31 okt: Spöka ut sig

Idag blir det att spöka ut sig tillsammans med några hundra vänner. Kvällens partaj blir Halloween-partaj i Kungsgården. Ni som ska dit... kom i tid. De släpper inte in så många.

Något jag absolut ska komma ihåg att ta med mig är en kamera. Blir en massa bilder på måndagsbloggen. Brukar ju aldrig orka skriva blogg på söndagar efter att man partajat på lördagar... eller fredagar =O

Angelica blir hemma med Jon. Båda är lite krassliga. Desto mer öl till mig, haha =)
Nä, nu var jag elak. Krya på er älsklingar.Galen polis prejar mopedist.

Den här kommer Johnny att gilla. Televinken!

Bästa rap-videon.
"If I had a nickel everytime I had a nickel, I would have two nickels". ASG!

Sittin' on tha toiletJon...

De där fyra pusslen jag köpte åt Jon, som han la på 15 min (!), har han nu blandat ihop alla bitarna men lägger pusslena iaf. Alldeles som han vill ge sig själv utmaningar.

Jon vaccinerade sig i tisdags och på onsdagen när jag hämtade honom på dagis var han kokhet och somnade nästan direkt när han kom hem. Han hade nästan 40 grader men det gick över ganska snabbt. En av biverkningarna var att få feber som en reaktion på vaccinet.

Bytte blöja på honom häromdagen och frågade bara impulsivt - "Vad har du bajsat idag då?"
Jon: - "Kyckling."

Jon till mig: - "Du och jag pappa har snopp men mamma har bara en rumpa."Black Knights har beslutat sig för att släppa en ny skiva på deras reunion-spelning 13 feb!! Säljes under kvällen av Vintjärn Records.

Julbord för medlemmar i Los Raggos och Hillbillys i deras lokal i Gävle 12 december! Mer info kommer angående vilken som ska ta med sig vilken mat osv. Rockfire spelar på kvällen. Medlemmar gratis entré!Ha ett roligt Halloween-firande!


28 okt: En isskrapas betydelse

Vi översvämmas av massvis med isskrapor i olika utföranden varje år innan snön och isen kommer. Varje år köper jag en ny för de försvinner i bilar man säljer, tappas bort eller går sönder.

En isskrapa ska vara hållbar och ha ett bra skär så man slipper stå och jävlas varje morgon när det hård is på rutorna. Ett bra handtag är inte fel heller.

Har köpt alla möjliga isskrapor genom åren. Allt från de som varit gratis till de som kostat närmare 200kr/st. Men nu har jag hittat den bästa hittills... köpt på Dollarstore! 50kr endast dessutom. Det gick helt galant i morse att få bort isen.

På Anetorn i Sandviken fann jag världens hightech-isskrapa. Den var rund och elektrisk som så att den värmdes upp och roterade runt med tre små skär. Den gick på 350kr. Var sugen men det var lite väl mycket för en isskrapa tyckte jag.

Ja... man kan fylla en halv blogg om isskrapor också =)Igår var vi till Söderhamn. Besökte en massa affärer... bland annat Dollarstore då. Jon fick även sin vaccination och det gick som vi befarade - Han var helt vansinnig. Jag var likadan när jag var barn när jag besökte läkare.

Inte nog med att han fick lite ont i armen efter sprutan... han slog i huvudet i väntrummet så han fick världens bula, men då grät han inte. Det värsta var väl att han inte fick bestämma om han skulle ha spruta eller inte och att vi fick hålla i honom. Fan va stark han är den där lille pojken. Han kunde röra sig ändå, fastän både jag och Angelica höll i allt vad vi orkade!LOL

Om den här tjejen kunde finna en partner, så kan ALLA finna en partner!


Få pengar för dina ärr?

Undra om någon fick en kvinna?

En av Antes lördagsnöjen.Beställt boken Rivstart. Enormt med tips kring att starta eget. Allt från bokföring till regler och alla möjliga bidrag man kan få.

Har sådan enormt stark lust till att starta en egen rörelse men det är just pengar det sitter i. Att man överhuvudtaget får lån och oron om det inte skulle funka när man väl tagit lån.

Det finns tre sorters företag som skulle kunna funka att ha häromkring Stråtjära eller Bergvik - Verkstad/Järnhandel, Vapenhandel/Jaktbutik och Restaurang/Pub.

Lokal är det minsta problemet... det är "bara" att göra om gamla lagården här hemma, men det kostar flera hundratusen att göra om lokalen förståss.

Jag vet... jag fokuserar på hinder istället för möjligheter. Det är dock att detta stora ekonomiska hinder är inte en liten tröskel att kliva över. Det är en stor vägg att ta sig över =/

Men har jag väl tagit mig över den väggen, då jäklar... Då blir jag en maskin till familjens förtret. Jag är säker på att jag kommer göra allt för att det ska gå runt ekonomiskt men man får offra ganska mycket för det så klart.

Ja, hur fasen ska man göra?

25 okt: TV-spels-dag?

Vilket otroligt tråkigt väder.

Blir att sitta inne och spela TV-spel... fast jag har inte lust med det heller känner jag. Ska nog tvätta Balder istället (med rotborste) och hitta på något med Jon.

TRÖKDAG! Vädret får en bli lite surmulen känner jag.Jon fick 4st nya pussel av mig när vi var till Bollnäs i lördags. Dessa 4st pussel la han efter varann på ca 15 min!! Otrolig pojk.

I lördags sov jag länge av någon anledning. När jag vaknat åkte vi till Bollnäs sjukhus för att hämta Anders medicin han hade glömt där. Därefter blev det Rusta och Coop och inköp av pizza på vägen hem.

Trots att jag sov länge så la jag mig tidigt igår. Vi tittade på Paranormal Activity i sängen. Den var inte alls så hemsk som de gått ut med. Blair Witch Project var typ 100ggr mer skrämmande.Har gett bort min mobil till en vän för hans mobil var vansinnigt kass och det går oftast inte att komma fram till honom. Så jag tog Angelicas gamla mobil ist och i den fann jag nästan 250st bilder och en del videofilmer från när Jon var bebis!

Jag hade knappt sett någon av bilderna tidigare men nu har jag lagt in dem på datorn. Här är några av dem...

> Såg jämt helt drogad ut på ögonen när han drack mjölk.
> Pappa och Jon är ute och handlar.
> Jon och mamma.
> En till bild på de två.

> På skötbordet.
> Jon och pappa klipper gräs.Ett passande namn på toapapper. Ó dýrt var det också =)

Hahaha! Bästa tjuvlyssningen på länge!

En snubbe som har en aning missanpassad tupé.

Söt valp!

Söt valp 2!Avslutar med veckans mest idiotiska rubrik i kvällstidningarna:

Vi valde att abortera vårt ofödda barn.

No shit? Undra om det kallas mord att abortera ett fött barn då?Uppdaterat:
Precis när jag skrivit klart bloggen så ringer Erikas mormor och vill ha vinterdäcken påsatta på bilen. Då kommer jag ut lite idag iaf. =)

Undra om det skulle funka med en verkstad här i byn? Fixa lite enklare grejjer med bilar. Beställa hem reservdelar m.m. Skulle vara jävligt skoj men jag vet inte om det är realistiskt ekonomiskt sett?

22 okt: Irriterande företag

Innan jag går in på vad jag menar med rubriken så ska jag för ovanlighetens skull börja med att slänga ut ett härligt gäng länkar:

Kukprovning i morgonsoffan.

Vad som händer i Las Vegas (hissar) stannar inte i Las Vegas.

Shut up woman, get on my horse

Humor med katter!

Jäklar! Ska den här killen vara amatörsångare??Vid Gudarna va förbannad jag blir på vissa företag. De senaste är Fuji (Kungsfoto) som säljer skolfoton och Vapex som säljer vapen, ammo mm på nätet.

Skolfotona var svindyra och det gick inte att välja de antal ark som jag själv ville ha för avtalet med skolan var inte upplagt på så vis att jag kunde välja två ark. Men det är för i helvete med mig avtalet borde göras med eftersom det är jag som betalar? Skolan betalar för fan inget?? GRRR!

Du kan skicka tillbaka de bilder du ej vill ha, säger de för att komma kring detta. Men då kan jag för fasiken beställa det jag vill ha från början istället? Men de tjänar väl på att folk inte orkar skicka tillbaka fotona. Men varför ska jag skicka tillbaka fotona för egentligen? Vad ska dom med de fotona och göra? De kommer ju kasta dem iaf.

Det andra företaget är Vapex som säljer svinbillig och bra ammunition på nätet. MEN... efter att man lagt ordern och den är ivägskickad så kommer det ett meddelande om att frakten och efterkravsavgiften är minst 520kr!! Så det var bara att skicka iväg ett mail att jag ångrade orden. Köper ammo för 200kr och avgifterna är på 520kr!?

Sjukt att de inte berättar det innan man beställt varorna. De höga avgifterna berodde på extra hantering via posten och speciell frakt för ammunition.

Det stod att man skulle läsa köpvillkor angående frakt men det stod inget om mininumavgiften 520kr.

Jag blir vansinnig på sådana här företag. De vinner ju inte på detta i längden!? De får kanske någon att nappa pga att den kunden inte orkar bry sig men nästa gång väljer kunden ett annat företag.

Alla kort på borden, billiga priser och superbra service gör att man återkommer som kund.Det verkar komma en jäkla massa folk på Halloween-festen. Jag hade tur att få sussa hos Håkke som bor ovanpå festlokalen. Verkar var många som ska klä ut sig också. Likaså jag... i lightform. Dvs det blir bara något litet plagg.

Johnny tänkte bjuda på Absinthe på Halloween...

Ögonvittnesrapport : Vi såg Kenny hångla med en skäggig kille efter han druckit 4 st huttar i rask följd.Hur många män behövs det för att öppna en öl?
Ingen.
Den ska vara öppnad när hon kommer med den.

Varför har kvinnor mindre fötter än män?
Det har kommit under evolutionens gång som gör att de kan stå närmare diskbänken.

Varför dör män före sina fruar?
Därför att de vill.

(credits till Ante)Ni häromkring Skog/Holmsveden som läser min blogg... Visste ni att det varit en enorm tågolycka i Holmsveden? Dock var det 1917 men ändå. Den 16 februari 1917 körde ett snälltåg genom en felaktigt lagd växel vid Holmsveden och körde mot ett punkthus. 11 personer omkom och 40 skadades. Tågets passagerare var ryska krigsinvalider på väg norrut mot Ryssland.

Det är inte nog med det. 24 april 1966 kolliderade ett motorvagnståg med en vagnuttagning i Holmsveden. Vid olyckan dödades 6 personer och 12 skadades.

Två av Sveriges värsta tågolyckor har hänt bara 1 mil ifrån mig.

Snälltåg = snabbtåg. Snäll kommer från tyskans schnell som betyder snabbt.
Motorvagnståg = Rälsbuss
Vagnuttagning = Reperationståg
 I måndags kväll ropade Jon på mig och ville att jag skulle ge honom en leksak när han ligger i sängen.

Jag: - Men du har väl ben själv att gå med och hämta en leksak? Inte ska jag behöva springa och ge dig en leksak när du har två ben att gå med själv?

Jon: - "Nej, jag har bara ett ben."Har gjort ett beslut angående att vaccinera sig mot svininfluensan eller inte. Det är inte lite funderingar vi pratar om. Har vägt det ena efter det andra och kommit fram till...

Jag ska vaccinera mig. Detta pga följande:

¤ Att barn är mer känsliga för att bli sjuka och jag har ju Jon och han går ju på dagis där han kan smitta flera barn. Eller att han blir smittad och smittar mig om vi inte vaccinerar oss.

¤ Att jag är beredd att ta biverkningar av vaccinet i vikt med att jag skulle aldrig förlåta mig själv om något skulle hända Jon eller något annat barn pga mig. Att få en farlig biverkning verkar vara samma risk att dö av svininfluensan... väldigt liten.

¤ Att vara solidarisk att inte sprida smittan då vaccinet bevisligen motar bort influensan.

¤ Att jag bor granne (10 meter ifrån) med svärmors partner som nyss fått skelettcancer och är väldigt känslig mot just denna smitta och vill inte vara den som smittar honom då han börjar ta sig genom denna jäkla cancer så bra.Nu har jag lyssnat på länken Shut up woman, get on my horse (som går runt i en slinga) under hela tiden jag skrivit bloggen. Man börjar bli lite konstig i huvudet känner jag, haha.

Bäst att stänga av den nu =)Avslutar bloggen med att berätta att...

Världens största testikel tillhör blåvalen och väger ca 500 kilo.

19 okt: Göra plats i garaget

Snart kommer Lill-Kenny. Han vill in med en eller två bilar i garaget så vi måste flytta om lite därinne. Men det kommer gå bra. Det finns plats. Första snön kom idag så det är väl lite brått att få in bilarna på vinterförvaring.

Ska in till stan i morrn för att ställa mig i kö för att lägga om två vinterdäck. Sen ska jag montera dem på bilen. Alltid kaos när första snön kommit, haha.

Kom ihåg när man hade gummiverkstaden. I tio år var det likadant - Första dagen det kom snö så hade vi alltid en lång kö med bilar utanför och alla hade jättebråttom.Hur tusan ska man göra med influensa-vaccinet. Angelica strider för att hela familjen ska vaccineras men jag är emot pga...

¤ En vanlig influensa brukar ta död på många många fler än vad denna svininfluensa gjort och de som dödats är oftast dem som haft övriga sjukdomar eller dålig hälsa i övrigt.

¤ Det är kvicksilver i medicinen och vissa säger att det är så lite kvicksilver att det inte gör något för ens hälsa. Andra säger att det är farliga mängder kvicksilverhalter i medicinen.

¤ Att jag anar att media har förstorat det hela och det gått överstyr.

Ja jag vet inte ut eller in...Carlsberg reklam

Något jag alltid anat faktiskt. Spågubbe, kan det vara något att börja jobba som?

Nu skulle man haft en firma som servat lasrar på Kelloggs. Kan bli en del service anar jag.

Häftigaste toaletten någonsin.

Men Benny då.På onsdag ska jag på filmkväll på Rowdy´s i Kungsgården. Kolla på Blues Brothers, käka varma mackor och umgås med polare. =)

Övrigt jag ska försöka ta mig till att göra i veckan är att ta tag i det här med Tradera. Har skjutit upp det länge nu. Det enda roliga är att få betalt, haha. Jobbet att fotografera, lägga ut annons och svara på hundratals mail är inte det skojigaste precis.Angelica hade bråttom till jobbet i fredags morse och rabblar en massa om blöjor med mera och får iväg ett snabbt hejdå.

När Angelica stänger dörren så säger Jon: Några pratar fort.
Jag: Är det svårt att förstå när vissa pratar fort?
Jon: Ja, de ska prata sakta.
Jag: Tycker du mamma pratar fort?
Jon: Jaaa... men du pratar sakta du.
Jag: Är det bra det?
Jon: Jo det är bra det.

Vad han växer och utvecklas vår Jon. Han kan numera skriva sitt namn med kylskåps-bokstavs-magneterna och även på datorn. Han kan även en del bokstäver. Endast 3 år gammal =)

På nedanstående bilder tycker jag att han ser så mycket äldre ut än 3 år.

Avslutar med Dagens Jösses:

Huichol-indianerna i Mexiko band snören runt sina testiklar som deras fruar kunde dra i under förlossningen, så att de skulle kunna dela smärtan med varandra.

16 okt: Hämta bilen

Idag ska jag hämta bilen i Sandviken. Allt har de fixat, till och med lackat huven. Det var en jäkla lång lista de rabblade upp för mig om vad de hade bytt ut. Men de kanske passar på när försäkringsbolaget betalar kalaset =)

Därefter ska jag och Jon till Cornelia för att ge henne presenten som hon skulle fått när hon fyllde men vi har inte kommit iväg på grund av att Jon varit sjuk och att bilen brann =/

Sen ska jag hjälpa Lill-Kenny med datorn som krånglar, så det blir full fart idag. Ska ta och luta mig tillbaka med en kopp whiskey när jag kommer hem.I morse var det mysigt. Angelica fick gå tidigt i morse då de behövde en vikarie på Fritids och Jon kröp upp med mig i sängen. Då sa han att han ville mysa och prata, haha.

Så vi pratade och pratade om allt möjligt. Mamma & pappa, dagis, kompisar, maträtter, mormor & Anders, monster och en massa annat.

Efter en timmes prat och mys så sa han till sist "Jag älskar dig, pappa". Sen skulle det bli kuddkrig. =)

Sådana här stunder som man känner att man vill ha 10 barn, haha.

På tal om barn... kommer ihåg min fd:a sambos kusin som var runt 10-11 år och lekte i lekparken och stojjade runt. Nu är hon modell i Sthlm (!).

När jag jobbade i butiken i Sandviken så stod hon helt plötsligt framför mig och hälsade så vuxet och undrade om jag kände igen henne. Konstigt när man har föreställt henne som ett barn i huvudet eftersom man inte sett henne på massvis med år. Fan, va gammal man är. =D

Något som är roligt var att jag sa redan när hon var ung att hon skulle bli modell. Jag var bombsäker och så blev det också. Hon har de där linjerna i ansiktet som utmärker en modell.


Kari BergAngelica borde ägt en systemkamera. Hon tar bra bilder med sin mobilkamera, undra hur bra det skulle bli med en riktig kamera. Hon verkar ha känsla för att finna fina motiv i naturen.

Fick precis veta att vi fick det förband vi ville ha den 13 feb!

Nämligen ett ytterliggare bra teddyboy-rocknroll band - King Drapes, från Finland!

King Drapes hade visserligen spelningar vid det datumet men de har ställt in dem för vår skull =)

Värsta målet jag sett i ishockey någonsin och det görs av en nio-åring!!

Ja, svenska är nog lite svår att bemästra och förstå.

Det här hade jag kunnat förklarat för Regeringen för 20 år sedan utan dyra utredningar.

Trampolin ExtremeHa det gott alla läsare.

13 okt: Långtråkig dag

Inget av nytta har hänt idag. Har bara inte orkat. Varit trött ända sedan jag vaknade. Kanske man skulle lagt sig en timme runt 12 tiden och varit pigg resten av dagen?

Skjutsade Jon till dagis med Helenas Pontiac eftersom jag saknar en egen bil (läs tidigare blogg).
Så fort jag startade igång härligheten så säger Jon... "Nu låter det bra."

Kan inget annat än hålla med. Riktigt potent starkt ljud. Var ett bra val Helena att montera dit två extra ljuddämpare. =)Men i morgon ska jag vara pigg. Det ska monteras en hylla och så ska jag börja fotografera alla grejjer som ska ut på Tradera. Säkert runt 50 st olika saker men har av vissa saker cirka 50 st av en o samma sak. Så det är en del som ska säljas.

Kom på att jag har enormt med grejjer som ska gås igenom på ladan också. Men det får ta me tusan bli ett av alla vårprojekt.

Det största vårprojektet blir uthuset som kommer rasa snart. Hoppas jag kan få låna en traktor och forsla undan bråtet och elda upp det.Jon har fått foton från dagis.

Fotot är tagning nummer två av porträttbilderna. Första gången var han så sur att vi fick åka hem. Det var visst hemskt och farligt att bli fotograferad. Hemma är han värsta linslusen istället.

De fick försöka fotografera honom utan att jag var med en vecka senare, och då gick det ganska bra iaf. Han sa till fröken att han skulle lipa, men det hann han inte, haha.
Luta er tillbaka...

...och få information om de 10 mest farligaste hundraserna som finns. Grundat på arvsanlag och uppfödning.

...och titta på pole-dancing. (Tack Johnny för tipset)

...och se denna underbara film om Sveriges skattepengar som heter 1200 miljarder. Den
gick på TV för ngt år sedan men är minst sagt lika aktuell idag. Man blir berörd.
Nu ska jag gå igenom några hundratals foton, dricka upp kaffet och bada Balder... igen.

Balder har varit lite dålig ett tag och när han är sjuk så luktar han än värre än vanligt.

Cya!12 okt: Fantastiskt stolt

Förutom lite kiv kring mätning och vägning på Jons 3-års koll så gick det jättebra. Han skrattade och hade kul mestadels. Trodde det skulle bli värre faktiskt. Typ grin och gråt genom hela kontrollen.

Testerna var pussel, memory, språk, hoppning och en del frågor till oss föräldrar.

Blev mäkta stolt när BVC sköterskan sa att hon aldrig sett en 3 åring lägga pussel så bra under hela sitt yrkesliv och gjorde en anmärkning om detta i journalen.

Pussel som är svåra och tar lång tid för 6 åringar att lägga, la Jon på någon minut endast! Så sköterskan tror Jon blir mycket duktig på t.ex. matematik och schack och liknande.

Det var lite för lätta pussel ändå för Jon, då dessa pussel hade ramar. De pussel han har hemma har inte ramar och ett av pusslen är olika på två sidor men han lägger dem utan problem ändå. De pusslen är nog för 8-10 åringar. Jag ska erkänna att det tar längre tid för mig att lägga dem än när Jon gör det.

Eftersom han var så duktig och gjorde mamma och pappa så stolt så åkte vi och köpte en leksak. Efter en del beslutande så blev det ett svärd. =)Gravt irriterande. För om programledaren hade varit man, då hade det varit skriverier över hela världen.

ASG! Fy fan för Karin asså.Hur många har jag blockerade på MSN just nu?
3st

Hur mångas meddelanden (news feed) har jag döljt på Facebook just nu?
9st

Vissa människor är så otroligt dryga... eller underliga.
Nä, jag tror inte att någon av er som läser bloggen är någon av de jag blockerat. Var lugn =)Barack Obama ska få fredspriset. Höll på att smälla av när jag fick höra det. Karln har ju inte gjort något ännu. Ingenting! Han har bara pratat ännu och det kan vilken jävla idiot som helst göra.

Nobelprisakademins medlemmar har säkert många fina utbildningar och utmärkelser, men det saknas vanligt sunt förnuft.Skulle ju ta med några bilder på bilarna jag skrev om i gårdagens blogg men glömde bort det.

Kommer här istället...

Först två bilder på Helenas Pontiac och en bild på Antes Plymouth.

Denna dag blir nog lugn. Söka lite jobb och leka med Jon, blir det nog.

Skriver mer i veckan.


// Stolta farsan

11 okt: Sömnrekord

Brukar sova ca 5-6 timmar/natt. Denna helg har varit helt tvärtom av någon anledning. Kan vara att bilen brann, lång resa till och från Sundsvall och att man festade till på fredagskvällen. Hjärna och kropp skrek om att få koppla av =)

Fredags sov jag 11 timmar
Lördags sov jag 12 timmar
Söndags (inatt) sov jag 13 timmar

Jag kanske föryngras och blir tonåring igen? =DHade jäkla skoj i Sundsvall. Bara massa skratt och tok. Det blev en del drickande också men efter ett tag så tog det bara stopp, eller ja... jag kände på mig att om jag drack mer nu så skulle jag inte kunna gå. Trots detta mådde jag lite dåligt på natten faktiskt.

Köpte mig självklart en TNE t-shirt och stod längst fram och öste. De har en jäkla inlevelse när de spelar de dårarna.Körde hem Helenas (hon på ovanstående bilder) Pontiac Firebird igår från Sundsvall. Jösses vilket monster. Man är inte van med dylika bilar och motorer när man bara kört Buicken under året. Helt underbart ljud, motorn går perfekt och hela bilen är inte bara rå, den är snygg och välvårdad.

Antes gula fara var ju också något härligt att minnas under året. Glömmer aldrig när han gör donuts med dylik bil. Man satt som en klisterlapp i kupén.Några länkar så klart:

Kina firar.
Mest otroliga tyckte jag var bilden på kvinnorna som marscherar. Benen är i samma nyans och samma storlek på allihopa.

Inte fan tror jag brudar i allmänhet vill ha feminina killar?? I don´t get it.

Sämsta marknadsföringen.

Bästa upploppsbilden någonsin.Idag ska jag bara ta det lugnt. För i morgon blir det en riktig prövning... jag ska till Hälsocentralen med trotsiga Jon på en tre-års kontroll. Kommer nog sova 14 timmar i morrn oOJon är medvetet om sin trotsighet...

"Jag säger inte jaaa, jag säger bara nääee".

8 okt: Opeln brann idag

Jo, det är sant. Det är ingen falsk rubrik för att ragga läsare =)

For till Sandviken idag för att ha en anställningsintervju. Den blev inte av... Fick ringa och säga att min bil har brunnit och att jag får återkomma nästa vecka. Undra om de trodde de på det? =)

Jag kom till korsningen vid Statoil och där såg jag att det rykte så förbaskat under huven. Men jag kunde inte stanna där utan for snabbt ner till bilhandlaren Anetorn, där jag köpte bilen. Låg bara några hundra meter därifrån.

Under den halv minut som gick efter att jag gick in och hämtade en verkstadskille, så hade motorn fattat eld och lågorna flammade ganska högt då jag öppnade huven.

Verkstadskillen sprang som Stånk-Tommy in efter brandsläckaren och släckte elden. Jäklar va snabbt elden tog sig i plastdetaljerna i motorutrymmet.

Jag hade tur i oturen då jag var så nära en verkstad. Hade bilen fattat eld på motorvägen så hade jag bara kunnat stått och sett på när den brann upp. Ingen brandkår skulle hunnit ut innan den skulle brunnit upp. För som sagt... Jäklar va snabbt det började brinna.

Ingen av de som jobbade på verkstaden hade sett eller hört talas om att en sådan ny Opel har brunnit någonsin. SAABar och Volvon har haft vissa problem med bränder men aldrig en Opel, sa de. Men självklart ska MIN nya Opel ta eld.

Får se om försäkringsbolaget dömer ut bilen och jag får en annan eller så repererar de den. Då måste de lacka om huven också. Men det är väl lika bra, det var så mycket stenskott på den ändå. En rekond behövs också. Luktar brandrök inuti kupén. Självrisken var bara 1500kr och det är ju iof billigt att få en ny lack och nya motordelar eller kanske en ny motor helt och hållet.

Ante kommer skratta åt detta efter fadäsen med växellådsbalken i somras, haha. Men nu ser du Ante vilken tur jag har med bilar. Gamla som nya. Köpte en ny bil för att slippa jävlas och så brinner den! Har aldrig varit med om att ägt en bil som brunnit någon gång.

Efter en snabb titt så ser det ut som att olja har sprutat ut från oljegivaren (som sitter helt åt helvete egentligen). Oljan har tagit eld och därefter har alla jäkla plastkåpor tagit fyr.

Ja jäklar... vilken dag. Är helt slut. Ska bli skönt att få slappna av med någon öl i morgon med goa vänner.För i morrn blir det releasefest för Tillnyktringsenhetens nya platta i Sundsvall.

På lördagen far jag hem i en ultrasnygg Pontiac Firebird. Ska vinterförvara Pontiacen här hemma i garaget bredvid Buicken.Vad har hänt under veckan annars då?

Jon har saknat sin bäste vän Erik på dagis. Erik är på semester och Jon har varit riktigt butter att han inte varit på dagis, haha.

"Jag sätter mig här och väntar på Ejiik" sa han och vinkade ett ledsamt hejdå till mig när jag lämnade honom på dagis i morse =)

Vi har även hunnit med en utflykt där vi skulle kika på bävrar men det blev mer stojjandes, dricka choklad och käka smörgåsar. Inte lätt att smyga med en trotsig 3 åring i skogen.Blir rådjursjakt framöver med drevhund. Vi ska vara 4-5st med hund och jaga rådjur. Ska bli jäkla skoj. Lite trist att sitta i skogen själv jämt.

Så nu jävlar blir det att byta ut julskinkan till julsadel... nää, skinkan kan man fan inte vara utan. Finns inget bättre än julmat *längtar*Trodde det var förbjudet att sälja sådant här humbug. oO

Drottning Elisabeth II är bra gammal asså!

Haha. Sämsta gatuprataren jag sett.

Det är ditt fel!Avslutar bloggen med månadens låt som går i ett i hörlurarna.Ace hade många bra låtar när han var med Kiss. Men hans senaste album som kom för några dagar sedan var inte någe bra alls.Ha en skön helg.

6 okt: Utedag

Igår satt jag inne hela dagen så idag ska jag försöka hålla mig ute så mycket som möjligt, trots den tråkiga kylan. Har ju hur mycket som helst att göra. Trist att man inte har en riktig traktor. Man behöver en sådan för att få riktig ordning. Men någon gång så ska jag få råd =)Det är fortfarande dött med arbeten. Får inget svar från de arbeten jag sökt men i gengäld tycker jag att det finns mycket att söka ändå.

Samtidigt har man lust att starta något eget men det är svårt tycker jag. Det är inte bara en affärsidé som ska fram. Det är pengar, lokal och allt runt omkring. Jag skulle ha svårt att tacka nej att ta över en befintlig firma eller om någon ber mig komma med i ett företag. För egentligen är det skönast i själen att ha en egen rörelse.Taktlös möter hemlös.

Lennart - desperata killen.

Lilla hästen.

Äggta humor.

Ett riktigt bra band från Sandviken. Tack bror för tipset.Helgen var trevlig med en liten spontan-cruising i Gävle med Lea och flickor. Lite kyligt men man fick ta och värma sig med lite starkt istället. Trots detta mådde jag som en prins dagen efter. Underligt att man kan bli så dålig vissa gånger och ibland känner man knappt att man festat dagen innan?

I helgen far jag upp till Sundsvall och besöker Tillnyktringsenhetens release-fest. Ska bli riktigt trevligt känner jag på mig.Nu ska jag traska ut och starta motorsågen... ja försöka starta eländet iaf.

En påminnelse till er som glömt att betala medlemsavgiften till klubben. Gör det på clearingnr 7782 kontonr 12-27234.

Tjipp!

RSS 2.0