20 april: Inflyttad och klar

Så där ja... efter idogt arbete så har vi börjat kommit till ro i vår nya lägenhet. Internet fixade sig snabbare än vad vi trodde också (thanx Glocalnet).

Är så förbaskat nöjd ska ni veta. Vi har fått till det så fint och det bästa av allt - dusch, badkar, vatten och fungerande toalett =)

Jag fick ett eget litet skrymsle också där jag sitter nu med kaffekopp och njuter. En liten skrubb där man knappt kan vända sig. Där har jag fått in dator, kontorsstol och vapenskåp. Vette fan hur, men det gick. Har fixat till det praktiskt med att byggt eget skrivbord och inte en kabeljäkel på golvet. Allt är upphängt och ordentligt draget.

Det som genomsyrar hela lägenheten är att det är minimalistiskt överallt. Spartanskt inrett med möbler, inget prydnads-lull-lull och prylar undanlagda på sin rätta plats. Ordning-fucking-reda.

Har fabulöst mycket grejjer kvar i huset som får ligga kvar där tills maj/juni. Då ska 30-40% av allt vårt bohag köras iväg till morsan. Hon ska ha en stor loppis på sin gård under sommaren. Resten av grejjerna som är kvar tar vi med oss när vi flyttar till hus.



Jon's nya favoritlåt





Hahaha! Vilken jävla humor man har!

Jesus is my friend (kolla även remix-filmerna)



Los Raggos tröjorna är lite försenade. Speciellt small... de är restnoterade till juni =/

Men de övriga storlekarna får jag nog hämta nu i veckan eller nästa.



Brukar ha veckans politikerblunder med i min blogg, men borde även ha veckans religionblunder med i bloggen.

Förra veckan förbjöds det spelas musik i radion i islamistiska Somalia och det uppdagas (åter igen) att katolska präster sexutnyttjar unga pojkar över hela världen.

Vad är det frågan om? Sedan religion "uppfanns" så har det varit bara massa elände. Krig, kulturkrockar, frihetsberövande, extrema lagar, tortyr, massmord, djurplågeri, hjärntvätt osv osv.

Religion är för mig något ont och all religion borde förbjudas. Tror världen skulle bli mycket mycket bättre.



Idag har vi släppt ut katterna efter att de fått varit inne i lägenheten i någon dag för att bekantat sig med sitt nya hem.

Honkatten är tuff av sig (hon som är minst) men de övriga två krakarna vågar knappt gå ut på altanen. Men det går väl till sig.



Jon har fullt upp med att leka med grannpojken Måns om dagarna. Först leker de på dagis och leker vidare när de kommit hem.

Jon trivs här och hade inga problem att sova. Han har sagt att han trivs bättre här än i huset till och med.

Han har fått eget rum som han är väldigt stolt över. Det enda som saknas till Jon's rum är tavlor på väggarna som får inhandlas när det ramlar in lite pengar.

Både jag och Angelica trivs också förståss. Angelica för att hon får inreda och dona och att hon får sin kära altan. Altanen ska jag måla om under sommaren. Den såg lite skabbig ut.

Så jäkla glad... känns som en nystart på någe vis.

Sätter ut bilder i nästa blogg.

Kommentarer
Postat av: Ida

Roligt för er med flytten!

Trodde "skabbigt" var ett skånskt uttryck som bara pratades där. Men icke sa Nicke tydligen!



Förresten.. Kom att tänka på vad du skrev för några dagar sedan. Om ifall flygen stod still i tre dagar så skulle det motsvara hela Sveriges biltrafik under ett år.

Kan ju inte låta bli att ställa detta i relation till Hemligheten och askmolnet... Who the fuck knows?!

2010-04-20 @ 23:25:47

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0