29 sep: Hinner knappt skriva blogg

Händer mycket nu.

Igår var jag till Stockholm och hade mitt avslutningssamtal med chefen. Fick en närmare förklaring om allt kring förvaltningsrättens beslut kring upphandlingen med mera. Fick även frågan om jag åter igen ville bli platschef om nu NTI eller Eductus (syskonbolaget) vinner upphandlingen nästa år. Eller om någon annan tjänst kommer bli tillgänglig så kommer de fråga om jag är intresserad. Det var ju en tröst i allt detta.

Har funnit en jäkla massa passande jobb på platsbanken som jag sökt idag. Plus att jag har en del annat på gång som jag skrev om i förra bloggen, så det här kommer ordna sig. Det tillfälliga jobbet på några månader har jag fått... om jag inte finner ett bättre jobb innan dess. Börjar nog det jobbet i slutet av oktober och det håller i sig till början av januari.I morrn ska jag och brorsan ta med oss ungarna våra till Buspalatset i Bollnäs. De hinner busa i ca två timmar innan de stänger. Jon var så trissad idag så han stod och hoppade =)

På fredag ska jag eventuellt till Sandviken för att gå igenom ett av alla projekt man har på gång. På lördagen likaså... kring ett annat projekt. Ja jäklar! Har man inget att göra så ser man verkligen till att ha något att göra.

Lördagskvällen kommer att tillbringas i Lilltjära där det är rock under kvällen/natten. Kring 5-6 bilar med klubbmedlemmar och annat löst folk i vårt umgänge ska dit. =)
Blir nog några hundra besökare i lilla Lilltjära sammanlagt.

Söndagskvällen hoppas jag blir bakfullefri. Ska laga en god middag till familjen tänkte jag.. . . . . . Nya bilder . . . . . .


Det har framkommit att det varit en del röstfusk, partikarteller med mera odemokratiskt vansinne i valet. Åsikts- och yttrandefriheten har även fått en del törnar och det börjar diskuteras om omval. Men då hoppas jag att FN skickar ut valobservatörer.

Ganska skämmigt att ett land som präktiga Sverige inte kan sköta de grundläggande demokratiska reglerna. Folk blir hotade och misshandlade för vad de tycker och tänker. Valsedlar försvinner eller hanteras väldigt ansvarslöst. Osv osv.

Fan inte klokt!Har dragit på mig ryggskott som jag haft sedan helgen. La mig i badkaret efter att försöka kvickna till efter en rejäl fest i Bollnäs under fredagen.

Jon ville också bada så jag la benen på kanten för att han skulle få plats att leka med sina leksaker. Kroppen blev ju vriden på det sättet och jag somnade av i 15-20 minuter. Det räckte för att ryggen skulle pajja ihop. Har fortfarande ont men inte på värsta viset.

Skulle ju egentligen vara hemma i fredags då Angelica skulle till Mia under kvällen. Men fick besök av tre bilar smockfulla med trevligt folk och de ville att jag skulle följa med till Bollnäs. Men sa nej, då Angelica inte hade kommit hem. Efter tjo och tjim utanför mig ett tag så fick jag säga adjö. 20 sekunder efter att de åkt iväg dyker Angelica upp. Ringer dem direkt och ber dem vända. Sen var det full fart! =)Saxat från Dumma Kunder-tråden på Flashback.
Roligaste forumtråden någonsin men samtidigt tappar man hoppet på mänskligheten.
Men men... kan Socialdemokraterna få 30,8% med Mona Sahlin som partiledare så har man fått svaret redan där att det finns rejält med människor i detta land som har mer förnuft i ena öronsnibben än i hjärnan.


En kort period i mitt liv knäckte jag extra på Ikea och då främst på varutlämningen.
En kvinna kommer fram och ser lite blek ut.
-Ursäkta, men tror du att den här soffan går in i min bil?
Jag tittar på kvinnan och frågar:
-Vilken färg har bilen?
-Röd, säger kvinnan.
-Då går den säkert in, säger jag med ett leende.
-Vilken tur säger kvinnan och går iväg!
Snacka om att man garvade!
Åh herregud vad man råkar ut för när jag råkade skriva på Facebook att jag kan ta vilket jobb som helst.

Ante: He he he...vad som helst säger du.....intressant....mycket intressant!!
Jocke:
Nu vart jag också intresserad... vad som helst..... *smider diaboliskt snuskiga planer*
Ante:
MINA planer spöar dina planer så hårt att det nästan är straffbart!!!
Jocke:
Nja... Jag har Mesk, satanistiska dvärgar och toaborstar inplanerat.
Ante:
Jag har en "trebent" Neg.... man av härkomst från icke skidåkande nation,en burk med kronans vapenfett,musse-piggöron och ett rött äpple som ETT tänkbart scenario....
Jocke:
Och ofvanstående är bara 3 av flera inslag i min perversion. Men jag kan väl avslöja att även pytt i panna och rävsax kan vara aktuellt.
Ante:
Kom igen när du har Tabasco och mundildo på menyn så ska vi snacka!!
Jocke:
Men va fan, det kallas förspel!Snällt att även meddela numret till störningsjouren, haha!!

Hjälp, är nog ett passande ord!?

Train horn pranks.

Jag älskar USA.

Hållbar vägg, jävlar anamma!

En helt otrolig mobil.Är det bara jag som tycker att Fun Light saften var mer dryg för 10 år sedan?

Bye!

22 sep: Reda upp allt

Ska försöka reda upp röran omkring mig med allt som hänt under bara några dagar =)

Som jag skrev i den förra bloggen så har jag blivit varslad från mitt jobb på NTI skolan för att upphandlingen av avtalet med AF blev överklagat för tredje gången och rätten har nu beslutat att anbudet är öppet igen.

Självklart blev jag ledsen då jag förberett enormt mycket kring denna tjänst och såg fram emot att börja jobba i Gävle. Har gjort iordning pärmar efter pärmar och noteringar om så gott som allt i detalj som skulle göras. Haft ett 20 tal anställningsintervjuer osv osv.

Men men... jag slängde iväg en bunt mail och ringde massa folk efter att jag fick reda på varslet för att finna något nytt jobb. Vägrade låta negativ energi bita på mig.

Detta gav frukt... ordentligt! Fick erbjudande om fyra jobb, varav ett av dem är tillfälligt under några månader och det jobbet har jag om några veckor om jag vill. Det jobbet är i Gävle.

Ett av dem är som säljare inom bemanning och ett annat jobb som coach på olika orter i mellansverige. Men det som är mest intressant var det fjärde jobbet som butikschef med personalansvar på 10 st anställda. Var på anställningsintervju idag om det jobbet. Snabba bud!

Jag fick också sälj-jobbet och är något jag kan jobba med när jag vill. Jag har tänkt att jag ska arbeta med det en tid framåt för att hålla igång mig själv. Skulle fått information om upplägget idag men så kom anställningsintervjun för butikschefsjobbet emellan.

Märker att det blev rörigt det här, fastän jag försöker reda upp det haha. Mest för min egen skull också, då det är full fart på karusellen i huvudet just nu.

Utöver allt detta så har jag flera projekt på gång med olika personer, varav två stora och ett av dessa gigantiskt! Det är i mångmiljonklassen. Det största jag gett mig in i, och jag SKA lyckas och det ska bli förbaskat roligt! Har fått med mig experter inom området som får agera som rådgivare dessutom. Mer om detta projekt kommer.

Sovit väldigt få timmar de senaste tre dygnen efter allt som hänt. Det rusar tankar och ideér i huvudet och jag kan inte somna fastän jag är riktigt trött. Känner mig som en zombie just nu. Hoppas ögonen ramlar ner lättare ikväll. I morrn ska jag vara pigg. Ska söka 8 st jobb jag funnit på Platsbanken. Därefter ska vi fira mitt brorsbarn Cornelia. =)

 

Tack alla underbara vänner som hjälpt mig kring jobbsökandet. Ni är guld värda!

 

 


 

 

Nytt besökar-rekord till min blogg. 90 st unika besökare i måndags.

Tisdagen runt 45 st unika besökare. Undra hur många som ramlar in idag?

Sköj! =)

 

 


 

 

Ska försöka ta lite kort om valet, som jag hade tänkt skrivit rejält mycket om i måndagens blogg egentligen.

 

Det blev som jag trodde. Alliansen vann och SD kom in i riksdagen.

För mig så var huvudsaken att Vänsterpartiet fick låga procent och det allra viktigaste -

Att Mona Sahlin ej blev statsminister!!


Hade hon blivit statsminister, vet jag ärligt talat inte vad jag skulle ta mig till. Glädjetåren jag fällde i söndags skulle blivit till psykiskt sammanbrott. Skulle Mona Sahlin blivit statsminister och jag fick det tråkiga beskedet om mitt jobb i måndags så hade jag nog inte klivit upp ur sängen på hela veckan. Ja, det är sant. Då hade det blivit för mycket.

 

Glädjetår ja... Under söndagskvällen/natten var mina ögon då o då blöta av glädje faktiskt. En sådan lättnad har jag inte känt sedan Silas hade fötts, haha.

 

STOR HEDER TILL ER FÖRNUFTIGA VÄLJARE!

 

Lars Ohly visade sitt rätta jag vid talet efter sluträkningen. Radikalismen var så framträdande så jag satt bara och gapade! Han visade dessutom en enorm oprofessionalitet och barnslighet att ej sitta bredvid Jimmie Åkesson. Är Ohly en folkvald politiker som ska arbeta för och företräda Sverige eller ett förskolebarn??

 

En bra sammanfattning om valkvällen fann jag i Anna N's blogg.

 


 

 

I lördags var familjen uti skogen och grillade korv. Lekte pirat med Jon också och letade skatter. Fann bland annat en riktig skatt - en växellåda som någon dumpat, haha.

 

Angelica var rädd för att stöta på björn men det klarade vi oss från denna gång.

 

 

 


 

Mimer, katten våran som vägrade vara hemma i lägenheten utan har bott vid huset hela sommaren (ca 3 mån) gjorde Angelica uppmärksam när hon var vid huset. Mimer har aldrig viljat kommit fram till oss när vi varit vid huset för då vet han att vi tar honom till lägenheten.

 

Men denna gång lämnade han inte Angelica, utan följde henne oavbrutet. Angelica stoppade in honom i kattburen och jag åkte och hämtade honom. Han var riktigt fin i pälsen och var tjock om magen. Hade trott han skulle vara smal o eländig. Men han var så fin så. Finns mycket sork på åkrarna som han gött sig på anar jag.

 

Sedan jag hämtade honom förra veckan så har han hållt sig hemma och är väldigt lugn i jämförelse med tidigare då han var nervös och försvann till huset efter bara ngn dag i lägenheten. Nu har han varit hemma hela tiden och knappt gått ut. Jag anar att han börjat känna att kylan börjar komma.

 

Nu är hela familjen samlad igen då.

 

 

 

 


 

 

Saxat från Dumma Kunder-tråden på Flashbacks Forum.


Någon bekant jobbade på en mack, en blondin gick in en gång och frågade om de sålde oljestickor. Detta tyckte han lät lite suspekt, och svarade "nej, hurså?" Då sa hon att "Nää men det är nämligen såhär att min oljesticka når inte ner till oljan.." 

 

Jag och Angelica tittar på partiledardebatten på TV och publiken applåderar då och då. Jon ser en film på datorn, tittar upp och frågar: - Är det här Lets Dance, pappa?


  

 

Holy Fuck.

Holy Fuck #2.

 

HAHA! Vilken jäkla reklamfilm =)

Det korta skrattet efteråt är obetalbart.


 


 

 

På fredag ska Angelica tillbringa kvällen med Mia. De ska käka gott och fruntimmerssnacka anar jag. Jag och Jon håller oss hemma och hittar på något skoj. Hade tänkt käka något gott vi också. Ska göra tacogratäng har jag bestämt.

 

På lördagen tror jag ta me tusan att inget speciellt händer underligt nog. Så då ska jag försöka ta igen en massa sömn.

 

 


 

 

Äntligen kunnat växla in mynten som jag tog upp i en tidigare blogg!! Fast inte på banken förståss *grrr*. Idag var jag ju i Gävle och tänkte passa på att nyttja denna banks insättningsautomat. Det första man fick se var att en av dem trasig så klart! Den andra automaten var det lång kö till. Ställde mig i kön och en gammal dam får inte ut sitt bankkort! Då var det bara att ge upp.

 

Återkom två ggr till, men det var en förbaskat lång kö då också. Så jag for iväg till ICA Maxi i Hemlingby efter att fått ett tips om att de har en myntautomat. Det hade de! Så äntligen fick jag mynten växlade!

 

Helt sagolikt att det ska vara så svårt att växla mynt i detta land!

 

By the way. Kom ihåg att 50 öringarna sätts ur bruk 1 oktober.

 

 


 

 

Tack för besöket och en eloge till dig om du läst allt =)


20 sep: Inte som jag hade tänkt mig...

Hade tänkt skrivit mycket om valet i dagens blogg men det får jag hoppa över till en annan gång...

Nu har något större hänt i mitt liv som jag måste skriva av mig om. Fick reda på idag att min provanställning på NTI Skolan sägs upp från och med i morgon då Förvaltningsrätten har beslutat att det blir en ny upphandling av avtalet till Arbetsförmedlingen.

Detta har ju skjutits upp sedan maj i och med överklagningar från andra företag som ville ha avtalet. Efter den nu tredje och sista överklagan så gjorde rätten ett nytt beslut att släppa upphandlingen fri och alla aktörer får ge nya anbud.

Detta medför då att NTI ej kan ha mig och mfl kollegor anställda tills de vet om de vunnit anbudet igen. Det är ju en process på över ett halvår med överklagningar inräknat.

Så nu står jag här, utan jobb helt plötsligt och troligtvis även utan A-kassa. Jag känner mig uppgiven, ledsen och arg. Men samtidigt har jag försökt lagt den energin på att direkt finna lösningar istället för att gräva ned mig.

Har hört mig för till några som jag vet kan tänkas anställa mig, och håller en tumme för att de kan finna mig passande.

Hör av er om ni vet något företag som söker folk.

Skriver mer i veckan.


::UPPDATERAT::

Efter någon timmes letande bland mina kontakter har jag eventuellt funnit ett tillfälligt jobb... eller ja egentligen två stycken. Vill inte gå ut med det här ännu, men troligtvis börjar jag från och med i morgon tisdag med det ena arbetet och om någon vecka med det andra jobbet.

*PUUH*

Men hör gärna av er om ni finner något ledigt jobb ändå. Man vet ju aldrig vad som kan hända.

17 sep: Mycket politik

Självklart kommer jag tillägna denna blogg i politikens tecken. Snart så är det dax för det viktiga valet.

Jag ber alla omkring mig att rösta även dom som inte vet vad de ska rösta på eller inte vill rösta på något av de partier som finns. Ta då er till vallokalen ändå och rösta blankt. Varför då kan man undra?

1: För att ge statistik på ditt missnöje att inget parti är passande för just dig. Det kan man väl göra genom att hålla sig hemma istället kan man ju tycka. Men då vet man inte om de personerna som inte röstat har glömt bort att rösta.

2: Om man inte röstar så blir det fördel för Socialdemokraterna eller Moderaterna som är de största partierna. De får ett än större försprång från småpartierna. Så om du inte röstar så lägger du iaf en mikroröst på M eller S.

- - -

Ramlat över en del citat om politik som jag gärna ville ta med i bloggen.

Törs man ens bli gammal i Sverige längre? Tar hellre livet av mig än att behöva bo på ett äldreboende så som det ser ut nu. Att det ska va så jävla svårt att lägga pengar på det som behövs, istället för t.ex. melodifestivaler som kostar en massa miljoner. Jag blir så förbannad så jag har lust att skjuta nån jävel!!!
Anna Lund

Folk borde inte fråga vad Staten kan göra för dem utan vad de kan göra för Staten.
Robert Andersson (Robinsson-Robban)

Han har sunt förnuft, fast man inte riktigt kan tro det ibland =)

- - -

Om Rödgröna blocket vinner ska Miljöpartiet förbjuda bilar som är äldre än 10 år inträde till Stockholm. Tur att man inte drack morgonkaffet, för då hade det hamnat i vrångstrupen när man läste det här (sida 4).

Socialdemokraterna ställer då verkligen upp för varandra.

Socialdemokraterna valfuskar igen. Hände ungefär samma sak i större omfattning förra valet.

Favorit i repris nu i valtider.

- - -

Facebook-röstningen med över 200.000 st unika röster ser ut så här hittills:

Moderaterna 24,2% | Socialdemokraterna 19,8% | Sverigedemokraterna 17% | Miljöpartiet 9,7% | Vänsterpartiet 8,9% | Folkpartiet 5,6% | Piratpartiet 4,9% | Centerpartiet 2,7% | Blankt 2,5% | Kristdemokraterna 2,4% | Feministiskt Initiativ 1,4% | Annat parti 0,9%


Senaste opinionsundersökningen från DN/Synovate med ca 1500-2000 st utfrågade ser ut så här:

Moderaterna 30,6% | Socialdemokraterna 28,5% | Sverigedemokraterna 7,5% | Miljöpartiet 7,2% | Folkpartiet 7,2% | Centerpartiet 6,2% | Kristdemokraterna 5,7% | Vänsterpartiet 5,2% | Annat parti inkl PP & FI 1,9%SJU stycken björnar har synts samtidigt här i Stråtjära! Det är kaos efter vissa vägar då alla ska på björnsafari. Man har ju mer chans att se fler björnar här i byn än på Järvzoo.

Än så länge är det underligt nog inga problem trots så många björnar vi har i Stråtjära (runt 10 st har jägarna räknat till men jag tror det är många fler). Det som varit de största problemen är när bybor stött på dem. I något fall har en man träffat en björnhona med ungar och honan har gått upp på bakbenen och visat att 'hit men inte längre'.

Själv stötte jag ju på en björn för något år sedan tillsammans med familjen och med Balder (finns ett blogg-inlägg om det). Hade ju älgstudsaren med mig och björnen var laglig att skjuta. Men fick björnfrossa efteråt då jag insåg att man måste träffa björnen endera i hjärtat eller i huvudet när den rusar emot en. Dvs en omöjlighet för en oerfaren jägare som håller en hund i kopplet samtidigt. Hade ju inte haft en chans men som tur var så backade jag i från den helt vansinniga björnen som lät som något taget från en skräckfilm.

Har tänkt mycket kring den händelsen. Speciellt då Jon och Angelica var med. Men de sprang direkt in i jaktstugan och låste om sig iaf. Om Balder hade varit lös och sprungit emot björnen och sedan vänt och kommit tillbaka mot oss kan ju vad som helst hänt med oss.Samtidigt som Jon försöker prata med Angelica försöker jag visa honom en bild på mobilen och han blir helt förvirrad och utbrister högt och förbannat:
- Meeeen! Jag har inte två pappa! Jag har bara ett huvud!!


Jag förlorar på ett tv-spel och utbrister: - FÖRB...
Sen säger jag inget mer för jag tänkte att Jon som sitter i samma rum inte bör höra en hel ramsa av svordomar... men Jon fyller i direkt efter medans han sitter och leker med några leksaker: - ..ANNADE JÄVLAR.
Tror han hört det förut någon gång, haha.Herr Dryck har haft ett sommaruppehåll men är nu igång igen med sin underbara blogg om skivomslag världen över.

Jonah Hex serien läste man som liten. Nu har filmen kommit =)

Inga bränner pengar som fruntimmer.

Tänk om alla bilar var så här enkla att hålla på med.

Jäklar! Behövs nog fler moskéer i Paris. =OVeckans sköna låtar som går om och om igen:
Tom Petty - Learning to fly
John Rivers - Where have all the flowers gone
Gösta Linderholm - I natten
DAD - Bad crazinessTestade (äntligen) Wii Fit brädan häromdagen. Enormt rolig mackapär men hade en del ont i kroppen efteråt och har fortfarande. =)

Angelica skrattade så hon kiknade när hon såg mig göra obskyra rörelser i vardagsrummet. Men det får jag bjuda på, haha.Mail från chefen ang en del uppgifter jag gjort. Känns skönt att få sådan här feedback.

Hej Kenny
Tack så mycket för hjälpen.
Du är så bra på att göra tydliga redovisningar av de uppgifter du får att genomföra.
Skitbra jobbat.


Mer sånt! Behöver det nu när man varit låg ett tag.Reklam om julbord i september. Nu får det väl för i helvete vara nog?

Snart säljs väl julprydnader på hyllorna i affärerna i september också?Kom ihåg att rösta i detta viktiga val på söndag 19 september.

Rösta med din känsla, logik och förnuft så vet du att du gör rätt oavsett vilket parti det blir. Det viktigaste är att man röstar för att en demokrati ska fungera överhuvudtaget.

Ha en skön helg gott folk. Det ska jag ha trots städning av både lägenhet och bil =)

11 sep: Skattjakt

Idag har grannungarna och Jon varit på skattjakt. De fick en varsin karta och fann till sist skatten i skogen som var fylld med godis. =)Innan detta äventyr hade vi besök av Jon´s tremänningar och han fick en radiostyrd polisbil i present. Den var riktigt rolig... tyckte pappa också, som inte fick köra så länge.

Just nu sitter man med en bärs och njuter med musik i hörlurarna. Spelade visst för högt tyckte resten av familjen. Snart ska jag ut och grilla för sista gången i år. Det blir lax och fetaostsallad därtill.

En annan sak som hänt för sista gången i år är att gasa ur Helenas Pontiac. Ställde in den i garaget häromdagen.

Tack Helena att jag fått använt bilen din under sommaren. Dock inte kört många gånger, men de få gånger jag kört har varit mycket angenäma må jag säga.

Gasade ur den en sista gång tills vi ses nästa år igen =)

Snart riksdagsval... ja kommun- och landstingval också förståss. Så självklart, politikintressad som jag är, så blir det en del politik i bloggarna. Samlat ihop en del intressanta saker under veckan.

Otroligt bra skrivet av Angelica om föräldraledigheten.

"Jan-Emanuel själv är oförstående till kritiken." Detta är ett bra exempel på vilka spån det finns i Socialdemokraterna.

Till och med världens mest inbitna kommunist har nu kommit fram till att kommunism inte fungerar. =)
- - -
Öppna statliga styrda bordeller och sänk åldersgränsen på systemet. Bordellfrågan är den näst viktigaste frågan att driva i valet.
Sofie Jakobsson (KD)

Vad gör hon i detta parti om jag får fråga och vem fasen utöver Sofie Jakobsson tycker bordeller är näst viktigast att ta upp av alla samhällsfrågor i detta land??? =O
- - -
Jag blir inte klok på vissa politiker och här kommer gräddet på mosen...

Många av Miljöpartiets politiker vill ha metangas-skatt på kött till konsumenter. Dvs... skatt på ko-fisar. Maria Wetterstrand tycker istället att lantbrukaren ska få en extra miljöskatt för att denne har kor som fiser. En kojävel fiser lika mycket oavsett skatter! Tror inte en lantbrukare kan styra det så mycket faktiskt.
- - -
Idag fanns det 13 st (!!) reportage om Sverigedemokraterna på Expressen.se. Så mycket plats har väl aldrig något parti fått någon gång i en kvällstidning?Nya bilder på pojkarna.

Jon: - Det svider i foten på'me. Då vill jag sitta och mysa i ditt knä.

Jon tittar på TV och ser vår färgade integrationsminister: - Pappa!! Människor kan vara brun i ansiktet!Filmtips! Ja egentligen är det en serie. 'Mannen under trappan', heter serien och är inspelad i Bollnäs. Iaf utomhusmiljöerna. Serien är i 4 delar.

Det har blivit en del mysiga kvällar då vi legat och kollat på serien i sängen. Riktigt spännande. Finns att ladda ner här.MYNT! Ska det vara så förbannat svårt att växla in mynt i detta land?? Jag höll på att brista totalt i veckan då jag skulle (försöka) växla in klubbens mynt från spelningen.

Som man gjorde förr så bad man biträdet på banken att slänga i mynt i en sådan där apparat som räknade mynten automatiskt. Det gick på typ en minut eller så att räkna mynten och så fick man sedlar eller så sattes det in på kontot.

Nu förstår ni... funkar det inte så. Det fick en väldigt irriterad Kenny förstå häromdagen...

Traskade in på banken med en kasse mynt i ena handen och Silas i en tung barnstol i den andra handen. Ser att de har en insättningsautomat som man får hantera själv. Dvs hälla i mynten i en skål och automaten räknar ut det hela och det sätts in på kontot. MEN... den var ur funktion. Nåja, jag tar en köbiljett och väntade i 15 minuter för att få service.

När det väl var min tur, efter en del tröstande av sur bebis som fick sitta stilla länge, så meddelar biträdet att de inte tar emot lösa mynt. Då brast det... Vet inte riktigt vad som flög ur mig men frågade bland annat om hur det funkade om jag nu ville växla in mynten till sedlar när de inte ville ta emot mynt? Då måste man plocka i mynten i papprör och lämna in dem.

MEEEEEEN! Va fan, har inte tid med det! Hundratals mynt och räkningar skulle betalas under dagen! Höll på att bryta ihop. Tur att man hade Silas med sig så man lugnade sig en smula.

Traskade iväg, med svetten rinnandes i pannan av både stress och allra främst irritation, till en annan bank och frågade om de hade samma system... och det hade de så klart. Tur var så hade jag fått in pengar på mitt konto så det ordnade sig ändå.

Ska det vara så svårt att ha de gamla hederliga maskinerna kvar som räknade mynten hur snabbt som helst? Nä, det var bättre förr... på MÅNGA olika sätt i detta samhälle.

BLIR SÅ JÄVLA LESS!I morrn kommer det hända en massa bra saker. Förändringar, jävlar anamma!

8 sep: Nuså, blir det blogg

Endera har man inte hunnit eller så har man varit för trött. Men nu blir det en blogg iaf.

Trots att rocken är över så är det mycket annat som börjar dra igång. Har en del roliga projekt på gång och så har mitt ordinarie jobb börjat rulla igång också.

Snart blir det att inhandla möbler och inredning till lokalen för enorma summor. Säkert en kvinnas våta dröm men inget riktigt jag ser fram emot. Skönt när det blir klart förståss. Men det kunde det vara på en gång!Jon fyllde år i går. Men istället för födelsedag har det blivit en födelsevecka. Det har ramlat in folk sedan måndags och kommer ramla in fram till lördagen.

Han har fått kläder, kickbike med hjälm, massvis med actiongubbar, film, lego, böcker, pengar m.m m.m. På första bilden leks det med en actiongubbe som han fick på morgonen och vägrar käka frukost, trots youghurt som han älskar.
Fick ett skönt mail från Polecats i måndags. =)

Kenny

I just wanted to say thanks very much for looking after us on Saturday. We had a great time.

Please pass on our thanks to all your guys and girls who made us feel very welcome.

We hope to be able to do it again another time.

All the best
John


Huvudsaken är att besökarna och banden har det bra på våra spelningar. Vi har fått mycket god feedback från både och, både nu och sedan förr..::Silasen::.

.::Silasen::.Otroligt skön röst och lika skön låt.

När vi ändå är inne på sångröst... Tror faktiskt jag funnit världens sämsta sångröst.

Modig.

Hi-tech musfälla.Ohly (V) har tagit tillbaka sin kuriösa idé om att ge elitfotbollsspelare skattelättnader för att "Sverige ska få in ett lag i Champions League". Läs mer om den senaste utfrågningen med Vänsterledaren här. Man häpnar... fortfarande.

Tokfan har också tagit tillbaka sitt uttalande om bröstpumpen.

Några till saker han tagit tillbaka. Verkar aldrig ta slut.

Åter igen... Hur fan kan folk rösta in något dylikt i Riksdagen? Samtidigt som förvåningen är stor så skäms man som svensk om alla dessa uttalanden kommer ut i världen.


!!Stoppa pressarna!!

Fann i sista stund detta förespråkande från ovanstående idiot.

Straffvärdet för våldtäkt och grov misshandel skall sänkas samtidigt som (V) ska höja straffvärdet för sexköp.

Men........... ja, jag vet inte vad jag ska säga?
Jag brukar inte tappa målet mitt, men jag vet inte riktigt vad jag ska säga nu.Ny rubrik jag funnit i kvällstidningarna - Vikttårar.
Svenska Akademin måste bryta ihop snart på Sveriges "bildade" journalistkår.First they ignore you
Then they laugh at you
Then they fight you
Then you win

Gandhi

5 sep: Tack

Tack alla medlemmar (och blivande medlemmar) som hjälpte till, banden, vakterna och självklart till besökarna.

Hade så jäkla roligt igår. Man varvade med att jobba, socialisera sig och hann även med någon dans under kvällen. Vette tusan hur många trevliga roliga besökare det dök upp. De kom som på pärlband.

Jag har inga bilder men det dyker säkert upp bilder på klubbens hemsida inom kort.

Angelica och pojkarna åkte dit samtidigt som mig men åkte hem senare mot kvällen. Jag kom hem för en timme sedan och är helt slut. Satte mig i soffan och jag kom knappt upp. Men efter en dusch så är jag lite piggare. Ska försöka hålla mig vaken. Somnar jag nu, vaknar jag väl mitt i natten.Det blir en kort blogg... orkar inte skriva så mycket. Men några länkar sitter väl aldrig fel?

Men va i hela....?

Så jäkla skönt klipp från filmen Horton hears a who.

Jim Carrey & Will Ferrell


Vi gör som sjömannen. Han ber inte om medvind. Han lär sig segla.
Tack igen alla! =)

2 sep: Min 'jävla blogg'

Först blir bloggen min kallad 'jävla blogg'. Sen visar det sig att ett läsfel gjort missförståndet att jag skulle pikat och trampat på någon. Trots detta uteblir en ursäkt och vidare förklaring. Min första tanke och känsla då, är att det är något annat outsagt som ligger bakom då man letar fel. Man får väl höra allt på fyllan någon gång anar jag.

För jag kan garantera er att läser man min 'jävla blogg' som Fan läser bibeln, så kan man finna mycket man kan ta åt sig av... om man vill. Jag lovar er alla läsare att jag aldrig har och kommer aldrig med uppsåt skada någon bekant/vän/släkt i min blogg.

Varför har jag tagit upp så mycket plats för denna händelse? Vanligtvis skulle jag inte bry mig för fem öre om något dylikt men i detta fall handlar det om vän/vänner, en anklagan som verkar stå kvar trots markant läsfel och att jag blev illa berörd av anklagelsen förståss.

Har bett några läst bloggen det handlar om för att utesluta att jag har skrivit helt åt fanders utan att se det själv... och dessa har inte sett något om att jag skulle pika någon. Inte ens när jag visar självaste meningen det handlar om. Så det känns iaf att jag inte är helt ute och cyklar.

Ja, det händer då något varje dag må jag säga. Man kunde hoppas på något som kan ge energi än att det ska dra energi.Vad har hänt de senaste dagarna?

Förrådet är städat och klart. Tänk att det lilla förrådet kunde vara så stökigt. Nu kan man ju iaf gå in i förrådet och vi har fått plats för ännu mer saker än tidigare. Skönt att det är ur världen iaf.

Besökt IKEA har vi också gjort. Angelica skulle ha en ny byrå och en bäddsoffa plus en massa andra småsaker. Trots möblerna så gick notan på endast 3800kr. Fantastiskt billigt på IKEA må jag säga.

Hälsat på Håkan och Linda passade vi på att göra när vi var i trakterna. Kom hem sent på kvällen då vi affischerade hela vägen hem till Stråtjära.Snart är det dax för ovanstående rock! Ska bli jävligt sköj. Kommer nog en massa folk vad jag känner på mig och vad jag hört.

Har även varit till Sundsvall och arbetat. Träffade gamla kollegor. Man blir helt varm i bröstet när man såg dem. Att arbeta med dem då för ca fem år sedan hade en väldigt stor betydelse i mitt liv.

Hann inte flanera något på stan tyvärr. Jag gillar Sundsvall men det var dit och hem direkt. Vi käkade en rejäl asiatisk buffé på lunchen iaf. Gick inte av för hackor.Va i helvete gör Johnny bland alla dessa brudar?

Några nya bilder.


Grimm fastnade i bokhyllan, haha.


Jon verkar ha tråkigt.


Favoritsysselsättningen för Silas.My kind of humor.

My kind of humor 2.

Har tagit med rejäla pranks i tidigare bloggar, men detta prank är bland de värsta =D

F-R-E-A-K-S. Fast man ville, så kunde man inte sluta titta =/

Äntligen hittat videon på Ante när han var liten pojk.

Bråka för i helvete inte med en snusare!

Påminner mig om när jag ringer och skäller ut Swedish Match varför Onico är så förbaskat dyr, då det inte är nikotin i snuset? Det var under perioden jag slutade snusa och var helt upp o ner i humöret. Men de är nog vana =)Peg, you can stab me with knives, you can beat me with clubs, you can make me open my eyes when we're having sex but there's no way on earth you can make me get a second job.
Al Bundy

RSS 2.0