ja... vissa serier är inte så jättebra men duger att fördriva tiden med om kvällarna.

Följande serier följer jag numera:
- Sveriges Fulaste Hem
- Desperate Housewifes
- Son of Anarchy (laddar ner)
- Ullared
- Paradise Hotel
- Grannfejden
- Stockholm-Arlanda
- V (laddar ner)
- Weed (ser gamla avsnitt på Kanal 5 Play)
- Det Okända
- Mammas PojkarIgår kväll smällde det ordentligt här i Skog. Någon måste ha smällt av en dynamit eller liknande. Det händer lite då och då här i byn. Speciellt på helgerna =)

Idag när jag var ute på gården så smällde det högt två gånger igen, fast denna gång lite längre bort.

Jag vill också ha dynamit...

Min nya personliga tränare.

Ahhh! Hur kan hon vrida huvudet sådär??

Svenska politikerkvinnor.

Det här var lite annorlunda.

Ytterliggare ett fruktansvärt barnprogram från 80-talet!

En skön klassiker med Christopher Walken.Det är uselt med Balder. Nu är han sned i ryggen igen. Han går underligt och har svårt att resa sig. Så nu ska jag till veterinären på måndag eller tisdag. För det blir bara värre och värre fastän jag masserar honom varje dag.

Sen har han ju krångel med ögonen. Han får ögoninflammation då och då men just nu är det bra med det iaf.

Han har också sina jäkla utslag som jag inte får bukt med riktigt. Kan mildra dem med barnolja och att jag badar honom en-två ggr i veckan med Head & Shoulders och då även skrubbar honom med rotborste.

Så vi får se vad veterinären säger... om det är dags för honom att lämna in? Han är ju 10 år nu gubben.

Hujjedamejj va snabb våran honkatt är. Har aldrig sett på maken. Hon har varit runt diskbänken och svansat ett tag och häromdagen öppnade jag skåpdörren under diskhon för att slänga ett bananskal. Då for hon in och kom ut med en mus i munnen. När jag precis hade slängt bananskalet då hade hon redan tagit musen. Dvs det tog 1 sekund att öppna skåpdörren och slänga bananskalet. Då var hon 1 meter ifrån diskbänken när jag öppnade skåpdörren! Fantastiskt.Musen var ju dessutom bakom sopkärlet så hon såg ju inte den heller. Man vad jag läst är att katter har en förträfflig hörsel och kan lokalisera ett byte exakt bara genom att höra det minsta ljud från denne. Katter har 10 miljoner neuroner i hörselbarken. De hör upp till 65000 Hz (svängningar per sekund), det kan jämföras med människans 20000 Hz.

Likadant gjorde hon ofta när vi bodde i lägenheten. Då tog hon mellan 20-25 möss under diskbänken... vad vi såg. Sen kan hon tagit flera när inte vi var hemma då vi lämnade skåpdörren öppen.

Katter måste vara det mest fulländade rovdjuret.Uppdatering:

Fick alldeles nyss veta att en bekant har avlidit.

Luften gick ur mig helt fastän jag inte kände honom väl. Han var en helt underbart trevlig och snäll människa. Dessutom alldeles för ung för att dö.

Fasiken! =/

16 nov: Värsta baksmällan i år

När man går runt med ständigt illamående, tom blick och ihållande huvudvärk så vet man att man är ordentligt bakfull. Lägg till desorienterad, kräkningar och att omgivningen går i slow motion ibland (ja, det är sant) så kan jag försöka få er att förstå min baksmälla jag hade efter Anna & Skäggets fest på lördagen.

Det blandades hej vilt av all form av alkohol och vi festade till tidig morgon. Rom & cola, massa öl, whiskey och säkert en del annat och på så vis får man årets värsta baksmälla.

Jag satt i deras badkar över halva dagen (tror jag) och försökte bli människa men allt var bara suddigt och jag tror jag somnade då och då. Vaknade runt 16 tiden då Lars frågade mig om jag ville ha mat. Då var jag fortfarande helt borta och blåste 0,3 promille i alkomätaren!

Ni som vet hur jag brukar må dagen efter... ta och multiplicera det med 5. Så jävla dåligt mådde jag. Då är det väl ungefär som "vanliga" människors baksmälla x10 typ.

Helt otroligt... men nu är det en vit månad som gäller. Inte en chokladpralin ens! Det är bra att jag stannar hemma för Angelicas studier också så hon får tid att plugga mer på helgerna. Det har ju inte gått så bra eftersom jag så gott som varit borta varenda helg nu ett tag och hon fått tagit hand om sonen.Har skickat runt den här till många av er på Facebook och på mail men tar med den här ändå för det här är bland det roligaste jag sett.Denna vecka kommer se ut som alla andra. Ut på gården, besöka AF, lämna & hämta Jon på dagis, busa med honom, äta, sova, titta på TV... inget speciellt alls kommer att hända. Kan ju vara skönt det också. Men det får gärna ringa någon arbetsgivare och be om en anställningsintervju. =)

Nu blir det att glo på Ullared som jag missade tidigare dag. Suveränt med de härninga Play-funktionen som alla kanaler har numera. Kolla när jag själv har tid.

Cya all.

14 okt: Skrattade mig fördärvad

Jon brände sitt finger igår och fick en brännblåsa som sved. Han brände sig när han skulle hjälpa mig att elda i tunnorna ute. Fastän jag sa åt honom flera gånger att inte gå nära tunnorna så skulle han slänga i gräs i tunnorna.

Självklart så kom han åt en av tunnorna och fick en liten brännblåsa på långfingret. Han blev förbannad på mig eftersom jag frågade honom lite strängt varför han inte lyssnade på mig, så jag fick inte följa med honom in. Han skulle gå in själv.

Mamma Angelica tog hand om honom och han fick stå med fingret under kranen som han tyckte var skönt. Men där kunde han inte stå hela dagen så han fick en kopp med kallt vatten som han hade fingret i.

Han och koppen skiljdes inte åt förrens han skulle lägga sig på kvällen. Han åt mellanmål med fingret i koppen, han somnade på soffan med fingret i koppen och han åt middag med fingret i koppen. Jag skrattade mig fördärvad... i smyg förståss, annars hade han blivit mer vansinnig stackarn.

Några gånger såg jag att han inte hade rätt finger i koppen ens, haha! Men det var så synd om honom så... min lilla filur.

Här är några bilder från gårdagen.
Jon och hanses kopp.


Mellanmål, tupplur på soffan och middag =)Hämtade Balder igår. Han har varit hos gammelmatte i en vecka för ett miljöombyte. Han hade trivits jättebra. Nu när han kom hem så har han sovit och sovit oavbrutet. Är kanske skönt att få komma hem till sin bädd ändå.

När jag rastade honom i skogen ovanför oss idag så fann han 3-4 st paket med köttfärs som någon slängt ut (?).

Jag får ta reda på det innan jag far iväg till Arbrå ikväll. Annars får Angelica aldrig in honom när hon släpper ut honom.Det här hade lika gärna kunnat vara jag, Johnny och Uffe om vi hade varit lite mer fit.

Kommunistspel med diktatorn Kim.

Hur är det möjligt att som kille kunna vara så lik en tjej? Varsågoda... Jonas Borg's blogg.

Haha, vad är oddsen?Vi ska baka lussebullar idag och Jon skulle härma oss när vi sa lussebullar - fullefullebullar.

Kanske ska äta sådana ikväll istället för att dricka bärs? =)

13 nov: Ska man våga?

Ska man våga ut till uthuset och klättra, såga och lyfta idag när det är fredagen den 13e?

Faktiskt inte vidskeplig. Det enda jag tänker på är när en svart katt springer över vägen och spottar tre ggr bakom vänstra axeln. Jäklar va många svarta katter som springer över vägen tycker jag. Evigt spottande.

Nåväl... det går sakta men säkert med rivningen av det fallna uthuset. Jag brukar gå ut på eftermiddagarna och slita. Samtidigt som jag plockar tegelpannor så har jag två tunnor som jag eldar i. Lite av uthuset kan jag passa på att elda upp på en gång iaf =)

Go Russia!Gått ner under 100kg! Fråga inte hur det gick till men helt plötsligt väger jag 99kg. För någon vecka sedan vägde jag närmare 104kg.

Kanske är slitet och släpet med uthuset som gjort det? Man har ju ingen traktor så man får agera ardennerhäst här på gården.Helgen!
Ska äntligen få träffa två helt underbara vänner - Anna & Lars. De ska ha en sammankomst hos sig med en del inbjudet folk... som jag tror jag inte träffat förr. Ska bli roligt att få nya bekantskaper också.

Fick 83,3% rätt i ett tondövstest.
Very good performance blev betyget, och jag har aldrig spelat ett instrument i hela mitt liv men kanske man ska börja med det då? =)

Fan jag kan inte sluta skratta. Åh herregud!

56 miljoner japanska midjor ska mätas!
Hade det varit 1 april idag så hade jag inte reagerat.

Fixat över 200 st jullåtar. Jäklar va gött det är. Har hur många favoriter som helst men en av de alla som stack ut lite extra är Christmas Time med The Darkness. Julkänsla med lite rock och skön röst inbakat.Jon har varit hemma under veckan. Lite lätt förkylning men har en jäkla hosta på kvällarna. Annars är han pigg... som tusan! Ett idogt busande, pratande och härjande.

Han verkar vara i en fas där han ska lära sig vara förbannad, för det är han ofta nu. Skriker och har sig och slår näven i bordet så man tror hans lilla hand ska gå sönder. Ja jäklar vilket enormt humör.Avslutar med informera om några bra serier:

V (2009). Ni som är över 30 år minns säkert tv-serien V som gick på 80-talet. Nu har det kommit en nyinspelning av serien som verkar vara väldigt bra. Såg första avsnittet igår och kommer fortsätta se den. (Sänds ej på svensk TV).

Sons of Anarchy. Har sänts i två säsonger nu och handlar om ett MC gäng i Californien. Man fastnade direkt då det händer något hela tiden inom gänget och det är väldigt bra skådespelare. Man väntar till varje onsdag då man kan få tag i ett nytt avsnitt. (Sänds ej på svensk TV).

Comedy Store. Makalöst bra (engelska och amerikanska) ståuppare som turas om att underhålla publiken. Brukar sändas flera avsnitt efter varandra på kanalen Comedy Central.

9 nov: Som ett korthus...

... brakade uthuset ner i förrgår. Jag satt vid datorn och Angelica framför TVn, när vi hörde ett enormt brak! Hela uthuset for rakt ner på backen med endast en vägg ståendes halvt som halvt kvar. Ja se bilderna...Hade en tävling på Facebook om vem som kunde gissa på ett datum när det skulle rasa och Ante kom närmast när han gissade på 11 nov. Får skicka honom ett pris på posten. =)

Har börjat plocka av tegelpannor idag. Sparar de hela (förvånansvärt många) och slänger de trasiga i en hög som man kan ha till utfyllnad någon gång. Om ni inte har något att göra så vet ni var ni kan bege er, haha.

Resten tänkte jag forsla bort med traktor och be brandkåren sätta fyr på vid vårens annalkande.I helgen for man iväg till Sandviken på partaj. Hade rejält roligt... som vanligt. Det som tillhörde ovanligheterna var att jag mådde rätt okej på söndagen =)

Passade på att låna ut Balder till gammel-matte också så får han lite miljöombyte och träffa lite nya människor och andra hundkompisar.


Balder med en av hans avkommor, Aston.Mycket fina bilder på alla möjliga djur.

Jim Carreys hemsida.
Väldigt annorlunda och en del roliga videos... om du finner dem =)

Nummer ett på min önskelista.Har precis kommit hem från Bollnäs där vi besökte tandhygienisten för Jons 3-års-koll. Men som vi anade så ville inte Jon ens titta på tandhygienisten... än mindre att få munnen undersökt. Han har sådan jäkla vilja ungen. Så vi fick en ny tid. Får se om det går bättre då.

Sedan käkade vi på MaX, handlade på Coop och for hem.Angelica ber Jon städa sitt rum. Efter en stund kommer han ut och säger - "Jag tänker".
Städa nu, du ska ju få en veckopeng, säger Angelica. - "Okeeej dåå."
Mormor kommer in och frågar om han städar. - "Sen". Vad säger du? Städar du? -"Sen!!!"

Städa rummet är inte populärt... men stöka till går väldigt lätt det =)Oavsett summa, sätt in pengar på Per-Anders Pettersson konto.

Per-Anders åkte dit på 50.000kr i skadestånd och 1 års fängelse (!!) för att han räddade en kvinna som blev överfallen. Läs mer här.

Per-Anders hjälpkonto: Handelsbanken. Clearingnummer: 6455. Kontonummer: 748 850 902

Lagen måste ändras. Folk vågar ju snart inte hjälpa sina medmänniskor i nöd. Undra vilket straff jag skulle fått med mitt humör? Jag hade inte varit så snäll som Per-Anders var precis. =O

6 nov: 8 timmars vånda

Hela denna vecka har jag varit jättehungrig och varit väldigt trött. Om jag inte har sovit så har jag ätit.

Emellanåt har man fått migrän, av troligtvis för mycket sömn. Likaså igår... 8 timmar fick jag stå ut med migrän och illamående. Trodde jag skulle bli tokig till sist. Kunde inte somna heller =(

8 timmar tror jag är rekord. Har aldrig haft så ont så länge någon gång. Jag brukar ju ha tur att somna och då släpper det ganska snabbt. Men igår trots en massa duschande och ätandes av mediciner så försvann det inte. Tog medicinen för sent också och då hjälper den inte. Jag lär mig aldrig. Somnade till sist med hjälp av spikmattan.

Idag vaknade jag rätt tidigt och får hoppas jag får in en god dygnsrytm framöver. Men jag hade glömt bort att jag skulle på fest på lördag. Så jag får ta det lugnt då känner jag så inte nästa vecka blir som denna.

Ska på Uffes födelsedags fest som han firar hos grannen Johnny. Blir roligt som vanligt anar jag i detta sällskap, men jäklar... jag ska ta det lugnt med ölen =)

Lilla Jonsson...

Nu har vi mutat Jon att besöka pottan oftare. Han har fått en ny leksak (rittavla) som han bara får använda vid besök på pottan och när han är klar får han ett klistermärke som han får klistra på en tavla som Angelica gjort. Skönt att ha en sambo som är pedagog =)

Jon vill bli doktor. Han kom på det i morse när han kikade på en tv-serie som jag brukar följa. Där var det en snäll tjej-doktor som han sa. Då ville han bli doktor när han blev stor. Så nu har han plåstrat om mig, mamma och nallebjörnarna på morgonen.

Tänk att det inte går att muta honom att klippa håret då. Han älskar sin Sony PSP som han tittar på filmer med. Den har jag tagit ifrån honom och sagt att han får titta på PSPn när han klippt håret... men icke! Han vägrar. Fastän jag lagt in hans älsklingsfilm - Cars. Vilken envis unge.Hämtade honom på dagis igår...
- "Tack för att du hämtade mig idag pappa."Håll i er. Detta handlar faktiskt om Thomas DiLeva.
Nog för att politiker är ena jävla hycklare men detta tog priset. Snacka om att han bara spelat en roll under alla år. Källa: Flashback.

Men herregud!!

Men herregud 2!!

Sista ordet.Såg en helt underbar film häromdagen! Zombieland!
En annorlunda action-skräck-komedi med lite Mad Max känsla. Grymma effekter och sköna skådespelare.

Bland det bästa i filmen är alla slow-motion avsnitt, speciellt de i början. En annan höjdpunkt är när Bill Murray spelar sig själv för en liten stund i filmen.

Se den!Nu snart ska jag ut och skjuta Winchester. Kliar i fingrarna. Får se om Jon vill vara med och skjuta lite också.
Träffar några av er bloggläsare i helgen... ja inte med Winchestern då. =)

3 nov: Hej o hå, vilken helg!

Fortfarande trött efter lördagen. Blir bara värre och värre numera. Tänkt skriva blogg och ladda upp bilder i både söndags och måndags... men icke. Jag har så gott som endast sovit och ätit, förutom för ett "trevligt" avbrott med migrän i natt.

Herrejösses... ska det vara så här varje gång man ska ut och partaja? Dessutom har jag inte ett minne av den senaste timmarna på lördagsnatten. Va fan? Jag höll mig ju bara till öl??

Nåfwäl mina goda läsare... här kommer det en bunt underbara bilder från en lika underbar fest. En av de bästa festerna detta år och det hände så mycket tok som jag inte riktigt kan nämna här i offentligheten, haha.


Fick till en fin slutkläm med Johnny också. Inget jag minns något av men som sagt... det var nog en galenskap i den stora hela galenskapen.

När man tittar på bilderna så förstår man varför man fortsätter festa med dessa underbara människor. Det är värt huvudvärk och slöhet någon dag =)Vilken jäkla tid det tog att ladda upp dessa bilder! Blogg.se är numera inte precis den snabbaste hemsidan man kan vara på. Likaså Facebook. Fasansfullt slö!

Är det så för er andra som använder blogg.se och FB? Eller har min uppkoppling slängt in handduken?Inga länkar har jag att bjuda på heller som varit av vikt att ta med i bloggen. I övrigt har det inte hänt så mycket i veckan. Har som sagt bara tagit det lugnt och försökt återhämtat mig.

Under veckan blir det att besöka AF som vanligt och i helgen (som jag tror blir lugn) blir det förhoppningsvis rådjursjakt med drevhund i Ockelbo-skogarna. Hoppas det blir av. Ska bli så jäkla skönt att komma ut i skogen.Bästa kommentaren under helgen:

Sara och Håkke sitter och pratar på förfesten. Håkke är på dryghumör och påpekar oavbrutet språkfel och uttal som är fel.

Till sist efter att som en kulspruta påpekat en massa fel undrar han:
- "Men vad heter hon? Finn-Fem-Fel?"

RSS 2.0