8 juli: Bäring Skog

Nu har jag varit hos Ante i Falun precis en vecka. Tycker det gått fort ändå, fastän vi mekat till 01 till 03 på nätterna. Är fortfarande kvar här i Falun men ska åka hem idag efter att vi luftat bromsarna och köpt en ny luftnippel.

Veckan har kantats av skratt, tokmekning, kroppsskador, tillverkning av delar och bilåkning.

Det började med att när jag kom till Falun på onsdagen så körde jag ironiskt nog sönder Buicken direkt. Jag kom hit för att kunna installera Air Ride så jag kunde höja bilen... och jag körde sönder bilen för den var för låg!

Jag kom körandes i ca 5 km/h och körde över en svacka i vägen som bilen klarade utan att ta i. MEN ovanpå svackan var det ett brunnslock som petade upp 1 cm. Där tog växellådsbalken i och jag trodde bilen skulle gå av när balken slets sönder. Kardan och växellådan hängde ner i marken.

Jag visste inte om jag skulle skratta eller gråta. Det fick bli en bärgare till Antes garage och vi fick ytterliggare några mer saker att fixa.

Hade det inte varit för Antes alla kontakter här i Falun så hade vi inte lyckats med detta projekt. Det tar alltid längre tid än man trott och det är alltid något som ska kompletteras.

Efter mycket modifikationer på Buicken så funkar nu luftfjädringssystemet. Den kan höjas till långt över originalhöjd och den kan sänkas så ramen nästan ligger på marken. Den ser bra rå ut när den är på lägsta höjd och det roliga är att man fortfarande kan köra med den och även svänga. Men det ska då vara jävligt plan väg! =)

Vi har även tillverkat en ny växellådsbalk, gjort nytt bromsrör, bytt grenrörspackningar och gjort övriga små reperationer.

I nästa blogg lägger jag in bilder från garaget och även bilder hur Buicken ser ut numera i superlågt utförande =)



På lördag 11/7 har Los Raggos medlemsfest där vi informerar om klubben, tygmärken och kommande spelningar och värvar nya medlemmar. Därefter bjuder vi på livemusik med bandet High Speed Generation. Det enda ni behöver ta med er är något att dricka.

Om ni är intresserade att bli medlem i vår eminenta raggarklubb, kan ni komma till Daniel Sjudin som bor på Slaktarsgården bredvid Bilisten i Kungsgården, kl 20.00. Runt 21.30-22.00 drar bandet igång.

Ta gärna med någon kompis som kan vara intresserad.

Mer info finner ni på evenemang Los Raggos medlemsfest på Facebook och även på Los Raggos hemsida.

Alla ni som är med i andra klubbar kan komma efter kl 21.30 då bandet börjar spela. Innan det har vi information till nya medlemmar. Var vänlig att respektera detta.

Ring eller smsa mig på 0702052032 för mer information.



Jösses va jag saknar min familj. Har inte varit ifrån vare sig Jon eller Angelica så här länge någon gång... och detta för en bil, haha. Man är fan inte klok =)

Men Buicken är också en familjemedlem på ett vis som behövde sin omvårdnad för i år. För något mer än avgassystem som ska monteras - får den inte detta år. Har lagt ut enormt med pengar och tid på bilen och nu får det räcka tills nästa år.



Tusen tusen och åter tusen tack för allt denna vecka Ante! Det är så mycket så jag kan inte komma på allt som du hjälpt mig med. Men på något vis ska jag försöka ge igen.



Viagra light - Den funkar inte men ser bra ut i badbyxor.
// Ante

Kommentarer
Postat av: Anna

Ja det visste jag sen förut, men Hakke Gård är ännu värre (åtminstone som jag minns det) så vi tänkte: What the Hey?! Det KAN ju ha blivit bättre...



Så fel vi hade!

2009-07-12 @ 22:51:42
URL: http://vingo.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0