28 juni: Ovanlig dag

I går morse for vi iväg till Foppa-tofflornas Mecka - Ockelbo marknaden. Angelica körde Buicken och jag satt bak och njöt.

Det var endast resan dit som var nöjsam. Gassande sol, grinig unge, inga pengar, idiot-mycket folk och en trött Kenny. Ja, det mesta var en ren pina.

Men det värsta kom när vi skulle åka hem. Fy ända in i helvetes jävlar.

Fick ett migränanfall som inte var av denna jord. Jag hade så jävla ont så jag ville dö. Sista biten hem så började jag okontrollerat skaka och jag kunde inte hejda ben och armar att röra sig. Jag var klar i huvudet och anade att nu får jag ett epilepsi-anfall då migrän och epilepsi är besläktat.

Kom ut ur bilen hemma och höll på att svimma av. Benen vek sig och ena armen fortsatte skaka och började domna bort. Samtidigt som en smärta så grönjävlig satt på ena sidan av huvudet och runt ögat. Jag börjar tro att jag har Hortons Huvudvärk, även kallad suicide headache.

In i duschen med kallt vatten och skakningarna gav efter iaf och lite av huvudvärken. Duschade länge och slog mig själv i huvudet för att avleda smärtan. Upp och försöka sova, ner igen och lägga sig i duschen.

Då helt plötsligt började jag spy, spy och åter spy. Därefter började allt avta efter 5 timmars smärta och elände. Sov en liten stund och under tiden hade bror med familj kommit och brorsan hade så gott som vaxat hela bilen själv, som vi skulle hjälpas åt med.

Efter att jag vaknat till liv, så gjorde vi det sista på Buicken och så käkade vi grillat tillsammans. Ja, inte Jon då... för han är numera obstinat och vägrar gör allt man ber honom om.

Resten av kvällen hade jag jätteroligt tillsammans med bror. Massa väninnor till Angelica dök upp och de lånade den nyvaxade Buicken för att åka runt och cruisa på natten, just i denna stund jag skriver denna blogg. Så jag håller mig nykter och är i jour om det skulle hända något med bilen. Käkar chips och dricker läsk istället.

Fick lufta bromsarna innan de åkte och det gick bra till sist, förutom att jag glömde en stor ficklampa som jag hade lagt på ramen. När jag och Maddiz skulle ut och testa om bromsarna funkade så ramlade den ner och den blev överkörd. Bara molekyler kvar, haha. Så det går det när man ska Formel 1-meka.

Jäklar va Jon har hållt igång idag och han var fortfarande pigg kl 12 på natten. Han har busat med Denniz och Cornelia och varit på marknad halva dagen. I fredagskväll fick han åka häst och vagn med Mia. Det har varit en händelsrik helg för vår lilla man. I morrn ska han ner på stranden och bada. Det gjorde vi även i fredags. Så jäkla kallt i vattnet men ändå skönt.

Jonte var hit och hälsade på också. Han har då bra läk-kött den ungen. Syntes knappt på honom att han råkat ut för en hemsk olycka. Ett litet jack i pannan. Men det var skador som inte syntes heller. Själv hade man inte rest på sig förrens vid höst.



Bröderna Embretsén kommenterade den länken med killen som fick ett ordentligt utbrott, som jag hade med i förra bloggen.

- Var det inte så där du såg ut Kenny när du inte såg att starkölen nån langa åt dig igentligen var folkisar :D

- Kenny när han upptäcker att Frk Lök sex strejkar. Att hans prenumeration på Vi Tofflar inte är betald. Att han inser att han inte är en raggare utan en EMO. Att hans bästa vänner är påhittade.



Vad i hela fridens namn??

Stenad reporter. Soldater bränner droger i bakgrunden.



På fredagskvällen tog jag Buicken till Bollnäs. Hämtade upp Jocke Jernkrok, kollade på fotboll, åkte några varv i stan och for sedan till Arbrå för att hälsa på Anna N. En mycket gemytlig kväll. Inte så ofta man träffar dem precis.



I morrn ska jag ta lite bilder på den nyvaxade Buicken och skicka till honom jag köpte fälgarna av.

Resten av dagen ska jag försöka hålla mig inne så mycket som möjligt. Denna värme gör mig konstig med migrän och allt därtill. Tror jag fick lite solsting också igår som spädde på det hela.

Kanske man tar och fiskar på kvällen och får lite själaro.



TUSEN TACK MIN BROR...
För att du hjälpte mig idag och för att du finns.
Du är så bäst.

Kommentarer
Postat av: Vingo

Ja du är nog egentligen en emo :D

2009-06-28 @ 13:37:10
URL: http://vingo.blogg.se/
Postat av: Anna L

Usch, lät inge vidare med den där migränen eller.. Hoppas du slipper sånna anfall i framtiden!



Måste säga att kommentarerna från herr Håkan och Fru Johnny fick mig att skratta =)

2009-06-28 @ 14:02:24
URL: http://lundanna.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0