31 maj: Fullt ös i verkstaden

Vi fick ut bilen i helgen efter mycket problemlösning och idogt slitande. Självklart glömde jag bort att ta en bild på den när den blev klar men här är några bilder från hur den såg ut innan och under förvandlingen.Det strulade sig med att vi ej fick tag i någon svets så det blev inte att laga någe rost och därmed ingen finare lack. Detta får vi fixa under vintern. Men nu rullar den iaf. Ja, det blev en del barnsjukdomar på jungfrufärden men det går att fixa lätt. Tändkablar brann, generatorn var dålig m.m.

Även en film är utlagd från verkstaden.

Nu kan man som medlem låna bilen. Redan nästa helg är bilen utlånad. Bokningssystem kommer upp på hemsidan så fort jag får tid att fixa till det. Tid är dock något jag får väldigt lite av framöver för nu börjar jag min anställning...Mycket troligtvis i morgon redan. Min chef ringde nyss och undrade om jag kunde börja i morrn tisdag och självklart kunde jag det. Fick lite information om jobbet och att jag ska börja med att leta lokal till de 280st deltagarna jag ska ha. Till min hjälp skulle jag få en inredningsarkitekt som jag skulle arbeta tillsammans med.

Till dessa 280st deltagare behövs även några coacher ytterliggare så vi ska försöka få fram några duktiga sådana också.

Dessutom höjde han min lön. Han tyckte vi kom överens om för liten lön senast. Tackade oavbrutet. =)

Under lördagen kunde jag inte vara med att fixa med bilen då jag skulle besöka min mor och bror. Därefter for vi in till Sandviken cruising med Pontiacen.

Självklart var det regnväder. Det har det varit varje gång vi åkt ut med Pontiacen i år. Det var trots detta väldigt mycket bilar och folk.

Angelica till Jon: - Idag är det mors dag. Då ska man vara extra snäll mot mamma.
Jon: - Oj?Den här söta ungen älskar lasagne.

Fredrik Strage (musikjournalist) har besökt Meduza-tribute spelningen på Sweden Rock.

Nytt klipp med Kenta och Johnny från Småstadsliv - Paranormal.

Men för guds skull.

Skulle det blivit ett sådant här engagemang här i Sverige också tror ni?

Va i hela friden? Golfbollar verkar inte kunna gå sönder?My blog is worth $564.54.
How much is your blog worth?


26 maj: Frossa inatt igen

Hujjedamejj vilka nätter. Denna natt var inte lika hemsk som gårdagens men jag skakade och frös och kunde inte somna. Låg i badkaret nästan hela natten med migrän dessutom så jag trodde huvudet skulle gå av i två delar.

Har kommit på varför jag har feber och frossa. I måndags kände jag lite smärta i ryggen men det kan jag göra då och då så jag tänkte inte på det så mycket. Efter att jag skrev gårdagens blogg och reste mig från stolen kunde jag knappt resa på mig.

Ryggskott! Man tackar.

Idag är det lite bättre. Är lite öm och stel. Hoppas jag är bättre tills i morrn för då ska jag dona med Chevan i dagarna två.No shit?

Imponerande hur naturen framställer liv. Här är en kyckling som blir till.

Besatt kille.

Botox freaks (vad är världen på väg?)

Ja så här är det.Angelica frågar vad Jon vill äta till lunch.
Angelica: - Vill du ha fiskbullar?
Jon: - Ja... med grädde.

Jag går in och tittar till Jon om han somnat men det har han inte och han frågar vad jag ska göra och jag svarar att jag ska gå och lägga mig.
Jon, med barsk min: - Pappa, du sover hela hela tiden.
Jag: - Jasså, tycker du det?
Jon: - Ja. När det är ljust då ska du kliva upp på en gång!

 Några bilder från cirkusen igår...Jon var helt fascinerad och skrattade mycket. Mest åt hundarna och clownerna förståss. Jag tittade mer på Jon än på cirkusen. Men jag skulle aldrig aldrig betala dessa pengar för att själv gå på cirkus. Så bra var det inte. Sockervadd, popcorn och dricka var det hutlösa priser på dessutom.Skriver mer efter helgen och har då förhoppningsvis tagit bilder på Chevan också.
Tills dess... ha det gött.Getting married for the sex is like buying a Boeing 747 for the free peanuts.
Jeff Foxworthy

25 maj: Vilken jävla natt

Hela dagen igår var jag tung i huvudet och väldigt trött. På natten vaknade jag att jag frös något så fruktansvärt. Har aldrig i mitt liv frusit så mycket som i natt. Jag skakade oavbrutet och kunde knappt röra mig. Hela kroppen var spänd och kom knappt in i duschen. Tillbringade någon timme i badkaret och jag slutade till sist att skaka. Tror jag somnade av en sväng också.

Vad som orsakade detta vet jag inte riktigt. Tror jag hade migrän-light inatt för jag hade ont i huvudet kom jag ihåg. Under förmiddagen har jag haft värre migrän och legat och jämrat mig ända till kl 1430 idag. Hela dagen förstörd.

Fryser lite än känner jag. Känner mig som en urvriden disktrasa. Armar och ben är som spaghetti på mig och jag är lite yr. Konstig känsla.Igår hade vi klubbmöte vid Jonnys verkstad i Valbo där vi har klubb-bilen ståendes. Vi kom överens om bland annat att vi ska få ut bilen till Sandviken cruising nu i helgen. Så det blir fullt upp från torsdag till fredag för min del. På lördag kan jag inte hjälpa till då jag ska besöka mor och bror.

Innan mötet så besökte vi Valbo Köpcentrum och gjorde en massa ärenden. Jon köpte sitt efterlängtade fiskspel för sin veckopeng han tjänar ihop när han städar rummet sitt. Vi käkade också på IKEA, Under 80kr för tre personer inkl sallad och dryck. Otroligt billigt. Köpte en del bebisgrejjer och kläder till lilla sonen eller dottern som ploppar ut snart. Besökte även MediaMarkt för första gången. Enormt trevlig personal, billiga priser och ett fantastiskt utbud av produkter.Idag ska Jon på cirkus för första gången i sitt liv. Kommer nog bli en stor upplevelse. Han hade inte fått gått på cirkus om vi inte hade fått fribiljetter av Angelicas faster, för jävlar va dyrt det är. Tre personer 730kr! Dyrare än att besöka stora parker som Skansen m.fl.

 


 

I helgen åkte vi in till Söderhamns cruising med Pontiacen. Finns inga bälten i den så jag fick sätta fast barnstolen med ett spännband. Funkade bra det med.

Enormt med poliser var det som gjorde "krokben" för många. Förstår inte att de vill jävlas? Söderhamn blir bara en tråkigare stad framöver då ingen vill åka in till crusingen. Kommunen förlorar skatteintäkter och folkfesten uteblir. Men jag har hört att det varit likadant i Sala, Hudik och Gävle. Hoppas cruisingen i Sandviken blir bättre.

 


 

Jon snor runt runt och det ser ut som dansar.
Jag: - Vad gör du? Dansar du?
Jon: - Nej, jag roterar.

Jon och jag sitter och väntar på Angelica på Högskolans bibliotek.
Jon: - Nu ska jag hämta en inte rolig tidning.
Han kom tillbaka med en riktigt tråkig tidning faktiskt =)Precis nu när jag sitter och skriver denna blogg ringde min gamla chef som erbjöd mig arbetet som jobbcoach på NTI skolan. Han frågade om jag ville bli platschef i Gävle och vilken lön jag ville ha. Vi gjorde upp och nu har jag jobbet!!

Guuuuud va skönt det känns!! Men men... det känns fortfarande som jag inte riktigt vill ropa hej förrens man har skrivit på anställningsavtalet.


Han skulle ringa inom två dagar och ge mig mer info om när jag ska börja jobbet. Självaste avtalet med AF börjar gälla från 1 juli men jag bör börja tidigare för att komma in i det hela först.Men vad är det med folk?

Sluta skoja nu.

Labyrintskräck

Fantastisk poledancing.

Den här sidan är farlig. Så fort man börjar titta så kan man inte sluta.

Om jag flyttar till USA lovar jag att jag kommer vara bland de smartaste människorna i det landet. Jag blev helt kallsvettig när jag såg denna video... ja det är sant. Herregud jävlar anamma... se detta.

Militära arbetsskador. (Tack Håkan för tipset)Nu ska jag in och duscha igen. Börjar frysa mer och mer. Blir att proppa i sig tabletter innan vi åker in på cirkusen.

20 maj: Förbud förbud förbud

Staten, myndigheter, hyresvärdar, fack, landsting, kommuner m.fl. instanser ser till att hela tiden utöka alla förbud och regler. Blir det inte mättat snart? Snart kan vi inte göra någonting om det ska fortsätta i den här takten.

Varför jag tar upp detta är att jag blivit upprörd över vår hyresvärd underliga regler.
Det är förbjudet att bada i pool, hoppa studsmatta och att grilla på Faxeholmens (vår hyresvärd) mark.

Vad jag förstått är anledningen till att man ej får hoppa studsmatta och låta barnen bada i pool att hyresvärden blir ansvarig om det händer en olycka. Detta kan jag inte tro på riktigt. Om jag mekar med bilen och gör illa mig, tror ni då att Faxeholmen är ansvarig för att jag gjorde illa mig? Får jag då en summa pengar för sveda och värk?

Att jag snubblar på en sten eller halkar på isen förstår jag att det kan vara Faxeholmens ansvar. Men det är ju en helt annan sak. Nä, det här är skitsnack det.

Att man ej får grilla anar jag att de är rädd att fastigheterna brinner ner men jag har då aldrig hört talas om att det ens inträffat eller att det varit i närheten ens.Besiktat Pontiacen i veckan. Den gick igenom och är besiktad två år till framöver. Har även hämtat klubbens tröjor som blev riktigt riktigt bra. Enormt sköna dessutom.

I övrigt har veckan varit som vanligt. Nästan så man pustar ut lite att ingen ny arbetsgivare hört av sig då jag har så mycket på gång ändå. Men jag har ju varit på en intervju nu i tisdags som gick jättebra med en mycket trevlig person som rekryterare.Hittade på en tråd på Flashback om underliga saker man fått hört under en sexakt. Detta tog priset =)

"Sprut i mig nu din fastlandstjur"
Sagt till en kompis i ett taelt paa Gotland.
Maaste saegas med stark gotlaendsk brytning.Vad är det jag ska göra med min första lön?
Köpa alla Småstadslivsfilmer på direktn-rektn-rektn.

Såg Småstadsliv 3 för andra gången igår. Hade ont i magen efteråt. Men tvåan är ändå snäppet bättre =)Jon sitter och beklagar sig vid matbordet.

- Jag kan inte cykla. Jag kan inte leka med Erik. Kan inte lyfta den där heller, ja´e. (pekar på en kastrull på bordet).

Stackarn var helt bedrövad men jag kunde omöjligen låta bli att skratta då han helt plötsligt lutar sig tillbaka med en suck och säger detta på brett hälsingemål. =)

Varför han fick med det där med kastrullen vet jag inte. Han ville väl bre på sitt elände. =)

 


 

Länkdax

 

Slayer goes to church


Angelica jag skulle vilja inhandla en trädgårdstraktor


Men vad i hela fridens namn


Folk med flax


Ytterliggare inlägg från tråden Dina Dummaste Kunder (berättelsen längst ner tar priset)


Så här kommer det se ut i kioskerna framöver när man ska handla tobak


Värsta hagelregnet jag någonsin sett. Djur och människor måste ha dött om de vore utomhus

 Fredagen kommer att innehålla städning och folkölsdrickning tillsammans med 70 tals dansbandsmusik på hög volym. Har blivit så nu i några veckor. Trevlig fredagsföreteelse.

Ska även tvätta Pontiacen då den ska luftas på Söderhamns cruising på lördagen. Innan vi far dit ska Jon på ett födelsedagskalas på Buspalatset i Bollnäs.Tja så länge och tack för titten.

17 maj: Ännu ett jobberbjudande!

Idag är det bättre efter att rensat luften. Idag har jag varit uppåt istället. Så jäkla uppåt så det har blivit storrengöring av Opeln. Hela dagen gick åt. Hade inte städat eller tvättat den på ett halvår heller. Efter en dags putsande så är den riktigt fin både ute och inne. Mest inne... hann inte vaxa den idag.

Allt går med folköl och dansband.

Haft någon paus med att åka cross med Jon. Vi tog en rejäl tur runt hela Stråtjära. Pappa skulle haft en egen motorcykel känner han =)

Nu har jag 5 st jobb på gång!

I morrn ska jag ju till en till intervju som jobbcoach för Work For You i Bollnäs och idag ringde en gammal chef till mig som jobbar på ett utbildningsföretag som heter Academedia och erbjöd mig ett jobb också som jobbcoach. De hade vunnit ett anbud som var inlämnat till AF och nu är det bara att köra på om inte något annat konkurrerande företag överklagar anbudet, då kan det ta längre tid eller att de då blir av med anbudet.

Min arbetsplats kommer att bli på NTI skolan (Nordens Teknikerinstitut ) i Gävle som ägs av Academedia.

Detta jobb har jag nu om nu inte anbudet försvinner genom överklagan. Min gamla chef har jag arbetat med i många år så han känner mig väl och någon intervju är ej nödvändig för detta arbete. Men samtidigt har jag ju 4 st andra jobb på gång... om jag nu går vidare i urvalen vill säga. Om jag nu säger ja till jobbet på NTI skolan, så ska ni se på fan att jag får ett annat erbjudande från någon av de andra företagen.

Då måste man avväga en jäkla massa olika punkter. Ort, anställningstid, lön, förmåner osv...

Dessutom har jag skickat iväg ansökningar till flera passande arbeten som jag inte hört av ännu plus att jag har två stycken platsannonser framför mig som jag ska skicka ansökan till!

Har varit lugnt så länge och nu kommer allt på samma gång. Det har varit likadant förut ni som minns mina gamla bloggar.

Men jag ropar inte HEJ ännu...Johnny: - Dansar som Shakira i She Wolf videon för Kenny.

Skulle betalat mycket för att verkligen få se det asså!Jon drar med Angelica till sitt rum.
Jon: - Håll för ögonen mamma.
Angelica håller för ögonen.
Jon: - Öppna ögonen!
Angelica: - Ja? Vad är det för något som var överraskningen?
Jon, med stor förtjusning: - Jag har stökat till!En arg lapp.

En liten förståelse om hur stort våra hav är.

Närmare än så här kan det knappt bli.

Ante skrattar åt Kennys skämt.

Angelicas bror Micke har nyss varit i Australien och äventyrat. Här är en video på när han hoppar fallskärm.Nu ska jag försöka hinna duscha, diska en massa disk och umgås i soffan innan jag dyker ner i sängs. Hela dagen är fullbokad i morrn.

15 maj: Upp som en sol...

... ner som en pannkaka.

Livet går upp och ner. Ibland går det snabbt uppför och lika snabbt nerför. Har mått så bra så länge nu med alla jobbintervjuer, trivs i lägenheten m.m.

Sen kan en person sabba alltihopa så man mår jättedåligt på många olika sätt. Just nu sitter jag med en folköl, lyssnar på musik och är helt utmattad.

Orkar inte med detta något mer.Fokuserar på några roliga länkar istället så man blir lite mer positiv.

Shut the fuck up!

Vem har mest talang? Musikerna eller restaurangbiträdet? =)

Någon mer som kan bli en super-pimp som mig?

Visste inte att djur hade taktkänsla.

WTF???
Kolla bakgrunden och läs texten =O

Nya "skogsturken" - Backa Rå!

Skönt samtal med en jäkla lurendrejeri-pastor.

Hade en jäkla massa till länkar men nu får det vara nog för denna gång.I morrn kommer mor och Håkan på besök. Hoppas man är lite piggare då i humöret.

Hej o hå.


13 maj: Massvis med passande jobb

Som jag skrev i förra bloggen så skulle jag ju på en anställningsintervju nu i tisdags som Serviceledare på Euromaint. Därefter blev det en anställningsintervju med en gammal vän och kollega som sökte folk till sitt nya bolag som inte är startat ännu. Där kunde jag till en början få deltidsjobb och sen se om uppdragen fortsatte in och få en fast anställning. De arbetsuppgifterna handlade om att coacha personal som blivit varslade.

Denne person har även ett annat företag som rekryterar personal åt andra bolag som han tyckte att jag eventuellt kunde passa för också. Jag var på anställningsintervju om det i onsdags så jag sov över i Sandviken.

Det är inte slut än... igår ringde ett företag som heter Work For You som letar efter jobbcoacher och ville träffa mig på en anställningsintervju om någon vecka.

Det här är inte klokt. Allt på en och samma gång. Nu ska ni se att man får minst två olika erbjudanden och man måste välja. Har ju skickat ansökningar till en bunt olika arbetsgivare nyligen och har minst tre stycken ytterliggare jobb som jag ska söka under veckan som jag fann passande.Loggade in på FB i söndags. 99 st händelser, hahaha! Jäkla Ante som visst verkar gilla Gilla-knappen! Gudskelov blev inte mailinboxen full med meddelanden om händelser på FB av någon anledning.

Idag när jag öppnade FB så hade jag 13 st vänförfrågningar och för någon dag sedan hade jag 5 st förfrågningar.

Fullt upp på FB också =)Det är ju inte lugnt i litt liv just nu iaf. Familj, vänner, klubben, jobbsök och intervjuer. Men det är skönt att det är rörelse omkring en.

Angående klubben så har vi inte hört något om lokalen så vi låter det vara och fokuserar på vår klubb-bil istället. Skickar mer information till alla medlemmar.Skrev lite om mitt personlighetstest i förra bloggen och jag fick denna kommentar av sambon Angelica:

Aha! Det är därför man inte riktigt förstår sig på dig ibland. Jag säger ju det! Det krävs en hög dos tålamod och envishet för att klara av att bo och leva med dig ;) .. Det är nog inte många som skulle klara av det .. Vara kompis med dig ok .. men leva med dig .. Ack ack! Bara jag som klarar det ;)

Kan vara ärlig och säga det att jag skulle nog inte orkat med mig själv i ett förhållande, haha. Jag är nog dryg med mina principer och att jag ofta retas. =)Har ni svårt att veta vilket parti ni ska rösta på i höstens val så kan ni testa denna suveräna valkompass. Eller så kanske ni vill få bekräftelse på att ni verkligen ska rösta på det parti ni tänkt. En välgjord kompass med hjälpavsnitt och bra frågor.

Ni som känner mig bra vet vilket parti som jag röstar på och det partiet fick en enorm stapel jämfört med de andra. Alla vet att jag inte är så förtjust i Socialdemokraterna, de kom bland de lägsta staplarna... gudskelov.Man kunde visst gå (springa) på vatten! =O

Office-prank

Brorsan är på festival för första gången.


Ett klipp jag letat efter. En björn gör skenmanövrar mot bärplockare.

Det här kan jag bara göra när jag är redigt onykter.

Hur i helvete???Racing i Söderhamn nu på söndag 16/5. Ska ta och brumma dit med familjen i Pontiacen och glo och dreggla. I övrigt blir det nog lugnt här hemmavid.

Tjoflöjt.

7 maj: Nytt CV

Började kl 10:00 och med två timmars lunchpaus så blev jag nyss (kl 16:00) klar med mitt helt nya CV. Det tog en jäkla tid men blev riktigt bra.

På det tidigare CV:et så bäddade jag ihop en massa erfarenheter med liten text för att få plats på en A4. Nu tog jag större text och det blev luftigare. Plus att jag la med alla arbetsuppgifter jag haft i alla arbeten. Så det blev 3 st A4:or denna gång.

Fan va mycket man gjort i sitt liv ända sedan tonåren med FBU, motorklubben m.m. Sen blev det ICA, militärtjänstgöring, eget företag, mg, Fortum, GameStop och Samhall. Plus alla utbildningar man fått. Kom på några nya denna gång som jag la med i CV:et. Inte lätt att komma ihåg allt, men det blev fullspäckat med någon aktivitet varje år iaf.

La med en länk i CV:et angående mitt resultat (ESFJ) på personlighetstestet Myers-Briggs. Här en en liten text angående mitt resultat...

ESFJs are people persons - they love people. They are warmly interested in others. They use their Sensing and Judging characteristics to gather specific, detailed information about others, and turn this information into supportive judgments. They want to like people, and have a special skill at bringing out the best in others. They are extremely good at reading others, and understanding their point of view. The ESFJ's strong desire to be liked and for everything to be pleasant makes them highly supportive of others. People like to be around ESFJs, because the ESFJ has a special gift of invariably making people feel good about themselves.

Stämmer det tycker ni? När man gjort testet fick man en en hel bunt med papper om sin personlighet. Allt var med om hur jag var som person. Till och med vilka kända personer man var lik, riktiga som fiktiva. Väldigt intressant.

Min personlighetstyp verkar vara minst vanlig enligt Googles sökresultat.
Finns inte många som mig inte ;)

 Fredagshårdrock!
Im a rebel - Accept
Nu har huvtröjorna kommit iaf. Äntligen. De har varit försenade i flera veckor. Ska hämta dem nästa vecka.
I morrn ska jag besöka Håkan E för att fira honom. Tar en tur med Pontiacen tänkte jag. Samtidigt ska sonen på sitt första "kompis-födelsdagskalas" hos sin bästa vän Erik som bor i Holmsveden.

De är som ler och långhalm när de är på dagis och båda skiner upp när de pratar om varandra. Häftigt med en sådan stark personkemi. Får se om det håller hela livet? =)

 Nu ska jag ta mig en folköl och börja städa lägenheten. Hade tänkt städa och tvätta bilarna idag men det sket sig i och med att CV:et tog sådan lång tid att göra.

Ha en skön helg everybody.

6 maj: Som att vrida på en kran

Helt plötsligt så händer det en massa samtidigt kring jobberbjudanden. Förra veckan var jag på anställningsintervju på utbildningsföretaget MiROi. Sen hittar jag en hel del jobb som är riktigt passande som jag sökt. Samtidigt hör min arbetsförmedlare av sig och delar med sig av tre lediga arbeten som ej annonserats offentligt. Nästa vecka ska jag på en till anställningsintervju som serviceledare på Euromaint Industry.

Som om inte detta vore nog så ska jag på en till s.k. anställningsintervju nästa vecka (även den kanske på tisdagen). Det är mer som information om vad arbetet handlar om eftersom ägaren till företaget känner mig väl sedan förr. Det är ett jobb som karriärcoach och innebär bland annat att coacha personer som varslats.

Så nog fasiken kommer det hända något inom snar framtid. =)
Nu har båda katt-pojkarna hittat sig ner till huset där vi bodde förut. Det är ett jävla åkande för att hämta dem jämt. Någon som har ett tips om hur man håller dem hemma?

Ellen testar en s.k. träningsstol.

Undra om man varit så här packad någon gång?

Herregud vilken jäkla reklam, haha!

Yes! Äntligen!Sökte upp min blogg på google. Jäklar va hemsidor det finns som följer upp alla bloggar. Dessa hemsidor har också prenumenanter som följer ens blogg. Intressant att veta att ens blogg finns lite här och var.

Vissa blogginlägg jag gjort fanns med på typ liknande nummerupplysningsidor om olika orter jag skrivit om i min blogg och det fanns även en blogwikipedia där ämnen jag skrivit om fanns med som folk rankat.

Svårt att räkna fram exakt antal besökare jag har på min blogg när jag tittar på statistiken. Samma dag som jag skrivit blogg kan det vara 30-50 st unika besökare och i några dagar efter man skrivit bloggen kan det vara mellan 15-25 st unika besökare. Så om jag ska gissa så anar jag att jag har som allt ca 60-70 st unika besökare som följer denna blogg.

Roligt att ni finner den intressant.
Idag blir det fullt upp. Vette tusan hur jag ska orka då jag sovit extremt dåligt i två nätter nu. Ska besöka en jäkla massa butiker i stan idag. Vi samlar ihop våra ärenden till en och samma dag så vi slipper åka i onödan.

Efter att vi kommit hem ska jag gräva rabatt och fixa till på altanen som numera är målad och klar *puuh*. Hade även tänkt mig att skriva om mitt CV och söka ett jobb som jag inte hunnit sökt ännu.

På fredag blir det att tvätta och städa bilarna och på lördag ska jag besöka Håkan E för att gratulera honom och kanske hinna prata lite om våra företagsplaner.

Eventuellt att jag far in till Valbo på vägen hem för att titta till lokalen. Men någon cruising i Gävle blir det inte då jag har lovat att hålla mig hemma denna månad. Men jag tar nog Pontiacen på en tur till Sandviken ändå så jag får känna av lite jänkekänsla iaf. =)

4 maj: Mycket på gång

Händer mycket nu fastän man inte har ett arbete. Klubblokal, klubb-bil, företagsidéer, måla altanen, familjen m.m.

Tar en jävla tid att måla altanen fastän jag fuskar. Jag har inte tvättat altanen eller ens slipat den inför målning. Då skulle jag fått hållt på en vecka 8 timmar/dag. Så länge ska jag inte bo här så det behövs ett sådant seriöst arbete.

Dessa vinklar och vrån som ska målas tar en jävla tid, plus att det ska målas ytterliggare minst en gång till. Men det blir väl rätt bra när det är klart. Ska försöka göra det sista idag innan min bror hämtar mig. Vi ska till Ljusdal för att kolla på en cross som broder ska ev inhandla.Jag och grannen Martin var iväg till Bollnäs och cruisade (läs gasade) en sväng i lördags.

Sex är sköna grejjer det... Att köra en svart toktrimmad Firebird kan vara snäppet skönare. Nej, kommentera inte detta att jag har fel för ni har inte åkt med i skönheten. Skulle kunna använda hela min blogg till att berätta om denna gudagåva till bil men jag får behärska mig.

Tur att det inte sitter ngn stereo i bilen. Spelar man sådan här låtar så är det lätt att köra ihjäl sig.

Burnout - Carbouretors

Veckans tidningsrubrik:
Vågar du testa ditt vagina-IQ?
WTF?????Bra på TV (nu och kommande)
:: Sveriges Historia på TV4
:: Gumball 3000 med Erik och Mackan på TV6
:: Djävulsrallyt på Kanal  5
:: Wipeout på Kanal 5


Två skönheter...

Ytterliggare två skönheter...

Aldrig sett något liknande!

Tänk om en svensk skola hade detta telefonsvarsmeddelande! =)

- Vad vill du bli när du blir stor? - En evil skurk.

Så här tänder man en majbrasa!Jon satt och spelade ett spel på Bolibompa hemsidan. På ett av spelen var det en skånsk presentationsröst.

- "Speeulá", säger den skånska rösten när spelet var klart att köras igång.

Jon ser ut som ett frågetecken och upprepar det rösten sa om och om igen och tittade omkring sig och undrade vad han skulle göra, hahaha!Min framtida kollega Håkan E har nu startat företag som jag ska medverka i så fort jag får ett arbete. Vi behöver en logotyp för företaget som ska finnas på visitkort, flyers, annonser, hemsidan, banderoller m.m.

Företaget ska arrangera PR events, kickoffs, och fester mest inriktade till företag så logotypen ska vara snygg, seriös och se proffsig ut.

Är det någon som har en kreativ ådra som kan skissa ner något på papper eller på Photoshop? Har redan frågat några, men vi vill ha en del olika förslag att välja mellan.

Företaget heter Amplus Evenemang.Nu ska jag käka lite och därefter göra det sista på altanen.

RSS 2.0