26 feb: Lugnat sig lite

Gud va skönt att skriva den förra bloggen. Få ur sig en massa skit och tack för alla uppmuntrande ord från er läsare.

Nåväl, vi har bestämt oss efter mycket tjafs... det blir en flytt till en lägenhet här i byn. En liten en, för vi har inte råd med någon större (extrema hyror det är nuförtiden).

Ska prata med bovärden idag när jag ska in till stan och sätta ett datum då vi kan kolla på lägenheten.

Ska bli så jäkla skönt. Att kunna duscha och gå på toaletten som vilken som helst och slippa en massa annat som tär på ens psyke. Tror Jon kommer tycka det blir bättre också. Nöjdare föräldrar ger nöjdare barn.

Det enda negativa är att vi måste göra oss av med Balder då det blir alldeles för trångt med hela familjen plus ett till barn på gång i en sådan liten lägenhet. Jag har frågat en vän jag litar på om han vill ha honom men han skulle fundera ett tag.Idag blir det en tripp till stan, besöka AF och bovärden. Därefter hem och försöka piffa till sig och kanske äta lite Pohlman som Angelica skulle laga till (I love it). Sen far jag ner till Håkan E i Sandviken. På kvällen ett besök på Rowdys.

Under lördagen blir det fortsatt diskussion med Håkan om företaget och ska även besöka bror som fyller år. På kvällen, blir det åter igen ett besök på Rowdys anar jag.

På söndag kväll åker jag hem efter att förhoppningsvis haft roligt, träffat massa folk och kommit fram till en del beslut om företaget =)

Tror jag behöver det här nu... att komma hemifrån och träffa massa vänner.Medlemsfesten för Los Raggos är inte den 6 mars som jag tidigare skrivit. Det blir ett annat datum då lokalerna var uthyrda. Kommer med mer info snart.Nyligen uppsnappat på FB. =)

Nu är snygga t-shirts beställda så crewet syns på LR´s spelningar. Fast alla kanske inte tycker denna skrikiga färg är snygg men vi syns iaf och det är det som är meningen både för besökare och för dem som jobbar på evenemanget.

Länken jag hade med modellen i förraförra bloggen är visst inte Rowan Atkinsons dotter. Det förklarar ju en del frågetecken faktiskt, haha. (tack Ida för tipset)Snön! Herregud va snö vi har fått här i Svea Rike. Har inte gjort något annat än skottat tak i några dagar. Ramlat ner och slagit båda knäna dessutom. Ytterdörren har vi vissa morgnar knappt kunnat öppna då hela bron var full med snö. En gång kom Lill-Kenny för att hälsa på. Då fick han skotta sig in först =)

Att vi överhuvudtaget har kunnat fått in några tv-kanaler är helt otroligt då parabolantennen var helt översnöad. Fick gräva fram den. Några kanaler funkade inte men de flesta gjorde det. Makalöst.

För några dagar sedan var det totalstopp i södergående riktning på E4:an... i nio timmar!! Men bygger Vägverket en sådan jävla idiotisk motorväg så kan det bara bli totalstopp.

Och inatt snöade det lite till. FFS! Nu får det sluta!Igår, i ren ilska, skulle jag få fart på Opeln hade jag tänkt. Jag får köra den som den är, tänkte jag. Bära eller brista. Laddade batteriet i 3-4 timmar och när jag startade den så lyste det inga felmeddelanden (??).

Fick ju tipset när felmeddelandet dök upp på instrumentpanelen att ladda batteriet för batteriet kan spelat datorn ett spratt när batteriet är dåligt. Men då laddade jag batteriet i endast en timme har jag för mig och utan resultat. Det krävdes visst lite mer. Så det känns jävligt skönt att man inte behöver lämna in den på verkstad.

Tjohoooo!

Jon till mig: - "Tycker om dig i hela världen och rymden"

Blir några extra länkar denna gång då det inte blev några i förra bloggen.

Reaktionstest. 18,92 sekunder är mitt rekord.

Nu fick man känna sig smart igen då.

Det är nog så här pantmaskinerna fungerar.

Allt kan hända på en chatroulette.

Skönt att bada.

Kolla in bilderna. Jösses! Där har vi en fotograf för mitt eventbolag.

Herregud! =O

OMFG!Trevlig helg alla!

25 feb: Respekt?

Nu i helgen ska jag till två personer som är några av de personer jag har runt omkring som verkligen visar mig respekt och ej utnyttjar mig som person.

Det är Håkan och min bror Kennet.

En del andra runt omkring mig - KAN FARA ÅT HELVETE!

Kenny har tröttnat och det är med grova mått mätt. Kommer tillbringa helgen med Håkan för att planera företaget vi ska starta. Kennet fyller år i helgen så jag ska passa på att åka dit för att fika och snacka lite också.

Nu är det jättemånga av er läsare som tar åt sig och undrar om de gjort mig något som gör att jag mår dåligt och är förbannad. Ni kan bejaka er själva... Ni som inte använder förnuft, bråkar om skitsaker, inte visar respekt, är egoistiska, utnyttjar min snällhet, inte lyssnar och tjatar oavbrutet. Ni är dem jag inte vill umgås med. Det är ni som gör mig vansinnig och att jag mår jättedåligt.

Jag ska ta mig ur denna bubbla av dåligt mående så fort som möjligt! Det första jag ska göra är att få lite värdighet som människa igen. Dvs inte bo i ett hus där allt rasar omkring mig. Där jag kan få ha tvättmaskin, diskmaskin, vatten, dusch, värme och kunna spola i toaletten som vanliga människor har möjlighet till. Dessutom kommer jag med en flytt att få större värdighet som människa att slippa bli trampad på och att slippa tjat som gör att jag briserar. Ja det är sant... idag hade jag ett sådant utbrott så jag satt och skakade och blev helt tokig. Vill folk ha in mig på ett psyke? Är det målet?

Nog för att jag har ett jävla humör, men jag har varit enormt tolerant under många många år. Detta för kärleken till Angelica, som jag anar vill flytta med mig. Gör hon inte det så får hon bo kvar här och vi får vara särbos om hon som så önskar. Jag måste flytta för min egen hälsas skull.

Om Angelica flyttar med mig, blir det till en lägenhet/hus här runt omkring bygden. Ska hon inte det, så flyttar jag troligtvis till Sandviken eller Gävle. Mitt mål är är ett eget hus i Kungsgården. Jag ska dit någon gång. Det är bara så. Det målet är det första jag ska ta mig an när jag får ett arbete.

Dags att rensa umgänget igen med släkt, bekanta och vänner. En del kommer jag aldrig vilja träffa och en del kommer jag träffa oftare. Detta också för min psykiska hälsas skull.

Kommer nog inte svara i telefon på ett tag. Orkar inte prata med folk nu. Skicka gärna ett sms istället så jag kan svara när jag kan och vill.

Kommer en trevligare blogg framöver. Kan tänkas ta lite tid. Beror på när min flytt blir av.

19 feb: Ramlat ner från taket

Inte så allvarligt som det låter men jag har ramlat ner från taket... flera gånger dessutom.

Skulle skotta av en del av garagetaket men kom bara till hälften då det blev så halt på plåttaket så jag for av hela tiden. Så jag ska försöka gå på taket igen i helgen då det har blivit lite mer snö så kanske man får bättre fäste.

Det var sådana enorma snöberg på marken så jag skadade mig inte (så mycket) när jag for av. Men en gång for jag ner på samma plats där jag redan farit ner och då knakade det till i ryggen hörde (och kände jag) men jag har inte ännu känt någon smärta gudskelov.I dag fick jag ett sådant utbrott så jag fick öppna en öl för att lugna mig (bra ursäkt).

Folk tjafsar om småsaker som redan är bestämt och klart... och nu menar jag verkligen småsaker!

Bästa låten med Black Knights - Done by me. Så underbart skön så jag kan inte med ord förklara. Låttexten är bara JAG det också =)
Tyvärr finns den inte på YouTuban.

Den ska jag spela oavbrutet ikväll... men tar en paus då jag ska titta på ishockey. Sverige-Vitryssland.För att ni som inte besökte vårt evenemang 13/2 ska få en liten uppfattning om vilket ös och partaj det var, så har jag snott en del bilder från Jesa.Sagolikt.Jon ska lägga precis sig och vi har besök av Mia som är förkyld och har då en lite underlig röst som man har när man är förkyld.

Angelica till Jon: - "Ska inte Mia också få en godnattkram?"
Jon: - "Nä, jag tror hon kanske är lite full."

HAHA! Hon fick ingen kram heller. Mia höll på att bryta ihop av skratt.

Take me to Las Vegas!

Till alla LR medlemmar. Boka upp 6/3 så länge! Preliminär-bokad hejdundrande medlemsfest på gång! Icke-medlemmar blir inbjudna efter kl 2100. Mer info kommer.

Fler bilder på Rowan Atkinson's dotter. Helt fantastiskt.

Ny dokumentär om Eddie Meduza är kommande. Tack Johnny för tipset.

Snigel-parkour?

Varför ska ni vara så vackra, ni kvinnor? Här har ni 100st samtidigt.

Den här sporten har jag aldrig sett förr. Men det såg jävligt roligt ut.Gravida människor är:
* Egoistiska
* Lättretliga
* Svartsjuka
* Bestämda
* Lättrörda
* Och kör alltid med argumentet - "Jag är gravid."

Idag går min gravida kvinna i snickarbyxor. I like it.

17 feb: Bror kan teleportera sig

Inatt drömde jag att brorsan kunde teleportera sig och var med i något hemligt förbund med andra som också kunde teleportera sig till olika ställen i världen. I det förbundet var även min fd:a flickvän Jennifer medlem.

En av alla ställen de kunde teleportera sig till, var bland annat till min lägenhet (bodde i lägenhet i drömmen) utan att jag visste om det.

När jag vaknade trodde jag till en början att det var sant, haha.I förrgår hände inte mycket. Slickade mina sår efter helgen. Träningsvärk som heter duga i benen.

Igår hade jag också ont men tog mig till AF på info-möte och handlade mat. Hände inte så mycket mer den dagen.

Idag kommer det inte heller hända så mycket. Ska aktivera Jon ett tag då han är hemma (åter igen) från dagis. Denna gång är det hosta och förkylning. Senast när han var hemma (i flera veckor) var iof inte pga sjukdom, utan att hålla honom borta från sjukdomar. Det gick magsjuka på dagis, troligtvis tack vare idiotiska föräldrar som ska ha spö för att de inte tänker längre än vad näsan räcker.

Till er föräldrar som ska ha spö så att ni slipper spö...

1: Håll barnet hemma minst tre dagar efter en magsjuka.
2: Skicka för i helvete inte ena "friska" syskonet till dagis när andra syskonet är hemma med magsjuka!
3: Besök inte de familjer som har magsjuka barn eller har visat tendenser till magsjuka.


Man behöver inte vara nobelpristagare för att fatta detta men ändå verkar det vara väldigt svårt för många föräldrar att förstå. För er som tycker dessa punkter är helt förnuftiga har nog svårt att fatta att detta verkligen händer... men det gör det!

Eller så förstår dessa föräldrar, som ska ha spö, detta också men lider av en imbecill egoism.På tal om idioter så hade jag lovat att dra Lars Ohly i smutsen i en blogg och det kan ju passa bra nu.

Så här gör kommunister (i detta fall skitskallen Ohly) när de får slut på argument.

I ren kommunistisk anda jublar man inte över att man gjort en stor vinst. Än mer underligt är att "mannen av folket" kunde köpa sig en lägenhet för 3,5 miljoner i första början utan att skämmas.

”Jag har varit kommunist sedan jag gick med i Kommunistisk Ungdom 1978 och aldrig förknippat det med diktatur eller förtryck”.
Lars Ohly, Vänsterpartiet

"Kuba är ett fantastiskt exempel på hur man under mycket fattiga förhållanden kan uppnå folkligt deltagande och ekonomisk rättvisa."
Lars Ohly, Vänsterpartiet

"Jag skulle välja Castro före Blair om Castro ställde upp i ett allmänt val, men det problemet är att gör han ju inte."
Lars Ohly, VänsterpartietFick ett hjärta av Jon på Alla Hjärtans Dag. Han hade till och med skrivit sitt namn själv.
Endast 3 år gammal. Min älskade goa son!

Ah bang. Ah bang.

Endera kan man göra det på 5 minuter eller varför inte 90 minuter?

Fjopp

Bästa inslaget från Boston Tea Party.

Humor.Nu har jag fått min pin. Den ska bäras med stolthet och vördnad.

Visste du att...

Vithajar dödar 10 människor/år. Kor dödar 100 människor/år.

Och... hjortar är det djur som dödar flest människor/år överhuvudtaget (måhända efter malariamyggan förståss), mestadels genom trafikolyckor.

15 feb: Black Knights

En helt otrolig helg!

Extremt med besökare. Vi fick till sist stänga grindarna och be folk att åka hem. Det var så trångt att folk dansade i entrén och bilar stod parkerade flera hundra meter efter vägen. Det var proppfullt. Vi har aldrig haft så många besökare och vi fick in en bra slant till klubben.

Jag stod mestadels utomhus vid kassan så jag hörde inte så mycket av banden. Stod ute i -13 grader i 7 timmar i sträck. Vad gör man inte för klubben =)

Otroligt tryck och kan inte förklara med ord riktigt. Bilkö ut till stora vägen. Rowdys hoppade in och tog betalt i bilkön och hjälpte till i kassan. Teddyboys hoppade in som vakter när de såg att det behövdes.

Black Knights var lika bra som för 7-8 år sedan de spelade sist. De var lite rörda av denna enorma uppslutning, tror jag. Anar att de kommer fortsätta spela ett tag framöver.

All dryck tog slut i serveringen och nästan all korv. Pizzor blev det kvar av, men de kan vi sälja på nästa spelningen istället.

Tack alla medlemmar som gjorde ett otroligt bra jobb på spelningen. Alla gjorde det de skulle och jag tyckte allt flöt på. De som arbetade i serveringen ska ha extra cred. Fantastiska med att servera snabbt, vara vänliga och klara av det enorma tryck av människor som ville beställa.

Mobilfilm från spelningen.
Helt otroligt va bra de är.

Håkkes stagedive var med på denna video också för att stoppa ett av bråken som inträffade. Det var världens holabaloo framme vid scenen ett tag där. Ett tag så kom det folk på rad som skulle kastas ut som jag fick hålla styr på ute vid grinden.

Att komma till vår klubbs spelning och bråka är stort bevis på brist på respekt och dessa människor kommer inte in på våra fester mer. De fick sig ordentliga minnesbetor. Men 99,99% av besökarna skötte sig och hade jätteskoj.

Hann inte ta så många bilder. Men här är några iaf.


1: Before 2 & 3: Publik 4: Backstage

Stort tack till:
Alla besökare som gjorde denna spelning möjlig.
Black Knights.
King Drapes.
Rochesters.
Alla medlemmar som arbetade och för allt förberedande arbete och engagemang.
Mia från Hillbillys.
Ordningsvakter.
Vintjärn Records.
Rowdy Car Club.
Teddyboys, Västerås.
Wolf FM, Falun.
Marleen för släpvagnslasten med ved till tunnan.
Vandrarhemmet i Kungsgården.
Alla förstående grannar att vi raggarjävlar vill festa till ibland =)Jag är sliten idag. Ont i benen allra främst efter allt springande. Somnade tidigt igår när man kom hem och är fortfarande trött. Blev inte många timmars sömn efter spelningen då vi skulle städa lokalen och utomhus så fort som möjligt. Fastän vi var så många som hjälpte till så tog det halva dagen.

Idag ska jag ta igen mig och i morrn ska till AF i morrn på ett informationsmöte. I slutet av veckan blir det möte med klubben för att planera nya fester.

Åter igen... tack alla för i helgen!11 feb: Spelningen

Bara någon dag kvar tills vi kör vi en av Sveriges största rockabilly-evenemang under året.

Det kommer även besök från utlandet. Vad jag vet nu, kommer det besökare från Portugal, Holland, Åland och Finland.

Otroligt med rykten som går. Undra vilka som sprider ut dem? Bland annat: Att vi inte garanterar förköpsbetalare inträde och att förköpen är slut (den vanligaste). =)
Man kan se ryktena som något positivt också. När rykten börjar gå - så vet man att blir ett populärt evenemang.

Vi har just nu ca 280st i förköp. Det blir säkert runt 300st sammanlagt innan lördagen. Så det är ju lugnt, lokalen är stor. Vi behöver just nu ca 350st kontant betalande för att spelningen ska gå ihop. Men det ska inte vara några problem. Det största problem vi har är parkeringsplats pga enorma snöberg på gården. Man kan ju inte frakta det hur som helst och det skulle ta flera dagar att göra lik förbaskat.

Under veckan har jag suttit i telefon oavbrutet. Om inte besökare ringer så har man ringt kollegor eller för att fixa saker inför lördagen. Har bland annat beställt 100st rosor som ska säljas under kvällen. De kommer nog gå åt snabbt. Köpte nog för några.

Skriver mer om spelningen nästa vecka. På söndagen orkar jag nog inte. Ej heller på måndagen anar jag =)

Annonsen om spelningen i Annonsbladet (sida 45).Sitter här med en Affärsplan framför mig. Tänkte göra en sådan innan jag startar eget företag (med en god vän). Om man lämnar in Affärsplanen till Arbetsförmedlingen så kan de bevilja starta-eget-bidrag. Så man kan ju iaf testa.

Mer om företaget framöver då vi verkligen bestämt oss för att köra på.Ytterliggare några citat från Jon.

Angelica: - "I morrn ska du till dagis, Jon."
Jon: - "Det är mitt jobb det."

Jon sitter för sig själv och snyftar på dagis med en liten tår i ögat.
Fröken går fram och frågar varför han är ledsen?
Jon: - "Nä inget", snyftar han lite tyst. "Jag saknar pappa lite grann bara."

Den nya fröken på dagis tycker Jon kommer med så kloka ord och är så go.
Jon charmade henne på första dagen. Pappas lilla tjejtjusare, hehe  =DDet blir mycket politik i min blogg detta år pga riksdagsvalet som kommer bli enormt intressant. Vem av blocken som vinner skiter jag i. Same shit. MEN jag önskar att Mona Sahlin ej blir statsminister. Vilken annan som helst utom henne!

Saxat från bloggen Mona Ljuger.
Först förnekade Mona Sahlin att hederskultur och hedersvåld existerade, sedan mördades Fadime. Då lovade Mona Sahlin att ägna sitt liv åt att bekämpa hedersvåld. Hon syntes i alla möjliga forum för att maximalt utnyttja Fadimes död för egen politisk vinning. Som integrationsminister 2004 så tillsatte hon Masoud Kamali som särskild utredare i diskrimineringsfrågor, han förnekade att hederskultur existerar. Någon som har något exempel på hur Mona Sahlin sedan dess har ägnat sitt liv åt att bekämpa hedersvåld?

"Det är svårt att argumentera mot Åkesson eftersom han diskuterar utifrån fakta"
Mona Sahlin

"Jag är ingen fifflare."
Mona Sahlin

Kan den här lyktstolpen få fler fans än Mona Sahlin?

I nästa blogg ska Lars Ohly dras i smutsen. Missa inte det.Hur kommer det sig att man bara känner massa dårar =)Svårt att utse en favoritbild av alla dessa sköna porträtt.

Ante besatt av vodka-djäfwulen är en bild man aldrig får ur huvudet. Diggar även bilden på Jocke som ser ut som en revolutionär mexikanare med patronbälte och geväret i högsta hugg.

Dårarrrrrrrrrr är ni allihopa!Jaja... länkar får ni också då. Dagens skörd... Varsegoda.

Basdos med medicin (narkotika) som Thomas Quick fick varje dag i 8 års tid!Till detta kom extra tilldelning då och då.

Underbar gammal svensk reklam med Owe Thörnqvist.

Makalösa soldater.Skriver mer nästa vecka om spelningen och lägger även ut bilder. Tror inte jag hinner fotografera så mycket själv så skicka mig gärna bilder så fort som möjligt ni som har möjlighet att plåta lite.

Full fart mot helgen!

8 feb: Avatar, vilken jäkla film.

Avatar, den mest förutsägbara film jag sett. Ta vilken äventyrlig Disney film som helst och 'ta-da' du har sett filmen redan. Filmen imponerade inte ett dugg. Speciellt när man tänker på att det är världens dyraste film. Animationerna var ganska kassa för den summan av pengar som filmen kostade. Ibland hackade animationen till, och det såg inte verklighetstroget ut i allmänhet. Då tänker jag på detaljer som glömts bort... som smuts t.ex. Allt var rent och fint överallt, även na'ivarnerna (infödingarna) var kliniskt rena jämt. De såg liksom tillgjorda ut, som de inte borde gjort.

Att na'ivarnerna var influerade av människans indianer var det ingen tvekan om. Så det var ytterliggare ett minus för den dåliga påhittigheten. De var väldigt själsliga med naturen, hade fjädrar som utsmyckning, lät som indianer i både språk och uttryck. Att människan som skövlade deras planet, var den stora vita mannen var det ingen tvekan om.

Det var för mycket sience fiction. Det ena spektakulära efter det andra. Det blev för mycket. Ett till minus var att filmen var för lång, eftersom man visste vad som skulle hända. Det förutsägbara mötet mellan mannen och kvinnan.... som dessutom kysstes och blev ihop. De blev sura på varandra som vanligt, och till sist försonades över en stor viktig händelse som då mannen styrde upp. Vann dessutom sin rivals vänskap och de stred sida vid sida. Ja... och (no shit) så blev det det där lyckliga slutet mot fienden. Där självklart huvudrollsinnehavaren skulle fightas med den onda ledaren... och vann!Ytterliggare saker som man mådde illa av under filmen var bl.a. språkfel. Som t.ex. "Ska du verkligen förråda din ras?". Människan är en ART!! Av en art finns det raser!! Blir så trött. Ska inte James Cameron vara en smart människa som gjort sådana stora filmer genom tiderna (som faktiskt varit bra)?

I övrigt var det de ordinarie uttryck och blickarna på rätt ställen i filmen som skulle göra att man skulle hajja till av ledsamhet eller glädje. Slow motionen bilderna av spektakulära händelser som skulle få en att känna vemod till exempel. Ja osv osv.

Fy fasen vilken film. Det enda bra som jag fann med filmen var att man i alla fall trodde till en början att det skulle vara en nyskapande film med all fräck teknologi och en ny värld som skulle öppnas framför en. Det gick inte lång tid förrens jag fann det riktigt tråkigt... och ja som sagt väldigt väldigt förutsägbart.

Johan Falk filmerna som kostat en promille av denna film att producera är tusen gånger bättre!

Långt inlägg om filmen, men jag blev så jäkla irriterad så jag måste skriva av mig =)Haha! Shit asså!

Kermits hårda verklighet.

Mobiltelefon som laddas med läsk.

Bästa t-shirts trycket jag sett på länge =)

Power mouseI helgen hade vi möte med klubben ang spelningen den 13 feb. Gick igenom det sista förberedelserna. Därefter for vi iväg och käkade pizza tillsammans med Johnny. Därefter hem för att somna tidigt. Var helt slut. Tänk hur jag ska känna efter nästa helg!!

Jon var jätteduktig under mötet. Han var tyst och satt stilla. Han förstod att han skulle prata tyst och vara lugn. När han skulle säga något så viskade han. =)Kungsgården hägrar.

Ni som läst min sambos blogg vet vad vi pratat om - Att köpa ett hus runt omkring Kungsgården.Dock behöver Angelica bli klar med sina studier och jag måste ha ett arbete. Det är inte så långt kvar med Angelicas studier och ett arbete ska jag nog kunna fixa någonstans i Gästrikland. Det är ju där jag alltid arbetat tidigare i alla fall.

Skulle kunna tänka mig att bo i Valbo också. Som Kungsgården är det nära till de flesta orterna runt omkring, vännerna bor nära och samtidigt bor man ute på landet.

Det har ju varit tänkt att vi skulle ta över den här gården men vi har funderat fram och tillbaka ett tag nu och insett att det blir enorma pengar i inköp och underhåll. Det är väldigt mycket som ska repereras och bytas ut. Att då istället köpa oss ett mindre hus med mindre underhållskostnader, så kan familjen unna sig mer roliga saker i livet än att behöva slänga ut massvis med pengar på gården varje år.

Dessutom får jag närmare till jobbet (sparar pengar där också) och till de flesta vännerna. Kungsgården och Valbo är trevliga orter för barnen att växa upp på också.Angelica till Balder: - "Gå upp med dig. Du luktar så illa."
Jon står bredvid dem och förstår inte att Angelica pratar med Balder: - "Ja, jag går väl upp då", och börjar gå upp för trappen.

All heder till de svenska soldaterna som nyligen dog i strid i Afghanistan.

Johan Palmlöv 7/2
Gunnar Andersson 7/2
Claes Joachim Olsson 25/1

5 feb: Sverige, kallt och snöigt.

Vi bor i sverige, med kyla och snö men ändå så är det stora problem varje vinter med tågförseningar, tak som rasar in, trafikolyckor, frusna vattenrör, sönderfrusna fordon mm mm som går illa åt i kyla eller i snö och is.

Lär vi oss aldrig? Vi har ju vinter halva året, varje år!?Sitter här med ett glas öl och mår riktigt bra just nu.

Många förköp till spelningen har det blivit och fått gått på en till anställningsintervju som arbetsmarknadscoach i tisdags, som gick riktigt bra. Plus att en gammal chef hört av sig och räknat med mig om deras företag får deras anbud taget för olika uppdrag.Det var ett tag sedan man skrev blogg nu. Tänkte att jag skulle skriva när jag hade god energi och det har jag verkligen idag. Hela veckan har varit upp och ner. Har varit grinig mestadels, troligtvis pga väldigt oregelbunden sömn. En del huvudvärk har man fått dragits med också. Men just idag känns det så jäkla bra =)

I tisdags när var jag på anställningsintervjun i Gävle, passade vi bla på att storhandla på City Gross. Vi besökte även BR Leksaker där Jon fick välja en leksak. Han höll stenhårt fast vid att handla Lego Star Wars så han fick det då. När vi kom hem så var både pappa och Jon entuastisk att få börja bygga... och det gjorde vi. Tog en bra stund. Dagen efter hade självklart Jon plockat isär allt! Nu är legobitarna över halva rummet =)

Jon ja... Han är ju i en underbar ålder nu då han konverserar om allt och man har fullt upp att hålla sig för skratt då han uttrycker sig så underbart jämt.

Jag gick och nynnade på en liten trudelutt - "Liten liten pojk, tralala, lilla Jon..." eller liknande.
Jon står i köket, vänder sig sakta till mig och utbrister allvarligt med höjd knuten näve...
- Ingen kallar mig för liten!! Jag är stor pojk!
Jon sitter nere i hallen halvt påklädd för att gå ut. Angelica har tröttnat på honom för att han är obstinat och inte vill klä på sig, och hon har redan gått ut.
Jon till mig: - Pappa, hjälp miiiiig.
Jag går ner och frågar vad det är?
Jon, halvt sittandes mot väggen och ser uppgiven ut: - Ja, här sitter jag och grinar.

Sköna klassiker
Red light spells danger - Billy Ocean
Beautiful sunday - Daniel Boone
Der computer Nr 3 - France Gall
When you walk in the room - Jackie DeShannonSpelningen 13 feb kommer bli stort asså. Troligtvis det största vi arrangerat.

328 anmälda på Facebook och 467 är anmälda som - kommer kanske.

Nästan 200 personer har betalt in förköp.

Tre annonser kommer ut i tidningarna. Annonsbladet, Gefle Dagblad och Arbetarbladet.

Välkommen alla!

För er som inte har en invite till Spotify. Här är ett liknande program, utan nedladdning och utan invite. Hur mycket låtar som helst... gratis! Bästa sidan på länge!

Globala uppvärmningen är en myt.
Ett bra bevis är ju att Grönland kallades inte för Grönland för inget. På vikingatiden var hela Grönland... ja grön. Nu är ön täckt med 95% is. Temperaturen går upp och ner i världen och har alltid gjort.

Mycket intressant. Brott/olycks karta i realtid över hela Sverige.

Mest fantastiska korttrick jag någonsin sett!

Bartendern... Jag tar samma som han.

Bästa är när han börjar prata impulsiv franska. Jag smäller av!Nu ska jag fortsätta dricka upp min öl och lyssna på härlig musik.

Ha det gott gött fölk.

RSS 2.0