28 april: Full jäkla fart

Idag har jag börjat måla altanen. Har även oljat in altangolvet. Tidigare under dagen besökte jag Valbo. Jag var där i klubbens namn tillsammans med Håkke för att prata med en fastighetsägare om en eventuell klubblokal.

Därefter for jag till IKEA och till JULA. Köpte ett vardagsrumsbord på IKEA och hade tänkt mig köpa endast färg på JULA men denna butik har osannolika priser på allt så det blev grill, grillkol, grillgafflar, altanolja och färgen till sist. Jag nästan halvsprang till kassan för att jag inte skulle förköpa mig totalt. Färgen var dessutom skitbra för det låga priset.

Skulle tillbringat dagen med att fixa lite på klubb-bilen men Jonny som har verkstaden där den står hade inte hunnit fixa till där inne riktigt ännu.Blev tillfälligt suspenderad på mitt XBOX Live konto igår, haha! Jag hade skrivit 'Fuck' i min biografi. Hårda regler må jag säga.

Tror jag skulle få komma tillbaka idag eller i morrn. Men jag är nöjd med Microsoft och dess konsoll. Allt är enkelt, snabbt, gott utbud och mycket god service.Åh herregud - Snart sommar!Men herregud igen... kan inte sluta titta!Börjar känna på i kroppen att man hållt igång oavbrutet, morgon till kväll, i flera veckor. Så fort det börjar avta på göra, så ska jag ut och springa (Jogga säger man väl inte va? Det är väl 80-tals snack det?) och besöka gymmet. Allt detta som hänt på sistone är en nystart för mig och då är det lika bra att ta tag i hälsan också.Jag till Jon, som sitter och hänger med huvudet i sitt rum: - Du ser ut att ha tråkigt?
Jon: - Nä, jag mår bara lite dåligt.
Jag: - Jasså, vad är det då?
Jon, med ledsen min: - Jag bara hostar o hostar o hostar... o pruttar.Veckans citat:
Jag är den största svenska stjärnan Sverige någonsin har haft och någonsin kommer att ha.
Anna Anka
(ja, hon var allvarlig)Skedtricket. =)

Jon (när han var 2½ år) busar och sjunger.

Haha, vilka söta ungar asså.Nu ska jag dricka upp kaffet och gå ut och fortsätta måla.

26 april: Herregud vilken helg

Nog den roligaste helgen hittills på året. Skrattat mig harmynt från fredag till söndag. =)

Fredagen började med klubbmöte på Jonnys verkstad i Valbo där vi har vår klubb-bil Apachen står. Vi grillade, drack lite öl och diskuterade vad vi ska göra på bilen. Kvällen slutade med en cruisingvända i Lea´s Oldsmobile.

På lördagen vaknade jag upp hemma hos Johnny och vi började redan tidigt på dagen fixa till inför spelningen på kvällen som vi skulle ha på Rowdys i Kungsgården. Det kom tillräckligt med besökare för att det skulle gå ihop, men det viktigaste var att vi hade roligt... och det hade vi verkligen. Här är bland annat ett klipp med Svante som sjunger en liten sång om sin utslagna tand.Det var så mycket tok som hände under denna helg så jag orkar inte skriva allt. Ett härligt avslut för mig och mitt partajande på ett tag. Har varit ut på galej så gott som varje helg sedan höstas så nu ska jag vara hemma hela maj. Det blir lugnt även i juni då bebisen kan ploppa ut när som helst under månaden =)

Lite bilder kan jag lägga upp från helgen också. Först några från fredagen i verkstadslokalen i Valbo.

Grimm har varit borta igen i flera dygn. Angelica skulle hämta några grejjer vid huset för någon dag sedan och där får hon syn på kattrackarn. Han har tagit sig ner till huset igen. Det är därför han varit borta så jäkla länge. Han har säkert sovit tryggt nere på gården någonstans för när han har kommit tillbaka till lägenheten har han inte sovit.

Inte undra på att han varit borta så länge. Först försökt leta sig ner till huset, varit omkring där och väntat på att komma in men till sist förstått att det var lika bra att gå tillbaka till lägenheten. Stackarn... han är ju så ängslig av sig den där katten och hans gamla revir var väl tryggheten det.

Svärmor tar hand om han på gården så han slipper flytta. Är nog tryggast för Grimm det.Mona Sahlins tips & trix

Har inte ord riktigt...

Håll i er. Jag testar penispump.

Ja men inte mycket.

Men va i helvete? Hahaha!Idag ska jag börja fixa till altanen med allt vad det innebär. Spola rent med högtryckstvätt, ev måla, fram med bord, stolar, jalusi, stereo osv. Får se hur mkt jag orkar. Är fortfarande trött efter helgen. =)

22 april: Bilder på lägenheten

Det är inte riktigt klart ännu men här är några bilder ändå...Köket blev inte med denna gång. Stod för mycket rammel där inne just nu. Toaletten glömde jag...

Sista bilden är från min skrubb. Där dricks det folköl och lyssnar på hög musik. Brorsan tyckte jag kunde ha en ångbastu härinne och bjuda in grannarna. Istället för bastuaggregat kunde jag porrsurfat någon timme innan. Sparar man på elräkningen.

Meduza-brytning: *kondens på väggarnaáááá*Kiknar av skratt.

Ojdå.

Värt 10.000kr kanske?? =O

Sverige har en fin och väl utbildad journalistkår... inte!Kattrackorna våra... Grimm som varit mest nojig kring denna flytt och låg och tryckte under sängen ett dygn, han har tuffat på sig ordentligt och är borta hela dagarna utomhus numera. De andra två katterna håller sig mest inne.

Det som är underligt är att Grimm kom hem igår på kvällen. Käkade knappt något och sov inget förrens han skulle ut igen och nu har han varit borta hela dagen igen. Undra om någon kärringjäkel börjat mata honom och har honom instängd om dagarna? *GRRR*En svensk internetsida har funnit arabisk information på nätet om hur man går tillväga för att söka asyl i Sverige. 90% av alla "flyktingar" saknar personuppgifter. Men det verkar inte göra något. Sverige tar in "flyktingar" utan personuppgifter iaf, fastän de kanske är efterlysta massmördare eller pedofiler? Ja, läs mer här.
Skrämmande.

Något som irriterar mig skarpt är hur människor utnyttjar och drar pengar från samhället.
Det får bli ett slut!Veckans bästa händelse!
Angelica fick besked om att hon klarade psykologitentan!Helskotta va hon kämpat med denna tenta! Den var inte lätt precis. Men nu kan hon fokusera på examensarbetet och är snart förskollärare =)

Grattis gumman!Vad händer i helgen?
I morrn ska jag, om det är fint väder, tvätta bilen och fixa lite på altanen. På kvällen har jag möte med klubben angående vår bil vi köpt in. Mötet ska vi hålla där den är placerad... på en verkstad i Valbo. Där ska vi passa på att grilla och umgås samtidigt som vi diskuterar allt vad vi ska fixa på bilen.

På lördag arrangerar jag en spelning i Gästrike tillsammans med Johnny. Mer info om det - ring eller smsa mig. 070-2052032.
20 april: Inflyttad och klar

Så där ja... efter idogt arbete så har vi börjat kommit till ro i vår nya lägenhet. Internet fixade sig snabbare än vad vi trodde också (thanx Glocalnet).

Är så förbaskat nöjd ska ni veta. Vi har fått till det så fint och det bästa av allt - dusch, badkar, vatten och fungerande toalett =)

Jag fick ett eget litet skrymsle också där jag sitter nu med kaffekopp och njuter. En liten skrubb där man knappt kan vända sig. Där har jag fått in dator, kontorsstol och vapenskåp. Vette fan hur, men det gick. Har fixat till det praktiskt med att byggt eget skrivbord och inte en kabeljäkel på golvet. Allt är upphängt och ordentligt draget.

Det som genomsyrar hela lägenheten är att det är minimalistiskt överallt. Spartanskt inrett med möbler, inget prydnads-lull-lull och prylar undanlagda på sin rätta plats. Ordning-fucking-reda.

Har fabulöst mycket grejjer kvar i huset som får ligga kvar där tills maj/juni. Då ska 30-40% av allt vårt bohag köras iväg till morsan. Hon ska ha en stor loppis på sin gård under sommaren. Resten av grejjerna som är kvar tar vi med oss när vi flyttar till hus.Jon's nya favoritlåt

Hahaha! Vilken jävla humor man har!

Jesus is my friend (kolla även remix-filmerna)Los Raggos tröjorna är lite försenade. Speciellt small... de är restnoterade till juni =/

Men de övriga storlekarna får jag nog hämta nu i veckan eller nästa.Brukar ha veckans politikerblunder med i min blogg, men borde även ha veckans religionblunder med i bloggen.

Förra veckan förbjöds det spelas musik i radion i islamistiska Somalia och det uppdagas (åter igen) att katolska präster sexutnyttjar unga pojkar över hela världen.

Vad är det frågan om? Sedan religion "uppfanns" så har det varit bara massa elände. Krig, kulturkrockar, frihetsberövande, extrema lagar, tortyr, massmord, djurplågeri, hjärntvätt osv osv.

Religion är för mig något ont och all religion borde förbjudas. Tror världen skulle bli mycket mycket bättre.Idag har vi släppt ut katterna efter att de fått varit inne i lägenheten i någon dag för att bekantat sig med sitt nya hem.

Honkatten är tuff av sig (hon som är minst) men de övriga två krakarna vågar knappt gå ut på altanen. Men det går väl till sig.Jon har fullt upp med att leka med grannpojken Måns om dagarna. Först leker de på dagis och leker vidare när de kommit hem.

Jon trivs här och hade inga problem att sova. Han har sagt att han trivs bättre här än i huset till och med.

Han har fått eget rum som han är väldigt stolt över. Det enda som saknas till Jon's rum är tavlor på väggarna som får inhandlas när det ramlar in lite pengar.

Både jag och Angelica trivs också förståss. Angelica för att hon får inreda och dona och att hon får sin kära altan. Altanen ska jag måla om under sommaren. Den såg lite skabbig ut.

Så jäkla glad... känns som en nystart på någe vis.

Sätter ut bilder i nästa blogg.

15 april: Utan internet en tid

I och med flytten, som vi påbörjat idag, så sägs internet upp snart och det tog visst en jävla tid att flytta abbonnemanget. Ända upp till en månad (!!).

Är det någon som vet hur sådant där kontantkort för internet funkar, hur mkt det kostar och var man kan köpa det? Ring mig vetja.

Lägenheten var jättefin med de nya tapeterna. Nu har Angelica fullt upp med att inreda. Det enda jag ska få inreda är datorrummet (dvs skrubben). Dra el, lyfta, borra, spika, måla osv blir väl mina uppgifter det med.

Hinner inte skriva så mycket mer. Massvis med grejjer som ska transporteras. Dessutom har jag lovat att byta däck på en bekants bil mitt i allt.

Ring eller smsa mig på 070-2052032 om ni vill nå mig.Avslutar med en bra en låt:

Bourbon Boys - Rockin Roller Man


13 april: Nu orkar jag

Nu så orkar jag skriva en blogg om helgen =)

Fast egentligen inte. Har fått någe slemhosta och är allmänt seg i kroppen och huvudet känner jag. Jag som precis varit sjuk.

Tro't eller ej men i söndags var jag inte bakfull. Helt fantastiskt. Kom inte ihåg när det hände senast. Inte ont i huvudet och inget illamående. Jag var bara trött.

Hade jävligt skoj, fastän jag inte kände många. Roliga fester byter av varandra. Senast var vår klubbfest.

Denna vecka blir det flytt till lägenheten. Så jäkla skönt... synd att man är hängig bara. Kommer väl gå på halvfart.

Samtidigt ska det bytas däck på bilar och in till AF på besök. När det väl händer något så är det allt på en o samma gång.Supersuckers - Pretty Fucked Up (tack Jenny för tipset)
Åter igen är det bilisterna som får ta smällen. Arlanda Flygplats vill ha biltullar för att minska koldioxidutsläppen (??). Jag tror jag blir tokig snart. Flygplan som släpper ut enorma mängder gifter. Flygplatsen ska väl städa framför sin egen dörr först!

Tre dagar utan flyg in och ut till Sverige innebär att vi bilister kan köra alla bilar i Sverige dygnet runt varje dag i ett helt år och ändå hålla oss inom miljögränserna. Det säger en del det. Än värre är att det är inga miljöavgifter och skatt på flygbränsle! Bara för att vi ska kunna åka på charter billigt??När vi väl är inne på idioti...

"Ingen särskilt allvarlig incident. Ett pojkstreck."
Jerzy Sarnecki, professor i kriminologi, kommenterar upproren i Ronna 2005 där polishuset blev beskjuten av automatvapen.... och på tal om vapen.

"Ett fritt folk måste alltid utan hinder kunna skaffa så mycket vapen och ammunition att de kan besegra varje tänkbar fiende, också sin egen regering, om det skulle behövas."
George Washington, USAs förste president.Dolda kameran med Småstadslivs-gänget.

Roligaste klippet på länge. Skratta så jag grät.

Hur tuff är inte den här SAABen då? Skulle övervägt att köpa en sådan faktiskt... om de skulle tillverka den vill säga.Vet inte när jag skriver igen. Har nog hunnit packat upp datorn i helgen.

Ha det gött så länge.


8 april: Massa bra musik det finns

YouTube kryllar av bra musik och jag njuter när jag dammsuger videoklipp tillsammans med en kall en öl.

The Carburetors - Burnout


Bäst denna vecka...
Black Raven - Red Light (Spells Danger)
Idag har jag hälsat på Johnny. Han var krasslig så jag var inte där så länge. Innan det gjorde jag en jäkla massa ärenden i Gävle. Klippte mig, köpte färg till lägenheten och besökte Clas Ohlson bland annat.

Snart är det dags att flytta. Så det blir mycket att stå i... plus att klubbens Cheva ska fixas så fort som möjligt. Ibland är det tur att man är arbetslös.

Jäklar va grejjer som blir kvar här i huset som vi inte behöver. Det är nog mer som ska iväg på loppis än vad vi ska ta med oss. Morsan ska ha en stor loppis i maj/juni så hon får ta hand om alla grejjer... om hon får plats =)


En liten film om kvinnor och män.
http://dagobah.biz/flash/couple.swf
Pulitzer priset är inte långt borta.
http://existenz.se/out.php?id=22846
Bränt 78.000kr i Thailand, och inte fått doppat, haha!!
https://www.flashback.org/t1163545
Snubben har ju humor!
http://existenz.se/out.php?id=22832

En liten film om kvinnor och män.

Pulitzer priset är inte långt borta.

Bränt 78.000kr i Thailand, och inte fått doppat, haha!!

Snubben har ju humor!Veckan har varit förkylt värre. Söndagen var ju värst som jag skrev om tidigare. Nu är det bara roliga saker på gång.

I morrn ska vi ha klubbmöte hos Verner och jag ska vara chaffis... om de vill någonstans på kvällen. BRC har ju fest i Bollnäs.

På lördagen är det fest igen. Då blir det att besöka Jockes klubb - Baldernaes MC. Där rivs det loss med livemusik o hålligång hela kvällen och natten. Ska få sova över i Jockes MC-stall bredvid hans HD. Då kommer jag sova gött.

Helena är så snäll. Då jag inte kommer får ordning på min egna bil i sommar så får jag låna hennes tuffa Pontiac som hon har ståendes hos oss.Tack tack goa Helena =)

5 april: Förkyld o jävlig

Satt framför TV-spelet i fredags och började känna mig lite snorig. En halvtimme senare så började jag känna mig hängig och fick gå och vila. Efter det har helgen varit förstörd. Värst var det igår. Då fick jag, som alltid när jag blir förkyld - migrän.

Hela dagen och kvällen igår så var jag helt förstörd. Hade så jävla ont runt högra ögat så jag trodde jag skulle spricka. Det kändes som något satt fast runt ögonbrynet. Typ en penna eller något som satt fast där inne och bara klämde oavbrutet. Svårt att förklara smärtan.

Längtar till nästa år då den där supermedicinen ska komma. Igår fick man nöja sig med att lindra smärtan med...

Blöt kall handduk på huvudet.
Voltaren T och övriga värktabletter.
Spikmatta tryckt mot huvudet.
X antal duschar.
Massage.
Insomningstabletter.

Men till sist efter en hel dags smärtor så fick jag äntligen somna. Tack vare att jag la mig på spikmattan iproppad med insomningstabletter med en kall blöt handduk på huvudet. Vaknade på natten en liten sväng, och då hade jag inte rört mig en centimeter ens.

I fredags kände jag också migränhelvetet var på väg men då hann jag lura den med att somna först. Då sover man förbi anfallet. Men ibland vaknar man ändå, om anfallet är starkt. Då är det nästan omöjligt att somna om igen för det gör så ont.

Men idag så har jag ingen smärta iaf. Är bara hostig och förkyld. Får hoppas det håller i sig så då.I lördags bjöd svärmor på påskbord. Underbart gott. Lika gott var det på morsans påskbord i fredags. Nu är man rund och go.

På kort tid har jag käkat rökt lamm, rökt vildsvin och rökt rådjur. Vildsvinet var godast. Lammet smakade knappt något men det kanske berodde på förkylningen. Rådjuret var som snacks passande en god öl. Typ som ölkorv.

Fan va jag har ätit på sistone. När vi flyttar ska jag försöka ändra mina matvanor och försöka få upp lite kondition. Ska försöka nyttja gymmet vi har här i Stråtjära också. Blir lite som ett nytt liv när vi flyttar.

Jon har haft en bra helg iaf. Micke är på besök, han har fått massvis med påskägg med godis och leksaker, träffat kusinerna och farmor.

Bättre helg än vad pappa haft =)
Huvudsaken är att sonen har det bra.Barns teckningar blir mer verkliga.

Har du tråkigt? Här har du läsning om ovanliga dödsfall.

HAHA!! Ja, jag med!

En fucking öl tack.

Är detta på riktigt? Kongo spenderade 50.000 dollar för att skicka ut en råtta i rymden. Vilka rymdtekniker det var på plats då. Jäklar.Denna vecka bjuder på ett besök hos Johnny och mot helgen ska jag på fest på Baldernaes MC.

Den ska också bjuda på att förkylningen försvinner!

1 april: Huvtröjor

Det här kanske inte blir så intressant för dem som inte är medlemmar i klubben men jag är så stolt över våra huvtröjor så jag lär sätta ut en bild.Säljes endast till medlemmar. 400kr/st. Mycket bra kvalité.
Inget tryck på ryggen då vi oftast har väst på oss. Endast i svart och med dragkedja.
Hör av er om ni vill beställa. Får hem ett parti om någon vecka i storlekarna small till XXL.
Runt 15st är redan sålda. Inte illa.

Kepsar i två olika utförande kommer också säljas. Även dem i god kvalité. Dyker upp på hemsidan framöver.

By the way...
Kuriosa om Apachen som klubben köpt in är att det är Hep Stars gamla turnévagn =)Jon pratade med favoriten morbror Micke i telefon idag.
Jon: - "Jag sakar dej. Jag drömde du kom hit."

Micke kommer i morrn fredag. Vi ska hämta honom på tåget. Vi ska även käka påsklunch hos mor och då kommer även kusinerna Denniz och Cornelia. Plus att det blir godis och leksaker i påskäggen.
Den här helgen kommer Jon att gilla. =)

Fick ett påsk-kort av Jon idag som han gjort själv. Han hade även skrivit Glad Påsk inuti kortet.
Är så stolt och fascinerad att han kan skriva så bra när vi bara övat att skriva några gånger.

Inga länkar idag men ni får några YouTube länkar istället.
Min musiksmak är väldigt bred. Här får ni exempel på det.Bästa bilden på länge! =D
RSS 2.0