5 dec: Ispropp

När vi åkte hem från Årsunda igår så började bilen koka! Efter en del stopp så stannade vi till sist vid en mack och hällde i extra glykol som gjorde susen. Isproppen löstes upp till sist och vi kom hem runt 23:00!

Men innan det så var det en riktigt bra dag. Först till Furuvik där Jon fick titta på tomten (vågade inte sitta i knät inte), skrev önskelista, ritade teckning, fiskdamm, titta på aporna som busade m.m.. Någon karusell tog vi oss inte an pga kylan.

Det var riktigt riktigt mysigt på Furuvik trots eländig kyla. Tror det var extra mycket ljus och pynt denna gång. Men ingen kör i år. Det var synd.

Därefter blev det MaX och sedan vidare till kusinerna för att fira Denniz. Stoj och bus till sena kvällen.





Förkyld! Ska nog inte klaga för jag tror det är första gången i år jag får en förkylning. Brukar ju vara förkyld många gånger under året vanligtvis.



Fastän vi hållt Jon från dagis pga alla dessa smittor som florerar så åkte man dit ändå. Förhoppningsvis slipper vi den ordinarie magsjukan när vi hållt pojken hemma. Jon brukar alltid råka ut för det i december och missar mycket roliga händelser pga det.



Gaaah! Tänk om man hade haft råd att gå ut på julbord då! Så jävla sugen på julmat så jag spricker snart. Men om man vill förbli frisk så kanske det inte är det bästa stället att besöka precis.

Hundratals människor som går runt ett bord med julmat helt öppet. Kladdar och nyser på maten. Inte speciellt fräscht när man tänker efter... men det är fan i mig värt det, haha.



Nu ska jag sätta mig framför TV spelet och ta det lugnt med min förkylning. Pojkarna och sambon är hos mormor på besök så det är lugnt och tyst i lägenheten =)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0