27 aug: Det mest otroliga har hänt

Idag har det verkligen känts på att man har mycket att stå i i sitt liv. Jobbet, klubben, vänner och familjen har avlöst varandra. Ska erkänna att jag från kl 15:00 idag har varit väldigt stressad. Innan det har dagen varit riktigt kalas.

Vad har hänt då efter kl 15:00?
* Sms, samtal och e-post har oavbrutet ramlat in om olika saker, mest kring rocken 4 sep.
* Lägenheten skulle städas och disken diskas (skulle jag göra idag men Angelica tog detta gudskelov, tack!).
* Datorskärmen pajjade!! Fick ett utbrott och fick åka in till stan (igen) för att köpa en ny skärm för pengar jag absolut inte har (tack banken för att man är kreditvärdig).
* Installerat skärmen med kablar och fästen på väggen när man samtidigt pratade oavbrutet i telefonen.
* Stressat på med en del jobb och gått igenom massa jobbmail.
* Beställt tåg och taxi tills en jobbresa nästa vecka.
* Jon har varit tjatig och lite bråkig.
* Försökt planera helgen med allt som ska göras. Bland annat att ha ett möte med några medlemmar i Sandviken som inte fått information om rocken då det förra oannonserade mötet ej nådde dem.
* Samtidigt är Angelica på mig med en massa om hennes planer om helgen som kanske inte kommer funka.

Osv, osv... ska nog fan klona mig snart.
Satte mig nyss med en folköl och hade rejäl jävla hög musik på för att rensa huvudet. Men det gick ju bara i ngn minut det också =O

Men innan kl 15:00 var ju dagen jättebra iaf. Mycket mycket bra!

Det mest otroliga har hänt...


Jon har klippt sig!

Jag lockade med att han skulle få ett spel (som gudskelov kom i postlådan idag) och då gick det bra.
Han var suspekt mot frisörskan. Speciellt när hon tog fram hårklippningsmaskinen som lät underligt, haha.

Ofrivillig synthfrilla blev det under klippningen...Slutresultatet...Men allt gick bra. Han var riktigt stolt efteråt och självförtroendet blev genast större. Som belöning blev det lekparken i någon timme, kebab, Star Wars-kortlek, slime-leksak, glass och spelet då. Vi har ju försökt fått honom att klippa sig i flera år så det var värt all möda och kostnader i dag =)

Under tiden jag och Jon hade en pappa-son-dag så handlade Angelica presenter till honom då han fyller år snart och hann även med att handla mat.

Sen kom vi hem... och då började vansinnet =D

Börjar lugna ner mig nu. Men allt kretsar kring mig, i familjen, klubben, jobbet m.m. . Men säkerligen är det jag själv som tagit den rollen så klart. Jag är sån... och jag kan tycka det är roligt men inte när allt rasar på samtidigt.

Men nu är det stopp. Inga fler åtaganden för herr Kny. Har en del projekt på gång som jag inte nämnt här i bloggen och kommer inte göra heller på ett tag. Men där drar jag gränsen. Har så svårt att säga nej men nu får det bli ändring. Jag mår ju inte bra till sist och allt det man tagit på sig för att det ska bli roligt, blir ju tvärtom för att det blir för mycket.Jon fyller 4 år den 7 sep på en tisdag och då hade vi tänkt att grannungarna och några släktingar kan komma. På den kommande helgen kan ni komma ni övriga som tänkt fira Jon.

Lego går alltid hem... billigt litet går jättebra så ni inte kastar ut några stora summor. Allt kring Star Wars går också hem.Den andra sonen... lille Silas, kan ni läsa om mycket här. Mammor kan alltid förklara bättre =)Han älskar att bada Silas. Han och jag brukar bada i badkaret så ofta jag bara kan. Han ligger där, njuter och flyter. Man ser riktigt hur han trivs. Men så blev han lite övermodig häromdagen och vände på sig och hade huvudet under ytan. Då blev det kallsup ordentligt, haha. Men allt gick bra.

Har en del bilder på när Silas badar som jag lägger upp i nästa blogg.Har aldrig haft så mycket räkningar som jag haft denna månad. HELA lönen gick åt direkt! Fick 200kr över!! Helt fantastiskt!

Det var dock en sådan månad då det var mycket, plus en massa massa annat som inte är återkommande räkningar, typ 5000-6000kr som var extra räkningar! Plus en ny datorskärm för 1700kr då! =(Fler bilder från dagen...

Hur skön är inte denna låt då?


If dynamite was dangerous, do you think they'd sell it to an idiot like me?
Al Bundy

25 aug: Bilder från helgen

Var ett tag sedan nu... närmare bestämt 5 dagar sedan man skrev i bloggen.

Besökarantalet ökar varje vecka. Statistiken på blogg.se är ju sisådär. Räknade ut tidigare att jag hade ungefär 70-80 st s.k. unika besökare. Har nog några fler nu om man tittar på besökarflödet varje dag.

Så man kanske ska vara lite mer alert att hålla igång bloggen och inte låta det gå flera dagar mellan.

Börjar med bilder från helgen. Kräftkalas i Sandviken med spontancruising i Gävle på kvällen/natten/morgonen. Fantastiskt rolig helg! Det roliga har man att tacka sina älskade vänner för. Full fart från början till slut.


Sen kommer vi till avdelningen - Kramsjuka Kny ska också vara med på bild... mycket!200 meter hann vi in i Gävle City, så blev vi stoppade av polisen... harkel o host... pga Christoffer som inte kan hålla fingrarna i styr utanför bilen =D
Men det ordnade sig till sist, utan böter... trots en helt vansinnig polisman.

Men det gjorde inget... vi blev så jävla imponerad av Christoffer när det var musiktävling under kräftaftonen. Hans lag vann förståss. Vissa låtar spelades endast i någon ton och Christoffer visste direkt vilken låt det var. Den ena låten efter den andra tog han. Men mest imponerad blev jag av att karln ropade ut - Bengt-Hennings! Hur i? Va i hela? Kan man sånt? Speciellt när det endast hann spelas någon sekund i början av låten. =O

Men mitt lag vann en gång i en frågetävling också. Vi vann ett stort paket pasta vardera, haha. Men jag gav bort mitt pastapaket till Christoffer då jag blev så imponerad av hans musiköra =)

Träffade en jävla massa medlemmar ute på stan. Klubben börjar bli stor.Företagets hemsida börjar ordna till sig. =)
Men det ska till en del saker ytterliggare och ändras lite här och där.
Välkommen på ett besök.

Samtidigt som jag tycker om mitt liv jag har nu och mår riktigt bra... så har man ju haft det bra på många andra vis i livet.

När man var barn... alla lekar, semestrar, vänner, skolan, bus m.m.
När man var i tonåren... med alla fester, nya vänner, flickor, FBU, mopeder, A-traktor, raggarbilar o.s.v.
När man var i 20 års åldern... med än värre fester, egen företagare, Hiironen, väldigt många nya bekantskaper, Dalarna, Los Raggos, Embretsarna, lumpen, och åter igen flickor bland annat Angelica. =)

20 års-perioden var nog den mest händelserika. Hann ju till och med flera förhållanden som var långa. Man hade många hundar, en del hästar och andra djur. Lärde mig väldigt mycket om människor under den perioden. Speciellt när man träffade kunder på jobbet och hantera fruntimmer på fritiden, haha.

Det var många fester... så gott som varje helg. Tänk om man skulle minnas endast hälften av dem och allt roligt man haft. Ja... det har varit bekymmer också. Men det man inte lärde sig under tonåren fick man lära sig då... och så är det väl fortfarande?

Som många av er vet, gillar jag inte religioner. I min värld troligtvis det mest sjuka människan hittat på. En av de värsta religionerna är islam. Här är en hel lista om hur man ska vara som muslim.

Rösta på din favoritöl.

För första gången (och troligtvis sista gången) har jag funnit något gott om Lars Ohly. Han har sund smak av hundras och han har rätt i frågan om s.k. kamphundar.Mycket bilder i denna blogg... här kommer några till på lilla sonen Silas.

Helgens "roliga" blir att traska runt på IKEA och höststäda förrådet *gråta*
Ska försöka förgylla det med en och annan folköl åtminstone... ja inte pÅ IKEA då förståss =D

Ha det gott gött fölk.19 aug: Föräldraledig

Fortfarande föräldraledig i väntan på att jobbet ska komma igång ordentligt. Först trodde vi det skulle sätta fart i juli, sen nu i augusti men nu är det oktober som gäller. Så det är passande att ta ut semester och ledighet nu.

Så jag har fått mer tid klubben än vad jag trodde så idag har jag bland annat bokat flygbiljetter till The Polecats som ska spela hos oss 4 sep.

På lördag har ledningen i klubben möte och lördagen därefter möte med de medlemmar som vill jobba på spelningen. Så jag har till och med haft tid att göra agendor för mötena.

På lördag är jag bjuden på kräftskiva i Sandviken hos en vän. Ska bli jäkla skoj...

I morrn fredag blir det den ordinarie veckostädningen... som jag av en underlig anledning tycker om att göra. Kan det vara för att man lyssnar på god musik på hög volym och småsippar på en öl under tiden. =)


Snygg affisch gjord av Håkke.


Förra skolministern Ibrahim Baylan (S) har som sina kollegor på vänsterfalangen inte riktigt rent mjöl i påsen. Källor är DN, Aftonbladet mfl kvällstidningar som jag letat efter smaskigt hyckleri och idioti om sveriges vänsterpolitiker.

Här är några av Ibrahim´s felsteg under sin karriär (och ja... han får självklart vara kvar i partiet och vara minister dessutom).

- Medverkade i valfusk när han var medlem i SSU.
- (OBS! Ett rykte med god förankring -->) Under hans skoltid lurade han skolkårens ordförande att ha öl på sitt rum fast det var förbjudet och anmälde ordföranden. Klev fram som en kandidat för posten och fick den. Att tillägga fick han till och med den kvinnliga ordföranden att bära ölen själv till kårrummet. Det var Ibrahim som hade köpt ölen.
- Kom ni ihåg fifflandet för några år sedan med medlemslistorna i SSU för att få mer ekonomiskt stöd från Staten? Ibrahim var inblandad i det också.
- Som skolminister traskade han in på porrklubben Chat Noir och levde rullan med en del vänner. (Helt okej tycker jag iof, men i etablissemangets ögon är det inte så passande).
- En rapport om att friskolor var mer kostnadseffektiva försvann under hans tid som skolminister.
- Ibrahims bror misshandlade sin fru grovt och under en lång tid. Frun bad Ibrahim om hjälp... men fick ingen.
- CSN tvingade gå till kronofogden för att driva in studieskulder av Ibrahim. Ibrahim skyllde på dålig ekonomi.

Sen orkade jag inte leta mera. Man blir samtidigt väldigt nedstämd att det finns sådan här människor och än värre - de sitter på höga poster och har makt i samhället. Oftast, som sagt, är det alltid vänsterpolitiker som fifflar och hycklar av någon anledning och det är en av de många anledningarna varför jag aldrig någonsin kan rösta rött.Fejk eller?

Att titta på bröst är samma sak som att konditionsträna i 30 minuter. Årets bästa forskarrapport ta me fan!

Åh herregud. Jag klarade faktiskt inte av att se hela musikvideon.

Klassiker: Det bästa Paolo Roberto sagt. Rödvinsjournalisten blir helt mållös.

Åter igen... Valaffisch Socialdemokraterna (Obs ett skämt... men ändå sanning)Snygga kvinnor säljer öl och fula kvinnor får en att dricka öl.
Al Bundy

16 aug: Furuviksparken

I söndags for vi till Furuviksparken och tillbringade hela dagen där tillsammans med mor. Bästa och roligaste dagen på länge. Blev missnöjd som ett litet barn när jag fick reda på att de skulle stänga. Hade inte hunnit med allt.

Varför var det så roligt? Självklart pga Jon´s upplevelser. Han har ju mer koll numera och man ser hur han verkligen trivs med att strosa runt, titta på djur, fika, leka och självklart åka karuseller.

Fick bland annat åka Larven med honom 7 gånger!! Han skrattade så han kiknade varenda gång han åkte. Men nästa år får han åka alla karuseller själv då han är gammal nog. =)


Det sista fotot är utanför spökhuset som Jon gärna ville besöka. Första gången tog det tio sekunder innan han var ute igen, haha. Sen så ville ändock gå in en gång till och var inne där i flera minuter iaf. Sen försökte farmor få med honom in igen men då blev det sittstrejk =)

Några citat från Jon under söndagen:

När han åkte i nedförsbacken i Larven första gången (för i år), och med skräckfyllda ögon säger han till mig: - Jag blev skiträdd där jag. De andra 6 gångerna skrattade han hejdlöst istället.

Helt plötsligt så stannar han vänd mot oss och visar med ett stopp-tecken: - Stopp! Jag vet en omväg!Ett nytt virus som är resident mot Antibiotika har kommit till Sverige. NDM-1 kallas viruset. Kritikerna skriver insändare och kommentarer om artiklarna att det är ny skrämselpropaganda då fågelinfluensan och svininfluensan inte slog i den kraft som forskarna och framför allt medierna rapporterade om.

Är det ingen av kritikerna som kan tänka tanken att dessa influensor stoppades effektivt pga att väldigt många invånare började använda handsprit i otroliga mängder och att väldigt många tog influensavaccin?? Vad hade hänt om alla var kritiska och sket i att använda handsprit och inte vaccinerade sig? Kanske hade det blivit en jävla epidemi?

Nåväl, vi får hoppas att vi slipper detta jävla elände. Men det är svårt då vi nuförtiden har så lätt att resa överallt på bara någon timme.Trots föräldraledigheten idag har jag arbetat åt mitt ordinarie jobb - NTI skolan. Men har även hunnit med egna kommande projekt plus lite jobb kring klubben.

Fan va mycket det är nu asså.Visste ni att Sverige har näst flest anmälda våldtäkter i världen! Endast Sydafrika är värre.
WTF? Trygga Sverige?

Våldtäkter har ökat med över 1000 procent sedan 1975.

En del nya bilder på familjen...Blir så full i skratt när jag ser bild #3. Katten väger ca 4 kilo mer än Silas och är längre! =)Har blivit ett jäkla gnäll i tidningarna om att skattemedel finansierar healing till människor. Men vad har det för betydelse??

Om en människa skulle blir bra av att sitta på ett tak iklädd Teletubbie-utstyrsel och rabbla multiplikationstabellen så är väl det jättebra!? Huvudsaken är väl att personen blir friskare? Har ju ingen betydelse om vad, bara man inte skadar någon annan.

Ja jag fattar inte. Allt ska vara så "riktigt" och vetenskapligt bevisat att man ska må bra av vissa saker.Valaffisch Mona Sahlin. Ska ju vara ett skämt men allt är sant. Blev ett jävla liv om smutskastning för den där listan... men allt som står på listan är ju helt och hållet sanning. Vill verkligen medborgare ha henne som statsminister? Makalöst!

Typ så här går det när jag ska meka med bilar.

Absolut den värsta tältresning jag någonsin sett.

Årets råpucko!

I Indien ska visst poledancing utföras av män.I morrn ska jag till Sthlm på platschefsmöte. Anar också att det blir en utbildning i ett av alla de program vi ska arbeta i.

Resten av veckan är jag föräldraledig.

12 aug: Snart fredagen den 13:onde

Får se om jag hinner skriva klart min enorma blogg innan klockan slår över till ny dag - fredagen den 13:onde.

Var längesedan jag skrev. Har helt enkelt inte haft tid eller ork att skriva en blogg. Ibland kan det bli en blogg dagarna efter varandra och som nu en vecka efter. Men jag går efter känsla som vanligt. Det ska kännas bra att göra något, då blir det bra också.Vet inte riktigt var jag ska börja... kan väl ta och passa på att hälsa Ante hem från sin utlandssemester. Det märkte men då man fick en bunt sms/mms skickade till sig direkt =)

I helgen fyllde man år. Så det blev ett fika-maraton som vanligt. Utöver det så har jag jobbat lite, både för NTI och för Amplus.


Made by Angelica.

Amplus hemsida är på gång att bli helt klar snart. Har en del jobb på gång redan och en massa idéer.

Har varit föräldraledig i några dagar också så man har umgåtts mycket med sönerna. Jon har börjat på dagis igen och trivs utmärkt.

Idag torsdag har Angelica och jag varit förlovade i 5 år. Nästa år har vi varit ihop i 10 år! Skrämmande va snabbt allt går. =)

Angelica till Jon: - Tänk dig, på torsdag har mamma varit förlovad med pappa i 5 år!
Jon: - Oj? Jääävlar!

Haft/har halsont. Har varit värre. Är på bättringsvägen nu och det gör bara lite ont. Det satt sig även på käkmuskulaturen så jag har haft svårt att öppna munnen. Det har inte blivit så mkt småätande denna vecka. =)Dags för politik igen. Snart 18 sep ju! Har sparat på mig en del om (V) och (S) under veckan. Snart är det val och jag har så förbaskat svårt att förstå någon överhuvudtaget röstar på vänstern med allt hyckleri och vansinne de förmedlar.

-

Lars Ohly och hanses anhang i Vänsterpartiet är bland annat emot privata skolor och sjukhus. Trots detta går hans dotter på en dyr privat skola (??). Samma sak är det med Gudrun Schyman (FI) som är emot RUT-avdraget i sin politik men nyttjar det gärna privat.

Varför är det just så här med vänsterfolk. Varför detta hyckleri, lättja, smussel och falskhet som genomsyrar så gott som alla politiker i vänsterblocket?

-

Asså, Lars Ohly är fan i mig riktigt sjuk i huvudet. Det här är en kommentar från en av Lars Ohlys kollegor:

Jag blev uppriktigt chockad när jag fick höra att han grät när Berlinmuren föll. En sådan lyckodag för Europa. Då är det något som är lite konstigt.
Peter Eriksson, Språkrör Miljöpartiet, SvD 9 oktober 2007

-
Marxism-leninismen är ett bra, riktigt och viktigt begrepp.
Artikel signerad Lars Ohly 1983.

-


Mona Sahlin och Lars Ohly är i mångas ögon inte förtroendegivande. Här kommer lite mer bensin på elden.

-


Valaffisch Vänsterpartiet (ett skämt... men faktiskt också sanning)

Fler valaffischer kommer i bloggar framöver. www.valaffisch.seMassvis med länkar har jag samlat på mig också. Här kommer några av dem.

Bästa ICA Reklamen!

En tjej som verkligen gillar åkturen.

Bitches loves money!

En holländsk by utan vägar.

Veckans låt. Så jäkla skön. Papa Jupe med The Meteors.Just ja. Hämtat Opelen på verkstaden också. 8 st (!!) felkoder i endast insprutningssystemet! Så det går det när man tvättar nya bilar. Hrrrmmmfff!!

Men nu går den bra iaf... Tack Opel i Bollnäs.Lite nya bilder kan jag passa på att lägga upp. Börjar med en bild på en legobit.En sådan här legobit kallar Jon för...
Klunkalång.

- Pappa hittar du flera sådana här klunkalång i legolådan kan jag få dem av dig.

Han har lite egna ord för vissa saker vår lille Jon. =)


Mina söner...

Silas mår bra den lille parveln. Han är fortfarande tyst av sig och har typ gjort två stycken riktiga höga bebisskrik sedan han föddes. Helt otroligt.

Han har börjat le också! Man smälter ju när han drar på smilbanden och tittar en rakt i ögonen. Otrolig känsla!Nu ska jag avsluta. I morrn är jag föräldraledig åter igen och ska städa hela lägenheten.

Hej o hå. Ha det gott alla.


6 aug: Hallelujah!!! It's FRIDAY!!!!!

Skulle egentligen blivit fem dagars grönsaksätande men Angelica ville absolut grilla ikväll istället för på lördag eller söndag då det troligtvis blir regn.

Så jag fick väl ge med mig då =)

Nu sitter man här med en efterlängtad folköl på min föräldralediga dag och ser fram mot att käka kött ikväll. Det är inte lika stort sug nu som de tre första dagarna utan kolhydrater och protein. Fan, man skakade ju och tänkte oavbrutet på riktig mat. Men igår och idag har hungern inte varit så stor och tankarna har varit på annat än mat. Så de tre första dagarna är värst. Men jag välkomnar denna helg ändå =)

Den utlovade bilden med mig och en skål bacon ska ni få. Ska steka upp tre paket bacon i morrn och glufsa i mig.Rösta på ditt parti på Facebook


Valresultatet just nu.
Igår ringde Mastiff TV produktion upp mig. De hade fått tag på mitt nummer via Los Raggos hemsida och undrade om jag eller om jag visste någon raggare med familj som ville ställa upp i ett TV program som kallas Wife Swap.

Två familjer byter fruar med varandra. Självklart är det två helt olika familjer så raggar-frun skulle säkert kommit till en direktörsfamilj i Danderyd eller liknande och Danderyd-frun till raggarfamiljen.

Någon i min raggarkrets som är intresserad eller vet någon som kan passa, ring Julia på 0736-855883.Samlade citat på sista tiden...

Jon (3 år) och jag sitter i motorbåten i Axmar och Jon har fått nog...
Jon: - Nä, nu skiter vi väl i det här då?

Johnny råkade ut för en dryg brud...
Johnny: - Då drog jag den Dannbergska finten och berättade om min tid på kollot. Då orkade hon inte med mig nå mer och jag fick vara i fred.

Johnny:
- Målar Kenny blå och trär på han en blöja.
- Gargamel jagar dig!
Johnny är med i tidningen.

Några bekanta på Rockweekend. Möller pratar med Törnberg (Angelicas fd:a).

I en annan del av Kil (den här videon kan man se om och om igen).

Mänskliga tjuvlarmet.Så här sköj hade jag i helgen =)


Andra hade roligt de också...
Nu ska jag storstäda lägenheten. Får se om jag orkar mig på att putsa fönstren igen.
Därefter ska jag och Jon ner till stranden och plaska i Bergviken.


2 aug: Hemkommen hel och ofräsch.

Varit borta från onsdag till söndag kväll. Sov först hos Johnny och for sedan tidigt på torsdagsmorgonen i Dannes Cheva buss. Fullt ös med bra musik och härliga vänner.

Alltid när man får umgås med dessa dårar så är det oavbrutna skrattsalvor och galenskaper utan dess like. Kan inte nämna allt här och kommer nog inte ihåg hälften ens.

Helgens sämsta: De rosa festivalbanden (wtf?) och de tusentals getingar som gjorde en vansinnig.

Helgens bästa: Vännerna, de nya bekantskaperna, nya stora business på gång, ingen huvudvärk trots 3 dagars festande, fått övat på min engelska och självklart alla dessa skämt.

Massvis med dräpande kommentarer. Säkerligen hundratals. Synd nog kommer man inte ihåg alla. Här är bara några av dem...

Johnny släpper av en rejäl brakare... och med bestämd röst. - 4 st våtservetter hitåt.

Johnny: - Kenny, nu har vi skitit stopp i handfatet. Det står två raggare där och de har aldrig sett något liknande.

(Jag drack precis ur dunken.) Danne: - Kenny var den enda som fick dunken att skrynkla ihop sig.

Johnny: - Tänk dig nu en burmanes med kokosolja på.Opeln krånglar fortfarande efter motortvätten men ska lämna in den på verkstaden i morrn. Tog mig iaf ner till Sandviken och upp igen. Den gick kasst men det funkade. Accelererar nada och hackar o har sig.

Tänkte lämna in Opeln i Sandviken på måndagen men jag längtade hem så mycket till Silas, Jon och Angelica så jag sket i det.

Några andra vänner har varit på cruisingen i Bollnäs i helgen. Fann denna bild i tidningen...Hoppas de hade skoj trots detta =DVar så trasig i kistan när jag kom hem så jag beslutade mig för att endast dricka vatten, käka frukt och grönsaker veckan ut för att rensa systemet.

Idag har det varit hemskt. Man har skakat av hunger då och då. Har vräkt i mig frukt men det hjälper i en kvart typ =/

Men jag ska ge mig fan på att klara detta tills på lördag iaf. Då ska jag käka en skål med flottigt bacon som belöning haha!VM i dålig hållning (2:51 in i klippet.). Jag bryter i hop av skratt.

Helgens låt!
Bild tagen från vesslan.com

Kan inte låta bli att inte kommentera årets skamfläck - Pride festivalen. NEJ, inte för att de är homo/bi/trans och vette fasiken allt vad det heter. Det bryr jag mig inte om. Det är för detta jävla vidriga spektakel efter gatorna.

Om en raggare klämmer ut röven ur bilfönstret i en minut så passar snuten på att bötfälla och den stackars allmänheten blir upprörd och skriver insändare.

Men va fan är inte detta?? Som höga politiker gottar sig och vill medverka i? Nä jag fattar fan inte. Skillnad på folk är det då verkligen. Eller skulle det vara annorlunda om tusentals raggare visade arselet samtidigt på en o samma dag för att manifestera om att vara raggare?
Rätten att visa arselet när som helst!!

Skulle jag till vardags vara iklädd dylik jävla outfit som en pride deltagare har för att gå till ICA för att handla mjölk hade det inte tagit lång tid förrens snuten knackade på dörren.Skriver mer i veckan... på lördag får ni iaf en bild på mig och en skål bacon! =)

RSS 2.0