26 feb: Lugnat sig lite

Gud va skönt att skriva den förra bloggen. Få ur sig en massa skit och tack för alla uppmuntrande ord från er läsare.

Nåväl, vi har bestämt oss efter mycket tjafs... det blir en flytt till en lägenhet här i byn. En liten en, för vi har inte råd med någon större (extrema hyror det är nuförtiden).

Ska prata med bovärden idag när jag ska in till stan och sätta ett datum då vi kan kolla på lägenheten.

Ska bli så jäkla skönt. Att kunna duscha och gå på toaletten som vilken som helst och slippa en massa annat som tär på ens psyke. Tror Jon kommer tycka det blir bättre också. Nöjdare föräldrar ger nöjdare barn.

Det enda negativa är att vi måste göra oss av med Balder då det blir alldeles för trångt med hela familjen plus ett till barn på gång i en sådan liten lägenhet. Jag har frågat en vän jag litar på om han vill ha honom men han skulle fundera ett tag.



Idag blir det en tripp till stan, besöka AF och bovärden. Därefter hem och försöka piffa till sig och kanske äta lite Pohlman som Angelica skulle laga till (I love it). Sen far jag ner till Håkan E i Sandviken. På kvällen ett besök på Rowdys.

Under lördagen blir det fortsatt diskussion med Håkan om företaget och ska även besöka bror som fyller år. På kvällen, blir det åter igen ett besök på Rowdys anar jag.

På söndag kväll åker jag hem efter att förhoppningsvis haft roligt, träffat massa folk och kommit fram till en del beslut om företaget =)

Tror jag behöver det här nu... att komma hemifrån och träffa massa vänner.



Medlemsfesten för Los Raggos är inte den 6 mars som jag tidigare skrivit. Det blir ett annat datum då lokalerna var uthyrda. Kommer med mer info snart.



Nyligen uppsnappat på FB. =)





Nu är snygga t-shirts beställda så crewet syns på LR´s spelningar. Fast alla kanske inte tycker denna skrikiga färg är snygg men vi syns iaf och det är det som är meningen både för besökare och för dem som jobbar på evenemanget.





Länken jag hade med modellen i förraförra bloggen är visst inte Rowan Atkinsons dotter. Det förklarar ju en del frågetecken faktiskt, haha. (tack Ida för tipset)



Snön! Herregud va snö vi har fått här i Svea Rike. Har inte gjort något annat än skottat tak i några dagar. Ramlat ner och slagit båda knäna dessutom. Ytterdörren har vi vissa morgnar knappt kunnat öppna då hela bron var full med snö. En gång kom Lill-Kenny för att hälsa på. Då fick han skotta sig in först =)

Att vi överhuvudtaget har kunnat fått in några tv-kanaler är helt otroligt då parabolantennen var helt översnöad. Fick gräva fram den. Några kanaler funkade inte men de flesta gjorde det. Makalöst.

För några dagar sedan var det totalstopp i södergående riktning på E4:an... i nio timmar!! Men bygger Vägverket en sådan jävla idiotisk motorväg så kan det bara bli totalstopp.

Och inatt snöade det lite till. FFS! Nu får det sluta!



Igår, i ren ilska, skulle jag få fart på Opeln hade jag tänkt. Jag får köra den som den är, tänkte jag. Bära eller brista. Laddade batteriet i 3-4 timmar och när jag startade den så lyste det inga felmeddelanden (??).

Fick ju tipset när felmeddelandet dök upp på instrumentpanelen att ladda batteriet för batteriet kan spelat datorn ett spratt när batteriet är dåligt. Men då laddade jag batteriet i endast en timme har jag för mig och utan resultat. Det krävdes visst lite mer. Så det känns jävligt skönt att man inte behöver lämna in den på verkstad.

Tjohoooo!





Jon till mig: - "Tycker om dig i hela världen och rymden"





Blir några extra länkar denna gång då det inte blev några i förra bloggen.

Reaktionstest. 18,92 sekunder är mitt rekord.

Nu fick man känna sig smart igen då.

Det är nog så här pantmaskinerna fungerar.

Allt kan hända på en chatroulette.

Skönt att bada.

Kolla in bilderna. Jösses! Där har vi en fotograf för mitt eventbolag.

Herregud! =O

OMFG!



Trevlig helg alla!

Kommentarer
Postat av: Anna

Ari Byström, din önskefotograf, är Kicki Ljungs biologiska bror och bor i Sandviken :)

2010-02-26 @ 13:46:32
URL: http://vingo.blogg.se/
Postat av: Anna L

Tröjorna ser snygga ut tycker jag =) Ingen kan ju missa en iaf.. Vi ses på rowdys imån om du ska dit =)

2010-02-26 @ 16:07:47
URL: http://lundanna.blogg.se/
Postat av: Håkan E

MM Ari är min gamla jobbarpolare med :D

2010-02-26 @ 17:57:55

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0