2 mars: Fortfarande trött

Undra när tröttheten börjar släppa efter att startat det nya jobbet? När man kommer in i dygnsrytm och arbetsrutiner ordentligt vill säga? Tar säkert någon vecka till.

När jag kommer hem runt 18-tiden så stupar jag i säng tidigt på kvällen.Hinner klappa om ungarna lite, natta dem, käka och sedan bums i säng. =)

Idag har jag hunnit till Biltema i Borlänge för att hälsa på min representant-kollega för Dalarna och hämtat lite varor till Gävle.


Praktiskt att man får in en hel pall i bilen.

Direkt från Gävle for jag sedan till mässan på GTK-hallen för att fotografera montern, mäta lite och prata med arrangörerna.


Enda montern på hela mässan som är (Biltema) blå.

Denna vecka blir tuff för mig. Blir att dricka mycket kaffe. I morrn blir det full fart med att fixa till montern med allsköns bra produkter som passar en bomässa och upp med reklamprylar, affischer m.m.. På fredag öppnar mässan och slutar kl 17 på söndag. Därefter är det nedmontering till sena kvällen. Man kommer vara lite slut på måndag =)

Det här kommer bli så jäkla sköj. Träffa massa folk, bygga monter och snacka roliga produkter!

Ring under helgen om ni vill ha fribiljetter så kommer jag ut med dem.Fann en helt underbar tråd på Flashback's forum om att göra ett skumt CV som ska skickas till olika företag och sedan se responsen. Vad sägs om dessa förslag =)

¤ Kursen Amning och Bröstmjölk på 7.5 poäng.
¤ Meriter: Stark, Bra med barn, Händig med korv
¤ Co-producent hos Gebe film jan 1977 - dec 1978 (anm: filmbolaget som producerade "Fäbojäntan")
¤ Specialist-neurokirurg eller något liknande. Sen hipp som happ typ "Tidningsutdelare för Metro med Odenplan som bas".
¤ Symaskinskörkort och en lucka på 8-10 år.
¤ Referens: Lena Handén.
¤ Jag ser bra ut. Jag förstår allt som ni säger.
¤ Ligger på delad tredjeplats i skytteligan, Norrbacka HIF:s rullstolbasketlag.
¤ Intressen: Bowling, körsång och skapa medaljer av trolldeg.
¤ Meriter: Simborgarmärket och baddaren. Fiskekort. Andrapris i en novelltävling för mitt bidrag "Frans lär sig ett språk".
¤ Avslutar med ett klockrent CV av Lord Necro.Silas har tagit sina första två steg (med stöd). Missade det så klart. Men snart så önskar man väl att han kunde krypa ett tag till, haha.

I söndags for vi till Årsunda sent på kvällen (pga baksmälla x2 här hemma, haha). Bror fyllde 34 bast. Vi brukar köpa lotter till varandra vid bemärkelsedagarna och karln vann 500kr på en av lotterna. Plus att han vann en del på de andra också.

Jon ville inte åka hem så klart. Det var så roligt att busa med kusinerna. Till sist fick vi med honom och vi kom hem sent som attan.Fattigt med länkar denna blogg. Har inte orkat eller haft tid att surfa. Har dock en helt underbar länk jag kan dela med mig av som kanske väger upp avsaknaden av de andra länkarna.

Herrar gör upp med ljussablar på franska landsbygden.Kommer hem med nya grejjer hela tiden! Farligt att jobba på Biltema.

Ny micro inköpt och ett impulsköp på en ordentligt nedsatt blodtrycksmätare för endast 74,90kr. Behövs på ålderns höst kanske =DNär man är ute och åker mycket som mig får man se det ena och det andra. Det jag irriterar mig mest över just nu är julbelysningar !!

Det är MARS månad för guds skull !!

Inte nog med att det vimlar av julbelysningar här och där. De lyser dessutom! =O
Värst var det häromdagen i ett stort hus där det fanns lysande adventsljusstakar i varenda fönster. Makalöst.Ha en skön helg... jag ska slita som attan denna helg och samtidigt ha ordentligt roligt. Nästa helg blir en vilohelg i alla fall.

Besök mig gärna på mässan i Gävle vetja.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0