27 aug: Det mest otroliga har hänt

Idag har det verkligen känts på att man har mycket att stå i i sitt liv. Jobbet, klubben, vänner och familjen har avlöst varandra. Ska erkänna att jag från kl 15:00 idag har varit väldigt stressad. Innan det har dagen varit riktigt kalas.

Vad har hänt då efter kl 15:00?
* Sms, samtal och e-post har oavbrutet ramlat in om olika saker, mest kring rocken 4 sep.
* Lägenheten skulle städas och disken diskas (skulle jag göra idag men Angelica tog detta gudskelov, tack!).
* Datorskärmen pajjade!! Fick ett utbrott och fick åka in till stan (igen) för att köpa en ny skärm för pengar jag absolut inte har (tack banken för att man är kreditvärdig).
* Installerat skärmen med kablar och fästen på väggen när man samtidigt pratade oavbrutet i telefonen.
* Stressat på med en del jobb och gått igenom massa jobbmail.
* Beställt tåg och taxi tills en jobbresa nästa vecka.
* Jon har varit tjatig och lite bråkig.
* Försökt planera helgen med allt som ska göras. Bland annat att ha ett möte med några medlemmar i Sandviken som inte fått information om rocken då det förra oannonserade mötet ej nådde dem.
* Samtidigt är Angelica på mig med en massa om hennes planer om helgen som kanske inte kommer funka.

Osv, osv... ska nog fan klona mig snart.
Satte mig nyss med en folköl och hade rejäl jävla hög musik på för att rensa huvudet. Men det gick ju bara i ngn minut det också =O

Men innan kl 15:00 var ju dagen jättebra iaf. Mycket mycket bra!

Det mest otroliga har hänt...


Jon har klippt sig!

Jag lockade med att han skulle få ett spel (som gudskelov kom i postlådan idag) och då gick det bra.
Han var suspekt mot frisörskan. Speciellt när hon tog fram hårklippningsmaskinen som lät underligt, haha.

Ofrivillig synthfrilla blev det under klippningen...



Slutresultatet...



Men allt gick bra. Han var riktigt stolt efteråt och självförtroendet blev genast större. Som belöning blev det lekparken i någon timme, kebab, Star Wars-kortlek, slime-leksak, glass och spelet då. Vi har ju försökt fått honom att klippa sig i flera år så det var värt all möda och kostnader i dag =)

Under tiden jag och Jon hade en pappa-son-dag så handlade Angelica presenter till honom då han fyller år snart och hann även med att handla mat.

Sen kom vi hem... och då började vansinnet =D

Börjar lugna ner mig nu. Men allt kretsar kring mig, i familjen, klubben, jobbet m.m. . Men säkerligen är det jag själv som tagit den rollen så klart. Jag är sån... och jag kan tycka det är roligt men inte när allt rasar på samtidigt.

Men nu är det stopp. Inga fler åtaganden för herr Kny. Har en del projekt på gång som jag inte nämnt här i bloggen och kommer inte göra heller på ett tag. Men där drar jag gränsen. Har så svårt att säga nej men nu får det bli ändring. Jag mår ju inte bra till sist och allt det man tagit på sig för att det ska bli roligt, blir ju tvärtom för att det blir för mycket.



Jon fyller 4 år den 7 sep på en tisdag och då hade vi tänkt att grannungarna och några släktingar kan komma. På den kommande helgen kan ni komma ni övriga som tänkt fira Jon.

Lego går alltid hem... billigt litet går jättebra så ni inte kastar ut några stora summor. Allt kring Star Wars går också hem.



Den andra sonen... lille Silas, kan ni läsa om mycket här. Mammor kan alltid förklara bättre =)



Han älskar att bada Silas. Han och jag brukar bada i badkaret så ofta jag bara kan. Han ligger där, njuter och flyter. Man ser riktigt hur han trivs. Men så blev han lite övermodig häromdagen och vände på sig och hade huvudet under ytan. Då blev det kallsup ordentligt, haha. Men allt gick bra.

Har en del bilder på när Silas badar som jag lägger upp i nästa blogg.



Har aldrig haft så mycket räkningar som jag haft denna månad. HELA lönen gick åt direkt! Fick 200kr över!! Helt fantastiskt!

Det var dock en sådan månad då det var mycket, plus en massa massa annat som inte är återkommande räkningar, typ 5000-6000kr som var extra räkningar! Plus en ny datorskärm för 1700kr då! =(



Fler bilder från dagen...





Hur skön är inte denna låt då?






If dynamite was dangerous, do you think they'd sell it to an idiot like me?
Al Bundy

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0