27 okt: Viktigt!

Dom som hackade Bloggtoppen och Gratisbio.se har släppt ett dokument med alla e-postuppgifter de kom över. Angelicas e-post och lösen stod med i dokumentet. Hon fick ändra alla lösenord på alla sina inloggningar nu under kvällen.

Kolla om din e-post adress står med! Ladda hem zip-filen här och öppna textdokumentet. Sök efter din e-post adress med sökfunktionen (CTRL-F). Sök upp och ner i dokumentet.

Angelica har haft tur (och skicklighet.... av mig som fann dokumentet, haha) att hennes FB konto m.m. inte blivit hackat. Men mångas konton har blivit hackade. Checka in denna tråd på Flashback. Många komiska facerapes men även grövre saker har gjorts som ställt till en jäkla massa elände. Plus att alla dina konversationer kan läsas på e-posten och då eventuellt på Facebook!



Nuså är hallgolvet och köksgolvet klara. Kommer bilder i nästa blogg. Vi blev riktigt nöjda.

Så nu blir det att besöka Mio och IKEA på söndag och shoppa arselet av oss.



Fiskat fram flera bilder från festen på Kratte Masugn =D







Silas har varit lite hängig i veckan och hade även feber. Han tog sig för örat och kunde inte sova under en natt. Men dagen efter var han pigg som vanligt och hade inte ont i något öra. Vette tusan vad det var för något.

Jon har blivit väldigt kaxig sedan han flyttade hit till Sandviken. Ibland ful i munnen och uppkäftig. Men självklart bestraffas det direkt så han börjar lära sig att bete sig =)



Julbordsdags! Själv ska jag till Furuviks Brygga med Biltema-gänget den 7 dec och Angelicas jobb slog på stort och bjuder alla anställda på Julgalan på Göransson Arena inklusive julbord med mera.

 



Brorsan hade ca 90% av alla He-Man gubbar som fanns. Nu är alla borta. Kolla in priserna på denna sida.

Underbart =)

Favorit i repris. Darth Vader jävlas.

Skön orkester!

Sådan här ska byggas när man skaffar hus =)

Så rik och inte kunde ta sig ut ur landet osedd eller med riktigt skydd. Underligt. Men hoppas förmögenheten går till att bygga upp landet igen.

Första huset vi tänkte köpa när vi skulle flytta från Dalarna till Gästrikland på 80-talet. Det var samma pris då som nu (??).



I morrn blir det jobb förståss och på kvällen Halloween fest i Jäderfors hos Christian och Therese.

På lördag ska jag vara rätt så pigg (hoppas jag) för då ska jag bland annat göra en Halloween-tårta åt ungarna och fira med dem med bus, godis och god mat.

Ja... och på söndagen som sagt - Nya möbler och inredningsprylar då vi sedan juni äntligen fått ordning här hemma med allt!

Kommentarer
Postat av: Erik

Hadde du varit på fest i Kratte Masung eller var det Whale Spotting i Canada?

2011-10-27 @ 21:40:58
Postat av: kyd

Erik: Asg! Ja nu blev jag osäker.

2011-10-27 @ 22:32:34
URL: http://kyd.blogg.se/
Postat av: Lina

Oj men fy tusan, min mail fanns också med. Vad himla obehagligt :S

2011-10-28 @ 09:45:59

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0