30 okt: Lika bra att fortsätta

Har ju fått något rus att skrivit blogg i flera dagar i rad så det är väl bara att fortsätta då? =)

Idag har jag äntligen fixat det sista med Opelen. Städat ur, gjort ren rutor, smörjt in lister, gjort klädseltvätt med mera.

Samtidigt svept några folköl och det fortsätter jag med ännu och lyssnar på bra musik.

Senaste brända skivan, som jag kallat fantasilöst för "Höstmusik 2010."
En blandning av allt från country till pop och hårdrock.

1: Black Raven - Ships without harbour
2: Slade - Run run away
3: Accept - I'm a rebel
4: Eddie Meduza - Eleganten från vidderna
5: Status Quo - Whatever you want
6: Klostertaler - Friends
7: Hermes House Band - Country Roads
8: Alan Jackson - Drive (for daddy Gene)
9: Johnny Rivers - Where have all the flowers gone
10: Tom Petty - Learning to fly
11: Yolanda Be Cool & DCUP - We speak no americano
12: Frantic Flintstones - Endless Sleep
13: Eddie Meduza - Summertime Blues
14: Chuck Berry - Almost Grown
15: Iron Maiden - Wasted Years
16: Raubtier - Änglar
17: Egon Kjerrman - Kom ner från taket
18: Iron Maiden - Prowler
19: Sandy Ford - Love me like you did last night
20: Eläkeläiset - Lierohumppa
21: David Allen Coe - Pick em', lick em', stick em'
22: Thorleifs - Försök förstå
23: John Whiteleather - I just wanna do
24: ACDC - You shook me all night long

Alldeles nyss grillat fjärilskotletter och inmundigat dessa tillsammans med ugnstekt potatis och lök. Som sås blev det Druvans Sweet Chili *rekommenderas*.

Om några timmar blir det den romantiska klassikern - Ost och kex framför en film.Lite paff man blev när man gjorde applikationen Chokladkoden via Facebook. Musiklistan som man fick genom Spotify passade mig jättebra och det mesta stämde i min profil förutom att jag gillar gå upp på morgonen (fast det gör jag egentligen, men det blir aldrig så).

Schweizernöt passade med min favorit också. En annan rolig sak var att jag var inte närma någon i min profil förutom min själsfrände Anna N. Hela 94% passande. Vi måste varit syskon i ett tidigare liv. Ja inte grundande på Chokladkoden, haha... utan att det bara är så =)Jag tänkte sälja min dotter som slav - vad tycker prästerskapet om det?

Som ni måhända märkt har jag haft ett anti-religionskt-budskap i de senaste bloggarna. Jag är så emot all religion så jag knappt kan förklara. Måhända denna reaktion just nu beror på att jag läser boken om Knutby?

Men en speciell sak vill jag ta upp här som jag nyligen funderat på.
Varför i hela fridens namn skär de bort flickors klitoris och pojkar omskärs i religionens namn??
Om dessa religiösa människor verkligen tror så mycket på en Gud som skapat oss, varför då ändra något på våra kroppar som blivit skapade av den allsmäktige guden?

I don't get it... och försök er inte ens på att förklara till mig. Har min uppfattning om religion och religiösa människor redan.

VIK HÄDAN!Igår tillverkade Angelica den årliga Halloween-pumpan. Lika spännande varje år för Jon.

Filnedladdningsprogrammet Limeware har slutat med sin fria version. Gick över direkt till Ares.

Nog för att filnedladdning kan vara kriminellt men detta land börjar sakteliga bli ett avskräde av rejält kriminella element då till och med Kina varnar sina landsmän att inte fara till Sverige pga vår höga brottslighet. Länk källa.

Fy fan, det här är humor det.Så fort jag blir arbetslös så börjar det strula med sömnen för mig. Kanske tänker jag för mycket på kvällen om allt, men även min 'dark side' tar över och vill vara vaken på nätterna av någon anledning. Ja, en anledning vet jag redan - Det är lugnt och tyst... dvs sinnesro.

Har så svårt att somna, trots tabletter, spikmatta, film och böcker. Känslan är ungefär som att man vägrar att somna fastän ögonen känns riktigt tunga. Underligt... men så har jag alltid varit. Ända sedan födseln.

Just nu sitter man med en Norrlands Guld och njuter till lite musik och funderar på hur jag varenda gång kan fylla bloggarna? Man kan ju iaf inte ha ett händelsefattigt liv.

Ha det gott! Nu snart är det dags att svulla ost och kex.


Jag och Angelica tidigare idag

29 okt: Frantic Flintstones

Som jag nämnt tidigare så är det full fart med arrangemang av band. Massvis med utländska band har hört av sig för turnéer i Sverige. När allt eftersom blir klart så går jag ut med informationen snabbast möjligt och just nu är...

Frantic Flintstones (UK) klara för spelningar i Sverige!4 feb: Lilltjära Bygård, Kilafors.
5 feb: The Liffey, Gamla Stan Stockholm

Förband: Ant McMahon & The Trailer Park Rejects.

Entré: 150kr.


Spread it out!
En Facebook sida kommer upp ikväll.

Fan va jag bloggar denna vecka då? Tre stycken blogginlägg samma vecka. Händer inte ofta det inte. Men det har ju hänt en del också.Idag ska jag:
Göra reklam för spelningar
Leta efter lokaler för fler spelningar
Städa
Till återvinningen
Fixa klart bilen
Söka en del jobb
Betala räkningar
Diverse jobb med företaget
Besöka mor

Så denna dag är full. Men jag vet att jag inte kommer hinna med hälften på listan ens. Eller iaf kanske påbörja en del.Inte nog med att journalister och poliser ville ha mina bilder på branden. Nu ringde även Trygg Hansa och ville ha bilderna. Kunde iaf inte göra något mer än att ringa 112, så varför inte ta bilder.Fantastisk bollakrobatik.

Lilla klätterväggen.

Fan va häftigt. Med glasögon på ser jag Einstein. Utan glasögon ser jag Marilyn Monroe!

Women, know your limits =)

Reklam för Lindas blogg.Det här trodde man inte...

Aftonbladet har rötter i extrem politik och rasbiologi.
Gustaf Retzius, Socialdemokratiska Aftonbladets redaktör under 20-talet, var rasforskare i 23 års tid. Aftonbladet var dessutom väldigt tyskvänligt under 30-talet. Tidningen hade även tävlingar om vilken läsares barn som var mest ariskt och friskt. Denna tävling kallades "A-barnstävlingen".

Svårt att tro allt detta nu när Aftonbladet till och med "vit-pixlar" sina bilder. Dvs överskuggade bilder på misstänkta eller dömda gärningsmän som är av utländsk härkomst.
Här är ett av alla exempel. Den riktiga bilden.

Är det något jag ogillar, så är det censur. Det kan göra mig riktigt förbannad. Ovanstående är en form av censur som jag aldrig stött på tidigare. Samtidigt gör det mig rädd om hur samhället ter sig. Att även på detta vis inte lägga alla korten på borden. Det gör ju att klyftorna blir större mellan olika grupper och mer hat träder fram.

På tal om det...

De etablerade partiernas högerextrema och rasistiska förflutna (PDF fil).
28 okt: AVGÅ MONA SAHLIN!!

På löpsedlarna kan man läsa idag: Sofia Arkelsten avgå!
Detta angående en s.k. bjudresa av ett företag som denna (M)-politiker åkte på.

Toppen av denna affär är att faktiskt självaste Mona Sahlin fördömer det hela och tycker det är "Otroligt dåligt omdöme".

MEN VA I HELVETES JÄVLAR??!! Är så förbannad just nu så jag sitter och skakar. Ska Mona Sahlin överhuvudtaget nämna något om detta? Det verkar som hycklaren Mona Sahlin ej vet vad skam är.

Bara för en vecka sedan hade jag med en länk om Mona Sahlin som for till Thailand på semester nyligen i en vecka med full betald lön (detta för andra gången också) och utan att begära ledigt (precis som sin kollega Thomas Bodström när han for till USA). Detta är en av massvis med skandaler som hänt runt Mona Sahlin under alla år.

En moderatpolitiker fick avgå för att hon inte betalade tv-licensen. Det blev ett jävla liv i tidningarna att förtroendet var helt borta för politikern... men Mona Sahlin (av hennes faktiskt mindre förseelser av alla) har åkt dit två gånger att inte betalat tv-licensen.

Åter igen frågar jag mig själv...
HUR I HELVETE KAN SVENSKA FOLKET RÖSTA PÅ DENNA HYCKLARE TILL MÄNNISKA?

Varför är det oftast vänsterpolitiker som hycklar?
Varför reagerar inte partikamrater i (S)?
Varför reagerar inte journalister?
Varför reagerar inte väljarna?

VARFÖR?Puuuuuuuuuuuh! Försöka skaka av mig ilskan...

En låt som får en på bra humör:

Idag for vi in till Söderhamn för att handla mat, ny barnvagn och en ny bilbarnstol.

Barnvagnen vi hade blev ju rökskadad i och med branden (läs tidigare blogg) och vi fick försäkringspengar till en ny. Det blev en sportigt röd vagn =)Till och med jag fann den snygg.

Bilbarnstolen var det erbjudande på, endast idag på Barnens Hus. Två pallar bilbarnstolar tog slut efter femton minuter, men vi hann med att få en. Halva priset 550kr.Klubbfest i morrn men vi har annat för oss. Ska bland annat hem till farmor för att spöka och på Halloween-fika.
Jon testade sin Dracula dräkt idag =)

JAMES INTVELD
25 nov: Gamla Stan Stockholm - River Club @ The Liffey
26 nov: Gävle - Estraden

Countrykanalen har tagit med spelningen! 1:a artikeln. 2:a artikeln.

27 okt: Ingen fin utsikt

Har ingen speciell fin utsikt numera från vardagsrumsfönstret.


Sprungit poliser och försäkringssnubbar omkring här idag.

Grannen Angelicas blogg som förlorade sitt hem i branden.

Ringde mitt egna försäkringsbolag idag och vi fick ersättning för en ny barnvagn då våran blev rökskadad. Så det var ju frid och fröjd iaf.

Dagiset är stängt under veckan för de råkade visst ut för rökskador trots att vinden inte låg mot dem. Så förskolan är flyttad till skolan men lärarna frågade oss om vi kunde ha Jon hemma då det är blir så trångt på skolan med alla barnen... och det går ju bra för oss.

I morrn ska vi in till Barnens Hus för att titta på en ny barnvagn och även inhandla en ny bilbarnstol som det var extrapris på.Nya bilder på ungarna.

Fortsätter med fler bilder... Från helgens Höstrusk i Falun.


Video från helgen där Ant McMahon sjunger med Go Getters.


Alltid mest synd om fruntimmer.

Ulf Ekman. Det är fel på karln.

Ja, änt det underligt?

Haha vilken sköning till politiker.

Jävlar va förbannad han blir!

Konungen som ficktjuv!

Stoppa pressarna. Rullgardinerna fick plockas fram i Askersund!

Underbart zombie prank. Fastän barnen vann så tyckte jag synd om dem. =)Klubbfest i helgen men jag blir hemma då jag planerat en del annat för länge sedan. Ska bli skönt med en lite lugnare helg också faktiskt. För helgen därefter är det dags för partaj igen. =)


26 okt: Brand [uppdaterat]

Sitter i vardagsrummet idag på eftermiddagen. Ser grannen gå ut och ca 10 minuter efteråt noterar jag i ögonvrån att något händer. En husvagn som står på parkeringen bredvid grannlägenheterna brinner för fulla muggar.

PANIK!

En människa springer förbi och bankar på dörrarna men jag vet att ingen är hemma så jag ber personen springa in hos oss via altaningången då jag ser att gasoltuberna tagit eld och jag är rädd att de ska sprängas.

Vi går in på toaletten, för om gasoltuberna sprängs kommer elden att spridas ordentligt och rutorna slås sönder. Det bankar på dörren och en ambulansman skriker till oss att utrymma lägenheten. Tar med oss en filt som vi lindar in Silas i, då han inte har mycket kläder på sig. Slänger oss i bilen och far iväg till dagis för att hämta Jon.

Ambulansen var på plats jättesnabbt då de precis åkte genom Stråtjära och såg brandutvecklingen. Så de hann larma brandkåren snabbt. Men jag mfl ringde också 112.

Dagiset ligger i samma område men det var  tur att vinden inte låg mot dagiset då det var en rejäl rökutveckling. For ner till svärmor med Angelica och barnen. For sedan hem igen för att se om inte elden tagit sig i vår lägenhetslänga... och det hade det inte. Men tror en del blev rökskadat i vår lägenhet. Absolut barnvagnen iaf som stod på altanen. Sen får vi se hur det blir med allt tyg och kläder. Det stack i halsen och näsan när jag gick in hos oss.

Tog en massa bilder som jag fått dela med mig av till tidningen och till polisen.Brandmännen fick dit en traktor som rev taket så de kom åt brandhärden.


Mina tankar går till grannarna Angelica och Per-Erik som blev hemlösa idag. Vet inte hur det löser sig för dem kring boende men det är nog något försäkringsbolagen får ta itu med.

Skriver mer i veckan. Är hos svärmor nu och vi kanske sover här inatt. Får se hur mkt det luktar i vår lägenhet ikväll.

[uppdaterat]
Intervju med mig i tidningen.

22 okt: Dansa med... fästingar?

Det är frost ute och även lite snö då och då... ändå har Grimm (katt'n) fästingar på sig!! Fan helt otroligt.

Ett helt onödigt djur som borde utplånas. För några veckor sedan kröp det en fästing på Silas och både jag och Angelica har funnit fästingar på oss krypandes. Katterna tar in dem och de som inte håller sig kvar i pälsen ramlar ner i sängen eller i soffan =/Idag är det fullt upp! Men tar mig ändå tid att skriva denna blogg eftersom det var ett tag sedan nu jag skrev ett inlägg.

Idag ska jag städa, ta en tripp till återvinningen, laga till kyckling, göra reklam för turnén med James Intveld (25-27 nov) med mera. Emellanåt slinker en folköl ner.

Fick nyss en till spelning att arrangera. Ett ösigt rock'n roll gäng från England kommer till Sverige på en två dagars turné. Bokat lokal redan. Spelningen blir av ena dagen här i Gävleborg och den andra i Stockholm. Men mer om detta framöver då allt börjar bli klart.

Men nu är det James Intveld som gäller den 25-27 november! Stockholm och Gävle är klart!
All info om den turnén finns här.
Dela gärna evenemanget och bjud in era vänner.För er som inte har Facebook:

THURSDAY 25th NOVEMBER
River Club @ The Liffey
Stora Nygatan 42, Gamla Stan i STOCKHOLM
http://www.theliffey.se/

Food, beer and drinks can be purchased on site.
kl 19:00-23:30. 150kr. 21 yrs old limit.
- - -

FRIDAY 26th NOVEMBER
Estraden i GÄVLE
Folkparksvägen 1
http://www.parkengavle.se/

Food, beer and drinks can be purchased on site.
kl 20-01. 180kr. 18 yrs old limit.
- - -

SATURDAY 27th NOVEMBER
More info coming soon!
- - -

Welcome to a wonderful evening of dancing, good food & drink.

Info:
Kenny Dannberg
070-2052032
kennydannberg@hotmail.com
Ikväll efter städning och matlagning bland annat blir det  mys framför en film.

I morrn ska vi käka middag hos svärmor. Angelicas bror Micke kommer på besök under helgen. Jon är eld och lågor då morbror Micke är bland de bästa i hela världen =)

Troligtvis kommer resten av familjen sova över hos svärmor medans jag tar mig till Kungsgården på kvällen och vidare därifrån i en stor jänkare till Falun på Höstrusk.Sover över... någonstans och tar mig hem på söndagen.Silas pojken åt för första gången i förrgår! Det blev banangröt men det var inte populärt. Spottade ut det mesta, haha. Det är iof lite tidigt för honom att käka också. Men han hade inte vuxit så mycket på senaste kontrollen så BVC sköterskan tyckte vi kunde börja ge honom fast föda för att han skulle gå upp i vikt lite.

Parkour Amstaff. (Tack Erik för tipset!)

Fy fan va elakt =)

Skön blåsning.

Snäll tjuv.

Haha fy fan. Satan's baby =D

HAHAHA! Men herregud!!

Herrejävlar.

Ett måste när jag besöker Las Vegas.Älskar fredagar!

So many beers, so little time.

17 okt: Polumper

- Jag tycker inte om polumper, pappa!
- Vad är polumber då?
- MEEN!
- Du får visa mig då, Jon.
*traskar iväg och hämtar en bit kålrot han nyss fått som han inte tyckte om*

Han har då egna ord för det mesta vår lille man här hemma. Det går inte en dag då man inte kan hålla sig för skratt för allt han får för sig eller säger. Försöker notera allt roligt som han säger men man kommer inte ihåg allt. =)

- Pappa. Jag är så mätt så jag ramlar stolen, bajsar på mig och blir en zombie.Tvättat bilen inför vintern och pedant som man är så hann man inte städa ur hela bilen idag så det får jag fortsätta med i morgon. Tvättade vinterhjulen och monterade dessa iaf. Sommarhjulen fick sig en tvätt dom också.


Bild från somras. Så här grönt är det inte i Stråtjära nu inte.

Igår var vi mest hemma förutom en tripp in till Rådhuskonditoriet där det bjöds på kaffebuffé för endast 85kr. Ett helt bord med godsaker där man kunde käka hur mycket fikabröd man ville och kaffe därtill. Blev inte så mycket som man trodde att man skulle få i sig. Det är bra mättande.Vi har käkat mycket gott de senaste veckorna. Kommer inte ihåg allt men i lördags blev det ostgratinerad fläskfilé och idag gjorde vi egna köttbullar. Magiskt gott fanimig!Det enda tråkiga som hänt i helgen här hemma är att högtryckstvätten pajjade idag. Dyyyyrt och köpa en ny.

Annars är livet great... =)Den som tittar på hela videon ( 8 minuter) har nog någon störning.

Men va i helvete? Försäljning av julmust i oktober!!

Världens mest övernaturliga människor - på riktigt.

Försökte mörda fyra poliser i Stråtjära (ett stenkast från oss).

Det är ju synd om dem som har Tourettes syndrom, men det är ju roligt också.

Veckans Tips: I tisdags framkallade jag 340st bilder gratis (endast porto) via denna länk.Massa nya bilder av familjen Dannberg-Jonsson.Några bilder är från när vi var på Buspalatset i Bollnäs. Ska dit igen denna vecka hade jag tänkt så Jon får springa av sig energi som han har i överflöd numera. Hör av er om någon av er läsare vill följa med.Ska avsluta med att informera om en av alla mina projekt jag har på gång. Jag med vänner har fått över James Intveld från USA och fått förtroendet att ha en miniturné med honom och hanses band i Sverige under perioden 25 nov-27 nov.25 november är klart och spelningen blir på The Liffey (River Club) Stora Nygatan i Gamla Stan. 150kr inträde.

26 november spelningen ska hållas i Gästrikland. Väntar svar från olika lokalägare om var det blir. Lutar åt Folkets Hus i Järbo. Ganska centralt för de flesta i Gävleborg. 180kr inträde.

27 november spelningen hålls i Nyköping. Väntar även där svar från lokalägare. 150kr inträde.

De två sista datumen får vi svar på måndag-tisdag.Som förband på alla spelningarna spelar Ant McMahon & The Trailerpark Rejects.

Detta är James Intveld´s första besök i Sverige och det märks i mailkorgen. Frågor och uppmuntrande brev har dykt in redan. Sköj.James Intveld fanpage.
Evenemang Facebook. (uppdateras eftersom)

12 okt: Rejäl länksamling

Eftersom det blir så långt mellan blogginläggen numera så har banken med länkar jag sparat på mig växt ordentligt. Så nu tar jag med alla jag sparat i denna blogg så jag kommer ikapp. Det kommer ju nya roliga länkar ideligen.

Men jag vet att många av er läsare gillar min länkavdelning i bloggen så det gör nog inget om det blir lite många denna gång =)

Så jävla roligt.

Grycksbo Raggarbilsutställning 1993

Magnus Samuelsson

Guld

Fuck song (du måste ha ett konto på YouTube för att se videon).

Härlig nostalgisida! (tipsat av Järnkroken)

Bästa facerapen jag sett någonsin!

Va fan? Shit asså. =O

Dessa mynt får man handla för! Visste jag inte.

Annorlunda mobilladdare.

Så här går det när man lämnar maten framme.

Otroliga zombie-sminkningar.


Humor!

Hur man får en tjej beroende av en.

Men dra mig baklänges! Häftigt må jag säga.

Humor som står sig än idag.

Humor som står sig än i dag #2.Ja, välkommen tillbaka. Om du gick igenom ovanstående länkar så har du suttit här ett tag =)Vad händer i mitt liv just nu då?
Just nu handlar det mest om avvaktan. Jag har skjutit iväg bollen och väntar på att den ska skjutas tillbaka... från minst tre håll. Så det händer inte så mkt om dagarna. Men om någon boll skjuts tillbaka så kommer det bli ett hålligång igen.

Skönt med en liten paus.
"Efter en och en halv timme är mannen ett allvarligt hot för vår verksamhet"
Boris Lennerhov, VD Gekås Ullared

Nästa år ska det bli lounge och sportsbar för den trötte mannen inne i varuhuset. De vet då verkligen hur man tar hand om kunderna! Helt underbart.

Så till våren ska vi dit och vara där i någon dag. Ska skaka hand med Boris om jag får syn på honom. =)Fick ett mail av Johnny häromdagen...

Kuggfråga
Vill du se ut som Alex Schulmann i ett år eller pippa Mona Sahlin ?


Vad valde jag tror ni? =)

 


 

I lördags bjöd svärmor på middagsbuffé på Norrlandsport. Riktigt gott. Det hela sveptes ner med starköl.

 

Fick reda på att det var Älgvaka på Bygdegården här i Skog så jag vandrade dit med grannarna under kvällen. Blev bra på kanelen men klarade mig gott från baksmällan. Hade en trevlig efterfest på kollektivet också med skön musik och sköna människor =)

 


 

Pratar/skriver en del engelska numera i och med mina projekt jag har på gång. Fann en riktigt bra översättningssida från Google som jag använder mig dagligen av.

 

Där fick ni en länk till.

 


 

Visste du att: Människor kan bara drömma om ansikten som vi redan sett och 12% av alla människor drömmer endast i svartvitt.

 

Hej o hå!


7 okt: Snart hårlös sambo?

3-4 månader efter förlossning så tappar alla mammor hår. Det är inte lite heller. Speciellt då Angelica har så tjockt hår. Det är hår överallt. Mest i badrummet så klart.

Jon har fått tjockt hår på senaste tid. Jäklar anåda. Trodde han skulle få mitt hår men fick Jonsson-släktets gudskelov.Just nu sitter jag med en kopp kaffe och njuter till Klostertaler. Det är ju Oktoberfest i Tyskland och då passar det bra tänkte jag. Saknar en stor bärs bara.Det finns två speciella resmål som jag ska ta mig till under mitt liv. Det är till Las Vegas och till Munchen på Oktoberfest.Två CDn med Oktoberfest hits att ladda ner=)Silas pojken växer och frodas och är lika lugn som vanligt. Han har nu kunnat vänt på sig från rygg till mage och skrattar och ler mest hela dagarna. Är väldigt social av sig, om man kan använda det uttrycket på en 3 månaders bebis? Han ska alltid sitta eller ligga bredvid och helst sitta i knä.Jon har blivit stökig på sista tiden. Det är extremt med energi i denna pöjk. Ibland får vi be honom springa runt huset och det gör han upp till 20 ggr, haha. Äter som en häst gör han också. Man kan tro han är i tonåren redan.

Jon var till tandhygienisten häromdagen och vi befarade att det inte skulle funka alls då han varit obstinat på de tidigare besöken. Men denna gång gick det skitbra. Han hoppade i stolen och lät tandhygienisten skrapa och titta hur mycket som den ville. Men han har ju blivit stor pojk nu tycker han och vågar sig på mycket fler saker.

Jon helt plötsligt till mormor hanses: - Du börjar bli gammal, mormor.Följ gärna min väns Linda's blogg!

2 Fast 2 Furios Volvo Edition

Hal snubbe i brittisk rättegång.

Heeeelt fantastiskt.

När grät jag senast? 1 okt då jag såg denna video.

15 minuter att slå ihjäl? Finska rallykrascher i överflöd.Som jag skrev i den förra bloggen så händer det mycket i mitt liv just nu. Är knappt hemma fastän jag är arbetsbefriad (med lön) från mitt jobb under hela oktober då det inte finns uppgifter för oss som ska sluta.

Men men... det är full fart ändå. Har varit på fyra möten under de senaste dagarna om olika projekt. Det kliar i mig att få berätta om allt skoj som är på gång. Men vill inte förrens allt börjar bli klart.

Men en sak kan jag berätta att jag fick det tillfälliga jobbet jag skrev om. Det blir som däckomläggare på Däckteam i Gävle. Det kan jag ju utan problem. Har ju hållt på att lägga om däck i tio års tid. Ska bli kul att få komma tillbaka till däckbranschen för en sväng. Har faktiskt saknat det.

Lönen blir ju inte den man är van med. Men skitsamma. Jag slipper gå på A-kassa och jag får röra på mig om dagarna. Nog fan blir det att röra på sig alltid. Vilka dagar det är vid däcksäsongerna. Har många vansinniga minnen från tiden med däckverkstaden. Bland annat en gång då man kom hem efter att arbetat från 0700-2300 i en vecka. Tog av mig skorna i hallen, la mig i arbetskläderna på vardagsrumsgolvet somnade efter en minut och vaknade på morgonen runt 7 tiden. Satte på mig skorna och for till verkstaden direkt, haha.

Fick detta jobb på Däckteam genom en vän som har en bemanningsfirma och genom en slump så känner jag även chefen på Däckteam. Börjar från någon dag till om någon vecka och sen brukar det hålla i sig tills januari.Helgen blir lugn... första helgen på länge. Ska bli skönt. Men innan det blir helg ska jag på fler möten kring ett av projekten och även hinna med Företagar Forum på Göransson Arena i Sandviken.Visste du att: Samtidigt skulle 1.200.000 st myggor tömma dig på ditt blod.

Ha en fantastiskt skön helg alla!

RSS 2.0