12 jan: Vaccination #2

Igår for vi in till sjukhuset i Söderhamn för att ge Jon sin sista vaccination mot svininfluensan. Det gick lite, bara lite, bättre denna gång. Man fick hålla i honom ordentligt men det tog inte ens en sekund så var det klart. Rutinerad sjuksköterska må jag säga.

Men de blev kompisar efteråt. Det var bara vi där då så sjuksköterskan hade tid att prata med oss en del medans vi väntade de 15 min man ska vänta efteråt.

Som belöning fick Jon fika på Rådhuskonditoriet.Numera går vår stora pojk utan blöja om dagarna. Han springer iväg och sätter sig på pottan så fort han blir nödig. Fan... tyckte han nyss var en bebis? Tiden rinner iväg.

Bebis ja... en ny kommer ju i juni. Förra veckan syntes det inte så mycket på Angelicas mage. Men bara på en vecka så har magen växt till sig ordentligt =)Underbara Rednex är tillbaka.

Stöd dem och ge donation via Paypal och ladda hem låtarna från 30kr och uppåt. Så det blir fler härliga partajlåtar. Skivan gick visst inte att köpa i butik vad jag förstått.
Efter att Jon suttit som ett ljus och kollat på videon första gången, sa han - Coooolt.

Störd katt =)

Asg! Ingen problemhund... Nehe, antiskällhalsbandet säger något annorlunda.

Tjugondaknut snart. Dax att slänga ut julgranen.

Douchebag från Fagersta med en Honda och Foppatofflor. Sweet lord.I förrgår (tror jag) hade vi strömavbrott först i 1½ timme. Sen kom strömmen tillbaka och försvann igen 6 ggr efter varann. Extremt irriterande då bland annat skrivaren startades upp varje gång och den låter som ett tröskverk.

Men vi hade det lite mysigt här ett tag med massvis med tända ljus, spelade Yatzy och la oss för att läsa med stearinljus som ljuskälla.

Något som också är irriterande är att när det är strömavbrott i Skog/Stråtjära så är det ofta vi som råkar ut för det. Halva byn har nedgrävda ledningar och halva byn har luftburna ledningar. Gränsen går precis vid vår gård och vi har självklart luftburna ledningar. När vi har strömlöst ser man massa grannar som det lyser hos.Nu ska jag regga Voddler. Fick en invite från Erik. Tusen tack.

Kommentarer
Postat av: Pappa Pervers & Ulphe

Klär upp Kenny i bizarra arbetskläder sedan ska Ulphe rida in gubbhästen Kenny till ljudet från en fjortis som youtube bloggar !

2010-01-12 @ 16:52:29
Postat av: Anna

Inte bara foppatofflor, midjeväska också!! :D

2010-01-13 @ 19:16:11
URL: http://vingo.blogg.se/
Postat av: Erik

http://metrobloggen.se/jsp/public/index.jsp?article=19.10116813en smårolig blogg jag tror din humor skulle uppskatta :P

2010-01-14 @ 07:56:27

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0