6 nov: 8 timmars vånda

Hela denna vecka har jag varit jättehungrig och varit väldigt trött. Om jag inte har sovit så har jag ätit.

Emellanåt har man fått migrän, av troligtvis för mycket sömn. Likaså igår... 8 timmar fick jag stå ut med migrän och illamående. Trodde jag skulle bli tokig till sist. Kunde inte somna heller =(

8 timmar tror jag är rekord. Har aldrig haft så ont så länge någon gång. Jag brukar ju ha tur att somna och då släpper det ganska snabbt. Men igår trots en massa duschande och ätandes av mediciner så försvann det inte. Tog medicinen för sent också och då hjälper den inte. Jag lär mig aldrig. Somnade till sist med hjälp av spikmattan.

Idag vaknade jag rätt tidigt och får hoppas jag får in en god dygnsrytm framöver. Men jag hade glömt bort att jag skulle på fest på lördag. Så jag får ta det lugnt då känner jag så inte nästa vecka blir som denna.

Ska på Uffes födelsedags fest som han firar hos grannen Johnny. Blir roligt som vanligt anar jag i detta sällskap, men jäklar... jag ska ta det lugnt med ölen =)





Lilla Jonsson...

Nu har vi mutat Jon att besöka pottan oftare. Han har fått en ny leksak (rittavla) som han bara får använda vid besök på pottan och när han är klar får han ett klistermärke som han får klistra på en tavla som Angelica gjort. Skönt att ha en sambo som är pedagog =)

Jon vill bli doktor. Han kom på det i morse när han kikade på en tv-serie som jag brukar följa. Där var det en snäll tjej-doktor som han sa. Då ville han bli doktor när han blev stor. Så nu har han plåstrat om mig, mamma och nallebjörnarna på morgonen.

Tänk att det inte går att muta honom att klippa håret då. Han älskar sin Sony PSP som han tittar på filmer med. Den har jag tagit ifrån honom och sagt att han får titta på PSPn när han klippt håret... men icke! Han vägrar. Fastän jag lagt in hans älsklingsfilm - Cars. Vilken envis unge.



Hämtade honom på dagis igår...
- "Tack för att du hämtade mig idag pappa."



Håll i er. Detta handlar faktiskt om Thomas DiLeva.
Nog för att politiker är ena jävla hycklare men detta tog priset. Snacka om att han bara spelat en roll under alla år. Källa: Flashback.

Men herregud!!

Men herregud 2!!

Sista ordet.



Såg en helt underbar film häromdagen! Zombieland!
En annorlunda action-skräck-komedi med lite Mad Max känsla. Grymma effekter och sköna skådespelare.

Bland det bästa i filmen är alla slow-motion avsnitt, speciellt de i början. En annan höjdpunkt är när Bill Murray spelar sig själv för en liten stund i filmen.

Se den!



Nu snart ska jag ut och skjuta Winchester. Kliar i fingrarna. Får se om Jon vill vara med och skjuta lite också.




Träffar några av er bloggläsare i helgen... ja inte med Winchestern då. =)

Kommentarer
Postat av: Lina

Men låt inte pojken klippa håret heller, det finaste som finns är ju långhåriga pojkar, han kommer bli en riktig tjejtjusare när han blir äldre!

2009-11-06 @ 10:51:14
URL: http://mybutterfly.blogg.se/
Postat av: Anna

torkar spya ur mungiporna Men vad i hela h-e är det tyskarna prackar på ungarna??!! Det där var ju faen i mig värre än den där amerikanska yogabonn'en som du länkade upp förut! Eller? hm... njae... är nog jämnt skägg mellan dem tror jag ändå...

2009-11-06 @ 20:30:32
URL: http://vingo.blogg.se/
Postat av: Nettan

Halloj!

Så du ska till viken i morron?? Hälsa grabbarna Grus i så fall..

Ska Balder var hos Jennifer, när han kommer till viken??

Ha de bäst... // Nettan

2009-11-06 @ 23:55:04
URL: http://sessa69:blogg.se
Postat av: Anna

Köttet såg väldigt fint ut. Ska bli intressant att testa det sen :)

2009-11-09 @ 19:04:20
URL: http://vingo.blogg.se/
Postat av: Erik

det är bättre om han blir Diktator!

han tjänar mer pengar och kan kombinera det bättre med gevärs-skjutande!

2009-11-25 @ 13:28:40

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0