3 jan: Rensa kroppen kanske?

Börjat idag med att endast äta frukt och grönt för att rensa kroppen på allt onyttigt man proppat i sig under december. Ja lite protein har jag fått i mig av ägg och räkor. Ska fortsätta tills torsdag hade jag tänkt. På fredagen blir det städ-ölen som belöning.Har fryst mitt medlemskap i klubben pga att jag tycker att jag haft för mycket inflytande och vill att andra ska träda fram. Dessutom vill jag lägga mer tid på familjen, företaget, olika sidoprojekt och kommande jobb.

Detta innebär att jag ej är aktiv i klubben men om jag önskar kan jag börja aktivera mig när jag finner det mer passande.

Ville gå ut med detta här så inga rykten sprids.Nyår var trevligt som alltid. Nyårssupé och fyrverkerier som vanligt under kvällen hemma hos svärmor. Efter tolvslaget umgicks jag med Kenny och Rosemari. Det innebar för mycket av det goda och hela nyårsdagen var förstörd. Otroligt vad jag mådde dåligt. Fast ett stooooort plus var att jag slapp huvudvärken.Jon är så snäll mot sin bror så det inte är klokt. Trots åldersskillnaden så försöker han roa Silas genom att skoja runt och leka med honom. Han visar ingen större avundsjuka eller argsinthet mot lillebror heller.

Häromdagen fick Jon två tjugo sedlar för att han varit så duktig med att städa och hjälpa till här hemma. Då vill han ge Silas den ena tjugan och stoppade ner den i hans spargris =)

Mycket ska man se innan ögonen trillar ut.

Jan Bergqvist i barnprogrammet Kroppen. Han propagerade för att äta och leva nyttigt. Blev bra chockad när jag såg honom askalas på ett flygplan ner till Kanarieöarna när jag var barn. Kom ihåg att han försökte äta nötter men det gick inte så bra. Det var nötter utspridda över halva gången.

103" TV på Elgiganten. Pris? Nätta 699.999 kr.
Finns en överraskning kring detta som läckt ut. Man får med en BMW värd 400.000kr om man köper TVn. Allt detta är mer som ett reklamjippo och kommer nog snart ut i media... precis som de vill. =)

En TV-tävling som verkligen tar på en psykiskt då man ser kontanterna försvinna framför ögonen.

Fullkomligt vansinnig dans.

Tappat mitt hopp på mänskligheten #263.Veckans händelser är att som sagt rensa kroppen. Ska självklart även söka massa jobb. Fann nio stycken idag som jag ska sätta mig med i morrn. Måhända jag får fortsätta på onsdag.

Tar en jävla tid... speciellt om man måste lägga in sin ansökan på en extern hemsida istället för att endast skicka sitt brev och CV via mail. Oftast olika bemanningsföretag som har detta system. Man kan bli tokig till sist. Att söka ett jobb kan ta flera timmar. 1 timme att lägga in allt och någon timme att formulera sig specifikt för det jobb man söker.

Utöver detta ska det planeras lite i andra projekt... om jag hinner.

Sator
Arena Rex
16 april. Parken Gävle.
Insläpp 20:00.
Förköp 230kr.
Eventsida Facebook.Visste du att...
Nuförtiden är borgen pengar i vissa tingsrätter men från början (medeltidens England) var borgen en person som togs i utbyte tills den brottsmisstänkte kom till tingsrätten. Om den brottsmisstänkte ej kom till tingsrätten hängdes borgen-personen.

Kommentarer
Postat av: Pastorn

Drar i Kennys bröstvårtor så dom blir som malaco snören.

2011-01-04 @ 18:10:19
URL: http://blog.bahnhof.se/wb79078
Postat av: Smygarn

Tar kort på pastorns pojkstreck och lägger ut på div tyska sidor.

2011-01-05 @ 08:01:29
Postat av: Angelica

Du har då det inte lätt du älskling, dom bara driver med dig .. hehehe!

2011-01-05 @ 11:02:08
URL: http://mjam.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0