13 juli: Full fart hela tiden

Ska inte sommaren vara en rekreationsperiod där man ka ta det lugnt och lata sig lite inför hösten och vintern? Har knappt varit hemma och nu ska vi iväg igen. Denna gång till stugan i Axmarby.

Nåväl, det har varit roligt med mekningar, vänner, fester och ståhej så man ska inte klaga. Men det skulle vara skönt att lägga sig i soffan och bara dra sig i några dagar.

Vi åker till stugan i morrn och är där tills helgen eller måndag nästa vecka. Då ska det sovas, fiskas och åka runt i bygden med Buicken.



Buicken går så jäkla fint efter vägen. Det tyckte jag den gjorde tidigare också innan luftfjädringen, men nu är det än bättre. Stabil så in i norden.

Så fort jag har tvättat den (får göra det i Axmarby) så ska jag lägga upp en video där jag sänker ner den till max.



I helgen hade klubben sin medlemsfest hos Danne i Kungsgården där det blev ett jefvla ös på kvällen/natten. High-Speed-Generation spelade och det kom runt 100 personer sammanlagt. Vi fick en del stödmedlemmar också. Det får man tacka för. Ni som vill bli stödmedlem kan höra av sig till mig.



 

Underligt nog fick jag ingen baksmälla efter denna underbara fest. Jag var till sist kvar själv klockan 0500. då satt jag mig i Buicken och tog mig en sista öl innan jag gick o la mig. Ingen huvudvärk, inga kräkningar... bara lite trött. Fantastiskt.



En dekal jag fann i Antes garage:
Den är liten, men luktar som en stor.



Har hört det ryktas om att en autistisk man hade fångat ett "troll" i Sandviken. Men jag har inte kunnat hittat något i tidningarna om kidnappningen av "trollet". Så endera vill inte stackars "trollet" att det ska komma ut eller så är det bara en påhittad historia. =)

"Trollet" var och handlade i en butik i Sandviken då han plötsligt blev påhoppad av en autistisk man som trodde denna dvärg med långt skägg var ett troll och bar hem denne och låste in dvärgen i badrummet.

Den autistiske mannen ringde till sin pappa och sa upphetsat att han tagit ett troll och låst in honom i badrummet. När hans far kom hem såg han att sonen satt på trappen sönderriven, blodig och med ett blåöga.

Pappan till kidnapparen öppnade det barrikerade badrummet och såg dvärgen med det långa skägget som var extremt förbannad.

Undra vad efterföljderna blev av detta?

Skulle betalt många tusenlappar för att sett detta scenario.



Ett spöke på Neverland.

Ett underbart inlägg i Christer Johanssons blogg.. ja, han som är med i Småstadsliv-filmerna. 
By the way... Småstadsliv 3 är under inspelning och därefter blir det Krogliv-filmer.

Vilket frieri!



Nackhåren står rakt upp.
Black Strobe - I'm a man


Kommentarer
Postat av: Linda

Den där skrönan om "trollet" lät väldigt bekant på något vis..



http://www.bloglovin.com/m/aHR0cCUzQSUyRiUyRmZpbmVzdC5zZSUyRmthdHJpblNjaHVsbWFu



Tyckte jag hade läst det på ett annat ställe med. Same same but different.

2009-07-13 @ 16:03:37
Postat av: Pliktafilms

Jag fångade ju dig för du var ju full som ett troll =)

2009-07-13 @ 20:53:02
Postat av: Ida

Jag har oxå hört om "trollet". Christians lillebror (som oxå är raggare) berättade om det. Man vet ju inget om sanningshalten. Men jag tror att det mycket väl kan vara sant. Autistiska personer är i alla fall grymt starka. Vi hade en autistisk kille på gymnasiet jag gick. När han fick raseriutbrott utrymdes stora delar av skolan. Han vände nämnligen upp o ner på hela matsalen, kastade bord och stolar omkring sig så det stod härliga till.

MEN! För att nu inte ge någon fel bild av autistiska personer så kan jag oxå meddela att när denna killen var lugn verkade han vara väldigt rar och beskedlig! O sen är det ju oxå så att autistiska inte riktigt kan skilja på sanning och modifikation, dvs att troll inte finns. O om man jämför en dvärg med hur troll beskrivs i litteratur o sagor så är det ju inte så himla långt ifrån vartannat.

2009-07-15 @ 23:48:49

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0