27 april: Ace Frehley

Min stora barndomsidol Ace Frehley fyller 60 år idag (27/4).
Hedrar honom med att knäppa en folköl mitt i veckan.

Han gjorde/sjöng de skönaste Kiss-låtarna. Kiss-medlemmarna gjorde på 70-talet en varsin soloplatta och huvudfigurerna - Paul's och Gene's skiva sålde sämre än Ace Frehley's soloplatta. Detta gjorde dem jävligt bittra. Kanske var starten till att Ace senare lämnade bandet i början på 80-talet (och att han gick sin egen väg med det mesta inkl diverse droger).

De bästa...
Talk to me
Rocket ride
Rip it out
New York Groove
Speeding back to my baby
Two sides of the coin

Orkar ni inte lyssna på alla så rekommenderar jag... nä fan kan inte välja de är lika bra allihopa.

Men om jag ska välja under pistolhot får det bli Two sides of the coin, kanske för att det är nog den låt jag lyssnat mest på och har goda minnen från.

Den låten finns med på min första Kiss LP Unmasked som släpptes 1980. Kom till och med ihåg när jag köpte skivan. En solig sommardag i Borlänge traskade jag in på Tempo i min jeansjacka blott 7 år gammal och inhandlade skivan som man lyssnade på hundratals gånger under min barndom





Var nog lite väl optimisktisk att börja jobba i tisdags. Hade en jävla huvudvärk, halsen krånglade och jag var dödstrött hela dagen.

Idag är det bättre med huvudet men hostan ger sig inte. Snart har jag varit sjuk en vecka.

Jon har råkat ut för vattkoppor också... ja vi tror det är det iaf. Men han lider inte av det gudskelov. Det ser värre ut än vad det är.



Idag har jag mestadels suttit i telefon och gjort en del deals med företag och även fixat sponsring här och där på olika evenemang här i Gävleborg.

Efter att suttit i telefon halva dagen så for jag iväg till Norberg. En underbart liten fin ort som jag aldrig besökt förr. Där hade Västerås, Borlänge och Gävle (dvs jag)-representanterna möte.



Vi kom fram till mycket. Bland annat ska jag hjälpa Biltema Västerås under Power Meet helgen. Då har jag husbilen så jag kan ta med mig familjen. Biltema Borlänge ska jag hjälpa bland annat på Rättviks marknad och på Classic Car Week.





Tuffaste hunden av dem alla.

En hund som verkligen ogillar "Happy Birthday To You".

Ett vardagligt ansiktsuttryck vid Johnny's toalettbesök.

Favorit i repris (för andra gången, men den är ju så jävla bra): Epic Rap Battle - Hitler vs Vader
Finns en del nya Epic Rab Battles... vad sägs om Chuck Norris vs Abe Lincoln eller Einstein vs Stephen Hawking =)

Låååååångt släp.


I morrn är det fullt upp igen. Ska gå igenom en massa produkter jag ska ha med mig på olika evenemang plus att jag ska fortsätta boka företagsbesök och göra business =)


 


 


24 april: Förbytt unge

Jon är som förbytt. Innan påskdagen och dess presenter han fick var han otroligt snäll och duktig. Men nu så har det ändrats helt och hållet. Han tycker kanske det är dags att vara bråkig nu när man fått varit så snäll ett långt tag =)

Precis fått lagt han i bädd efter att han börjat skrika och bråka med mig. Men vi hade ett ordentligt snack efteråt så vi får väl se om han bättrar sig.



Jon, Silas och Angelica har haft en skön och rolig påskhelg. Jag själv har varit lite krasslig och sovit mestadels.

Massvis med god mat, efterrätter och likörer som har varit min och Angelicas njutning. Jon och Silas var nog mest glad över alla presenterna.





Angelica hade preparerat en jävla massa påskägg. Det blev ju presenter från släkten också till båda ungarna med godis och pengar. Halva skogen var full med ägg efter en snitslad bana. Sista "ägget" var cykeln och Jon blev jätteglad. Han cyklade hem från mormor på sena kvällen =)

Silas blev mest glad över sina bilar, en lantgård och ormen.

Har hur mycket godis över som helst nu. Kommer räcka i någon lördag framöver... om Angelica gömmer undan dem bra för mig vill säga =D



Kommer inte att ha råd att åka utomlands på länge men första resmålet blir iaf Azorerna.


Sådana här leksaker fanns inte när man själv var barn.

Tatueringar.

Efter att fått en spark från den här tio-åringen hade man ropat efter mamma.

Skitibyx-cyklist.

Så fel det kan bli =)

Är världen redo?



Får se om jag mår bättre i morrn för att äntligen vårfixa bilen. Annars blir det väl att sova sig genom dagen som de tidigare påskdagarna =/

Många som blir sjuka när man blir ledig... kan ju vara för att man slappnar av. T.ex. när jag får migrän är det 95% av gångerna på fredagseftermiddagarna då man börjat slappna av inför helgen. Vet att flera i min bekantskapskrets med migrän också råkar ut mest på fredagar.



Ha det gott folks resten av ledigheten!

22 april: Frosseri är underbart

Öser musik för fullt dricker någon öl... snart ska Captain Morgan flaskan knäppas för en grogg.

Idag har vi varit hos mor för delad påskmiddag och Håkans 60 års fest.

Jon hade fullt upp med att busa med kusinerna och Silas hade fullt upp med att titta på alla människor. Jon och kusinerna fick även gå ut på påskäggs-jakt med karta. Mycket spännande förstår ni. =)

Otroligt god påskmiddag med efterrätter därtill. Puss på morsan!



Öser mest nu...

Anything goes - ACDC
Queen of hearts - Dave Edmunds
Hooker - The Sharks
United - Judas Priest
Jah Rastafari - Culture
Superbeast - Rob Zombie
Johanna Shut Up! - Crazy Loop
Yakety Sax - Boots Randolph (Benny Hill Theme)



Nyheter...

Kommunpolitikerna i Sala HAR fattat. Riksdagen har inte fattat alls. Det handlar om tiggeri på gatorna.

Här kan jag rabbla upp en ordentlig lista varför detta bör förbjudas men anar att det är onödigt. Ni vet säkert lika väl som mig varför det ska förbjudas.

För guds skull ge inte en spänn till dessa bedragare. Då bidrar ni till att detta elände växer och ingen förutom de kriminella personerna bakom tiggarligorna vinner på det hela. Dessa personer kan jag lova er att de är väldigt långt från guds bästa barn.

Att slippa omusikaliskt slammer på en trumma eller tamburin på stan är guld värt det också.



Mer nyheter att ta upp...

Inte vet jag vad ni gjorde på påsklovet när ni var yngre... men jag hoppade inte sönder polisbilar och vandaliserade iaf, som den nya flugan verkar innebära på alla lov.

Polisen meddelar att ungdomen inte har något att göra på loven, driver runt, vandaliserar, bråkar med ordningsmakten, bränner upp fordon och utför stenkastning.

Detta händer även i mindre städer som Gävle då en polisbil fick utstå diverse vandalisering i Andersberg.

Vad har hänt i vårt samhälle? Fan, blir snart deprimerad.



Jävlar va snabbt allt går. För någon vecka sedan var det meterhöga snöhögar men nu är allt borta!! Man blir lika chockad för varje år.

Äntligen är snart sommaren här. Ska dock jobba mycket... men det gillar jag ju. Angelica gillar väl det inte så mycket kanske. Men som plåster på såren så kan jag ju göra nytta med nöje genom att besöka olika evenemang med familjen och arbeta samtidigt. Mitt jobb går ju ut på att besöka just olika evenemang och marknadsföra Biltema.

Denna husbil kommer jag snurra runt i under stor del av sommaren. Tror hela familjen kommer tycka det blir roligt att få bo i husbil och åka runt på olika evenemang.





Nya bilder...



1: Påskris-plockning
2: En av alla underliga ställningar Silas sover i
3: Kusinerna och Silas
4: Osöt brorsa



1: De bästa
2: Coola Silas
3: Silas och farbror
4: Min nya arbetsuniform



Igår var jag dålig. Hade halsont, feber, förkyld, var trött och hade huvudvärk. Är fortfarande lite dålig men hoppas att den kommande groggen ska ta kål på de sista bacillerna.

Skönt att det höll i sig så kort ändå så man inte låg och mådde dåligt hela påskhelgen. Det är ju mer mat i morrn för skröen! Får man inte missa.



Jäklar vilken ragata man är om man blir stämplad som ett arbetsmiljöproblem!

Dag-TV jäklar anamma!

Sprutspyor här tack!

Fina väderflickor... den sista är från svenska TV4 (!!??)

Rörande *fniss*

Facebook humor.

Wipeout i USA är lite värre än i Sverige.

Smoke tank



Dags för rom och cola...


18 april: KVINNOR SKA KUNNA GÅ NAKNA!

Rubriken är mer allvarlig än vad ni tror...

Det har förekommit många våldtäkter i Oslo på senaste år och intervjuade män från området tycker att kvinnorna får skylla sig själva för de går lättklädda!!

TUR är det att jag inte befann mig på plats vid det yttrandet. Då hade jag direkt trampat på "Gå-till-fängelse-utan-att-passera-gå-rutan" för jag vet allvarligt inte vad jag skulle göra faktiskt. Sådana yttranden gör mig så jävla arg så det finns inte ord.

Kvinnor ska kunna gå helt nakna året runt om de så ville... man våldtar inte en kvinna för att de går lättklädda!! Då är man helt sjuk i huvudet och har enorma problem.

Det går så långt att till och med att Greklands ambassad nedvärderar svenska kvinnor och att de typ får skylla sig själv. Ska jag åka utomlands på semester kan jag lugnt berätta att Grekland kommer inte att besökas!



På tal om våldtäkt på mer skämtsam nivå...

Kenny:
- Våldtar Johnny's FB konto... Ahhh u are so schöööön.

Johnny:
- Mitt FB konto säger: Ta ut lillfingret och kör in kuken.



Snart påsk. Det jag längtar mest efter är självklart matfrosseri i dagarna två. Först hos morsan och sedan hos svärmor. Men det som jag längtar mest efter är att se Jon skina upp när han får alla sina påskpresenter (som gått överstyr).

Nya Lego-spelet på Xbox. Gormiti-landet med X antal gubbar därtill som jag skrev om i en tidigare blogg... plus en helt ny cykel från mormor!

Tar kompledigt på skärtorsdagen så jag får långhelg. Blev inget tvätta bil i helgen då jag vaknade så sent. Det kommer ta en hel dag att fixa den invändigt och utvändigt, så då passar skärtorsdagen bra till detta.



Ytterliggare två bloggar att följa...
White thrash of the day (här känner man igen sig lite, haha)
Cry of the day

Att åka limousine (från White thrash of the day)

Miljökämpen (från Cry of the day)

Marmeladkulan köper korv. Ett inlägg från "Det roligaste ni sett vid matkassan-tråden".

Breaking news. Cannabis legalized in the state of New York.

Riktigt bra prank.


Japp, hon är 41 år gammal !!



Ytterliggare en konversation med Johnny kan jag trycka in innan jag avslutar bloggen för idag =)

Johnny:
- Ger ut mina dagböcker om mina fester och publicerar alla skandalkort. Detta blir min pensionfond.

Kenny:
- Jösses... Landsflykt AB.



Nu blir det Big Brother avsnitt x 2.

Bästa torrentsidan Dreamseed.nu har ju varit nere i ngn dag nu där jag hämtar avsnitten eftersom man saknar TV11 här på landsbygden.

15 april: Fredagsölen o du kära

Bästa belöningen på en avslutad arbetsvecka är fredagsölen och hög musik därtill. Rensa huvudet och bara koppla av.

Veckan har varit intensiv tycker jag... dvs i mitt tycke - roligt. Det ska vara full fart. Det bästa är att man inte riktigt hinner med allt... som idag tex. Men jag vet att jag kan göra det på måndag/tisdag istället.



==>> L i n k z <<==

Ge fan i att klappa dessa ormar.

Undra om räkbuffén var till njutelse?

Så här ska jag väcka Johnny nästa gång.

Litet husdjur.

Limbo-tävling på Total Blackout.

Skratta så jag höll på att krevera till limbo-tävlingen. Ligger bland topp 10 av det roligaste jag sett. Deltagarna (av speciell sort dessutom) tror att det finns en strömförande kabel i luften och de ska gå limbo i totalt mörker och då försöka klara sig från att bli "stekt".



Världens mest framgångsrika affärsman Donald Trump vill bli president i U.S.A. och jag vet att han kommer lyckas väldigt bra att få USA ekonomiskt på fötter igen.

Har alltid sagt att om man sätter en framgångsrik affärsman/företagsledare som ledare för ett helt land kommer landet att blomstra ekonomiskt.

Att sätta en politiker (i värsta exemplet Mona Sahlin) som ledare för ett helt land som inte har någon speciell arbetslivserfarenhet, utbildning eller sunt förnuft leder landet i fördärvet. För även om den politikern har jättefina visioner och ideér om hur samhället ska vara så måste landet ha resurser till det först och främst. Många politiker börjar oftast i helt fel ända... mest för att vinna röster genom att lova en massa som de sedan inser att det inte finns resurser för.

En framgångsrik affärsman/företagsledare behöver inte eftersträva att bli en framgångsrik politiker med hög status och hög lön såsom de ordinarie politikerna anstränger sig. Då dessa affärsmän/företagsledare redan har allt detta. De tänker istället mer på uppgiften - Att lyckas och går rätt väg för att göra det.



Nämnde till Johnny att vi har varje helg fullbokad och tyckte vi borde avboka någon av följande evenemang...

Pride, Toffelhjältars årsmöte eller Rivjärn och Ragators årsmöte.



I morgon ska det tvättas bil och bytas hjul på både vår bil och svärmors. Därefter blir det grillning. Angelica är helt tokig att grilla så fort värmen kom.

Avslutar fredagens blogg med en lugn skön låt vid namn Spare Me med Caitlin Rose.


11 april: Mitt liv utan snus

Många år sedan jag slutade med mitt snusmissbruk men har då och då sug efter snus fast bara i några sekunder varje gång underligt nog, sen går det över.

Ibland drömmer jag att jag kämpar mot snuset och ibland att jag råkar ta en ordentlig snus av misstag! Får en otroligt dålig känsla att jag tagit en snus eftersom jag är så jäkla stolt att jag slutade tvärt och har inte tagit en endaste prilla efter det. Kan till och med fortsätta må dåligt när jag vaknar.



I vissa drömmar (oftast när jag är full) så får jag inte den där dåliga känslan efter att råkat tagit en snus, utan jag skiter i det och mår bra istället haha.

Jag kan känna smaken och trycket under läppen. Helt otroligt. Får den känslan nu också när jag skriver om det. Suger under läppen... fast snart släpper det. Det vet jag.

Nu har det släppt, haha. Skriver i realtid här =)

Nu kom det tillbaka, när jag la in bilden! Jösses!



Fick en riktig "spark-på-pungen-kommentar" angående bloggen om mitt hat till julbelysningar på våren.

Min julstjärna har suttit uppe i 4 år nu. Gråt blod nu din mysproggare!!
Pastor Plikta



ACDC har fått konkurrens. Började spela Iron Maiden på hög volym häromdagen och Jon kommer springandes och öser på.

Därefter blev det visning av Eddie-bilder och ungen blev helt begistrad av Iron Maidens egna monster. "Woooooow!" efter varje visad bild =)





Idag blev det byte av reklam-vepa igen. Gick bra mestadels med endast lite småkrångel (som vanligt). Men det hände en värre incident denna gång...

Jag står två meter upp på stegen och helt plötsligt tar en vind tag i den flera hundra kilo tunga vepan och krockar med stegen. Den stegen var dessutom felvänd, dvs gummikuddarna var låg mot marken. Stålet på stegen gled på den glatta fasaden och for ner i marken. Jag får tag i en övervakningskamera och hänger i den max en sekund tills jag ramlar ner tillsammans med stegen.

Måste nog sett förbaskat roligt ut. Speciellt om de kollar på filmen från kameran, haha.

Klarade mig ganska hyggligt, trots två meters fall rakt ner på asfalten. Förbaskat öm i hela vänstra smalbenet och en del skrapsår här och där. Trodde jag hade brutit något när jag for ner i marken. Men jag anar att smalbenet kommer vara uppsvällt och förgylld med någon grotesk färg i morgon. Kan knappt nudda benet det minsta förrens det gör jävligt ont.

Utöver detta har jag hunnit med en massa annat idag. I morrn blir det företagsbesök här i Hälsinge... om jag nu kommer kunna koppla =O



Trots att rock'n'roll fyller mitt hjärta till bristningsgränsen så finns det lite plats för dunka-dunka också. Här kommer tre favoriter.

1: Hot Mix - DJ Blend
2: Rock That Beat - The High Street All Stars
3: Druck - DJ Bonebraker & Jens O

För att väga upp det hela, blir det en hårdrock-lista i en kommande blogg =)



Helgen som varit...

Fredagens spa var riktigt härligt. Bästa kombinationen var kallt vatten från duschen samtidigt man hade ångbastun igång på 40 grader. Fantastiskt skönt!

Lördagen tillbringades hemma trots Motorrevyn. Dåligt med cash, ville vara med familjen och jag var väldigt trött... somnade riktigt tidigt.

På söndagen skulle vi grilla korv med Håkan, Linda och Johannes men Angelica blev krasslig och tappade rösten dessutom. Så vi fick hoppa det för den här gången.



Kommande helg...

Blir också lugn. Ska nog byta däck, tvätta bilen och dricka någon folköl endast.



Silas pojken börjar få sin första tand! Inte klokt va han växer och börjar bli stor. Det var inte så länge sedan han var en liten bebis för guds skull.





L Ä N K A R

Någon med motorintresse som visste om detta? Och vad göra?

Humor!! =D

Bättre jobb finns ju.

Världens största/längsta kroppsdelar.

Gör om det här om ni kan.

Den enda intressanta hemsidan på internet.



I fredags...

Jag går och hämtar en till öl...

Jon till Angelica: - Mamma, pappa är törstig idag.

9 april: Delirio Mind

Inleder med en gammal goding från 1984:

Delirio Mind - Scotch


 


 

 

Motorrevy i Bollnäs i dagarna två. Igår blev man lockad med rejält partaj och uppträdande av strippa i Bollnäs, men la min tid på spa med sambon istället. Iof... hade vi inte redan bestämt detta så hade jag nog svingat några bärs framför strippan, haha.

 

Riktigt mysigt var det på Kroppsvårdsgården i Kilafors. Utöver spa blev det god mat dessutom. Längesedan jag och Angelica gjorde något mysigt tillsammans.

 

Barnen hade vi lämnat hos mormor och de är där ännu. Ska hämta dem efter lunch. Vi tänkte ha en lång sovmorgon, men vi vaknade lite före åtta lik förbaskat, haha.

 

 


 

 

Som jag skrev i förra bloggen så har denna vecka varit proppfull med göromål. Utbildningen avslutades på onsdagen och nu är man processledare i Gävle Kommuns tjänst.

 

Den dag som var roligast och gav mest energi var just den som var längst. Vi höll på till 2100 och jag var riktigt pigg när jag kom hem underligt nog.

 

Fick ett fint intyg och även biljetter till spa & relax på Fjärran Höjder badet i Gävle som tack.

 

På torsdagen började jag fara ut till företag. Packat bilen med alla möjliga reklambroschyrer och hundratals kataloger. For även till Biltema Borlänge för att hämta mina snygga profilkläder som vi representanter ska bära. På väg till Borlänge stannade jag till i Falun på lunch med Ante. Anskrämligt sällan vi ses, så jag passade på nu när jag var i Dalarnas fina residensstad och tillika min födelseort.

 

 

På fredagen hann jag besöka 15 st företag men hade hunnit med fler om inte kataloger m.m. hade tagit slut! Inte endaste företagare blev irriterad heller. Det hade jag trott faktiskt. Besökte mestadels campingar/vandrarhem/hotell/restauranger för att prata om våra produkter och få dem som fakturakund hos Biltema.

 

Förbaskat roligt jobb det här. Fast varje jobb har sina vardagliga tråkigheter. Skulle vara på spa kl 1800 i Kilafors på fredagen. När jag skulle fylla på katalogerna i bilen var kl 1515. Hela katalog-pallen rasar med ca 1000 st kataloger på lastbryggan. Då jävlar fick jag stressa på. En timme senare kom jag iväg underligt nog. Måste sett ut som en Duracell-kanin plockandes kataloger som en dåre.

 

 


 

 

Från FB-chatten...


Johnny: - Säljer Håkan till Kenny för 2 st Max Supreme Meal.
Kenny: - ASG. Bussiga brorsan.
Johnny: - Hungriga brorsan.

 



 

 

Ska åter ta upp detta kring julbelysningar!

 

DET ÄR APRIL MÅNAD!! SLÄCK/TA NER JULBELYSNINGARNA PÅ GÅRDARNA NU!!


Jag får ett utbrott varje gång jag ser en julbelysning (<-- sant). Än värre är det om den lyser! Det finns en massa folk här i Stråtjära som har beslysningarna på ännu och än värre var det i Bollnäs och Arbrå märkte jag när jag for dit på fest för någon helg sedan.

 

Gråter blod snart...


 


 

 

Avslutar med något trevligare...

The Länkar!


Snopet.


Info om de nya sedlarna och mynten som kommer 2014-2015.

 

Retro 64a (ni vet vad det här, ni som börjar närma er 40).


Favorit i repris: Civilpolis SAAB 9000 Turbo jagar en vansinnigt snabb Lotus Omega.

 

Månadens bästa.


Månadens bästa #2.


4 april: Proppfull vecka

Bäst jag skriver blogg nu medans jag kan för hela veckan är proppfull med jobb och utbildning.

Idag har jag bland annat tvättat, bytt hjul och förberett firmabilen inför torsdagen och fredagens första företagsbesök. Har även förberett det sista materialet jag ska ha med mig. Knappt hunnit tagit fika eller lunch idag.


Före Efter

I morrn är det utbildning igen (till 21:00!!) och likaså på onsdag. Sen på torsdag börjar mitt riktiga arbete efter all nyttig introduktion jag haft i varuhuset.



Igår låg Jon i sängen och pratade med mig. Jag ser i någon millisekund något svart som rör sig bredvid Jon i sängen och min första tanke var att det var en liten mus som hittat in. Tänkte att jag sakta skulle ta bort Jon därifrån så han inte får panik... men hinner inte. Sekunden efter min tanke så skriker han till och flyger ur sängen!

Han får panik, för något "bet" honom i handen. Men ser att han inte har några bitmärken. Ruskar på täcket och ser en gigantisk skalbagge. En sån där skalbagge man bara ser några gånger per år. Jon skriker ännu mer. Men får han lugn ganska snabbt då jag säger att skalbaggar inte kan bitas.

Fångande in skalbaggen och både Jon och Silas tyckte den var fascinerande att titta på. Pappa fick svara på 1001 frågor också om skalbagge-stackarn innan vi släppte ut den i det fria =)





Sator
Arena Rex
16 april. Parken Gävle.

INSTÄLLT!

Detta p.g.a. för få förköp. Mer info på Facebook-sidan.



Dagens tips:

Gå fort och le, så märker folk inte att du är ful.



Påskpresenter till Jon på över 1000 kr!

Lite överdrivet kanske. Men beror på två olika saker.

Han skulle få nya Lego-spelet av tomten i julas men spelet fick ett senare släppdatum i sista stund. Då sa jag att påskharen kommer med nya Lego-spelet. Så det kommer han ju få nu då.

Han samlar på Gormiti-gubbar och har tjatat om ett Gormiti-land då han såg en annons på TV. Så jag kollade upp priset på Toys'R'us.. 1049kr!! En o annan svettdroppe tryckte fram.



Så jag kollade Blocket för kul skull. Där låg en annons på samma Gormiti-land plus massa gubbar därtill för 600kr! Prutade ner det till 500kr och hämtade det idag.

Utöver landet så var det ett spel med och ca 20-30st Gormiti-gubbar! Räknade ut att nypriset var närmare 2000kr. Man kunde ju inte bara låta bli att köpa det. Det enda begagnade Gormiti-landet som var till salu på Blocket, fanns just i Gävle också.

Så det blev väldigt dyra påskpresenter denna gång. Har inte köpt något till Silas än heller.





Sådan här flådig inbjudan fick man på posten idag.
Anna's 40 års fest sista april i Arbrå med 80-tals tema (Jösses, haha).





Årets värsta citat (hittills):

Johnny: - Klipper klassisk Lisbet Palme-frisyr på Kenny.





Nu ska jag tvaga min Hercules-kropp, bada Silas och raka mig.

Ha en skön vecka!

2 april: Gräsänkling

Angelica har farit på fest i Kungsgården och kommer hem i morrn. Själv har jag precis nattat ungarna och tar en stilla folköl till ljuva toner av musik.





Ny favorit-artist för mina öron...
Parov Stelar. En blandning av jazz, swing och house (!!).
Finns en massa sköna låtar på YouTube och Spotify.

Booty Swing
Catgroove
The Modjo Radio Gang


Är de skönaste...

Utöver Parov Stelar spelas dessa tre låtar ofta just nu...

Eddie Meduza - När man drömmer sina drömmar
Snowstorm - Hon älskar snabbt
Magnum Bonum - Skateboard



Gjorde en check bland mina ca 470 vänner på Facebook.
Jävlar vilken blandning av människor man känner:

-
hårdrockare
dansbandsfolk
emos
svartrockare
datanördar

rockabilly-ppl
raggare
hippies
bikers
svenssons
musiker
kristna
muslimer
pursvenskar
svarta
gula
araber
indier
amerikaner
engelsmän
egna företagare
arbetslösa
moderater
miljöpartister
socialdemokrater
sverigedemokrater
vänsterpartister
negativa
positiva
jägare
chefer
politiker
artister
hantverkare
utåtriktade
blyga
kändisar
rika
fattiga
konstnärer
-

mfl mfl...

Tänk att så många olika människor är bland endast 470st.
Häftigt det...



Elakt och roligt.

Rolig reklamfilm från Gävle Högskola.

Monster Truck Backflip!

Hur duktig kommer han inte vara om 10 år??



Veckans citat...

Johnny: - Ertappar Kenny och Mona Sahlin i en 69a, lyssnades på progg.

Jon till sin mor som lyssnar på rockabilly: - Jag vill lyssna på rock'n roll!
*Angelica byter till olika låtar och inget duger, tills en ACDC-låt börjar spelas*
Jon: - Det här är rock'n roll det!



Angelica har fått sitt examens-bevis!



Nu har hon papper på att hon är förskollärare och detta ska firas med en fest hos oss. Datum ej klart. Som jag nämnde i förra bloggen så är varenda helg till augusti bokad. Så vi får försöka klämma in det någonstans.

Har lovat Angelica en examens-present - en ny cykel. Hoppas jag har råd innan sommaren att handla den då =)



Dagens tips...

Se Big Brother avsnittet del 35 (31 mars) med skräcktema. Längesedan jag skrattade så mycket.



Några nya bilder från veckan som gått...


RSS 2.0