31 jan: Jobb åt flera håll

Eftersom jag inte vet om jag får jobbet i Söderhamn på Samhall, så fann jag ett backup-jobb som jag sökte för några veckor sedan som också ligger i Söderhamn. Igår fick jag komma på anställningsintervju!

Undra hur många anställningsintervjuer jag varit på de senaste åren? Jag har arbetat som provanställd i över ett års tid (visserligen har jag visstidsanställning nu) i olika företag, haha.

Förra året hade jag tre stycken olika jobb plus att jag fick ett fjärde men som jag tackade nej till (försäljningschef på Sector Alarm). Sen gick det en liten bit in på januari detta år och jag har två nya jobb på gång. Int klokt.

Det jobbet jag sökte nu, som jag var på anställningsintervju hos igår, var på Teleperformance och har kundtjänstuppdrag åt t.ex. Boxer och Tele2. De sökte en person som var ansvarig över rekryteringen med mera administriella uppgifter.

Dock var inte lönen lika hög som på Samhall, men det kanske man spar in på resor fram och tillbaka till Gävle varje dag.

Skulle jag få jobbet på Samhall i Söderhamn, tar jag nog det jobbet hellre. Inte bara för lönen utan även att jag kan bestämma själv hur jag ska bygga upp tjänsteverksamheten för Samhall i Söderhamn. Tror det kommer bli en tuff men rolig resa som är mycket utvecklande för mig själv.

Men som sagt är inte förhoppningarna så höga kring det jobbet, då de sökte en kvinna (som konkurrenten också är) och att jag inte har sådan lång erfarenhet inom Samhall ännu som personalledare.

Efter att jag varit på anställningsintervjun, kommer jag hem och öppnar jobb-mailen och ser ett mail från chefen i Gävle där han bland annat skriver:
Jag har ett upplägg som nog skulle passa dig med utgångspunkt ifrån Gävle. Nu kittlar väl det va :-)

Gaaah! Nu får man väl en jätteintressant tjänst i Gävle bara för att kollegorna inte vill att man ska börja i Söderhamn och så blir det svårt att välja IGEN! Under ett års tid har man fått göra stora val kring jobben som har varit jättesvårt. Det verkar inte ha slutat ännu, haha. Men samtidigt är det ju roligare att ha mycket att välja på än inget alls!



Några kommentarer från Johnny som jag samlat på mig:

Från hanses blogg:
I dag efter flera dagar i sängen så tog jag mig till sjukan och ska få undersökning. Hoppas på bra läkarvård och en läkare som pratar samma språk och inte nån häxdoktor som vill att jag ska ta stortånaglar, öronvax och koka te på Kennys raggarväst och dricka brygden samtidigt som 3 getter gnider sig mot mig.

Johnny angående min förra blogg:
Har du en blöja till mig? Såg bilden på dig i nian... och jag tömde tarmen.



Angelica Jonsson, min sambo och livspartner har slarvat bort en Triss-lott. Den var oskrapad så vi vet inte om det är någon vinst på den men tänk om det är det!!?

Angelica LETA for fuck sake!



Dagens Fundering:
Läste en nyhet angående en viss sorts fisk som bara under 40 års tid har p.g.a. evolutionen skaffat sig fjäll. Fiskarten hade aldrig behövt haft några fjäll tidigare för att det fanns väldigt få rovfiskar i just denna sjö.

Helt plötsligt svämmade det över av rovfiskar av någon anledning och den utsatta fisken utvecklade fjäll helt automatiskt på sådan kort tid.

Funderingen är då... Är inte detta en av de största bevis vi kan slänga i ansiktet på tok-religiösa hjärntvättade människor som förkastar evolutionsteorin?

Att de kan förkasta fossiler från dinousarietiden och säger att allt är ett påhitt, kan jag förstå till viss del då det inte är ett nutids-bevis så att säga. Men detta då? Hur ska de kunna motsäga detta bevis??



Jon är mycket bättre i magen, även fast han kan klaga lite då och då att det värker. Men jag tror han blir hemma på måndag också för dagispersonalen tar nog inte emot honom om han har lös avföring fortfarande, för det kommer han nog ha i någon dag framöver efter denna jäkla magsjuka.

Jag och Angelica verkar ha klarat oss fastän vi var nervös igår då våra magar strulade lite. Men det berodde nog på att vi knappt ätit något vi heller under dessa dagar. Plus att Angelica fick magkatarr för hon blev uppstressad.



Dagens galleri blir denna gång på...
Angelica!



Kommentarer
Postat av: Ida

Men gud... Kan inte du skriva en jobbansökan åt mej en gång? Det är ju sanslöst hur mycket du har att välja på!

2009-01-31 @ 15:21:22
Postat av: Anna

JA, vi tänker också så - fjortisarna går på Eriks Lag. Bara att hoppas att de har gjort slut på barnbidraget i större el mindre utsträckning och inte har så mycket kvar att rösta för längre ;-)

2009-01-31 @ 16:31:31
URL: http://vingo.blogg.se/
Postat av: Anna

UNDERBART att vara eftertraktad på arbetsmarknaden!

Sug åt dig att du är så fantastisk att "alla" vill ha dig =)



2009-01-31 @ 16:35:44
URL: http://vingo.blogg.se/
Postat av: Anna

Ja ja ja.... men för vems skull stannar du på en och samma arbetsplats om det finns något mer attraktivt - din egen, eller arbetsgivarens?



och vem vinner på att du hellre vore på en annan arbtsplats - du eller arbetsgivaren?



;-)

2009-02-01 @ 03:40:53
URL: http://vingo.blogg.se/
Postat av: Anna

Nej Kenny, vi såg körslaget på Corner igår, tillsammans med vänner, pizza och öl. Efteråt firade vi halva natten =)



Såg reprisen idag och blev tårögd nu också - De gjorde det så otroligt BRA!

2009-02-01 @ 13:11:38
URL: http://vingo.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0