23 feb: Meddelande om avaktualisering

Bästa brevet man kan få från Arbetsförmedlingen - Vi har avaktualiserat dig som arbetssökande hos Arbetsförmedlingen.

Min första dag på Biltema var i måndags och jag har tänkt skriva blogg sedan dess men jag har inte haft ork alls. Så fort jag kommit hem och gjort sysslorna med barnen bland annat, så har jag stupat i sängs.

Men idag verkar jag anpassat mig lite av allt gående (ca 1 mil/dag fick jag höra), alla nya intryck och allt lyftande. Jag jobbar i butiken i några veckor först innan jag tar tag i min tjänst som representant. Detta för att lära känna kollegor och få vetskap om produkterna.

Även fast det är jobbigt till en början så är det riktigt roligt. Träffa kunder och kollegor och arbeta i ett hav av roliga prylar. =)2-6 mars börjar mitt första representant-uppdrag. 4-6 mars är det Bomässa på GTK hallen i Gävle. 2-3 mars ska jag bygga upp vår plats på mässan. Innan dess ska jag planera hur upplägget ska se ut under mässan. Hur vi ska profilera oss och om vi ska ha några aktiviteter. Tror jag kan fixa en del gratisbiljetter om ni är intresserade att besöka mässan.

Efter mässan blir det mer och mer att planera alla företagsbesök och evenemang inför våren. Det blir att arbeta många 6-7 dagars veckor för mig. Ska försöka besöka så många motortävlingar, marknader, cruisingar och liknande evenemang som möjligt för att representera Biltema. Inte illa att få betalt att få åka på cruising. =)Så ser ni en Biltema-tejpad skåpbil så är det mycket troligt jag. Finns endast en sådan bil i Gävleborg och en representant för vardera län. Min första tur med bilen blir till Biltema i Borlänge om någon dag för att hälsa på kollegor och hämta inventeringsutrustning.Facebook har nyligen gjort en ändring att man endast ser statusupplägg från dem som man interagerar mest med. För att ändra detta klicka på pilen bredvid Toppnyheter * Senaste och klicka på Redigera inställningar.Lyssnar mest på nu...

¤ I don't wanna dance - Eddy Grant
¤ Angel of the morning - Jill Johnson
¤ Louisana hot sauce - Joni HarmsI söndags promenerade vi till Stall Stråtjära för att fika. Jag bestämde mig för otroligt goda scones med marmelad och grädde. Det var mycket fint upplagt. Man äter ju med ögat också.

Länkarna...

Rock'n roll i Falun på lördag folkz.

Vilken fin present.

Mer vapen pga vapen.

Min inskickade bild till tjuvtittat.se blev publicerad =)En av mina första arbetsuppgifter i måndags var en uppgift som jag ska ansvara för i framtiden också. Jag ansvarar ju för all marknadsföring utanför Biltemas byggnad... då ingår även byta av de enorma s.k. veporna på fasaden!

Det tog sin tid... dessutom var det ju lite kyligt. Men det är nog den uppgift jag har som är "värst". Den hade även frusit fast i skenan och fick ta en brännare för att få isen att släppa.Jag i "uniformen" =)Ska få nya kläder framöver som passar sig bättre för företagsbesök och liknande.Alla omkring oss är sjuka eller har varit sjuka, vi klarar oss iom att vi hållt Jon hemma från dagis. Lite snuviga har vi varit men inte på värsta viset och iof har Jon, Silas och Angelica haft lättare ögoninflammation. Men ingen magsjuka eller dunderförkylning... SÅ JÄVLA SKÖNT!

Är nog första vintern sedan vi skaffade barn som vi varit friska.Visste ni att...
Inom några år ska hela Kirunas stadskärna flyttas. Detta pga nya gigantiska mängder järnmalm funnits. Gruvbolaget tjänar på att riva de bostäder som står på malmen och bygga 18.000 st (!!) nya bostäder på en annan plats. Makalöst.Nu ska jag krypa ner i sängen och glo på gårdagens Big Brother avsnitt.

Kommentarer
Postat av: Håkan

Är ännu sjukare i kiruna att folk bor i gamla sne hus å de vill hellre flytta på de än flytta in i nybyggda hus som gruvbolaget ska bygga.

2011-02-23 @ 21:33:14
Postat av: Angelica

Men pappa! Rop int hej förren du ä över bäcka! Sjuksäsongen är inte än! =P

2011-02-23 @ 21:44:36
URL: http://mjam.blogg.se/
Postat av: Pastorn

Kenny , Noterade hårlinjen på ditt kort....( Need I say more )

2011-02-23 @ 21:45:15
Postat av: Ida

Nu är ju jag skåning och säkert den som vet absolut minst om Kiruna i Sverige. Men jag har hört om detta för flera år sedan. Men då hette det att gruvorna som redan finns där är en fara för allmänheten eftersom gruvorna är så utgrävda att marken kan rasa in. Ja o att det nya samhället som de håller på att flytta till oxå heter Kiruna...

2011-02-24 @ 00:22:58
Postat av: ANGELICA HJÄRTA ERIK

Ja, dem håller väl redan på med att flytta va? :)

2011-02-24 @ 09:00:38
URL: http://shereallycares.blogg.se/
Postat av: Lina

Direkt från Kiruna:

Flyttningen är fortfarande i bestämmandeskedet, det är nästan bestämt åt vilket håll det blir och det finns en plan för vart man ska börja riva osv. De Ida säger är delvis sant, det blir en fara för rasrisk samt att det finns mer malm under staden. Överlag så verkar alla Kirunabor ganska positiva till flytten och de som krånglar mest är ju sånna byggnader som "ska" bevaras, som blivit bestämt av politiker m.fl. Kulturminnen och dylikt..

2011-02-24 @ 13:09:05

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0