31 juli: Än mer religion-vansinne i Europa

Nu har extrem-muslimer i London utsett vissa stadsdelar med hårda sharia-lagar på eget bevåg. Man får alltså räkna med att straffas (olagligt förståss) om man strider mot sharialagarna i vissa stadsdelar i London.

Dårarna har satt ut klisterlappar från där gränsen gäller... som ser ut så här:Är det någon mer än jag som känner att religionens dåraktiga överhand på vissa människor börjar spåra ur ordentligt?Hade besök av Håkke både fredag och lördag. På lördagen följde även Johannes och Linda med. Båda gångerna blev att sitta på altanen och snacka en massa och lyssna på musik till sena natten.

På fredagen inmundigades endast öl men på lördagen blev det grillning och efterrätt... ja plus öl. Så man var bra stinn i natt =)

En av världens skönaste billjud kommer från en...*håll i er* Citroen!!

Wikitravel om Sverige (stycket "Respektera" var mycket intressant... och sant.)

Underligt nog ett klipp med Jim Carrey som jag inte sett.

Nya Apornas Planet.Bilder från vardagen...1: Jon med ny frisyr bakandes scones.
2: Resultaten av bakningen.
3: Pojkarna i snickarboden vid sin egna snickarbänk.Hela nästa vecka är fullproppad med jobb. Men jag tror kommande helg är lugn så man får sova ut lite.

Tack för titten. Avslutar med en forskarrapport...

Forskare på universitetet i Michigan har nyligen konstaterat, efter att ha granskat drygt sex miljoner trafikolyckor, att kvinnor är mer benägna att råka ut för en trafikolycka än män.

Inte precis en skräll =)

25 juli: Förstod det...

Visste att attentaten i Norge hade något med religion att göra. Dock trodde jag det var fanatiska islamister till en början (som så gott som alla andra) men nu har även fanatiska kristna visat upp sitt fula anlete (igen kan man säga...).

Oavsett så är det en sådan stor tragedi så jag har svårt att tro detta har hänt. Mer skrämmande är att det hänt i Norden... så nära oss.

Det är som jag sagt sedan jag gick i mellanstadiet: Religion är endast till ondo och än värre är om man försöker blanda religionerna på ett och samma område. Blir det inte inbördeskrig så är det oavbrutna attacker, stora eller små, emot varandra. Det är samhället och alla medborgarna i sig som får lida av något så banalt som att två olika grupperingar slåss om att tro på olika sorters sagor.

Ja sagor! Av någon outgrundlig anledning så finns det fortfarande människor som tror på att det funnits talande ormar och att människor kan dela stora hav. Inte nog med detta kommer någon form av levende man ska följa i dessa "heliga böcker". Det levendet kan resultera i kvinnoförtryck, lemlästning och förföljning... ÄN IDAG!!!

Det kommer alltid något gott ur något ont, och jag hoppas att ledande politiker och samhällets medborgare vaknar upp och inser att vi inte kan leva i frid med fanatiska hjärntvättade människor omkring oss. Människor som använder en "helig skrift" till försvar att få sprida förstörelse omkring sig och dessutom tror, trots förstörelsen, att man gör helt rätt!!

I ett modernt sunt samhälle ska inte fanatiska religiösa människor få den plats de har. Det måste till en ändring! Vi i norra Europa har blivit förskonade från inbördeskrig och terrorattacker... men nu har det även kommit hit och det skrämmer mig rejält.


Norskarna är ett starkt folk som håller ihop väl och de kommer resa sig ur denna tragedi, det vet jag.Haft det riktigt trevligt i Stråtjära i helgen. Fasiken va folk man träffade... hann knappt partaja och dansa =)

Det blev ett nattligt dopp i kalla Bergviken på natten efter dansen. Vi var runt 20 st som badade som småungar under natten. Massa badkrukor fanns det kvar på stranden också förståss.

Mådde riktigt bra på söndagen. Inte ett dugg bakis förutom att man var lite trött förståss. Underligt att det kan vara sådana skillnader dagen efter en fest. Ibland är man så fruktansvärt dålig med migrän o allt. Eller som nu... inte ens lite illamående. =O

Det handlar om hur mycket man rör sig och hur mycket man äter. Eventuellt, så klart, vad man dricker och vad man tål. I helgen dansades det och badades mycket plus en jävla massa mat på det. Var nog därför jag klarade mig.Nej, den är inte äkta. Magnetskyltar över texten används när han är ute i trafiken och kör.

Den här polisen kan sin motorcykel.

Hahahaha! OMG!

10 minuter långt prank. Slutet är obetalbart.

Vilken gäsp.Bröderna Jonsson har haft det bra hos brorsan och Linda i helgen. Jon ville självklart inte åka hem. Det var det första han sa när vi kom på söndagen. Inte ens 'hej' hann han säga =)

När vi åkte hemåt till Sandviken frågade vi Jon om allt roligt han gjort och bland annat var det att spela TV-spel förståss.

- Farbror Kennet, han var jääääävligt dålig på spel han. Jag sköt han hela tiden!Till alla människor out there...

Ha det gott tills nästa gång och kan ni hålla er från att ha ihjäl varandra i guds namn nu ett tag??
23 juli: Norden måste reagera

Norden måste reagera för vågen av attentat som börjar drabba oss.

Vet inte i skrivande stund hur många som dött i Norge pga gårdagens bombattentat och skjutningar på sommarlägret. Anar att allt detta har med Norges inblandning i Afghanistan att göra.

Även Sverige utsattes för ett självmordsattentat för inte så länge sedan, men misslyckades gudskelov.

Tänker inte gå in på vad jag tycker om religiösa dårar och religion överhuvudtaget. Det vet ni redan...

Mina tankar går till vårt grannfolk och att vi får arbeta mot politiskt och religiöst våld över gränserna och därmed bli starkare.

Norges sak är vår... Nordens sak är vår.

Igår fredag (skriver detta på natten till lördagen) var jag ledig. Riktigt ledig var jag... Dvs jag hade båda mobilerna avstängda i nästan 24 timmar. Det har jag nog inte haft på flera år.

På denna lediga dag tänkte jag endast tillbringa till mig själv och familjen. Så igår handlade vi en massa i Sandviken så vi stödjer kommunens kassa och hoppas innerligen att pengarna använts till något nyttigt och förnuftigt =)

Utnyttjade en del kuponger vi fått av Sandvikens näringsliv när vi flyttade hit också. En del gratis prylar och mycket till ordentligt rabatterade priser.

Men har även hunnit varit lite ute i snickarboden också för att rensa huvudet.

Senare idag efter att jag vaknat, lämnar vi pojkarna hos brorsan och Linda i Årsunda. Sedan far vi och partajar i Stråtjära tills på söndag.

Hade min bil stod vid inhängnaden vid Biltema under natten då jag skulle ha firmabilen på morgonen. När jag kommer till Biltema senare på dagen så ser jag att någon knyckt registreringsskylten bak! Grrrrr...

Blev till att ringa polisen direkt så klart. Sen fick jag beställa en ny.

Så nu blir man väl stoppad av polisen hundra gånger för att jag inte har någon skylt, sen blir jag väl stoppad av polisen för att mitt registreringsnummer är "lyst" när jag får en ny skylt!!Helt såld på Austin Criswell's röst. Han har gjort en massa covers på YouTube.
Kan lyssna om och om igen på alla låtarna. Sådan ren och skön röst.

The ScientistSjälvklart en del länkar!

Hur i hela friden..?

Världsrekord i bilhoppning jävlar anamma!

Jösses!

Ooooooooookej?

Bussigt... först klär ut dem, sen äter upp dem.

Japp! Min sorts humor.

Jupp... detta också!Ses folkz.

20 juli: Tid för en blogg

Det har som sagt varit en hektisk sommar men nu snart lugnar det ner sig sakteliga. De viktigaste evenemangen har varit. Nu blir det mest att besöka företag och finna listiga vägar till bra och prisvärd marknadsföring.

Senaste evenemanget var Dansbandsveckan i Malung där jag varit från söndagen till tisdag kväll. Sussade i husbilen även denna gång.


Thor-Leifs buss som gjorde vansinniga omkörningar. Sen till spelningen kanske?

Det var enormt med folk trots konstant regnande. På tisdagen var det extra roligt då vi stod vid Västerdalälvens Bilutställning som var riktigt bra och rätt så stort. Allt från udda europeiska bilar, top fuel bil, rallybilar, amerikanska bilar (väldigt fina och udda sådana) och båtrace.

Kom hem på tisdag kväll, stupade i sängs och sen upp o jobba igen på morgonen. Är sliten känner jag så det blir att ta ledigt på fredagen... men någon extra sömn är väl bara att glömma då det är hantverkare här hemma från tidig morgon. Det ska saneras, bytas golv och tapeter pga förra ägarens katt har pissat enorma mängder i en del hörn. Hela golvet i klädkammaren måste också bytas.På lördag far vi iväg igen. Är aldrig hemma en helg numera känns det som. Då är det "Dans på Myra" i Stråtjära. Största festen i Stråtjära under året =)

Pojkarna ska vara hos kusinerna i Årsunda under helgen.Jon blev så glad när jag kom hem igår så han nästan grät. När jag berättade att jag skulle vara hemma hela fredagen denna vecka sa han... - ÅH TACK PAPPA!Haha... både han och jag tycker vi varit ifrån varandra alldeles för länge. Kändes riktigt skönt att få träffa familjen igen när man inte sett dem på en vecka. Silas utvecklas så snabbt. Bara på en vecka ser man nya saker med honom.Liten krokodil

Otroligt... Renault och Nissan har gjort så gott som samma reklamfilm fastän det var två olika reklambyråer.

Den fördomsfria killen.

Pics or it didn't happen.

Kommatecken är väldigt viktigt.

Söt och duktig tjej.Vet inte mer vad jag ska skriva om... det är just nu mest jobb i mitt liv och det är nog inte så fasligt intressant för er att läsa om så jag får avsluta bloggen för denna gång.

En bild på en av våra kattungar får avsluta bloggen... =)14 juli: Politiker

Efter allt kringfarande idag på jobbet så ställde jag upp och städade vid Sätrabadet som det varit så mycket skriverier om. En S-politiker (så klart) vid namn Tommy Stenergard har planer på att polisanmäla de som städat upp på Sätrabadet. Nu fick de minst 30 personer ytterliggare att polisanmäla efter dagens uppröjning.

Länk AB

Länk FacebookMen nu är det fint iaf... mot var det var tidigare. Allt är ideellt gjort. Företaget som städade upp, Grundspecialisten AB, måste lagt ut mycket pengar att fixa till så fint. Kommunen har inte gjort ett dugg åt Sätrabadet på minst 15 år, men gnälla kan de när det finns hedervärda människor som vill städa och fixa till gratis det som våra skattepengar skulle gått till egentligen.

Bra att medborgarna säger ifrån. Det finns gränser. Politiker kan göra som de vill så gott som och de blåögda godtrogna svenskarna går på allt. Skattepengar går till helt vansinniga saker. Miljarders miljarder helt i onödan på idiotiska projekt och "fantastiska idéer" när bland annat skola och omsorg går på knäna. Någon som kan förklara detta för mig? Tror inte det... Politiker kan inte prioritera överhuvudtaget.

Vet du om att du är en förlorare till människa - Bli politiker. Du behöver inte ha något krav till att bli politiker. Lite slängd i käften är alltid bra, men det brukar förlorare ha för att kunna klara sig ur situationer de inte kan bemästra.Är själv tills på söndag... fast jag åker och jobbar på söndag och är borta tills på tisdag kväll, så jag kommer inte träffa familjen på en vecka. Ska hjälpa representera Biltema Borlänge på Dansbandsveckan i Malung i två dagar.

Jon, Silas och mamma Angelica är i Stråtjära för att hälsa på. Pappa behövde lugn i sinnet och i öronen också faktiskt så det passade bra att de är borta i någon dag. Jag har haft det slitigt ett tag nu och Angelica märker det så väl på mig och att jag behöver lugn omkring mig.
Puss påre A.

I morrn har jag tagit leeeeeeeeeeeeeeeeedigt!! Jäklar anamma, haha. Jag ska sova (tänkte jag... saneringsfirman kommer i morgon förmiddag iom kattpissdoften vi har i lägenheten), jag ska ta någon folköl, låsa dörren, stänga av mobilen och jag ska bedriva stor tid i min älskade snickarbod för att fixa o dona lite. I love it. =)

Chefen tyckte jag såg sliten ut i måndags så han tyckte jag skulle åka hem tidigare för att vila. Men vad gör man? Sätter sig och jobbar på datorn hemma istället. Man är fanimig inte riktig. =OJon kryper runt i sitt rum...

- Pappa, jag kan bara krypa... jag har fått håll i foten.Jon's top 3 hårdrocksband
:: AC/DC ::
:: Iron Maiden ::
:: Helloween ::Saxat från Facebook:
Sara: Söker en man med lång penis och hårig rygg!
Max: Funkar lång pung & även hårigt bröst?Eventuellt läggs ICA-affären ner i Stråtjära snart om ingen tar över den. Höga kostnader är problemet. Lite tur att man flyttade.. utan affär är det inte roligt att bo i Stråtjära precis. De som bor i Holmsveden får det än jävligare då de måste åka än längre nu. Deras affär slog igen för något år sedan redan och har förlitat sig på ICA i Stråtjära... men nu är det tji också.

Lätt att driva företag i Sverige? Tacka Socialdemokraterna och dess anhang. Men Moderaterna ska ha en liten känga de också eftersom det inte blivit någon speciell förändring för småföretagarna sedan de kom till makten.

I min värld betyder företagen allt för ett land och dess medborgare (om inte landet är kommunistiskt och Staten äger så gott som all näringsverksamhet då förståss).
Utan företag finns det inget som heter arbetare
... tänk på det.

Företagen och de drivna människorna bakom dessa är grunden till att land fungerar överhuvudtaget. Då har jag fruktansvärt svårt att förstå hur de röda partierna kan överhuvudtaget finnas faktiskt och därmed göra det svårt för företagare. Någon som kan förklara det för mig? Kanske det finns... men ni kommer ingen vart med att kommentera för ni kommer i en återvändsgränd när jag argumenterar tillbaka och ni får ta fram skäms-struten.

Om man inte vill ha kommunistiskt samhälle (och jag tror 95% av befolkningen inte vill ha ett sådant samhälle) så har jag vridit och vänt på vad som är bra med röda partier i Sverige och jag finner inget riktigt bra... och då har jag funderat sedan tonåren =)

Skönt att snacka politik igen... var ett tag sedan. Har mycket mer att vräka ur mig. Kommer nog i en annan blogg.Coola bönder.

En mycket smart protest som visar hur hjärndött det är med religioner.

Burnande kille i Västerås får hjälp med att betala böterna (11:30 in i filmen).

Power Big Meet 2011.

Sjukt bra prank.

Fy fan va häftigt. Se även video.


Tråkig situation, hahaha.Har ni blivit så arg någon gång så ni nästan svimmat?

Blev så arg så jag höll på att svimma härom veckan. Mobiljäveln från helvetet krånglade. Java funkade inte med usb-överföring av bilder och det var inte bara jag som hade problem märkte jag när jag googlade om det.

Gav inte upp och fick till sist ett utbrott och kände att jag blev yr. Huvudet for ner mot skrivbordet utan att jag kunde göra något åt det. Började bli lite svart men så kvicknade jag till precis innan huvudet for ner på skrivbordet, haha.

Beror nog på att man haft fullt upp i flera månader också. Kropp och hjärna är trött. Men så har man ett jääääävla humör också.Nuså ska jag surfa runt lite och sedan lägga mig i sängen i denna tysta lägenhet med en bra film.

Må väl och ha en skön helg.

10 juli: Alla är trötta

De flesta statusuppdateringarna på Facebook innehåller ordet 'trött'. Inklusive mina egna. Värmen har tagit ut sin rätt och att man verkligen haft mycket att stå i sedan våras. Nog för att det varit mycket jobb men flytten och att Silas hamnade på sjukhus tog mycket energi.

Innan vi for till Västerås för några dagar sedan vaknade jag med illamående och migrän. Proppade i mig medicin och låg i duschen någon timme men mådde dåligt fortfarande när vi for. Efter halva resan så repade jag mig och sen har det verkligen varit full fart. Men i morse var det dags igen... ungefär som migränen ligger där latent och bara väntar att få bryta ut eftersom jobbet kom emellan.

Så min dag har inte varit så trevlig. Det släppte för några timmar sedan så jag kunde plocka ur husbilen åtminstone, men huvudet känns som helt urblåst (mer än vanligt, haha) och jag är ordentligt trött.

Hel vecka fullproppad med jobb är kommande... men jag måste nog ta mig en kompdag för att kunna hinna komma ikapp med energin. Man är fan inte 25 år fortfarande känner jag och man kan inte jobba på som ett ånglok ideligen... fastän man vill.

Roligt att jobba men det som faller bort är att hinna träffa vänner och få till det bra här hemma. Så det är ju kluvet.Västerås var roligt trots värmen och trycket med besökare till vår monter. Vi delade ut vatten med Biltema-tryck tillsamamns med kataloger. Det gick några tusen stycken. Vi hade även tävling i att montera ett hjul på snabbast tid. Mycket välbesökt tillställning.

Jag själv hann dock bara besöka marknaden runt 20 minuter. Men familjen shoppade friskt under helgen =)

   

1: Solen tog en del på flygfältet.
2: Efter en dags jobb tar jag igen mig med lite Facebookande och en folköl.
3: En av de få vilopauser man hade under helgen.
4: Biltemas plats på marknaden. Vi hade nog mest besökare av alla säljare. Kan bero på att vi gav bort saker =)

   

1: Jon blev knottrig och uppsvälld av värmen så han höll sig inne i husbilen ibland.
2: En spartansk middag.
3: Jon var ut och fotade snygga bilar.
4: Silas är nyfiken.

Rekordet på hjulmonteringstävlingen blev 34,31 sekunder! Imponerad av vinnarens teknik. Det gick riktigt riktigt snabbt. Som första pris blev det Biltemas verktygssats värd 1199 kr.

Vi har även hunnit besökt Furuvik i två dagar.

   

1: Jon har blivit så stor så han åker själv numera.
2: Silas får syn på aporna.
3: Silas första karuselltur någonsin.
4: Silas andra karuselltur någonsin.Sådant underbart blogginlägg (Tack Ida för tipset).


Turisas - Rasputin (Tack Johnny för tipset).


Värk i bihålorna.


Ouch!


Dum och dummare.


Underbar röst, jävlar anamma.


Underbar röst, jävlar anamma 2.


3 juli: Ut på äventyr igen

Denna dag kommer inkludera en del fixande här hemma och packa husbilen inför veckans äventyr. Först Furuvik sedan Power Big Meet. Till Västerås följer hela familjen med fastän jag ska jobba. Men de kommer säkert kunna underhålla sig själva medans jag delar ut reklamprylar till alla besökare.

Kommer hem på söndagen... säkert helt slut. Får se om jag tar kompledigt på måndagen. Känner att jag skulle haft en veckas ledighet för att ladda batterierna. Det har varit full fart sedan våras.Vi trodde Freja, katten våran, var skendräktig... men det visade sig att hon ploppade ut 4 st kattungar häromdagen! Angelica kan våra katter och märkte att det nog var på riktigt ändå och plockade fram en kartong. Någon timme senare började hon föda. Men två av kattbebisarna dog inom kort.

Så om 8 veckor vill vi bli av med två kattungar. Om ni inte själva vill ha någon, hör gärna runt med era bekanta.

Över 10 år gammal och hon föder ungar den rackarn. =)

Nu har vi äntligen fixat Jon's rum. Ska bara upp något på en vägg och dit med en bäddsoffa. Känns skönt att vi fick något riktigt gjort igår. Köpte en skärm och ett skrivbord till honom som han kan sitta och spela vid... och i framtiden göra läxorna vid =)

 

Silas rum hann vi med lite också men är inte riktigt klart det heller.På några år har många kändisar åkt dit för allt möjligt. Endera är polisen bättre numera eller så har det slagit runt hos Sveriges kändisar.

Nu senast Pontus Enhörning & Littorin. Pontus Enhörning kan få upp till 6 års fängelse för barnvåldtäkt och det skulle inte förvåna mig ett dugg om han blir dömd faktiskt. Littorin har sexchattat med minderåriga som ni säkert inte missat att läsa om i kvällstidningarna.

Men även många andra...
Ola Lindgren, Kamratposten - kokain
Thomas Hellberg, skådespelare bl.a. fartygskaptenen i Rederiet - pedofil, sexbrott.
Mikael Persbrandt, skådespelare - kokain.
Anna Sjödin, S-politiker - Hot, misshandel.
Mona Sahlin, S-politiker - orkar inte skriva allt... ni vet vad.
Tito Beltran, operasångare - Hot, misshandel.
Konungen - I blåsväder... dock inte något olagligt. Iof kan Konungen endast bli dömd för folkmord.
Göran Lindberg, polischef - pedofil, sexbrott.

Osv osv osv.

Bra förebilder för hur vår ungdom ska bete sig i samhället.Pojkarna var hos farmor i torsdags. Då passade Angelica och jag i lugn och ro att gå ut och äta något gott på det nyöppnade Castello Biztro... och det gjorde vi verkligen.

Jag har nog ätit på varenda restaurang i Sandviken men detta var absolut den bästa maten i Sandviken någonsin. Jag njöt av varenda tugga och det var väldigt billigt dessutom för denna goda mat. Sammanlagt 412 kr för oss båda och då tog vi tre rätters.

Rekommenderas starkt.Spelar mest just nu:

Kai Hyttinen :: Mustaa

Top Cats :: Heartache

Butthole Surfers :: Who was in my room last night

Frijid Pink :: House of the Rising Sun


Avslutar bloggen med en del länkar... Nästa blogg blir om en vecka om det finns tid över. Ha det gott i sommarvärmen.

Va i helvete?

Haha. Förbannat skön pappa-rap.

Förhoppningsvis en parodi.

Inte för att jag behöver en sådan här... men ändå vill jag ha en =O

och en sådan här...


RSS 2.0