14 juli: Politiker

Efter allt kringfarande idag på jobbet så ställde jag upp och städade vid Sätrabadet som det varit så mycket skriverier om. En S-politiker (så klart) vid namn Tommy Stenergard har planer på att polisanmäla de som städat upp på Sätrabadet. Nu fick de minst 30 personer ytterliggare att polisanmäla efter dagens uppröjning.

Länk AB

Länk FacebookMen nu är det fint iaf... mot var det var tidigare. Allt är ideellt gjort. Företaget som städade upp, Grundspecialisten AB, måste lagt ut mycket pengar att fixa till så fint. Kommunen har inte gjort ett dugg åt Sätrabadet på minst 15 år, men gnälla kan de när det finns hedervärda människor som vill städa och fixa till gratis det som våra skattepengar skulle gått till egentligen.

Bra att medborgarna säger ifrån. Det finns gränser. Politiker kan göra som de vill så gott som och de blåögda godtrogna svenskarna går på allt. Skattepengar går till helt vansinniga saker. Miljarders miljarder helt i onödan på idiotiska projekt och "fantastiska idéer" när bland annat skola och omsorg går på knäna. Någon som kan förklara detta för mig? Tror inte det... Politiker kan inte prioritera överhuvudtaget.

Vet du om att du är en förlorare till människa - Bli politiker. Du behöver inte ha något krav till att bli politiker. Lite slängd i käften är alltid bra, men det brukar förlorare ha för att kunna klara sig ur situationer de inte kan bemästra.Är själv tills på söndag... fast jag åker och jobbar på söndag och är borta tills på tisdag kväll, så jag kommer inte träffa familjen på en vecka. Ska hjälpa representera Biltema Borlänge på Dansbandsveckan i Malung i två dagar.

Jon, Silas och mamma Angelica är i Stråtjära för att hälsa på. Pappa behövde lugn i sinnet och i öronen också faktiskt så det passade bra att de är borta i någon dag. Jag har haft det slitigt ett tag nu och Angelica märker det så väl på mig och att jag behöver lugn omkring mig.
Puss påre A.

I morrn har jag tagit leeeeeeeeeeeeeeeeedigt!! Jäklar anamma, haha. Jag ska sova (tänkte jag... saneringsfirman kommer i morgon förmiddag iom kattpissdoften vi har i lägenheten), jag ska ta någon folköl, låsa dörren, stänga av mobilen och jag ska bedriva stor tid i min älskade snickarbod för att fixa o dona lite. I love it. =)

Chefen tyckte jag såg sliten ut i måndags så han tyckte jag skulle åka hem tidigare för att vila. Men vad gör man? Sätter sig och jobbar på datorn hemma istället. Man är fanimig inte riktig. =OJon kryper runt i sitt rum...

- Pappa, jag kan bara krypa... jag har fått håll i foten.Jon's top 3 hårdrocksband
:: AC/DC ::
:: Iron Maiden ::
:: Helloween ::Saxat från Facebook:
Sara: Söker en man med lång penis och hårig rygg!
Max: Funkar lång pung & även hårigt bröst?Eventuellt läggs ICA-affären ner i Stråtjära snart om ingen tar över den. Höga kostnader är problemet. Lite tur att man flyttade.. utan affär är det inte roligt att bo i Stråtjära precis. De som bor i Holmsveden får det än jävligare då de måste åka än längre nu. Deras affär slog igen för något år sedan redan och har förlitat sig på ICA i Stråtjära... men nu är det tji också.

Lätt att driva företag i Sverige? Tacka Socialdemokraterna och dess anhang. Men Moderaterna ska ha en liten känga de också eftersom det inte blivit någon speciell förändring för småföretagarna sedan de kom till makten.

I min värld betyder företagen allt för ett land och dess medborgare (om inte landet är kommunistiskt och Staten äger så gott som all näringsverksamhet då förståss).
Utan företag finns det inget som heter arbetare
... tänk på det.

Företagen och de drivna människorna bakom dessa är grunden till att land fungerar överhuvudtaget. Då har jag fruktansvärt svårt att förstå hur de röda partierna kan överhuvudtaget finnas faktiskt och därmed göra det svårt för företagare. Någon som kan förklara det för mig? Kanske det finns... men ni kommer ingen vart med att kommentera för ni kommer i en återvändsgränd när jag argumenterar tillbaka och ni får ta fram skäms-struten.

Om man inte vill ha kommunistiskt samhälle (och jag tror 95% av befolkningen inte vill ha ett sådant samhälle) så har jag vridit och vänt på vad som är bra med röda partier i Sverige och jag finner inget riktigt bra... och då har jag funderat sedan tonåren =)

Skönt att snacka politik igen... var ett tag sedan. Har mycket mer att vräka ur mig. Kommer nog i en annan blogg.Coola bönder.

En mycket smart protest som visar hur hjärndött det är med religioner.

Burnande kille i Västerås får hjälp med att betala böterna (11:30 in i filmen).

Power Big Meet 2011.

Sjukt bra prank.

Fy fan va häftigt. Se även video.


Tråkig situation, hahaha.Har ni blivit så arg någon gång så ni nästan svimmat?

Blev så arg så jag höll på att svimma härom veckan. Mobiljäveln från helvetet krånglade. Java funkade inte med usb-överföring av bilder och det var inte bara jag som hade problem märkte jag när jag googlade om det.

Gav inte upp och fick till sist ett utbrott och kände att jag blev yr. Huvudet for ner mot skrivbordet utan att jag kunde göra något åt det. Började bli lite svart men så kvicknade jag till precis innan huvudet for ner på skrivbordet, haha.

Beror nog på att man haft fullt upp i flera månader också. Kropp och hjärna är trött. Men så har man ett jääääävla humör också.Nuså ska jag surfa runt lite och sedan lägga mig i sängen i denna tysta lägenhet med en bra film.

Må väl och ha en skön helg.

Kommentarer
Postat av: Ida

Fy fan vad jag blir arg över att höra om badplatsen. Jävlar svin som bara ska klaga men inte hjälpa till! Slår vad om att idioten är där själv om nätterna o nakendoppar dasen. Något annat verkar var osannolikt att han får lov att doppa den i!

Jävla folk... Du hade inte behövt berätta att det var en S-politiker. Det fattar man ändå! U S C H!

2011-07-14 @ 23:41:02
Postat av: Angelica Hjärta Erik

Åh fan, ska macken läggas ner? Vill inte G ta över den då? Eller gör hon redan de? Synd om den läggs ner..

2011-07-15 @ 12:26:50
URL: http://angelicahjartaerik.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0