15 jan: ALDRIG MER

Härmed lovar jag dyrt och heligt att jag aldrig kommer att montera ihop en möbel något mer i mitt liv. Har sagt detta till mig själv många gånger men lik förbannat ramlar man dit att skruva ihop en idiotisk möbel.

Började i går kväll med soffan jag hämtade (begagnad, isärmonterad och utan bruksanvisning så klart) och vi är inte klar ännu.

Svetten rinner, enorm ilska, krälar på golvet, skadar sig osv osv. Jag har fått sådana utbrott så jag känner att hjärtat håller på att dunka sig ur bröstkorgen.

Så nu lämnar jag detta vansinne för min hälsas skull. Nu får Angelica ta hand om det hela själv.

Det värsta är dock att jag utsätter mig för denna förnedring det innebär att montera ihop möbler. Jag har först och främst betalat för detta vansinne. Sen späs det på att jag inte pengar nog att köpa en monterad soffa som transporteras till mig. Som pricken på i:et ska jag kräla runt på golvet i ilska med svetten rinnandes nerför ryggen.

Man är totalt dum i huvudet.Ilskan lägger sig inte heller. Är ju så långsint. Lite hjälpte det att skriva av sig här i bloggen.

Har ju egentligen stora problem med mitt tålamod och min explosiva ilska. Jag vet inte vad jag kan ställa till med när jag blir riktigt riktigt arg och jag vet inte vad som kan hjälpa mig att minska detta heller.

Men att räkna ner från 10 och profylaxandas gör att jag iaf inte slår sönder något och kan lugna de mest kritiska sekunderna. Angelica tycker nog det låter och ser roligt ut - en vuxen man med stirrig blick, andas snabbt och räknar ner från 10.

Under tiden jag blir så här arg känner jag ingen smärta, får inget periferiseende överhuvudtaget och jag blir urstark. När ilskan sen släpper får jag ont i kroppen och det känns som jag tränat en hel dag. Lederna ömmar ordentligt också, beror nog på att jag har problem med dem sedan tidigare.

Så mycket som man ställt till med under alla år pga min ilska som jag inte kan kontrollera. Fy fan. Men det har aldrig någonsin hänt när jag är i min jobbroll. Då verkar jag vara en helt annan människa.

Nu fick jag en öl av Angelica så jag lugnar mig lite till.Jaha, då är man Kräfta numera istället för Lejon.

Skriker som en liten flicka.Vann ju ett pris genom en tävling på Skyltat.se. Fick priset hemskickat för några veckor sedan...En DVD man kan ha i bilen med dubbla skärmar. Kostade runt 1200kr har jag för mig.Ikväll blir det att dricka lite öl och försöka ta det lugnt. Inte bara efter att försökt monterat ihop en soffjävel, utan även för jobbet i veckan som verkligen tog mycket energi, plus nonstop körningen hem på 60 mil mitt i natten.

Söndagen ska också bli lugn. Sova ut ordentligt. Sen är det full fart igen från och med måndag.


== politisk korrekthet dödar yttrandefriheten ==

Kommentarer
Postat av: Henrik englund

kom över på en öl då..

2011-01-15 @ 15:20:50
Postat av: angelica

Ja inte är det billigt att få hem en ny soffa med hemtransport kan jag lova :P

2011-01-15 @ 18:22:40
URL: http://aangeeliica.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0